Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3yok ben şimdilik kenardan izleyim sizi.sen bu gidişle eve gelen her misafiri diete başlatacaksın gibime geliyo
bu arada ilk kez hindi burger aldırdım eşime deniycem bakalım sonuçları yazarımkaydirigubbakcemile3
herkese günaydın sabah tartıldım 300 gr daha girmiş.aslında daha çok olurdu ama dün dışarda garnitür felan da çatallamıştım.
burgeri bende çok seviyorum ama ben çok az yağla tavada tapıyorum bir de fırında deneyeyim.burgeri ben bimden alıyorum 8 tane oluyor bir pakette .
kilere de gidince bakayım.bugün daha hareketli olmalıyım .
selincim sen suyu sıcağa yakın mı içtin genelde.sıcak su cidden faydalı.bende daha önce 16 kilo verdiğimde sıcak su içerdim devamlı.
kizlar dün ben nisanlik bakmaya gittimmmmmmmm askimlaa
2 tane giydimmm, biri griyy, biri turkuazz rengiydii
ayyy allahim negüzel bir duyguuuymusss.... sadece arkasi kapanmadi straplez yani....
kadin dedi TR den alirsann zaten straplezin arkasi iple baglaniyor dedi, zayiflasan bile daha SIKI baglican okadar dedi.... bacaklar basenler rol almiyor böle kabarik elbiselerde dedi...
zor tasidim ama haa, kolay degilmis o elbiseyle yürümek...
ama negüzeldiii
karnimda cikmadiii
tek sorun kollarim sanirim bolero giyecem, zaten kI$ mevsiminde olucak...
iki üc ayda beri spora falan gittim.iki kilo verdim.insallah 85 sonra da 80 leri görürüm .bu diyet insallah ise yarar.esim sen veremessin deyip beni kizdirip duruyo
Ne heyecanlı bir dönem senin için, çoğumuz yaşadık o günleri :) Kollarını dert etme aşkım, sen nişanlığını seçtikten sonra terzi kollarını kapatacak bir formül bulur, şanslısın nişan kışın olduğu için ilgi çekmez. Ben nişana kadar kollarının da inceleceğini düşünüyorum, yeter ki kararlı ve azimli ol, ki bu sende fazlasıyla var.
Kızlar, iki günlük yarışma aramızda dikkatimi çeken şey ufak tefek kaçamaklarımız olmuş, bunun için birşeyler yazmak istedim. Önce kendi günahımı çıkarayım, rahatlayayım. Bu sabah misafirlerimin son günüydü ve kahvaltıda karışık kızartma yaptım, çünkü son kahvaltılarıydı ve geldiklerinden beri doğru dürüst birşeyler yiyemediler zavallıcıklar :)))) Ben de biber, patlıcan ve kabak'tan otlandım birazcık, klava: patateslere dokunmadım bile ama.
Kendim yedim diye yazmıyorum vallahi, ufak tefek olur bu tür kaçamaklar, puaça, dondurma yiyen arkadaşlarıma sesleniyorum. Bizim asıl sistemimiz devamlılık. Kaçamaklarda ne yersek yiyelim, ne kadar yersek yiyelim, çatlayana kadar yiyelim istersek, ama sonrasında diyeti bozdum diye üzülmek, ağlamak, pişman olmak yok. Geçmişte yaptığımız en büyük hatamız da buydu zaten. Bir öğün, iki öğün, bir gün hatta 3 günlük kaçamaklarımız olur. Önemli olan bu kaçamaklar esnasında mümkün olduğunca tartılmamaya özen gösterelim. Biz bir yola çıktık, bu yolların üzerinde önümüze elbet de engeller çıkacak, o engellerde bazen durup dinlenmezsek yolumuza devam edemeyiz. Engeller sadece durdurur bizi, geriye götürmez. Hepimiz insanız, elbette canımız birşeyler çekecek, yemek zorunda kalacağız, zorla yedirtileceğiz veya birine kızıp dahi birşeyler yiyerek hırsımızı alacağız. Ama bu yazdıklarımın hepsi geçecek, bizim bir sistemimiz var ve mümkün olduğumuz en kısa süre içerisinde o sistemimize geri döneceğiz. Vermemiz gereken kilolun son gramına kadar da bu yoldan ayrılmayacağız. Yani özetle yediğimiz bu az buçuk şeyler bize kilo aldırmaz sadece kilo vermemizi durdurur, ama biz diyetim bozuldu diye yemeye devam edersek asıl o zaman kilo alırız, ama kaçamak yaptım oh canıma değsin diyip son hız devam edersek diyete kilomuz bir gün durur iki gün durur üçüncü gün yine yeni yeniden kilo vermeye devam ederiz diye düşünüyorum. Haksız mıyım? Kaçamak yapan herkese afiyet şeker bal olsun, bir öğünden fazla kaçamak yapmayalım lütfen arkadaşlar, biraz daha tikkat
yarismada yokum selincim yapamam diye bi korku var unutuyorum yediklerimi :) inanmazsin belki okadar yogunki günlerim 9aylik bebegim var cok zamamanimi aliyo ama kesinlikle yapicam ve kilomu bildircem sana yaris di$inda okmi?
menüm:
öglen:
peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 yk menemen 2p diyim
4yk yogurt 5p
1 meyve suyu sekersiz 1 puan
=9p
aksam:
bilmiyorum bakicam artik
merhaba canım hee valla.gitsin artık yaaa.
tarçık elma llimon karanfil ve karabiberli bir çay vardı bugün onu yapıp içeyim biyorum metabolizma hızlandırıcı toksin atıcı.unutmadan koyayım ocağa....
Arkadaslar ben de katılmak istiyorum yarısmaya. Karbonhidrat diyetlerinde biraz deneyimim var, 23 nisandan beri atkins ve dukan rejımlerını yaptım. İki ay içinde toplam ıkı-iki bucuk hafta kadar aralarım oldu. Yani diyet dışına cıktım ama kalorim o gunlerde 1200 -1400 u gecmemiştir. Boyum 1.67. 98 kilodan 88 e dustum. ama bu 88 siz zaman zaan 89 -90 gidip gelıyor bu aralar biraz kaçırsam. Şu an çok düzensiz bir hayatım var , yurtdışındayım, iş yuzunden ve uzak bir yerde olmamdan dolayı biyolojik saati yerinde degil. Bu arada bu kiloları spor yapmadan verdim. ve cok hareketsız masa bası bir halde verdim. Türkiyeye bu hafta donuyorum. Yarın pazar olmasına ragen ben yavastan tekrar baslıyorum, pazartesiden itibaren de bu sefer sporu da katıp kilolardan yavas yavas da olsa kurtulmaya calısacagım. Bu arada hipotiroidden suphelenıyorum. Kilo alımımın yemek yemekten kaynaklanadıgını duusnuyorum. Yani bu kadar kilo alacak bir yemek yeme olayım olmadı. Ama metabolizmada bir sorundan kaynaklandıgını dusunuyorum yada hareketsızlıkten. Bununda sonuclarını ve her gun ne yedıgımı buraya yazacagım.
Bu arada protein rejımı diye de gecen bu rejım ıcın bir dr. un internette yazdıgı bırsey hep aklımda. Yani isim filan vermemiş ama bu protein rejımlerının kılo sorununu en hızla cozen dıet oldugu ve bunu ekonomik sebeplerden dolayı diyetisyenlerin soyleyemedıgını soylemiş. Ne kadar dogru bılmıyorum ama yaptıgım araştırmalarda diet listeleri ile ilgili gordugum hepsının protein agırlıklı oldugu. Karbonhidratı gun ıcınde bazısı 30 da tutuyor bazısı 50 de. Neyse umarım şu kilolardan kurtulurum. Yani bir suru denklemle ugrastım, bir suru soru cozdum, sınava girdim, azimle çok şey yaptım ama şu kilolardan kurtulamadım hayırlısıyla allah nasip etsin, sinir oluyorum cunku..CADIARZU
selincim arkana takılan herkes kilo vermeye başlası valla.
bir sürü dua alıyorsun haberin olsun.
benim listelere dikkat ettiysen meyva sebze yok bu hafta. birde böyle deniyorum inşallah canım yeşillik istemez de yemem.
tavuk burger al valla canım çok tok tutuyor
şiddetle tavsiye ederim.
döner sıfır, fasulye 52... biraz acayip değil mi? sınırsız dönerle zayıflayan var mı aranızda =)
selincim merhaba canım.
önceki sayfada yazdıklarında çok haklısın bende aynı duyguları yaşıyorum.
insanların büyük çoğunluğu malesef kilolulara karşı çirkin tavırlar içindeler.
birde sen zayıflama sakın böyle çok güzelsin diyen yalancılar var tabi onlarda ayrı tuhaflar.
bundan heen hemen 10 yıl önce benimle dalga geçen sıskalıktan kemikleri sayılan biri vardı.
şu anda inanırmısın nerdeyse benim kadar ve ben hiç üzülmüyorum onun için. çünkü çok kırılmıştım zamanında.
benim şu an ki tek amacım zayıflamak oldu.
hiç bıkmıyorum rejimimden.
hep ben bunu daha önce denedim çokta başarılı oldum diyorum. sanırım yaşlar ilerlediği için ve insülin direncim olduğu için çok hızlı gitmiyor bu kilolar ama eninde sonunda incecik bir kadın olucam.
şimdi dışarı çıkarken hep bol açık renk ve beni daha kilolu gösteren kıyafetlerimi tercih ediyorum. ama bir ay sonra dahada kilo verince herkesi şaşırtıcam.
dediğin gibi bende çok kişiyi hayatımdan silicem çünkü benim dostluğumu haketmiyorlar...
ohh be içimi döktüm rahatladım şükür...