• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar cuma günü puanım 30p
cumartesi 35p
pazar 35p yi geçmez :)))

bu arada cmtesi 2,5 saat yürüyüş
su cok 2 şer litre hergün için.

yarın yazarım birşeyler yine hepinizi seviyorummmm :)))

selincim pazartesi bende varım.
yalnız önümüzdeki cmtesi tatile gidiyorum 1 hafta ara verebilirim ama bilgisyarı alıcam yanıma otelde arada nete girip yazarım sizlere :))

merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 1 haftalık fln:)yazılarınızı okumaya çalışıyorum çok gzl bende 38 kg vermiştim 7yıl önce ama 18 kilosunu aldım 1kg verdim daha kaldı 17:)yazılarınızı okudukça dhaa çok hırslanıyorum başarıcam.ya listede tatlı yok işte canınız tatlı isteidğinde neyapıyorsunuz hemen cvb alsam yarından itibaren 1 ayyokumda:)

merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim 1 haftalık fln:)yazılarınızı okumaya çalışıyorum çok gzl bende 38 kg vermiştim 7yıl önce ama 18 kilosunu aldım 1kg verdim daha kaldı 17:)yazılarınızı okudukça dhaa çok hırslanıyorum başarıcam.ya listede tatlı yok işte canınız tatlı isteidğinde neyapıyorsunuz hemen cvb alsam yarından itibaren 1 ayyokumda:)

merhaba canım hoşgeldin.
bende epey zaman önce bu diyetle 45 kilo vermiştim. hamilelik olunca hep geri aldım şimdi tahminen 10 gün oldu sanırım kilo çizelgemi görüyorsun vermeye başladım.
canım eğer diyete uyarsan inanki canın tatlı çekmiyor. burdaki bütün kızlarda aynı fikirdeler. acıkmıyoruz, canımı tatlı çekmiyor.
eğer çok çekersede meyvalardan kiraz azcık karpuz yiyebilirsin ama ölçerek tabi.
biz hepimiz başarmaya kararlıyız umarım sende aramıza katılıp başarırsın.

Canım, ben çıkıyorum, yarın sabahki kilonu çok merak ediyorum, tartılır tartılmaz yaz hemen. İnşallah yine vermişsindir.Öptüm.

inşallah vermişimdir sabah ilk işim tartılmak olacak bakalım durum ne.?
bu hafta hedefim 3 kilo vermek delikafadulden
bakalım başarabilecekmiyim?

selam valla ben üşenip hafta sonu yediklerimi yazmadım.. ama çok yyemöedim zaten 400 gr nerdiğimden belli değil mi?? sanırım yarın sabahta daha az bir rakam bildiricem..

arkadaşlardan bazıları defter tutuyor bende onu denicem yoksa arada yediklerimi unutuyorum sanırırm.. çantama atıcam işe eve götür getir yapıp ağzıma ne atarsam hemen oraya not alıcam..

selam valla ben üşenip hafta sonu yediklerimi yazmadım.. ama çok yyemöedim zaten 400 gr nerdiğimden belli değil mi?? sanırım yarın sabahta daha az bir rakam bildiricem..

arkadaşlardan bazıları defter tutuyor bende onu denicem yoksa arada yediklerimi unutuyorum sanırırm.. çantama atıcam işe eve götür getir yapıp ağzıma ne atarsam hemen oraya not alıcam..

ben yazıyorum canım daha çok motive oluyorum.
kiloların iyi gidiyor maşallah.
not tutma işine başla canım. ben diyete başladığım günden itibaren her gün yazıyorum.
herşeyi yazınca insanın kaçamak yapasıda gelmiyor inan.
bende yarınki kilomu çok merak ediyorum.

kızlar cuma günü puanım 30p
cumartesi 35p
pazar 35p yi geçmez :)))

bu arada cmtesi 2,5 saat yürüyüş
su cok 2 şer litre hergün için.

yarın yazarım birşeyler yine hepinizi seviyorummmm :)))

selincim pazartesi bende varım.
yalnız önümüzdeki cmtesi tatile gidiyorum 1 hafta ara verebilirim ama bilgisyarı alıcam yanıma otelde arada nete girip yazarım sizlere :))

Tamam canım, bol şans, çok iyi gidiyosun bu arada. Tatilde daha kolay olur, ben öyle düşünüyorum en azından seçenek çok olduğundan dolayı. Ama dayanılabilir mi bilmiyorum, çünkü henüz tatile gitmedim, gittiğimde deniycem, tatlıların olduğu tarafa bakmıycam bile :)

selintepe senin boyun kaç canım bki 15.5 görünüyor şuanda :D

Canım, benim boy 1,71. bki de ne ki? :) Ben çizelgemi yaparken göbeğim çatladı, kilomu bile değiştirirken küsüratı yapamadım, sanırım orda da bir yanlışlık yapmışımdır. Boyum mu 15,5 görünüyo :))Boy kilo indeksi mi? kafamçokkarıştı

Kızlar, ben de bugünkü yediklerimi hafiften yazayım. Sabah tam buğday (tost makinasında kızarttım), az yağlı peynir, iki zeytin, azcik ucundan patlıcan, biber ve kabak kızartması :P
Öğlen etli yeşil fasulye (bir tabağı bitiremedim), 2-3 kaşık yoğurt, akşam oldu acıkmadım, canım tatlı çekti, ben de tatlandırıcılı kazandibi yedim küçücük zaten porsiyonları. Normalde çok tatlı çekmez canım, yaza okuya benim de canım çekti ha :) Şu regl dönemini sağ salim geçiştirmek lazım. :uhm:
Ebrucum, bu arada Kiler'de tavuk burger bitmiş, bendeki şansa bak, millet görmemiş gibi tavuk burgere mi saldırdı gidip ne? Diğer markalar da hem tuzlu geldi, hem de karbon değerine bakınca cesaret edip alamadım 100 gramında 4 yazıyo. Seninki en azından denenmiş, onaylanmış. Yarın yine gidicem, yol edicem artık orayı napim.

Canım, benim boy 1,71. bki de ne ki? :) Ben çizelgemi yaparken göbeğim çatladı, kilomu bile değiştirirken küsüratı yapamadım, sanırım orda da bir yanlışlık yapmışımdır. Boyum mu 15,5 görünüyo :))Boy kilo indeksi mi? kafamçokkarıştı

evet canım boy kilo indeksi yada beden kitle endeksi :D bende çok zorlanıyorum şuanda 49 aslında ama değiştirmeyi bilmiyorum o yüzden hiç uğraşmıyorum kaydirigubbakcemile2
birde normalde zaten diyet yapıyordum ama metabolizmam yavaşladı sanırım çok zor kilo vermeye başladım bugünde börekler tatlılar bisküviler meyveler her şeyi yedim vallahi vücudu şaşırtıyım biraz dedim aşırı fazla yedim kuruyemişi falan 1 paket yedim ama hiç pişman değilim yarın başlıyorum bu diyete 2-3 hafta yapacağım zaten sonra tatile gidiyoruz muhtemelende 3-4 kilo veririm :hulya: inşallah :D
birde dondurma kaç puan kızlar? arada kaçamak yaparsam çok canım çekerse dondurma yerim çünkü çok seviyorum laelaelaelaelae
bende günü gününe buraya yazabilir miyim yediklerimi? bir sorun olmaz değil mi?:kedi:

evet canım boy kilo indeksi yada beden kitle endeksi :D bende çok zorlanıyorum şuanda 49 aslında ama değiştirmeyi bilmiyorum o yüzden hiç uğraşmıyorum kaydirigubbakcemile2
birde normalde zaten diyet yapıyordum ama metabolizmam yavaşladı sanırım çok zor kilo vermeye başladım bugünde börekler tatlılar bisküviler meyveler her şeyi yedim vallahi vücudu şaşırtıyım biraz dedim aşırı fazla yedim kuruyemişi falan 1 paket yedim ama hiç pişman değilim yarın başlıyorum bu diyete 2-3 hafta yapacağım zaten sonra tatile gidiyoruz muhtemelende 3-4 kilo veririm :hulya: inşallah :D
birde dondurma kaç puan kızlar? arada kaçamak yaparsam çok canım çekerse dondurma yerim çünkü çok seviyorum laelaelaelaelae
bende günü gününe buraya yazabilir miyim yediklerimi? bir sorun olmaz değil mi?:kedi:

Ben virgül yerine nokta koydum, sanırım ondan oldu. Biraz daha kilo verirsem onu deniycem , nokta yerine virgül koyucam bu kez :)
Aşkım senin metabolizma yavaşlamamış, eğer görünen kilon doğruysa sende vermen gereken yağ bitmiş :))) Benim misafirlerim vardı iki haftadır, birisi 50 kiloydu aynı senin gibi. Hiç bir yerinde fazlalık yok hatta aşırı zayıf. Senin boyun kısa değilse çok da fazla kafana takma derim ben harika göründüğüne eminim. Ama yine de katılmak istersen aramıza seve seve alırız tabi ki. Bizim yediklerimizle kilo alma sen yeter ki sempatiksalakcinni

yaz tabiki neden sorun olsun canım.
bu arada dondurmanın porsiyonu 20 kb. sanırım 3 top dondurma 1 porsiyon ediyor.
:icecream:

ilk dün böyle kacamagim oldu, onada kacamak demiyelim yaa... fazla birseyde degildii....

6 bucuk haftadir rejimdeymisim vay bee....... bukadar basardiysamm gerisinide getirmeliyimm

60 hafta da diyeceksin inşallah hep birlikte.düğünün de sana çıtır diyecekler

ben yazıyım yediklerimi bugün...

sabah
peynir 1 kb
1 dilim takur tukur kızartılmış k.ekmeği 8 kb
1/4 simit 6 kb.

öğle

tavuk burger 0 kb
100 gr yoğurt 5 kb
peynir 1 kb

akşam

tavuk burger 0 kb
haşlanmış tavuk 3 4 çatal 0 kb

2 lt su içtim.

selincim tavuk burgerleri bulamazsın tabi şekerim bütün hafta tavuk burger yedim nerden buldum sandın-tatlicadiarzu-
bütün memleketteki burgerleri topladım.delikafadulden

kızlar ben çıkıyorum.
kızım dondurma yemek istiyormuş, hem yürüyüş yapalım hem de dondurma alalım.
belki bir küçük kaçamak bende 1 top yerim ya da yemem.
hehee..
her akşam dışarı çıkarken bu gün puanım düşük bir dondurma yerim diyorum veee
kendimle gururlana gururlana yemeden eve geliyorm...

yemem yemem çay içerim ben mis gibi sıcak sıcak...:kahve: ya da kahve...

bende yazayım yediklerim.
sabah sucuklu yumurta az peynir
öğle tavuk burger mayonez
ara bi çeşit yabani üzüm adını bilmiyorum
1 salatalık
akşam yoğurtlu tavuk çorba

Kız Ebru, diğer kızlarla örgütlenip harbi tüm burgerleri bitirmişsiniz ya helal olsun. Anaaaam, sabah hem ekmek yimiş, hem de simit anaaaaam :))))))))))) Bi de katır kutur diyerek yediği ekmeğin karbonunu küçültmeye çalışmış, bizden kaçmazz. Hem simitin değri 6,25 ediyo hehehe. Ben de kızartma yedim sabah nefisti, üzerinde domates sosuyla. mmm. :)))

bende yazayım yediklerim.
sabah sucuklu yumurta az peynir
öğle tavuk burger mayonez
ara bi çeşit yabani üzüm adını bilmiyorum
1 salatalık
akşam yoğurtlu tavuk çorba

Vayy, Ayşe, hiç ekmek yok maşallah nazarım değmesin. Bu haftaki favorim sensin, geçen hafta favorimsin dediğim kişi birinci oldu haberin olsun.

Back