Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suzan, müthişsin, ikinci yarışmaya katılıyosun di mi?
selam kzılar bugünkü menüm sabah
1 kase yoğurt suyu peynir çay
öğle çok az tavuk ciğeri
küçük kutu ton balığı
doymadım birez da salam yedim
akşam 2 tavuk but 1 küçük çatal pilav
2 çatal mantar sote
biraz ezme
sünnette davetliydim de .
su az içtim bugünde gün içinde funda yapraklı yeşil çay içtim .
bakalım sabaha kaç çıkacağım .yarışma başlamadan özgürce tartılalım
GUİDEEEMMMMM , arkandayım tatlım...inşallah istediğin kiloya düşer ömür boyu korursun..ben regl dönemindeyim... bitince tartılıcam...ben çok alıştım bu beslenme şekline ,bırakacağımı zannetmiyorum
aysebru tavuk burger marketlerde satılandan mı yiyosun?
Arkadaslar ben de katılmak istiyorum yarısmaya. Karbonhidrat diyetlerinde biraz deneyimim var, 23 nisandan beri atkins ve dukan rejımlerını yaptım. İki ay içinde toplam ıkı-iki bucuk hafta kadar aralarım oldu. Yani diyet dışına cıktım ama kalorim o gunlerde 1200 -1400 u gecmemiştir. Boyum 1.67. 98 kilodan 88 e dustum. ama bu 88 siz zaman zaan 89 -90 gidip gelıyor bu aralar biraz kaçırsam. Şu an çok düzensiz bir hayatım var , yurtdışındayım, iş yuzunden ve uzak bir yerde olmamdan dolayı biyolojik saati yerinde degil. Bu arada bu kiloları spor yapmadan verdim. ve cok hareketsız masa bası bir halde verdim. Türkiyeye bu hafta donuyorum. Yarın pazar olmasına ragen ben yavastan tekrar baslıyorum, pazartesiden itibaren de bu sefer sporu da katıp kilolardan yavas yavas da olsa kurtulmaya calısacagım. Bu arada hipotiroidden suphelenıyorum. Kilo alımımın yemek yemekten kaynaklanadıgını duusnuyorum. Yani bu kadar kilo alacak bir yemek yeme olayım olmadı. Ama metabolizmada bir sorundan kaynaklandıgını dusunuyorum yada hareketsızlıkten. Bununda sonuclarını ve her gun ne yedıgımı buraya yazacagım.
Bu arada protein rejımı diye de gecen bu rejım ıcın bir dr. un internette yazdıgı bırsey hep aklımda. Yani isim filan vermemiş ama bu protein rejımlerının kılo sorununu en hızla cozen dıet oldugu ve bunu ekonomik sebeplerden dolayı diyetisyenlerin soyleyemedıgını soylemiş. Ne kadar dogru bılmıyorum ama yaptıgım araştırmalarda diet listeleri ile ilgili gordugum hepsının protein agırlıklı oldugu. Karbonhidratı gun ıcınde bazısı 30 da tutuyor bazısı 50 de. Neyse umarım şu kilolardan kurtulurum. Yani bir suru denklemle ugrastım, bir suru soru cozdum, sınava girdim, azimle çok şey yaptım ama şu kilolardan kurtulamadım hayırlısıyla allah nasip etsin, sinir oluyorum cunku..CADIARZU
merhaba,
evet canım ben markette açık satılandan alıyorum. bilmiyorum sakıncası olmaz herhalde aman boşver yazıyım ben kiler markette kasap reyonunda açık var hatta kilosu 4,90 tl
ötekiler paketli olanlar pahalı içinde birkaç tane var.
tavsiye ederim süper tok tutuyor.
diziyorum tepsiye yağlamıyorumda.
20 25 dakika 180 derecede nefis oluyor.cokacimcoook
ya 2 tane peynirli pogaça kaç kb dir çok üzgünüm ama dayanamadım be..