• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

üstelik bugün kocaman bi şekerpare yedim :D

SABAH
1 dilim ekmek 8 puan
1 haşlanmış yumurta 0 puan
küçücük peynir,5 zeytin 2 puan

ÖĞLE
Yayla çorba çok az 5 puan
yoğurt 5 puan
Kocaman 1 şekerpare 25 puan :D patates vardı yemekten onu hayatta yemem dedim,bari azıcık şu şekerparenin tadına bakiyim ucundan dedim :D ayy bi de baktım yoğurtla birlikte uçup gidivermiş :D inivermiş mideme :D

AKŞAM
tavuk suyu çorba çok az 2 puan
küçük parça tavuk 1 puan

TOPLAM 48 puanla kapatmış oldum.

kocaman şekerpareye rağmen 300 gram da gitmiş ilginç :D:D
aaaaaaaaa soklardayimmmm yaniiiiiiii

kizlar bir sorum olacak
ben sabah kahvaltisi olarak
önce sirkeli su ictim
yarim domates
yarim aci biber
yarim sucuk
ve 1dilim ekmegin yarisini yedim
annemde patlican dolmasi yapmis
öglen hic bisey yemedim
aksamda en gec 6da 2tane dolma yiyeyim diyorum
patlican dolmasinin karbonhidrati kac acaba birde 2tane yersem bugün kac puanla kapatmis olurum
2litire suyumu ictim
vee birbucuk saat hizli tempoda yürüdüm
lütfennnn hesaplarmisinizzzz

yarım domates 3 puan
acı biber 1 puan
ekmek 5 puan diyelim,yediğin ekmeğe ve kızarmış,kızarmamışa göre değişir.
patlıcan dolması 2 adet 16 puan
TOPLAM 25 puan.

Kendin hesaplarsan daha doğru olur ama,kepek ekmeğimi mi tam buğday mı kızarmış mı kızarmamış mı sen biliyosun çünkü.hem kendin hesaplayıp öğrenirsen bi zaman sonra hesaplamana bile gerek kalmıycak,neler yiyip neler yememen gerektiğini öğreniceksin zaten,ezberlemiş olucaksın.

Ben yazıyorum mesela hergün neler yediğimi ve puanlarını,kilomu da not düşüyorum yanına.
ölçülerimi yazdım diyete başlamadan önce,15 günde ya da ayda 1 fln da onları kontrol edip not alıyorum.

canimmm tebriklerrrrr ya napion bizede anlatsana :) benim menümüde hesaplamamissin cok kirildim ama:(

anlatıyorum işte canım neler yediğimi yazıyorum sık sık size de.
300 gram verdim ama şöyle de bişey var,dün hiç tuvalete çıkamamıştım,bugün 2 kez çıktım.onun da faydası var :)

yarım domates 3 puan
acı biber 1 puan
ekmek 5 puan diyelim,yediğin ekmeğe ve kızarmış,kızarmamışa göre değişir.
patlıcan dolması 2 adet 16 puan
TOPLAM 25 puan.

Kendin hesaplarsan daha doğru olur ama,kepek ekmeğimi mi tam buğday mı kızarmış mı kızarmamış mı sen biliyosun çünkü.hem kendin hesaplayıp öğrenirsen bi zaman sonra hesaplamana bile gerek kalmıycak,neler yiyip neler yememen gerektiğini öğreniceksin zaten,ezberlemiş olucaksın.

Ben yazıyorum mesela hergün neler yediğimi ve puanlarını,kilomu da not düşüyorum yanına.
ölçülerimi yazdım diyete başlamadan önce,15 günde ya da ayda 1 fln da onları kontrol edip not alıyorum.

canimm nerden bakacam ben yediklerimin puanina yaaa nebiliyim canim buraya yazinca birde sizler hesaplayinca cokk hosuma gidiyor tmm birdakine kendim hesaplarim ginede cooook tsklerrrrr :)

Burda puan değerleri var bak burdan bakabiliriz ikimizde

ttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/259969-puan-toplayarak-zayiflama.html

canimm nerden bakacam ben yediklerimin puanina yaaa nebiliyim canim buraya yazinca birde sizler hesaplayinca cokk hosuma gidiyor tmm birdakine kendim hesaplarim ginede cooook tsklerrrrr :)

besinlerin karbonhidrat değerleri yaz google'a zaten hepsi çıkıyo.ordan öğrenebilrsin.ya bi çıktı alıp ordan kontrol edersin,ya da excel'e copy paste yapıp bilgisayarından da takip edebilirsin.ama başlangıç için listenin çıktısını alıp buzdolabının üzerine tutturabilrsin mesela,takip etmek daha kolay olur senin için,elinin altında bulunsun yani.

Son düzenleme:
besinlerin karbonhidrat değerleri yaz google'a zaten hepsi çıkıyo.ordan öğrenebilrsin.ya bi çıktı alıp ordan kontrol edersin,ya da excel'e copy paste yapıp bilgisayarından da takip edebilirsin.ama başlangıç için listenin çıktısını alıp buzdolabının üzerine tutturabilrsin mesela,takip etmek daha kolay olur senin için,elinin altında bulunsun yani.

dogruu söyluyorsunnn canim tsklerr :)

Kızlarr size fotoğraflarımı yükledimm :)

ayol az önce yanlış foto yüklemişim :D yüzüm bile görünüyodu uheuhauhe :D:D

1. foto 88.8 kilolok halim

2.foto 72 kiloluk halim

3.foto 80 kiloluk halim

karışık olmuş biraz ama idare edin :D

Eklentiler

• $620814_10151155268842490_1513353804_o.jpg
    $620814_10151155268842490_1513353804_o.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $ALIM1436.jpg
    $ALIM1436.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 121
  • $DSCI1451.jpg
    $DSCI1451.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
kızlar müjdee :) bizim diyetin daha güzel hali varmış haftanın 6 günü karbonhidratı 20 nin altında tutuyorsunuz sonraki 1 gün istediğinizi yiyorsunuz ve bu yedikleriniz kesinlikle kilo aldırmıyor sadece kaslarda boşalan glikojen depolarını dolduruyor kilo verme aynen devam ediyor bence böyle yapalım hem istediğimizi yiyebiliriz :) bende devam ediyorum aynen kbyi çok az tutuyorum bitek 1 paket büyük çekirdek yiyorum oda 12 puan falan yapıyor koca tadım paketi :))

hande hiç 72 kilo gibi durmuyorsun o fotolarda baya incelmişsin maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

masummm hoşgeldinn,özlettin kendini valla :)
farklı bi diyet uyguluyosun sanırım,yoksun uzun zamandır buralarda.

Teşekkür ederim bu arada :) zaten kimse inanamıyo 72 olduğuma ama tartı yalan söylemez :)

Back