Karboksipunktur ile kilolara veda..

kadının biri bugün beni gördü sen neden geliosun dedi. göbek yok üst kısım çok iyi dedim basen var biraz onları eritcem nasipse.. zaten yine bugün sürüsüne bereket insan vardı.....maşallah..inşalllahhh biz de zayıflıcazzzzz.......
başka biride tam çıktım arkamdan koşarak geldi iğneler acıtıyor mu diye sordu... aslında ilk başta hiç acıtmıyordu ama şimdi iiiice ne zaman gircek die düşünüp irkiliyorum.. tabiii kadına öyle demedim o korkuyormuş iğneden sinek ısırığı dedimmmmkorkma dedim

Ya benimde artık acımaya başladı gaz yayıldıkça ses geliyo kulağımdan bende irkiliyorum ki ben iğneli epilasyona dayanmışım bu yanında hiç bişey ama baştaki gibi değil acı artıyomu bizmi hassaslaşıyoruz?Bide sabahları 1 dilim ekmek yiyebilirmişiz ben hiç yemiyodum.

nasıl görüşme sizin toplu mu oluyor? örnek hasta dediğin kim
zayıflamış mı nasıl kilo vermiş? bu gidişle kafayı yiyeceğiz benim cuma günü sabah ama işim olmazsa cumartesi gelirim uğrarım.. hem seninle de görüşmüş olurum kaynatırız...:))))

merhaba ben bugun gittim 500 gram vermısım cok ıyı gidiyor dedi enerjin yuksek yağ yakmağa baslamışsın dedi 9.seansa gidecegim cuma gunu 8 seans 3 kılo hadi hayırlısı vereyim de iğne acısına razıyım ama bıze şükür bır hanım gördüm yaklaşık 200 kg şok oldum nasıl verecek o kıloyu allah yardımcısı olsun bizimde

kızlar bağlantıda problem vardı yazdıklarınızı ancak okudum. iğnenin nedeni de iyice uyarıldık o yüzden artık a ne zaman olacak nasıl olcak diye böle oluyossss...

yaaa ben bugün ikindi çok acıktım az biraz abarttım çerez olayını... olcak şimdi..... akşam telafi ederim..... artıkın

nasıl görüşme sizin toplu mu oluyor? örnek hasta dediğin kim
zayıflamış mı nasıl kilo vermiş? bu gidişle kafayı yiyeceğiz benim cuma günü sabah ama işim olmazsa cumartesi gelirim uğrarım.. hem seninle de görüşmüş olurum kaynatırız...:))))

Canım ya normalde bu işe başlarken dr toplu görüşme yaparak olayı anlatıyormuş tabi ben tavsiye üzerine ve bilerek gittiğim için görüşmeye girmemiştim.Dünde tesadüf yeni başlıcak olanlar vardı.Bende gireyim dedim iyikide girmişim sistemi daha iyi anladım.Ben gitgide vereceğime geri alıyorum ya cumartesi 7. seans olcak incelme başlamış ama kg gitmiyor ya.Sıkıntı geldi valla .Örnek hasta kim bilmiyorum ekrandan gösterdi grafikte yağı 16 seansta sıfırlanmış 3,5 ay sürmüş dr öyle dedi.Hayırlısı ne diyim sonuna kadar devam .

inş dediğin gibi olur yeme içme konusunda ne dior dr ikindi öğünün de neler yiyosunuz

doktor neler anlattı? ne yapmalıy mışız belki püf noktaları vardır..............

doktor neler anlattı? ne yapmalıy mışız belki püf noktaları vardır..............
dedikleri şu sabah 1 dilim ekmek üstüne sür yağı her çeşit peynir zeytin salam yumurta ye yiyebildiğin kadar öğlene kadar bişey yeme öğlende gerekirse 2 tabak yemek ye badem fındık yada cevizle ikindi börek ayran yada yoğurt içine doğra meyveyi cevizde at ye akşama canın istemesin geçte olsa 1 kase çorba iç saati önemseme karpuz falan da ye akşam eğer gün içinde canın tatlı istemiyosa doğru yoldasın dedi.
Pirinç patates yeme diyo ya dolma içinde yada yemek içinde pirinç varsa ye yeterki 1 öğünü pilav yada makarna yapıp gereksiz beslenme .Arada çay kahve içecek iç.Böyle işte bildiğimiz şeyler ama o anlatınca mantığı daha iyi anladım ben dolma yemiyodun pirinç içinde var diye.Valla o kadar konuştu spor yapın bile demedi :)
Durum bu beklicez görcez vercez vercez.

koşmayalım o zaman:)))))
teşekkür ederim canım en azından doğru yanlış giden bir şey var mı analizini yapayım dedim teşekkürler yazdıkların için

Yasemin teşekkür ederim canım burayı gösterdiğin için.Bende sen gibiyim tatlım.163 boy 68 kilo.69dum üç gündür diyete başladım 1 kg gitti ilk kilolar kolay gider ya.BEN SABAH TAM BUDAY EKMEĞİ İLE TOST YAPIYORUM.öĞLEN OKULDA(ÖĞRETMENİM BENDE) YEMEKHANEDE NE VARSA yiyorum az porsiyon olarak.Saat 62yı geçirmeden bir kase yoğurtla ne yemek yaptımsa azcık onu yşyorum yarım dilim ekmeğimle arada karnım acıkır gibi olunca kuru kayısı.Bunu sürdürsem veririm de.Bu işin kolayı varsa diyede bakınmadan duramıyorum tabii:))Yalınız anlıyamadım kaç seans olmuş az geldi bana verdiğiniz kilo canım ya ben daha çok bişeyler umuyodum.Öyle hiç ekmek yemiyeceksin falan demişsiniz o durumda bi de tatlıyı kesince insan verir zaten.Bu olayın artısı ne anlamadım moralinizi bozmuyorum dimi anlamaya çalışyorum kusuruma bakma canım.

Canım ya sen benden iyisin ben hayatım boyunca göremedim 63 ün altını.İnşallah olacak inanıyorum benim tek şansım heryerime dağınık kilom.Öyle tek bir yerde fazlalığım yok.En çok bacaklarımın incelmesini istiyorum sıklaşma nerelerde oluyor kol bacak bel inceliyormu yani?Benim seansım cumartesi valla inceleyimde kilo kalsada olur 38 bedene girmeyi istiyorum.Senin yolun kısa benim daha verilecek 10 kg var ideal için.
Eminmisin yaseminciğim annene yazık canım ya.63 kilo doğmuş olamazsın:))))Aman hiç huyum değil ama sıcak dalış yaptım aranıza.Uzun zamandır vermem lazım diyip duruyorum ama bu ara gaza geldim veririm diyorum gözümde büyümüyor.Önemli olanda öyle sanıyorum ki bu motive olmak.Ama çabuk vermek istiyorum temmuzda tatile gideceğim koca yaz yazlıktayım.Vermem şart şart

yasemincim nasılsın nerelerdesin ben şimdi top koşturmadan geldim ... mesaj varsa okumadan yatmayayım dedim..... yarın seansım var.. sanırım hasta olcağım çünkü ikindi vakti çok acıkıyorum....peyniri arttırdım iyice..... vermek istiyorum artıkın ne zor muş şu 3 kiloyu vermek be yaaaaa...... uyyyyy çok yoruldummm yarın hberleri vereceğim dilerim iii bişiler olurrrr....

pelincim ekmek yiyorsun hatta herşeyi yiyorsun yeekten bıkıyorsun. herkesin metabolizması farklı kimi hemen veriyor. kimisi daha geç kiminin yavaş yavaş gidiyor kiloları kiminin ise bir anda......valla ben o kadar çok hastanın gelldiğini görmesem inanmazdım hatta birkaç seans tereddütteydim..
bu arada benim haşhimato ve reaktif hipoglisemi rahatsızlığım var. tercih etmemin nedeni bu rahatsızlıklarda kilo vermek zor almak çok kolay oluyor.... frenleme sistemeni bu nedenle tercih ettim...

kıslar ben geldim gittim geldim kilo vermişim ama enerji seviyemi düşürmüşümmmmm ne güzel arttırmıştım yaaaaaa.... tahmin etmiştim.. öğlen çok yememiştim cezamı çektim. enerjimi salı gününe kadar arttıracağım....

kıslar ben geldim gittim geldim kilo vermişim ama enerji seviyemi düşürmüşümmmmm ne güzel arttırmıştım yaaaaaa.... tahmin etmiştim.. öğlen çok yememiştim cezamı çektim. enerjimi salı gününe kadar arttıracağım....

Selam banuş kilo vermene sevindim canım enerjiye dikkat tabi yağ sveiyen ne durumda sıfıra yaklaşıyomu?Ölçüm yaparken dr tabloda görünüyor.Bende yarın gitcem bakalım neler olmuş en son ödem almıştım erisin şu yağlarda kurtulalım yaaa.

Eminmisin yaseminciğim annene yazık canım ya.63 kilo doğmuş olamazsın:))))Aman hiç huyum değil ama sıcak dalış yaptım aranıza.Uzun zamandır vermem lazım diyip duruyorum ama bu ara gaza geldim veririm diyorum gözümde büyümüyor.Önemli olanda öyle sanıyorum ki bu motive olmak.Ama çabuk vermek istiyorum temmuzda tatile gideceğim koca yaz yazlıktayım.Vermem şart şart

Pelince öyle yaz için hızlı vereyim diye bir durum yok o kiloları hemen 1 ayda almadık nasıl aldıysak öyle de vercez tahminen 3-3,5 ayı buluyor.Dr dan aldığım bilgilere göre .Benim henüz 1 ayım bitti.Biraz incelme hissediyorum açıkçası ama daha da olması lazım ve 58i görmem lazım .Hayılısı ne diyelim darısı sana.

canım benim 6 seans oldu daha incelmem yeni başladı.Kişiden kişiye değişiyor ama mutlaka küçülüyorsun bunu arkadaşlarımdan gördüm.Bende 5.den sonra hissetmeye başladım kıyafetlerden belli oluyor.Toplamda 15 seans aldım yarında 7. seansım ben olacağına inanıyorum 33 yaşımdayım şu ana kadar kimse bana ye zayıfla demedi hep onu yeme kilo yapar salata ye meyve ye dendi.Halbuki mutfağımız o kadar zenginki her şeyi yiyipte kilo almamak kadar güzel bir şey olamaz.Yani o kadar olduki yemekten bunaldık yahu.Sanada başarılar yediklerin normal yaşam için fazla değil gibi görünsede karboksipunktur yaptırmadığın için gelip geçici kilo kaybın olacak çünkü diyetle yaşamaya devame tmediğin sürece geri alacaksın.Tecrübelerimden biliyorum hele kışın kat kat geri alınıyor.Kolay gelsin sanada :)

X