- 4 Mayıs 2010
- 1.031
- 6
menüm:
öglen:
peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 yk menemen 2p diyim
4yk yogurt 5p
1 meyve suyu sekersiz 1 puan
=9p
ara:
kazma dondurma, kaziyorsun kasikla, buz dondurmasi gibi birsey
aksam:
yogurt ve ayran 12p (baya yedim) (((
karisik izgara
izgara köfte (az ekmek vardi icinde) 1,5 puan vericem
PILAV YEMEDIM yuppii
domates salatalik 10 puan dicem baya yedim
35 gibi birsey olmus (
KIZLAR KARNIM ÖYLE SISKIIII, sankiiii COK YEMISIM GIBI...
yarin tarti fazla gösterir ben diyim size, regl halen gelmediii offfffffff
Canısı, iyi ki herkese demişiz ayrıntılı ne yediğinizi yazın diye, böylelikle tek tek inceleyip sorunun ne olduğunu buluyoruz bak birlikte. Senin daha çok kilo vermen lazım normalde, bunun nedenini buldum galiba. Bu haftaki yarışmada söylediklerimi uygulayabilirsen sanırım kilo vermen hızlanacak. Bi kere senin yediklerinin toplam puanı çok düşük, ama verdiğin kilo bana göre çok az. Bunun nedeni çok menülerinin çok çeşitli olması. Geçen haftaki listeleri incelediğimde göze çarpan en bariz unsur, daha çok kilo verenlerin daha az çeşitli yemesi. Birinci olan arkadaşımız, genellikle bir öğünde iki çeşit yemiş. İkinci olan arkadaşımıza baktığımızda sabah kahvaltılarını sıkı tutmuş, diğer öğünlerde bir veya iki çeşit yemiş yine. Üçüncü arkadaş da proteinle süt ürünlerini birlikte almış öğünlerinde ve bu yine iki çeşidi geçmemiş. Sonuçta aşkım, senden bu hafta kahvaltılarını sıkı yapmanı ve istediğin çeşidi sadece kahvaltıda yemeni, öğünlerinde sadece bir çeşit proteini seçip iyice doyana kadar, onu yemeni isteyeceğim. Yanında da bulabilirsen 0 veya yarım yağlı yoğurttan istediğin kadar ayran içmeni istiyorum. Böyle beslendiğinde aralarda çok acıkacağını düşünmüyorum, acıkırsan da yine yarım yağlı beyaz peynir veya lor peyniri ve haşlanmış yumurta. Bunun haricinde meyve, karpuz, çerez, şekerli herhangi bir şey yok. Canın çok şekerli isterse diyet cola lütfen. Bir hafta böyle yaparsan ve kaçamak yapmazsan (ki yapma bence ayın 17 sine çok az kaldı) bir hafta sonra zaten ne demeye çalıştığımı anlayacaksın bitanem.
az önce kınadan geldim arkadaş masa donatmış uçlarından azıcık aldım bazılarının.hava attım ordakilere glisemiks indeksler felan , kk daki dostluğumuz.alkisalkisalkis
inşallah canım bir de su iiçmeyi artırabilsem süper olacak.kilo aşağıya doğru gittikçe çizelgeyi düzeltmek çok zevkli bişi. Allah'ım inşallah devamı gelir.
burası bağımlık yaptı az önce pc yi istedim eşim sanırım kırıldı birazcııık.yok kırılmadım dedi ama sanırım sizi kıskanıyor.yerimseniben
Guide, ne yap yap su içmeyi artır bi şekilde, bu uğraşın heba olsun istemiyorum. Su içmediğin taktirde protein böbreklerini yorar bu bir, ikincisi kilo vermen çok daha zorlaşır. Lütfen bu hafta çok daha fazla su içmeye çalış olur mu hayatım.
Eşin kıskansın bizi tabi :))) Hatun zayıflayınca da eşi şüphelenip ne yapıyor bu bilgisayarda diye kontrollere başlamıştı hatırlıyorsan, ne gülmüştük yaa :)