günaydın hanımlar bi sorum olucak 2 gündür bu diyeti tam olarak uyguluyorum ve 1,600 kg gitmişti fakat bu 3 günü sabah kalktığımda tartıda 2,100kg almış gördüm acaba regli günümün çok yaklaşmış olmasından mı yoksa bi yerlerde yanlış mı yaptım..
isteğe bağlı canım o ama en az 1,5 lt içmekte fayda var.Ben ilk 3 ay 1 lt su ya içmişimdir,ya içmemişimdir ama artık günde 1,5 litre içiyorum.
selam kızlar ben çok hastayım dolayısıyla önüme ne getiriyorlarsa yiyorum.çorba meyve falan 2 gündür yapamıyorum.artık iyileşince devam ederim.bu arada öğlen ıspanak yemeği yedim 2o puan olması şaşırttı.pşlav 20 puan.ıspanakta azıcık pirinç var nasıl oluyor?
canım sen nekadar zamandır yapıyorsun ve kac kg verdın ?
Bu arada kızlar yanlış bilgi vermişim,onu düzeltiyim.ilk 10 kiloyu 1-1,5 kadar zamanda verdim demiştim.eski sayfalara döndüm baktım ve hesapladım öyle değilmiş.Yanıltmiyim sizi,sonra ben neden 10 kilo veremedim diye düşünmeyin :) doğrusunu yazıyorum.
1ağustos-1eylül arası toplam 6,6 kg ( bunun 4,5 kilosunu ilk 1 haftada vermişim )
1eylül-1ekim arası toplam 2 kg ( bu dönemde psikolojim bozulmuştu neden veremiyorum diye ) :)
1ekim-1kasım arası toplam 1,2 kg ( psikolojim bozulmayı da geçmişti çökmüştü resmen ama yılmadım )
1kasım-1aralık arası toplam 4,5 kg ( azmin zaferi :) )
1 aralık-20 aralık arası toplam 2,6 kg ( ay sonuna kaç olur bilmiyorum )
Veremediğiniz zamanlarda yılmayın,devam edin,bi süre sonra mutlaka yeniden kilo vermeye başladığınızı görüceksiniz.
Bende hesaplamayı bilmiyorum maalesef
Ben bu sabah 2 yumurta 1 parça peynir 3 ceviz öğlen ayran akşam kıymalı yumurta yoğurt ayran yedim içecek olarakta 2 kere Türk kahvesi 1 kere form çayı :)))) bugünü çok güzel kapattım sanırım. Bana göre toplasan 10 etmez :)))
Gün içerisinde 300 gram daha gitmiş 71.7 deyim şimdilik :) sabah 71.5 i kesin görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?