Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

menüm:

öglen:

peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 yk menemen 2p diyim
4yk yogurt 5p
1 meyve suyu sekersiz 1 puan

=9p

ara:

kazma dondurma, kaziyorsun kasikla, buz dondurmasi gibi birsey

aksam:

yogurt ve ayran 12p (baya yedim) :KK43:(((
karisik izgara
izgara köfte (az ekmek vardi icinde) 1,5 puan vericem
PILAV YEMEDIM yuppii
domates salatalik 10 puan dicem baya yedim

35 gibi birsey olmus :KK43:(

KIZLAR KARNIM ÖYLE SISKIIII, sankiiii COK YEMISIM GIBI...

yarin tarti fazla gösterir ben diyim size, regl halen gelmediii offfffffff

Canısı, iyi ki herkese demişiz ayrıntılı ne yediğinizi yazın diye, böylelikle tek tek inceleyip sorunun ne olduğunu buluyoruz bak birlikte. Senin daha çok kilo vermen lazım normalde, bunun nedenini buldum galiba. Bu haftaki yarışmada söylediklerimi uygulayabilirsen sanırım kilo vermen hızlanacak. Bi kere senin yediklerinin toplam puanı çok düşük, ama verdiğin kilo bana göre çok az. Bunun nedeni çok menülerinin çok çeşitli olması. Geçen haftaki listeleri incelediğimde göze çarpan en bariz unsur, daha çok kilo verenlerin daha az çeşitli yemesi. Birinci olan arkadaşımız, genellikle bir öğünde iki çeşit yemiş. İkinci olan arkadaşımıza baktığımızda sabah kahvaltılarını sıkı tutmuş, diğer öğünlerde bir veya iki çeşit yemiş yine. Üçüncü arkadaş da proteinle süt ürünlerini birlikte almış öğünlerinde ve bu yine iki çeşidi geçmemiş. Sonuçta aşkım, senden bu hafta kahvaltılarını sıkı yapmanı ve istediğin çeşidi sadece kahvaltıda yemeni, öğünlerinde sadece bir çeşit proteini seçip iyice doyana kadar, onu yemeni isteyeceğim. Yanında da bulabilirsen 0 veya yarım yağlı yoğurttan istediğin kadar ayran içmeni istiyorum. Böyle beslendiğinde aralarda çok acıkacağını düşünmüyorum, acıkırsan da yine yarım yağlı beyaz peynir veya lor peyniri ve haşlanmış yumurta. Bunun haricinde meyve, karpuz, çerez, şekerli herhangi bir şey yok. Canın çok şekerli isterse diyet cola lütfen. Bir hafta böyle yaparsan ve kaçamak yapmazsan (ki yapma bence ayın 17 sine çok az kaldı) bir hafta sonra zaten ne demeye çalıştığımı anlayacaksın bitanem.

az önce kınadan geldim arkadaş masa donatmış uçlarından azıcık aldım bazılarının.hava attım ordakilere glisemiks indeksler felan , kk daki dostluğumuz.alkisalkisalkis
inşallah canım bir de su iiçmeyi artırabilsem süper olacak.kilo aşağıya doğru gittikçe çizelgeyi düzeltmek çok zevkli bişi. Allah'ım inşallah devamı gelir.
burası bağımlık yaptı az önce pc yi istedim eşim sanırım kırıldı birazcııık.yok kırılmadım dedi ama sanırım sizi kıskanıyor.yerimseniben

Guide, ne yap yap su içmeyi artır bi şekilde, bu uğraşın heba olsun istemiyorum. Su içmediğin taktirde protein böbreklerini yorar bu bir, ikincisi kilo vermen çok daha zorlaşır. Lütfen bu hafta çok daha fazla su içmeye çalış olur mu hayatım.
Eşin kıskansın bizi tabi :))) Hatun zayıflayınca da eşi şüphelenip ne yapıyor bu bilgisayarda diye kontrollere başlamıştı hatırlıyorsan, ne gülmüştük yaa :)

selin bende yarismadayim emi..ne yedigimimi yazacam ben hergün buraya ?? kilom 73.2

Kaydettim seni zaracım, du bakalım ben de merak ediyorum, kaç kilo vereceksin.

nan hafif balik etli arkadaslar xxxxbookda arkadas olalimmi`? :)

selin seksi kadin burdaymis naber

Hehe geldim tepenizdeyim yine :) Yarışmaya katılmak konusundaki kararına sevindim, yediklerini unutmamak için yaz bi yere ufaktan ufaktan. Buzdolabının üstünde dursun mesela listeni yazarken ordan bakıp aktarırsın buraya. Senin de çok kilo vermen lazım bu diyette, bir yerde yanlış yapıyorsun onu bulalım hep birlikte.

bi yerde yanlis yapiyorum bulamadim ama kesin sen bulursun ama.... cünki benimde biraz cok vermem lazimdi hadi görecegiz insallah :KK66:

selin abla ben ne demek istedigini anlayamadim gibi yaa
nasil yani cok cesit degil? kafam karistii

izgara ve yogurt yemem cok mu cesit simdi ben anlayamadimm?

birinci hafta sirf sebze yemistim
bu hafta izgara oldu neredeyse... hafta sonu mangal yapildi
ay kafam karisti

sabahlari yumurta peynir salam sosis yiyorum herzaman
veya öglen iste
aksamlarida sebze yemekleri veya izgara ve yogurt

bu cok mu cesit simdi anlayamadim

selin abla ben ne demek istedigini anlayamadim gibi yaa
nasil yani cok cesit degil? kafam karistii

Canım sana son menünü kopyalıyorum o zaman, örneklerle açıklayacağım:

Sabah kahvaltı yapmamışsın mesela, sabah mutlaka erkenden kalk ve kahvaltını yap, geçiştirdiğin her öğün vücudunda yağ depolanmasını sağlar. (Kahvaltı yapmadığın gün sayısı haftada bir günü geçmesin.) Kahvaltılarında bir dilim ya da iki dilim tost makinesinde kızarttığın entegre ekmek ya da tam buğday ekmek ye, yanında yağsız peynir ya da lor peyniri, domates salatalık yeşillik doyana kadar ye. Bu yediklerini ne kadar erken saatte yersen senin için o kadar iyi, öyle düşün. Ekmek yiyeceksen yanında yumurta, sosis, sucuk tarzı şeyler yeme. Ekmek yemiycem sosis, sucuk yiyecem dersen de yine yanında peynir salatalık domates yeşillik ye bu kez de ekmek yeme.

öglen:

peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 yk menemen 2p diyim
4yk yogurt 5p
1 meyve suyu sekersiz 1 puan

=9p

Öğlen yemeklerinde tavuk haşlama, tavuk ızgara, et haşlama, et ızgara, yumurta, balık türlerinden birisini seç, sadece birisini ye ama istediğin kadar ye. Sabah kahvaltısı ile öğle yemeğinin arasında en az 4 saat olsun. Bunların yanında ya sadece diyet cola iç, ya da yarım yağlı veya 0 yağlı yoğurttan yaptığın az tuzlu ayrandan dilediğin kadar iç. Başka bişey yeme ve içme. Şekersiz meyve sularına güvenme çünkü şeker yok ama onda da meyve özü var.

ara:

kazma dondurma, kaziyorsun kasikla, buz dondurmasi gibi birsey

Ara öğünlerde acıkırsan (ki böyle yediğin zaman acıkmayacaksın) yağsız peynir, yağsız yoğurt, haşlanmış yumurta, tavuk, et türü şeylerden yine bir çeşit atıştır.aksam:

yogurt ve ayran 12p (baya yedim) :KK43:(((
karisik izgara
izgara köfte (az ekmek vardi icinde) 1,5 puan vericem
PILAV YEMEDIM yuppii
domates salatalik 10 puan dicem baya yedim

Akşam yemeklerinde de aynen öglen için yazdığım şeyleri ye. Yukardaki yoğurt yağlı mıydı bilmiyorum ama sen yağsızını veya yarım yağlısını tercih et. Domates ve salatalığı yemeklerin yanında yeme. Çok çok istersen ara öğünlerde tek başına bir tane ye. Hepsini birbirine karıştırma anlayacağın.

35 gibi birsey olmus :KK43:(

Toplam puanına baktığımızda gerçekten çok düşük kilona göre, sen bu diyete başlayalı epey oldu, şu aralar günde bir kiloya kadar veriyor olman lazımdı. Herkesin bünyesi aynı değil, ama yukarda yazdığım şeyleri harfiyen uygularsan böyle kilo verememek imkansızdır. Bi de böyle dene hayatım, başka anlamadığın birşey varsa çekinme söyle.

regl olmadim halen :gitme: cok sis karnim
kilom fazlalismiss...... sanki 83 olamicam 17 temmuza kadar :gitme:

regl olmaya yakin vucutta su birikimi artiyor..yani en azindan 2 kg fazlalik olusurmus...ve nezaman regl oluyosun tekrar kilon az gösterir..merak etme..normal bu...

selinim sen ne kadar muhterem bir kadınsın yaa, bu kadar içten bu kadar samimi hiç bıkmadan sıkılmadan anlatıyorsun herkese izah ediyorsun vallahii allah hayatta olmasını istediğin ne muradın varsa versin, umarım birgün reel hayatta da karşılaşırız çok isterim seninle yüzyüze muhabbet etmeyi :içelim:

canım yediğin 2 poğaçadan bahsetmiyorsun içinde tatlandırıcı olan colayı suçlamışsın :eek:lmaz: bu işte bir tezatlık var bence aklinialirimsmile

hihoyyyt hihoyyyt olumunekankayizsmile

öyle diyosun ama ben vücudumu biliyorum artık.. beni ne şişirir ne şişirmez anlıyorum.. sana belki pogaçanın zararı vardır da colanın yoktur ben kendi vücudumdan bahsettim orda

selin abla tsk ederim, anladim gibi...

ama ne yalan söliyim sapitiyorum artik ne yiyecegimi
zorlaniyorum
hava da sicak

tavuk almam lazim simdide off
aman yaa hakketen sapittimmm

selinim sen ne kadar muhterem bir kadınsın yaa, bu kadar içten bu kadar samimi hiç bıkmadan sıkılmadan anlatıyorsun herkese izah ediyorsun vallahii allah hayatta olmasını istediğin ne muradın varsa versin, umarım birgün reel hayatta da karşılaşırız çok isterim seninle yüzyüze muhabbet etmeyi :içelim:

evet bencedee kaydirigubbakcemile5

zara78 tebrik ederim seni :KK70: inşallah korursun kilonu :KK70:
benimde boyum 1.64 kilo: 50

Canım, kusura bakma ama içimden bir ses senin buraya kilo verme amacıyla gelmediğini söylüyor. Buradaki kızların tamamı insanları kilolarına göre yargılamaz, kilosu çok olsa da az olsa da, bizim için herkes insandır çünkü. O yüzden gerçekten iyi niyetle geldiysen başımızın üstünde yerin var. Ama bence senin amacın ya yediklerini yazarak ne kadar çok yiyip de kilo almadığını gösterip hava atarak bizimkilerin azmini kırmak :))), ya da yeşillik olsun şunlarla bi dalga geçiyim diye geldin çünkü çizelgeni yeni hazırlamışsın gördüğüm kadarıyla. Bak ne kadar temiz kalpli tüm kızlarımız ben de dahil her sorduğunu büyük bir azimle cevaplıyoruz. Ha eğer gerçekten ben boyuma göre kilomdan memnun değilim diyorsan ki olabilir (aneroksiya hastalığı) ebru şallı'nın pilates programlarını izlemeni ve uygulamanı öneriyorum canım. :smiley-cool:

zaraa
türk marketlerde varr
dün gördüm benn, ama almadim
bugün gidip alicamm

SELIN abla, tavuk burger SIK SIK yesem olur demi? yani normmal tavuk yerine tavuk burger? yagsiz mulex de yapsam onu, izgara yani

00100_Tavukburger_36x70g_01.jpg

bu demiii

Merhabalarrr azimliiii bayanlar :)

Selintepe..canim bende dedigim gibi bugün basladim..
tekrar yazayim boyum 170.. kilomda 68,3 gösteriyo ( offf ins regl'den dolayidir )

Tatlım, cola'ya daha önce ben de soğuk bakıyordum biliyosun. Ama Aysebru'nun deneyiminden sonra ben de içtim ve inan hiçbişey olmadı. Şeker hastaları içiyor, ki bu büyük bir risk onlar için, düşünsene hayatları söz konusu o kadar şekerden. Yani firmalar bu büyük riski göze alıp da normal şeker katamazlar, bu imkansız. O yüzden sana zero'nun herhangi bir zararı oldu diye düşünmüyorum. Şu cümlen ilgimi çekti, bütün gün 2 puaça ile durmuşsun. Ama biz ne yapıyorduk, puaça yediğini sorgulamayorum, puaça yedikten sonra suçlanıp aç kalmanı sorguluyorum. Sen tamam puaça yemişsin, bizim diyette asıl kural şu: Aç kalmayacaksın, hele hele karbonhidrat ve yağın birlikte olduğu bir gıdayı aldıktan sonra hiç aç kalmayacaksın. Bu ikisi bir arada zaten yağ depoluyor, bir de akşama kadar hiçbirşey yememen direk vücudunu savunmaya geçirmiş ve resmen yağ depolamış bir günde vücudun. Yemin ediyorum, puaça yedikten iki üç saat sonra iki yumurta yeseydin mesela veya iki tavuk burger, akşamında da aynı şeyleri yeseydin tartın bu kadar çıkmazdı. Hata yapa yapa öğrenicez, bizde az yemek yok hayatım, bizde ne kadar çok sakıncasız yersen o kadar çok kilo vermek var. Bunu çekinerek yazdım, çünkü araya sakıncalı başka gıda serpiştirirseniz bilmeden aksine kilo alırsınız. Ama gün içerisinde ne kadar çok sakıncasız yani 0 gurubundan alırsanız o kadar çok kilo verirsiniz.[/QUOTE]

şimdi şöyle söyliyim.. ilk olarak poğaça yedim diye kendimi aç bırakmadım.. sadece acıkmadım.. ikinci olarak da colanın şekerinden bahsetmiyorum ben.. yani beni şişiriyor cola elim ayağım şişiyor içince anlatabiliyormuyum.. belki vücudumun ödem toplamasına sebep oluyor diye düşünüyorum sadece.. yoksa bende colayı severim vede hakikaten tatlı yemektense cola içmek daha mantıklı ama işte bende böyle bir etkisi var.. zaten normaldede çok cola içen ir bir insan değilim..

ayrıca son üçgündür her gün 1 saat yürüyüş 10 dk park aletlerinde hareket ve evde üst beden hareketleri de yapıyorum.. benim gerçekten bu gün daha hafif çıkmam gerekiyordu

havalar bu haftada serin gidecekmiş benim işime yaradı yürüyüş açısından valla

zaraa
türk marketlerde varr
dün gördüm benn, ama almadim
bugün gidip alicamm

SELIN abla, tavuk burger SIK SIK yesem olur demi? yani normmal tavuk yerine tavuk burger? yagsiz mulex de yapsam onu, izgara yani

ben bayilirim burgelere falan aaaa demek yemek serbestmiste haberim yok mön mön bakardim ..marketlerdeki hangileri ya...kartonlarda olan o el gibi köftelermi...giz alirsan bir yazda bende aliyim yiyim doyasiya ...bana cok yazik olmus..ben cokkk ac kalmisim cokkk ahh ahh

X