Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yaaa kizlarrrr ben niye kilo veremiyorummmm :KK43::KK43:
50puani gecmiyom zaten
yediklerim en fazla 25 puan
birgün 76.600 cikiyorum
birgünde 77 cikiyorum
niye böyle oluyor
hem hergün 2litire suyumu iciyorum
1saat hizli tempoda yürüyorumm
hemdesirkeli su iciyorumm
coooook sinirlerim bozulduu saba sabah :KK43:
yokk yaaa böyle giderseee bozcaam vee ginee kilo alcamm biktimm yaaa
kendimdenn nefrett ediyorummmmm

canım sakın pes etme vücudun su tutuyor ve yediğin proteinlerin ağırlığı olabilir kabızda olabilirsin sen kiloya bakma belini filan ölç mutlaka incelme olur çünkü kesinlikle yağ yakıyorsundur haftaya tartıl hergün tartılma indiğini görüceksin :)

kızlar merhabalar benide aranıza alırmızınız 10 kilo fazlam var vermek istiyorum ama iradem mi yok ne başaramıyorum kalori sayımı yaptım ama pek başarılı olamadım bu diyet aklıma yattı dün akşam geçmiş sayfaları bir göz gezdirdim ama hepsini okumadım karbonhidrat değerlerini yazıcıdan çıkardım ve bu gün başladım bakalım hayırlısı
ilk başlarda 50 yi sınır çizdim ama sonralarda düşürmeyi düşünüyorum daha hızlı kilo vermek için sizce doğru mu bu düşünce birde ne kadarda 10 kiloyu verebilirim hedefimi kaç ay olarak beliriyim

canım sakın pes etme vücudun su tutuyor ve yediğin proteinlerin ağırlığı olabilir kabızda olabilirsin sen kiloya bakma belini filan ölç mutlaka incelme olur çünkü kesinlikle yağ yakıyorsundur haftaya tartıl hergün tartılma indiğini görüceksin :)

kabiz degilim ama karnim gitti esim bile diyorr :)
tartilmadan yapamiyom ben :)
canimmm cook tsklerrrrr
hepinizz cokk iyisinizzz

sabah
4dilim sucuk
3dilim salam
2tane yumurta
1dilimde kasar peyniri

öglen
2tane yumurta yicem

aksamda
sebzeli ton baligi bir kutu
1dilim ekmekle

kizlar hesapladim ama sizde bi hesaplasanizz zaten kilo veremiyomm aciyinnn banaaa :KK43: :KK43:

Kızlarr size fotoğraflarımı yükledimm :)

ayol az önce yanlış foto yüklemişim :KK70: yüzüm bile görünüyodu uheuhauhe :KK70::KK70:

1. foto 88.8 kilolok halim

2.foto 72 kiloluk halim

3.foto 80 kiloluk halim

karışık olmuş biraz ama idare edin :KK70:

canim senin vucut seklin aynen benimki gibi. mesela 88 kiloyken aslinda 90 dan fazla gosteryosun.ama 72 kiloyken de daha az gosteryosun.bizim kemiklerimiz ince.o yuzden azcik zayiflayinca bile hemen etkisini gosteriyor.ok tebrik ederim seni.sakin pes etme.bak ne guzel gozukuyosun.ben cok begendim.vucudun falan tam kadin gibi olmus.6 li rakamlara gelirsen artik manken dicem ben sana :KK70:

kizlar bugun 100 gr gitmis.benim bugunku menum tavuk oldu.birazdan 1 tane muz yicem.aksam cekirdek citlicam 20 puanlik.50 puana yakin bisey cikicak yine.yarin 1 kilo vermis olurum belki, diyete basladigim gunden beri.haydi hayrlisi:KK34:

canim senin vucut seklin aynen benimki gibi. mesela 88 kiloyken aslinda 90 dan fazla gosteryosun.ama 72 kiloyken de daha az gosteryosun.bizim kemiklerimiz ince.o yuzden azcik zayiflayinca bile hemen etkisini gosteriyor.ok tebrik ederim seni.sakin pes etme.bak ne guzel gozukuyosun.ben cok begendim.vucudun falan tam kadin gibi olmus.6 li rakamlara gelirsen artik manken dicem ben sana :KK70:

sağol canım benim :KK70: aslında dediğin gibi benziyo vücut yapılarımız,benim bacaklarım çok kalındı mesela,seninkiler de öyleymiş,senin sadece kalçan benimkinden biraz fazlaymış,üstümüz fln aynı,kollar bacaklar farksız zaten :KK70: kemiklerimiz ince mi onu bilmiyorum,ama herkes 72 göstermiyosun dedikten sonra kemiklerin iri heralde diyo ya da etin sıkı diyolar.Bilmiyorum valla hangisi doğru :) ince kemikli de olsam iri kemikli de olsam nolursa olsunn ben 6 lı rakamları görmeye kararlıyım :KK70: sen de pes etme birlikte görelim 6 lı rakamları podyumlara çıkalımmmm :p

kizlar bugun 100 gr gitmis.benim bugunku menum tavuk oldu.birazdan 1 tane muz yicem.aksam cekirdek citlicam 20 puanlik.50 puana yakin bisey cikicak yine.yarin 1 kilo vermis olurum belki, diyete basladigim gunden beri.haydi hayrlisi:KK34:

çekirdekte o kadar kb var mı kız.ben bi avuç kabak çekirdeği yiyorum dolu dolu 2 puan diyorum.yanlış mı acepp :KK70:

sağol canım benim :KK70: aslında dediğin gibi benziyo vücut yapılarımız,benim bacaklarım çok kalındı mesela,seninkiler de öyleymiş,senin sadece kalçan benimkinden biraz fazlaymış,üstümüz fln aynı,kollar bacaklar farksız zaten :KK70: kemiklerimiz ince mi onu bilmiyorum,ama herkes 72 göstermiyosun dedikten sonra kemiklerin iri heralde diyo ya da etin sıkı diyolar.Bilmiyorum valla hangisi doğru :) ince kemikli de olsam iri kemikli de olsam nolursa olsunn ben 6 lı rakamları görmeye kararlıyım :KK70: sen de pes etme birlikte görelim 6 lı rakamları podyumlara çıkalımmmm :p

orasi kesin.marta kadar 6 li rakamlari gormem lazim zaten yoksa kafayi yerim.ya bana doktor dedi,ince kemikli insanlar daha ince gozukur.insani kalin yapan et degil kemikmis.ve daha iyi kilo verebilirmis :KK70: doktorun yalanciyim ben :p

çekirdekte o kadar kb var mı kız.ben bi avuç kabak çekirdeği yiyorum dolu dolu 2 puan diyorum.yanlış mı acepp :KK70:

cekirdegin 100 gr mi 20 puan. ama aycicek.kabak cekirdegi 2 defa az.,yani 10 puan 100 gr. aslinda kabak cekirdegi bagirsaklari da calistryo daha iyi.ben de kabak alicam ama simdilik aycicek var evde onla idare ediyorum.agzi oyaladigi icin insan sureli biseyler yedigini saniyo.ve tokluk hissi veriyo gercekten.ben mutfak tartisiyla tarttgigim icin her seyi puanlamam kesin oluyor.o yuzden avucla bilemicem ne kadar oldugunu :KK50:

birdaha menümü yazmicam anladim benimle ugrasmak istemiyorsunuz :KK43:
kilo verirsem yazarimm

Küsme yaaa:)))

Senin menü de hiç karbonhidrat yok maşallah...Sadece ekmek 12,
bi de ton balığında olabilir biraz, sebzeli olduğu için. emin değilim

Bence 20 yi geçmez.

Hergün tartılma derim en az 10 günde bir yap. Bazen sonucu, alsakta versekte 15 gün sonra görebiliyoruz.

selam arkadaşlar kaç gündür hasta olduğum için tam yapamıyorum diyeti.yemekleri bakıcım yapınca karışamıyorum kadın zaten sevabına yapıyo.bugün ekstradan1 küçük üçgencik kabak tatlısı yedim acaba karbonhidrat değeri nedir lütfen öğrenebilirmiyim biliyorsanız:KK17:

Küsme yaaa:)))

Senin menü de hiç karbonhidrat yok maşallah...Sadece ekmek 12,
bi de ton balığında olabilir biraz, sebzeli olduğu için. emin değilim

Bence 20 yi geçmez.

Hergün tartılma derim en az 10 günde bir yap. Bazen sonucu, alsakta versekte 15 gün sonra görebiliyoruz.

coooook tskler canimm :)
küsmedim kiz :)
ya canim bende hesapliyorum ama burdan birisi hesaplayinca ha tamam puanim azmis diyip mutlu oluyorumm haklisin birdaha hergün tartilmicam cokk tsklerr canimm :)

kızlar bu günü 40 puanla bitirdim cok şükür zorlanmadım ama canım çok tatlı istedi çikolata istedi acaba siz böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz::::KK43:(((

orasi kesin.marta kadar 6 li rakamlari gormem lazim zaten yoksa kafayi yerim.ya bana doktor dedi,ince kemikli insanlar daha ince gozukur.insani kalin yapan et degil kemikmis.ve daha iyi kilo verebilirmis :KK70: doktorun yalanciyim ben :p

aaa öylemiymişşş.doğrudur o zaman kız doktor söylediyse :KK70: marta kadar görcez 6 ları merak etme :KK70: bu gazla 5 leri bile görürüz biz beee :p :KK70:

X