Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz. ınşallah yarınki tartıda hepimiz birer kilo eksik çıkarız. Amin. Geçen hafta yarışmaya katılan arkadaşların boylarını yazmasına gerek yok, yeni katılacaklar boylarını yazmayı unutmasınlar. Yarışmaya katılmak isteyenleri yarınki kilo bildirimlerine göre kaydedicem, onun için yarın geceye kadar katılmak isteyen herkes kilo bildirimi yapabilir. Herkese açık, dışardan okuyanlar da katılabilir, bol şans.

merhaba yazılarınızı okuyorum ve bende katılmak istiyorum yarışmaya 38kg verdim 18 kg aldım artık vermek istiyorum .dün tartıldım 75.100 gram çıktım boyumda 1.65. 1 ay yakın yokum tatilde arada yazmaya çalışıcam çok mutlu oldum ya vericez inş.bu kiloları

tşkler aysebru hoşbulduk anladım ki herşey beyinde bitiyor siz acıkmıyoruz diyince kendi kendime bende yemeyebilirim yemiycem dedim birden tatlıyı uzaklaştırdım ve azönce tatlı istedi canım 10 kiraz yedim yetiyormuş beynime yerlerştirdim tatlı yemiycem.hep beraber veririz inş.tatil yerindede yazmaya çalışıcam sanırım herkes günlük tutuyor diet günlüğüm var bende tutucam başarıcaz inş. sizede baaşarılar görüşürz

kızlar ben bugün koca bi tabak mantı yedimm yazmayacaktım ama dayanamadım yazdım:KK43:kaç krbn die hiç sormuyorum bile.ka. haftadan sonra nası yaptım böle bişi anlamadım

GUİDEMMMM , sana katılıyorum, bizim dnamıza çok uygun...kilo veriyo olmana çok sevindim canım...ben gezmekten topiğe adam gibi giremiyorum ki!!!! canım adımı yazamıyorum , burası kutu kadar bi memleket ve eşimin konumundan dolayı elazığın tamamı beni tanıyo...bu topic sorun değil ama estetik topiğinde geçirdiğim ameliyatlar var ya , onlar ortaya çıkarsa sakız olurum ... reglim bitince tartılıcam yazarım 61 olmayı diliyorum..DARISI HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH....
canıııım sağol benim annemin adı da hatun tabi senin adın hatun mu bilmiyorum ben ayşe.
canım moralim düzeldi şükür dün 800 gr verdim bana çok iyi oldu moral açısından.
idolümüzden birisin
bende sevdim bu beslenme şeklini .hakikaten ekmekten zevk almıyorum artık.
zaten prof ahmet aydın da genlerimize uygun beslenme şeklinin bu olduğunu söylüyor

• bugünkü menüm:sabah labne sürülmüş 2 dilim uno denge light ekmek ara 3 zeytin öğlen: 1 adet haşlanmış yumurta ve 3 parmak örgü peynir akşam: 1,5 porsiyon kızarmış alabalık , 3 çatal rus salatası, haydari, biber-domates kızartma ve roka-maydanoz salatası , üzerine sade soda. gece az şekerli türk kahvesi bugün çok yedim ama puan bazında zayıf , doyurucu özelliği yüksek gıdalar seçmeye çalıştım...SELİN NE DER ACEP bu menüye?​

ven-harcım hiç suçluluk hissetme , ayda 1 böyle bi kaçamak yapma hakkımız olduğunu selin söylemişti sanırım....telafi edemeyeceğin bişey değil ki! 3 gün düşük puanlı takıl tamamdır...1 saat de oryantal oynadın mı o mantının yerinde yeller eser canımmm
kızlar ben bugün koca bi tabak mantı yedimm yazmayacaktım ama dayanamadım yazdım:KK43:kaç krbn die hiç sormuyorum bile.ka. haftadan sonra nası yaptım böle bişi anlamadım

ven-harcım hiç suçluluk hissetme , ayda 1 böyle bi kaçamak yapma hakkımız olduğunu selin söylemişti sanırım....telafi edemeyeceğin bişey değil ki! 3 gün düşük puanlı takıl tamamdır...1 saat de oryantal oynadın mı o mantının yerinde yeller eser canımmm

ay cnm saol ya acayip moral oldu bu bana.ne güzel bahsi geçen markete gidip tavuk burgerlerimi sosislerimi almıştım eşim de mantı aldı kendine dedm 250 gr yeter ben yemicem.bi yaptım bi tencere oldu.yedim işte kısacası.yarın spora başlıcam leslie yapıcam bi de göbek egzersizlerinin olduğu videolar var onlarıda yapıcam.olcak inş .

arada sira da olur kacamaklar bende bir güzel meyvali yogurt .bir de bir top dondurma yedimm.aksama bir sey yok cezalisin dedim kendi kendime.simdilik iyi gidiyor devam

GUİDEMMMM , sana katılıyorum, bizim dnamıza çok uygun...kilo veriyo olmana çok sevindim canım...ben gezmekten topiğe adam gibi giremiyorum ki!!!! canım adımı yazamıyorum , burası kutu kadar bi memleket ve eşimin konumundan dolayı elazığın tamamı beni tanıyo...bu topic sorun değil ama estetik topiğinde geçirdiğim ameliyatlar var ya , onlar ortaya çıkarsa sakız olurum ... reglim bitince tartılıcam yazarım 61 olmayı diliyorum..DARISI HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH....

anlıyorum canım çok özel şeyler yazma öyleyse tanıyan biri şıp diye çıkarabilir,Allah korusun.beni de burdan bi komşum tanımıştı ama resmim vardı benim o zaman.
inşallah canım 61 i de görürsün.opuyorumnanaktan
bende kına gecesinden geliyorum hatunlar döktürdü ben baktım.bu popoyla zor diyor ya bebek reklamda .bu popoyla oynanmaz dedim ve seyrettim onları.erisin bende oryantal yaparım inş utanmadan sıkılmadan.

aylincim bence sen nişanına kadar fıstık gibi olacaksın ben bundan eminim canım.
azimle devam et sakın bırakma diyetini.
hem bence nişan kıyafetini daralttırmak zorunda bile kalacaksın üstelik boleroyada hiç gerek kalmıycak.
inşallah en mutlu gününde en güzel sen olacaksın.
sen bunu başaracağına inan gerisi kolay zaten.

ayyy cok sagolll motiven icinn
INSALLAH INSALLAHH

60 hafta da diyeceksin inşallah hep birlikte.düğünün de sana çıtır diyecekler

INSALLAHH opuyorumnanaktan

menüm:

öglen:

peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 yk menemen 2p diyim
4yk yogurt 5p
1 meyve suyu sekersiz 1 puan

=9p

ara:

kazma dondurma, kaziyorsun kasikla, buz dondurmasi gibi birsey

aksam:

yogurt ve ayran 12p (baya yedim) :KK43:(((
karisik izgara
izgara köfte (az ekmek vardi icinde) 1,5 puan vericem
PILAV YEMEDIM yuppii
domates salatalik 10 puan dicem baya yedim

35 gibi birsey olmus :KK43:(

KIZLAR KARNIM ÖYLE SISKIIII, sankiiii COK YEMISIM GIBI...

yarin tarti fazla gösterir ben diyim size, regl halen gelmediii offfffffff

Vayy, Ayşe, hiç ekmek yok maşallah nazarım değmesin. Bu haftaki favorim sensin, geçen hafta favorimsin dediğim kişi birinci oldu haberin olsun.

az önce kınadan geldim arkadaş masa donatmış uçlarından azıcık aldım bazılarının.hava attım ordakilere glisemiks indeksler felan , kk daki dostluğumuz.alkisalkisalkis
inşallah canım bir de su iiçmeyi artırabilsem süper olacak.kilo aşağıya doğru gittikçe çizelgeyi düzeltmek çok zevkli bişi. Allah'ım inşallah devamı gelir.
burası bağımlık yaptı az önce pc yi istedim eşim sanırım kırıldı birazcııık.yok kırılmadım dedi ama sanırım sizi kıskanıyor.yerimseniben

ben hic ekmek yemiyorum 2 haftadir, köftelerin icindeki haric

ilk defa böyle nbir seye katilacam yaa ..bakiyim nolacak :) 1 hafta deniyeyim ..birinci ben olayim :)) bana anlat emi nasil yapacam nezaman yazacam buraya ..

X