Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar herkes tatldan şikayetçi.bende az önce 1 parçacık çikolata attım ağzıma regliyim zaten buna da şükür demi:)ya kızlar çerezleri nasıl hesaplıyorsunuz.çerez paketlerine mi yoksa bu diyette başta verilen listeye mi uyuyorsunuz.baya farklı çünkü.mesela 100 g fındık 1o birim diyor pakette.bir avuç fındık yedim az önce kaç birimdir?veya 1 avuç kabak çekirdeği ?

kizlar bugün yazdigim gibi yemedim yeni menümü yaziyiyorum sabah sirkeli su yarim yumurta yarim sosis bir dilimde kacar peyniri öglende yarim döner yedim aksamda hic birsey yemedimm 2 litire suyumu ictim yarim saatda tempolu yürüdümm hesaplarsanizz cooooooook sevinirimmm birde kizlar biliyorum havalar cook soguk ama bende magnumda vazgecemiyorum acaba puanim azsa birtane magnum yesemmi

ben çerez paketlerinin değerlerine göre hesaplıyorum..

yaa kizlarr yarin diyorumki 3ögün birtane tost yiyeyim ( icinede sucuk kacar peyniri ve bir dilimde domates koyayim diyorum) puanii kac olur

kizlarrr ben ekmek yersem yada 8gibi yemek yersem kilo aliyorum bugün bunu fark ettim
sizdede böyle oluyormu

sabahları 1 dilim tam buğday kesinlikle kilo aldırmıyo bana.
ama akşam yemek yemek gerçekten sakıncalı,aldırmıyosa bile kilo verdirmiyo.
ben nerdeyse hiç yemiyorum akşamları,yesem de 7 yi geçirmiyorum.

Son düzenleme:
sabahları 1 dilim tam buğday kesinlikle kilo aldırmıyo bana.
ama akşam yemek yemek gerçekten sakıncalı,aldırmıyosa bile kilo verdirmiyo.
ben nerdeyse hiç yemiyorum akşamları,yesem de 7 yi geçirmiyorum.

evett canim yaa dün gece biseyler yedim ve hemen kilo almissim artik aksam 6 dan sonra hicbirsey yemicemm

evett canim yaa dün gece biseyler yedim ve hemen kilo almissim artik aksam 6 dan sonra hicbirsey yemicemm

Yersen de mutlaka 0 kb olsun.çünkü uyuduğunda vücut yakıcak karbonhidrat bulamadığında,yağ yakıyo ve yağı enerjiye dönüştürüyo.Böylece kilo vermiş oluyosun.
ama kb tükettiğin zaman onları yakmak için oldukça zorlanıyo ve kilo vermeni de bi hayli etkiliyo.

tamam canim cokk tesekürler

merhaba kızlar bende yapmak ıstıyorum bır sorum olacak yalnız gunde kac lt su tuketmek gerekıyor

bu arada ben
kılo:79
boy:168
olmam gereken ; 63

merhaba kızlar bende yapmak ıstıyorum bır sorum olacak yalnız gunde kac lt su tuketmek gerekıyor

bu arada ben
kılo:79
boy:168
olmam gereken ; 63

isteğe bağlı canım o ama en az 1,5 lt içmekte fayda var.Ben ilk 3 ay 1 lt su ya içmişimdir,ya içmemişimdir ama artık günde 1,5 litre içiyorum.

evet guzel gidiyoruz.bugun yine kofte, gofret yedim aksama cekirdek citladim.50 kb yaptim yine.bakalim yarina nasil yansicak

ayy benim de canım çekirdek çekti bak,eve gidince kabak çekirdeği çıtliyim bari :)
şuan 35kb deyim,eve gidince pek bişey yemeyi düşünmüyorum.
öğle yemeğinde tavuk ve yoğurt yedim.

kizlar bir sorum olacak
ben sabah kahvaltisi olarak
önce sirkeli su ictim
yarim domates
yarim aci biber
yarim sucuk
ve 1dilim ekmegin yarisini yedim
annemde patlican dolmasi yapmis
öglen hic bisey yemedim
aksamda en gec 6da 2tane dolma yiyeyim diyorum
patlican dolmasinin karbonhidrati kac acaba birde 2tane yersem bugün kac puanla kapatmis olurum
2litire suyumu ictim
vee birbucuk saat hizli tempoda yürüdüm
lütfennnn hesaplarmisinizzzz

patlıcan dolmasının tanesi 8 kb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…