- 25 Temmuz 2009
- 431
- 0
Evet tatlım, çok az yemişsin, salata ve yoğurtla gün geçmez yılarsın bir kaç güne. İştahın yoktuysa o başka ama iştahın varsa ve kendini zorlayarak bunları yediysen yanlış. Salatanın ortalama değerine 7 veriyorum ben bir porsiyonuna. 15 kiraz çok gibi sanki, yarıya düşürebilirsin gün içinde bi daha yersen, bizim tercihlerimiz daha çok et ürünleri biliyorsun. Sabah kahvaltıda yumurta yiyebilirsin, sosis sucukla birlikte yumurtayı aynı anda da yiyebilirsin ama yumurta sosis sucuk yiyeceksen ekmek yememelisin, ekmek yemeyi tercih edersen de sosis, yumurta, sucuk tarzı proteinlerin yerine peynir ve süt ürünleri ve çiğ sebzeler ya da içinde protein ve karbonhidrat olmayan kahvaltı ürünlerini tercih etmelisin. Toplam puanın 30 civarı ama yediklerin çok az, yediğin şeyleri çok tutup toplam puanın düşük olduğunda asıl kilo veriliyor bu diyette. Bunun için de 0 ve 1 puanlı yiyeceklere bak ve ezberle listeden, onları ne kadar çok alırsan o kadar vücudun aldığın gıdaları hazmetmesi için enerjiye ihtiyacı olur ve kilo vermen daha kolay olur.
Cok sagol selincim.. evet cok az yedim ama erkendende yattim hasta oldugum icin..
dikkat edecegim..dedigin gibi
iNsallah pazartesi bende yarismaya katilirimda dogru sekilde uygularim..
kilolardanda biran önce kurtulurum