• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yani 20 nin altında kaldığın sürece vücut enerji olarak kendi yağlarını yakar eğer çıkarsan yine kilo verirsin ama daha yavaş öyle diyim :)

sabah
sirkeli su
2tane sosis
1dilim kacar peynir
2dilim sucuk
2tane yumurta

öglen
sirkeli su
firinda köfte (5tane)
salata(sadece marul)
1yemek kacigida yogurt

aksam
sirkeli su
2dilimde kacar peyniri

2litrede su
1saatda tempolu yürüyüs

nasilll kizlar

sabah
sirkeli su
2tane sosis
1dilim kacar peynir
2dilim sucuk
2tane yumurta

öglen
sirkeli su
firinda köfte (5tane)
salata(sadece marul)
1yemek kacigida yogurt

aksam
sirkeli su
2dilimde kacar peyniri

2litrede su
1saatda tempolu yürüyüs

nasilll kizlar

15 puanı geçmez,zaten hemen hemen hergün aynı şeyleri yiyosun.Genelde 15 i geçmiyo senin.
bence arada değiştir menünü,1 dilim ekmek fln ye arada,bağırsakların da çalışsın.

Rüyamda da seni göremedim maleseff :))

15 puanı geçmez,zaten hemen hemen hergün aynı şeyleri yiyosun.Genelde 15 i geçmiyo senin.
bence arada değiştir menünü,1 dilim ekmek fln ye arada,bağırsakların da çalışsın.

Rüyamda da seni göremedim maleseff :))

canim baska daha neler yiyebilirimki
kimi gördün :):):)

canim baska daha neler yiyebilirimki
kimi gördün :):):)

valla iş yerinden iki arkadaşı gördüm :D Bi de uçuyodum havalarda :D psikolojik mi acaba hani zayıflıyorum yaa kuş gibi hissediyorum kendimi fln :P

1 dilim kızarmış ekmek ye mesela,tam buğday ye ama.Bağırsakları çalıştırıyo çünkü.
Sebze yemeği yiyebilirsin arada.ıspanak,kapuska,brokoli,brüksel lahanası ne biliyim işte karnıbahar,taze fasulye fln.Metabolizmayı hızlandırır hem bunlar.

Sen kendini şartlandırmışsın bence 20 puanı aşmiyim diye,genelde protein ağırlıklı besleniyosun.Ama bizim diyetimizde karbonhidrat tüketmiyceksin demiyo ki.
Tüketiceksin ama sınırda bırakıcaksın,sınırı aşmıycaksın diyo.Seninki biraz dukan diyeti oluyo gibime geldi.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama diğer arkadaşların da yorumlarını almak isterim.

Sen bu yediklerinle yani bu menüyle tuvalete çıkabiliyo musun mesela ?

Son düzenleme:
evet kizlarr dunden bugune 200 gr gitmis.aksam dayanamdim tabi yedim kofteelrden yinee :D ardindan da gofret yedim. yani toplam 40 puanla kapattim.cok sukur gitmis yine 200 gr. bugunku menum yine kofte, yemegi az kb den tutuyorumki tatliya puan kalsin :D

evet kizlarr dunden bugune 200 gr gitmis.aksam dayanamdim tabi yedim kofteelrden yinee :D ardindan da gofret yedim. yani toplam 40 puanla kapattim.cok sukur gitmis yine 200 gr. bugunku menum yine kofte, yemegi az kb den tutuyorumki tatliya puan kalsin :D

Tebrikler :) seni gidi tatlıcı senii :D

valla iş yerinden iki arkadaşı gördüm :D Bi de uçuyodum havalarda :D psikolojik mi acaba hani zayıflıyorum yaa kuş gibi hissediyorum kendimi fln :P

1 dilim kızarmış ekmek ye mesela,tam buğday ye ama.Bağırsakları çalıştırıyo çünkü.
Sebze yemeği yiyebilirsin arada.ıspanak,kapuska,brokoli,brüksel lahanası ne biliyim işte karnıbahar,taze fasulye fln.Metabolizmayı hızlandırır hem bunlar.

Sen kendini şartlandırmışsın bence 20 puanı aşmiyim diye,genelde protein ağırlıklı besleniyosun.Ama bizim diyetimizde karbonhidrat tüketmiyceksin demiyo ki.
Tüketiceksin ama sınırda bırakıcaksın,sınırı aşmıycaksın diyo.Seninki biraz dukan diyeti oluyo gibime geldi.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama diğer arkadaşların da yorumlarını almak isterim.

Sen bu yediklerinle yani bu menüyle tuvalete çıkabiliyo musun mesela ?

sirkeli su iciyorumya cikiyorum cikamadigim zaman zaten hemen ikinci gün cikiyorum birde o haptan atiyorum ozamanda cikiyorum
canim mesela sabah tost yapsam yada bir kücük dilim pizza yesem olurmu zaten ben fasülyeden haric öteki sebze yemeklerini pek sevmiyorum
yada meyve olara cennet hurmasi yada mango filan yesem nasil olur

canim tatli mi dedinn:)
hangi tatlilari yiyebilirim

kiz vala elimde degil.bak mesela ruyamda markete girmistim,her yer cikolata, baklava falandi.hucum etmistim hepsinden aliyodum.en son doritos aldim, kendi kendime dedimkki e 1 gun bozalim bisey olmaz :p ruyama bile giriyo diyet ve tatli :D

Allah canını almasın emii :D çikolatayla yatıp çikolatayla kalkarsan girer tabi rüyana :D ama bişi itiraf edicem doritosa ben de dayanamıyorum :D almıyorum ama birini yerken gördüğümde direk saldırıyorum :D

Back