aaaaaaaaa soklardayimmmm yaniiiiiiiiüstelik bugün kocaman bi şekerpare yedim
SABAH
1 dilim ekmek 8 puan
1 haşlanmış yumurta 0 puan
küçücük peynir,5 zeytin 2 puan
ÖĞLE
Yayla çorba çok az 5 puan
yoğurt 5 puan
Kocaman 1 şekerpare 25 puanpatates vardı yemekten onu hayatta yemem dedim,bari azıcık şu şekerparenin tadına bakiyim ucundan dedim ayy bi de baktım yoğurtla birlikte uçup gidivermiş inivermiş mideme
AKŞAM
tavuk suyu çorba çok az 2 puan
küçük parça tavuk 1 puan
TOPLAM 48 puanla kapatmış oldum.
kocaman şekerpareye rağmen 300 gram da gitmiş ilginç
kizlar bir sorum olacak
ben sabah kahvaltisi olarak
önce sirkeli su ictim
yarim domates
yarim aci biber
yarim sucuk
ve 1dilim ekmegin yarisini yedim
annemde patlican dolmasi yapmis
öglen hic bisey yemedim
aksamda en gec 6da 2tane dolma yiyeyim diyorum
patlican dolmasinin karbonhidrati kac acaba birde 2tane yersem bugün kac puanla kapatmis olurum
2litire suyumu ictim
vee birbucuk saat hizli tempoda yürüdüm
lütfennnn hesaplarmisinizzzz
canimmm tebriklerrrrr ya napion bizede anlatsana :) benim menümüde hesaplamamissin cok kirildim ama
yarım domates 3 puan
acı biber 1 puan
ekmek 5 puan diyelim,yediğin ekmeğe ve kızarmış,kızarmamışa göre değişir.
patlıcan dolması 2 adet 16 puan
TOPLAM 25 puan.
Kendin hesaplarsan daha doğru olur ama,kepek ekmeğimi mi tam buğday mı kızarmış mı kızarmamış mı sen biliyosun çünkü.hem kendin hesaplayıp öğrenirsen bi zaman sonra hesaplamana bile gerek kalmıycak,neler yiyip neler yememen gerektiğini öğreniceksin zaten,ezberlemiş olucaksın.
Ben yazıyorum mesela hergün neler yediğimi ve puanlarını,kilomu da not düşüyorum yanına.
ölçülerimi yazdım diyete başlamadan önce,15 günde ya da ayda 1 fln da onları kontrol edip not alıyorum.
canimm nerden bakacam ben yediklerimin puanina yaaa nebiliyim canim buraya yazinca birde sizler hesaplayinca cokk hosuma gidiyor tmm birdakine kendim hesaplarim ginede cooook tsklerrrrr :)
besinlerin karbonhidrat değerleri yaz google'a zaten hepsi çıkıyo.ordan öğrenebilrsin.ya bi çıktı alıp ordan kontrol edersin,ya da excel'e copy paste yapıp bilgisayarından da takip edebilirsin.ama başlangıç için listenin çıktısını alıp buzdolabının üzerine tutturabilrsin mesela,takip etmek daha kolay olur senin için,elinin altında bulunsun yani.
Kızlarr size fotoğraflarımı yükledimm :)
ayol az önce yanlış foto yüklemişimyüzüm bile görünüyodu uheuhauhe
1. foto 88.8 kilolok halim
2.foto 72 kiloluk halim
3.foto 80 kiloluk halim
karışık olmuş biraz ama idare edin
canimmmm nerdee resimlerinnnn
kız yukarıdaki yorumda işte göremiyomusun ?
canim ben telefondan girdim ama hic bisey görmüyom kör oldumm galibaa imdatttttt :)
valla bilmiyorum canım,yükledim ben başarabildim diye düşünüyorum amaolmamış olsaydı ben de göremezdim heralde
canimm 1foto filan yaziyorr ama bisey yok vallah biryere mi basmam lazim
yok canım direk görüyo olman lazım ama eklenti olarak ta olabilir bi tıkla o zaman fotonun üzerine
canim telefondanmis laptopdan girdim baktim simdi muhtesemmmmmm olmussun yaaa vallah kiskandim seniiiiiii süperrrrrrsinnnnnn
teşekkür ederim canımmmdarısı başına inşallahh.ama zaten pek fark yok aramızda 77 miydin sen ? 5 kilo fln var işte..
hande hiç 72 kilo gibi durmuyorsun o fotolarda baya incelmişsin maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?