Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

iki üc ayda beri spora falan gittim.iki kilo verdim.insallah 85 sonra da 80 leri görürüm .bu diyet insallah ise yarar.esim sen veremessin deyip beni kizdirip duruyo

selam kzılar bugünkü menüm sabah
1 kase yoğurt suyu peynir çay
öğle çok az tavuk ciğeri
küçük kutu ton balığı
doymadım birez da salam yedim
akşam 2 tavuk but 1 küçük çatal pilav
2 çatal mantar sote
biraz ezme
sünnette davetliydim de .
su az içtim bugünde gün içinde funda yapraklı yeşil çay içtim .
bakalım sabaha kaç çıkacağım .yarışma başlamadan özgürce tartılalım

Suzan, müthişsin, ikinci yarışmaya katılıyosun di mi?

yarismada yokum selincim yapamam diye bi korku var unutuyorum yediklerimi :) inanmazsin belki okadar yogunki günlerim 9aylik bebegim var cok zamamanimi aliyo ama kesinlikle yapicam ve kilomu bildircem sana yaris di$inda okmi?

GUİDEEEMMMMM , arkandayım tatlım...inşallah istediğin kiloya düşer ömür boyu korursun..ben regl dönemindeyim... bitince tartılıcam...ben çok alıştım bu beslenme şekline ,bırakacağımı zannetmiyorum
selam kzılar bugünkü menüm sabah
1 kase yoğurt suyu peynir çay
öğle çok az tavuk ciğeri
küçük kutu ton balığı
doymadım birez da salam yedim
akşam 2 tavuk but 1 küçük çatal pilav
2 çatal mantar sote
biraz ezme
sünnette davetliydim de .
su az içtim bugünde gün içinde funda yapraklı yeşil çay içtim .
bakalım sabaha kaç çıkacağım .yarışma başlamadan özgürce tartılalım

GUİDEEEMMMMM , arkandayım tatlım...inşallah istediğin kiloya düşer ömür boyu korursun..ben regl dönemindeyim... bitince tartılıcam...ben çok alıştım bu beslenme şekline ,bırakacağımı zannetmiyorum

canıııım sağol benim annemin adı da hatun tabi senin adın hatun mu bilmiyorum ben ayşe.
canım moralim düzeldi şükür dün 800 gr verdim bana çok iyi oldu moral açısından.
idolümüzden birisin
bende sevdim bu beslenme şeklini .hakikaten ekmekten zevk almıyorum artık.
zaten prof ahmet aydın da genlerimize uygun beslenme şeklinin bu olduğunu söylüyor

aysebru tavuk burger marketlerde satılandan mı yiyosun?

merhaba,
evet canım ben markette açık satılandan alıyorum. bilmiyorum sakıncası olmaz herhalde aman boşver yazıyım ben kiler markette kasap reyonunda açık var hatta kilosu 4,90 tl
ötekiler paketli olanlar pahalı içinde birkaç tane var.
tavsiye ederim süper tok tutuyor.
diziyorum tepsiye yağlamıyorumda.
20 25 dakika 180 derecede nefis oluyor.cokacimcoook

selincim arkana takılan herkes kilo vermeye başlası valla.
bir sürü dua alıyorsun haberin olsun.
benim listelere dikkat ettiysen meyva sebze yok bu hafta. birde böyle deniyorum inşallah canım yeşillik istemez de yemem.
tavuk burger al valla canım çok tok tutuyor
şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaslar ben de katılmak istiyorum yarısmaya. Karbonhidrat diyetlerinde biraz deneyimim var, 23 nisandan beri atkins ve dukan rejımlerını yaptım. İki ay içinde toplam ıkı-iki bucuk hafta kadar aralarım oldu. Yani diyet dışına cıktım ama kalorim o gunlerde 1200 -1400 u gecmemiştir. Boyum 1.67. 98 kilodan 88 e dustum. ama bu 88 siz zaman zaan 89 -90 gidip gelıyor bu aralar biraz kaçırsam. Şu an çok düzensiz bir hayatım var , yurtdışındayım, iş yuzunden ve uzak bir yerde olmamdan dolayı biyolojik saati yerinde degil. Bu arada bu kiloları spor yapmadan verdim. ve cok hareketsız masa bası bir halde verdim. Türkiyeye bu hafta donuyorum. Yarın pazar olmasına ragen ben yavastan tekrar baslıyorum, pazartesiden itibaren de bu sefer sporu da katıp kilolardan yavas yavas da olsa kurtulmaya calısacagım. Bu arada hipotiroidden suphelenıyorum. Kilo alımımın yemek yemekten kaynaklanadıgını duusnuyorum. Yani bu kadar kilo alacak bir yemek yeme olayım olmadı. Ama metabolizmada bir sorundan kaynaklandıgını dusunuyorum yada hareketsızlıkten. Bununda sonuclarını ve her gun ne yedıgımı buraya yazacagım.
Bu arada protein rejımı diye de gecen bu rejım ıcın bir dr. un internette yazdıgı bırsey hep aklımda. Yani isim filan vermemiş ama bu protein rejımlerının kılo sorununu en hızla cozen dıet oldugu ve bunu ekonomik sebeplerden dolayı diyetisyenlerin soyleyemedıgını soylemiş. Ne kadar dogru bılmıyorum ama yaptıgım araştırmalarda diet listeleri ile ilgili gordugum hepsının protein agırlıklı oldugu. Karbonhidratı gun ıcınde bazısı 30 da tutuyor bazısı 50 de. Neyse umarım şu kilolardan kurtulurum. Yani bir suru denklemle ugrastım, bir suru soru cozdum, sınava girdim, azimle çok şey yaptım ama şu kilolardan kurtulamadım hayırlısıyla allah nasip etsin, sinir oluyorum cunku..CADIARZU

hoşgeldin canım katıl tabi aramıza.
yeni yarışmamızda başlıyor pazartesi günü boyunu kilonu seline bildir.
biz burda hep beraber hem eğleniyoruz hem inceliyoruzzemuszemuskaydirigubbakcemile2
bende seninle aynı fikirdeyim bu diyetisyenler konusunda. hakikaten bu diyet kilo sorununu çözmekte 1 numara. inşallah hep beraber bitirelim şu derdimizi.

günayxdinnnnnnnnnnnnnn

dün gelemedim, ama birsey kacirmamisim iyi oldu

dünkü menümü yazmaya calisicam:

sabah:

1yumurta
2 sosis 1p
tavuk salami

öglen:

dönerciden: 1 tabak tavuk döner salatasi 2 yk sos ile 8p diyelim

ara:

2bardak meyve suyu (ben onu 0,1 kbhd sandimm ictim yaa off) 1. kacamak

aksam:

IZGARA: 3 köfte 2p diyom (ekmekliydi)
2 kanat, 2 sucuk
salata biraz 4p

1 catal pasta 2. kacamak
3 tatli kasigi vanilya dondurma 3. kacamak

4 parca karpuz, 100gr yani

2lt su
3-4 saat yürüyüs

evt yumurta halennn patlamadi öyle sisimkii sanki bu 5,5 kiloyu geri almis gibiyimmm

Son düzenleme:
herkese günaydın sabah tartıldım 300 gr daha girmiş.aslında daha çok olurdu ama dün dışarda garnitür felan da çatallamıştım.
burgeri bende çok seviyorum ama ben çok az yağla tavada tapıyorum bir de fırında deneyeyim.burgeri ben bimden alıyorum 8 tane oluyor bir pakette .
kilere de gidince bakayım.bugün daha hareketli olmalıyım .
selincim sen suyu sıcağa yakın mı içtin genelde.sıcak su cidden faydalı.bende daha önce 16 kilo verdiğimde sıcak su içerdim devamlı.

merhaba,
evet canım ben markette açık satılandan alıyorum. bilmiyorum sakıncası olmaz herhalde aman boşver yazıyım ben kiler markette kasap reyonunda açık var hatta kilosu 4,90 tl
ötekiler paketli olanlar pahalı içinde birkaç tane var.
tavsiye ederim süper tok tutuyor.
diziyorum tepsiye yağlamıyorumda.
20 25 dakika 180 derecede nefis oluyor.cokacimcoook

çok saol ben de denemek istiyorum değişiklik olsun
biraz hep et yumurta sıkılıyo insan bide bende bi üşengeçlik var :)
değişiklik yapamıyorum menümde çok fazla

kizlar dün ben nisanlik bakmaya gittimmmmmmmm askimlaa

2 tane giydimmm, biri griyy, biri turkuazz rengiydii

ayyy allahim negüzel bir duyguuuymusss.... sadece arkasi kapanmadi straplez yani....
kadin dedi TR den alirsann zaten straplezin arkasi iple baglaniyor dedi, zayiflasan bile daha SIKI baglican okadar dedi.... bacaklar basenler rol almiyor böle kabarik elbiselerde dedi...

zor tasidim ama haa, kolay degilmis o elbiseyle yürümek...

ama negüzeldiii
karnimda cikmadiii
tek sorun kollarim sanirim bolero giyecem, zaten kI$ mevsiminde olucak...

merhaba canım hee valla.gitsin artık yaaa.
tarçık elma llimon karanfil ve karabiberli bir çay vardı bugün onu yapıp içeyim biyorum metabolizma hızlandırıcı toksin atıcı.unutmadan koyayım ocağa....

afiyet olsun guidecim ic bol bol ic
bendede 200gr gitmis tartilmak istemiyodum ama biri beni itikliyo tartiya
aslinda tartilmamak aha iyi cuma topluca görüyosun verdigin kilolari

100 gr 35 miş senin yediklerin kaç gr dı acaba.ama sanırım biri değilse de 2 si en az 100 gr vardır

X