• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet kizlarrrr bugun basladim bende diyete,adet donemine yakin bi donem ama olsun.bugunku menum kofteli patatesli corba vardi.patateslerini ayikladim, bi tek koftelerini ve suyunundan aldim.koftenin icinde biraz princ vardi.yani toplamda 10 puanlik yedim.bakalim aksama dayanabilirsem, bisey yememeyi dusunyom ama gorcez :D

hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsunn :D Hoşgeldin pegasus :D

sabah
sirkeli su
2tane büyük sosis
1dilim kasar peyniri
2tanede yumurta

öglen
sirkeli su
firinda tavuk
salata sadece maruldan
1yemek kacigida yogurt

aksamda
sirkeli su
bir büyük dilim kasar peyniri
ve 2tanede yumurtaa

hadi benimm caniklerimmm:)
bir hesaplasanizz lütfennnnnnnn

tsk ederim kizlar hbbb :D simdi bilgim fazla demiyelimde, daha hizli verme konusunda biraz tecrubeliyim diyelim. gunluk olcum yaptigim icin, ne daha az yavaslatyor az cok biliyorum :P

sabah
sirkeli su
2tane büyük sosis
1dilim kasar peyniri
2tanede yumurta

öglen
sirkeli su
firinda tavuk
salata sadece maruldan
1yemek kacigida yogurt

aksamda
sirkeli su
bir büyük dilim kasar peyniri
ve 2tanede yumurtaa

hadi benimm caniklerimmm:)
bir hesaplasanizz lütfennnnnnnn

toplam 15 puanı geçmez canımcım.
ilk zamanlar çok hızlı veriyosun evet ama sonra yavaşlıyo.Ben ilk 1 hafta 4,5 kilo verdim şimdi ayda 3 kilo verebiliyorum.

slm kizlar benide alirmisiniz araniza?

dünden beri bu topiyin sayfalarini okuyabildiyim kadar okudum ve bugün basladim bile :27:

2 dilim kizarmis ekmek
biraz sucuklu yumurta
biraz kasar
3 ince dilim domates yedim bunlar toplam 22 ediyor öyle hesapladim
sonrada 1 avuca yakin ceviz

aksama tavuk sote pisircem (soganli, salcali) simdi bunlar kac ediyor ögrenebilirmiyim?

kilo verme yavaşlayınca kesinlikle karbonhidratı 20nin altına düşürün aynı hıza sahip olursunuz yine :)

kilo verme yavaşlayınca kesinlikle karbonhidratı 20nin altına düşürün aynı hıza sahip olursunuz yine :)

canimmm ben mesela günlük20 puani gecmiyorum
ozaman nasil olacak yada birtane dondurma filan yiyeyimde kilo vermem durunca birakiyimmi dondurma yemeyii yada nasil yapayim

valla arkadaşlar ben 40 ı tamamlıyorum hep.bıkmamak uzun vadede yapabilmek için.o yüzden daha yavaş veririm sanırım.20 puanla falan halsiz olurum şahsen.helal olsun size.

sabah yumurta peynir zeytin
öğle tavuk salata(karışık)
akşam sebze yemeği yoğurt ve ya çorba
eğer puan 40 olmamışsa az meyve ya da kabak çekirdeği

canimmm ben mesela günlük20 puani gecmiyorum
ozaman nasil olacak yada birtane dondurma filan yiyeyimde kilo vermem durunca birakiyimmi dondurma yemeyii yada nasil yapayim

canım 20 nin altında tutunca vücut 2 gün içinde ketosis diye bir devreye giriyor ve kendi yağını kulanıyor enerji olarak eğer 20 nin üstüne çıkarsan vücut ketosisten çıkıyor ve 2 gün beklemek zorunda kalıyorsun :)

canım 20 nin altında tutunca vücut 2 gün içinde ketosis diye bir devreye giriyor ve kendi yağını kulanıyor enerji olarak eğer 20 nin üstüne çıkarsan vücut ketosisten çıkıyor ve 2 gün beklemek zorunda kalıyorsun :)

canimmm ben hic birsey anlamadim yani yemiyim mi :) :)

Back