• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar bol zayıflamalı günler dileyerek başlayalım

ben hala 71 deyim diyete devam ediyorum ama veremiyorum ama vücut ölçülerim incelmiş buna çok sevindim

bir sorum olacak dürüm yiyoruzya açık ekmekle sandviç değil veya sandviç olsun nasıl 25 oluyor anlayamıyorum içini sebzeleri ile 2 saysak ekmeği nasıl 23 eder bu konuda kafanız karışmıyormu

günaydın hanımlar bi sorum olucak 2 gündür bu diyeti tam olarak uyguluyorum ve 1,600 kg gitmişti fakat bu 3 günü sabah kalktığımda tartıda 2,100kg almış gördüm acaba regli günümün çok yaklaşmış olmasından mı yoksa bi yerlerde yanlış mı yaptım..

günaydın hanımlar bi sorum olucak 2 gündür bu diyeti tam olarak uyguluyorum ve 1,600 kg gitmişti fakat bu 3 günü sabah kalktığımda tartıda 2,100kg almış gördüm acaba regli günümün çok yaklaşmış olmasından mı yoksa bi yerlerde yanlış mı yaptım..

Günaydın..
yani toplam 500 gr mı almış oldun ? yoksa 1,600 gramı aldın üstüne 2,100 gr daha mı aldın ? anlayamadım ben :S

eğer 500 gr aldıysan adet öncesi normal,ama diğer türlüyse biraz ilginç bi durum.
Tok karna mı tartıldın ? ondan olabilir.Ya da kıyafetlerinle tartıldıysan ondan da kaynaklanıyo olabilir.

slmm kizlar ben sabah ac karnina 3kere tartiya ciktim
birincisinde 76.600 ciktim :)
ikincisinde 76.700 ciktim :(
ücüncüsünde 77.00ciktim :(

tartimmi bozuluyor yoksa pilimi zayifladi anlamadimm :(

selam kızlar ben çok hastayım dolayısıyla önüme ne getiriyorlarsa yiyorum.çorba meyve falan 2 gündür yapamıyorum.artık iyileşince devam ederim.bu arada öğlen ıspanak yemeği yedim 2o puan olması şaşırttı.pşlav 20 puan.ıspanakta azıcık pirinç var nasıl oluyor?

selam kızlar ben çok hastayım dolayısıyla önüme ne getiriyorlarsa yiyorum.çorba meyve falan 2 gündür yapamıyorum.artık iyileşince devam ederim.bu arada öğlen ıspanak yemeği yedim 2o puan olması şaşırttı.pşlav 20 puan.ıspanakta azıcık pirinç var nasıl oluyor?

cook gecmis olsun canimmm

bugünkü menüm
sabah sirkeli su
yarim domates
yarim biber
azicik sucuk
bir dilim ekmeyin yarisi

öglen
yooook

aksam sirkeli su
firinda tavuk
salata (sadece marul)

kizlarr biliyorumm sizide coook SIKIYORUM ama napiyim yaaa zayiflamak istiyorumm
biliyorum hergün hergün hesaplamak
zorunda degilsiniz ama hesaplarsanizz
benii cooook mutlu edersinizzz :)

Bu arada kızlar yanlış bilgi vermişim,onu düzeltiyim.ilk 10 kiloyu 1-1,5 kadar zamanda verdim demiştim.eski sayfalara döndüm baktım ve hesapladım öyle değilmiş.Yanıltmiyim sizi,sonra ben neden 10 kilo veremedim diye düşünmeyin :) doğrusunu yazıyorum.

1ağustos-1eylül arası toplam 6,6 kg ( bunun 4,5 kilosunu ilk 1 haftada vermişim )
1eylül-1ekim arası toplam 2 kg ( bu dönemde psikolojim bozulmuştu neden veremiyorum diye ) :)
1ekim-1kasım arası toplam 1,2 kg ( psikolojim bozulmayı da geçmişti çökmüştü resmen ama yılmadım )
1kasım-1aralık arası toplam 4,5 kg ( azmin zaferi :) )
1 aralık-20 aralık arası toplam 2,6 kg ( ay sonuna kaç olur bilmiyorum )

Veremediğiniz zamanlarda yılmayın,devam edin,bi süre sonra mutlaka yeniden kilo vermeye başladığınızı görüceksiniz.

Bu arada kızlar yanlış bilgi vermişim,onu düzeltiyim.ilk 10 kiloyu 1-1,5 kadar zamanda verdim demiştim.eski sayfalara döndüm baktım ve hesapladım öyle değilmiş.Yanıltmiyim sizi,sonra ben neden 10 kilo veremedim diye düşünmeyin :) doğrusunu yazıyorum.

1ağustos-1eylül arası toplam 6,6 kg ( bunun 4,5 kilosunu ilk 1 haftada vermişim )
1eylül-1ekim arası toplam 2 kg ( bu dönemde psikolojim bozulmuştu neden veremiyorum diye ) :)
1ekim-1kasım arası toplam 1,2 kg ( psikolojim bozulmayı da geçmişti çökmüştü resmen ama yılmadım )
1kasım-1aralık arası toplam 4,5 kg ( azmin zaferi :) )
1 aralık-20 aralık arası toplam 2,6 kg ( ay sonuna kaç olur bilmiyorum )

Veremediğiniz zamanlarda yılmayın,devam edin,bi süre sonra mutlaka yeniden kilo vermeye başladığınızı görüceksiniz.

vayyyyyyyy süper kiloo vermissinn canimm yaaa

evet kizlaaar ben istikrara devam , bugun yine 200 gr vermisim.yani 4 gunde 800 gr etmis oldu bu.1 kiloya az kaldi.bugunku menum kiyma, azcik soganla.bide fasulye kuru olandan.1 kasik.toplam 50 puanda durdum yine.bu saatden sona acikirsam artik kiyma yerim, nasilsa puani sifir.zayiflamaya devammmm:52:

Ben bu sabah 2 yumurta 1 parça peynir 3 ceviz öğlen ayran akşam kıymalı yumurta yoğurt ayran yedim içecek olarakta 2 kere Türk kahvesi 1 kere form çayı :)))) bugünü çok güzel kapattım sanırım. Bana göre toplasan 10 etmez :)))

üstelik bugün kocaman bi şekerpare yedim :D

SABAH
1 dilim ekmek 8 puan
1 haşlanmış yumurta 0 puan
küçücük peynir,5 zeytin 2 puan

ÖĞLE
Yayla çorba çok az 5 puan
yoğurt 5 puan
Kocaman 1 şekerpare 25 puan :D patates vardı yemekten onu hayatta yemem dedim,bari azıcık şu şekerparenin tadına bakiyim ucundan dedim :D ayy bi de baktım yoğurtla birlikte uçup gidivermiş :D inivermiş mideme :D

AKŞAM
tavuk suyu çorba çok az 2 puan
küçük parça tavuk 1 puan

TOPLAM 48 puanla kapatmış oldum.

kocaman şekerpareye rağmen 300 gram da gitmiş ilginç :D:D

Back