Tatlım, cola'ya daha önce ben de soğuk bakıyordum biliyosun. Ama Aysebru'nun deneyiminden sonra ben de içtim ve inan hiçbişey olmadı. Şeker hastaları içiyor, ki bu büyük bir risk onlar için, düşünsene hayatları söz konusu o kadar şekerden. Yani firmalar bu büyük riski göze alıp da normal şeker katamazlar, bu imkansız. O yüzden sana zero'nun herhangi bir zararı oldu diye düşünmüyorum. Şu cümlen ilgimi çekti, bütün gün 2 puaça ile durmuşsun. Ama biz ne yapıyorduk, puaça yediğini sorgulamayorum, puaça yedikten sonra suçlanıp aç kalmanı sorguluyorum. Sen tamam puaça yemişsin, bizim diyette asıl kural şu: Aç kalmayacaksın, hele hele karbonhidrat ve yağın birlikte olduğu bir gıdayı aldıktan sonra hiç aç kalmayacaksın. Bu ikisi bir arada zaten yağ depoluyor, bir de akşama kadar hiçbirşey yememen direk vücudunu savunmaya geçirmiş ve resmen yağ depolamış bir günde vücudun. Yemin ediyorum, puaça yedikten iki üç saat sonra iki yumurta yeseydin mesela veya iki tavuk burger, akşamında da aynı şeyleri yeseydin tartın bu kadar çıkmazdı. Hata yapa yapa öğrenicez, bizde az yemek yok hayatım, bizde ne kadar çok sakıncasız yersen o kadar çok kilo vermek var. Bunu çekinerek yazdım, çünkü araya sakıncalı başka gıda serpiştirirseniz bilmeden aksine kilo alırsınız. Ama gün içerisinde ne kadar çok sakıncasız yani 0 gurubundan alırsanız o kadar çok kilo verirsiniz.