Karboksipunktur ile kilolara veda..

guldalcım sen kaç kg la başladın neler yiyorsun kaçıncı seanstasın paylaşırmısın.İdeal kaç kg olmalısın?
selam arkadaslar gördüğüm hanım babasını kaybetmış kılo almış o hale gelmış kahvaltda az ekmek bol cevız domates peynır omlet tek yumurta cay tabule humus öğlen genelde kebab yıyıyorum aksam yoğurt kayısı marmelatı cevız karısımı su ıcemıyorum onu da ıçsem iyi olur ben ınanıyorum olacak bu kez cok aç kadım diet yaptım bu bana cocuk oyuncagı gıbı gelıyor hıç zorlanmıyorum 3 ayı goze aldım tekrar tesekurler sızlerın sayesınde hayalıme kavusacagım ha bu arada sıkı tutunun 94 tum 92 yım ıdeal kılom 59- 65 hadı bakalım dua edelım ınanalım basaracağız kaydirigubbakcemile

selam arkadaslar gördüğüm hanım babasını kaybetmış kılo almış o hale gelmış kahvaltda az ekmek bol cevız domates peynır omlet tek yumurta cay tabule humus öğlen genelde kebab yıyıyorum aksam yoğurt kayısı marmelatı cevız karısımı su ıcemıyorum onu da ıçsem iyi olur ben ınanıyorum olacak bu kez cok aç kadım diet yaptım bu bana cocuk oyuncagı gıbı gelıyor hıç zorlanmıyorum 3 ayı goze aldım tekrar tesekurler sızlerın sayesınde hayalıme kavusacagım ha bu arada sıkı tutunun 94 tum 92 yım ıdeal kılom 59- 65 hadı bakalım dua edelım ınanalım basaracağız kaydirigubbakcemile

Yediklerin bana biraz fazla geldi sanki akşam kısmı çorba yada az sebze olmalıydı .Önemli olan günün içinde çok yiyip akşamı hafif geçirmek .Bütün çalışan mideyi dinlenmeye almak demişti dr.
Olacak güldalcım bak dr 115 ten düşmüş 75 e.Şu an bnim tanıdığım ve gördüğüm 3kişi
inceldikçe inceliyor.Bende bugün 5. seansı yaptırıp 5lik bir paket daha alıcam.Daha yolun başındayız sonbahara kalmaz biz tığ gibi olup kışıda kilo almadan geçiricez inşallah.

kızlar bugün 300gr vermişim hayret doktor çok iyi metabolizma istediğimiz seviyeye geliyor. bu arada ben ilk kez cumartesi gittim orası neymiş öle ana baba günü gibi güldüm kendi kendime o kadar insanı görünce ben de bir bizi sanıyordum. öğleni biraz geciktirdim ikindi ile birleşti ama tozu birazdan yiyeceğim :)))))9 inş salı gününe kadar çok iyi geçiririm. buarada yazışmaya ve birbieimize moral depolamaya devam.
bu arada yasemincim bugün bekledim ama tabii çok bekleyemedim. sabahhın köründen beri okuldayım sonra da dr derken acıkmışım erkenden eve ulaşmaya çalıştım bir sonraki seansın ne zaman umarım en kısa zamanda buluşurukkk:::::)))))) karboksipunkturun gücü adına ...:))

ben bol peynir 2 kayısı 1 incir ve bol bol ceviz 1 dilim salam bazen yumurta bazen nescafe+çay bazen ıhlamur +çay maydanoz domates biber

öğlen köfte tvuk ya da balık yanında cevizli yoğurt bir de zeytinyağlı bir yemek

ikindi ya börek yarım ya da çeyrek yufka ile yanında yoğurt ya da ayran
veya meyve^+yoğurt +ceviz(tarçın+ bir kaseye elma ya da kivi ya da çilek + yoğurt +ceviz+ ENFESSSS) :)))))))

arada kaçırıyorum

akşam genellikle soğuk ayran çorbası fasulyeli nohutlu mercimekli çine salça koyun 1 kaçık mantı gibi güzel oluyo hem soğuk ama çok koymayın bakliyatı... en azından tok tutuyor.....

ama börek yediysem saat 6 -6:30 gibi akşam bişiler içiyorum. ama geçen gün açıkçası akşam bal ve fındık yedimmmm ayıp ettim ama öğlen ve ikindi iii yememenin cezası bu bana......

teşekur ederim beanu en azından bır fikrim oldu gerçekten sızden cok güç alıyorum eve geldığim gıbı sayfamızı açıyorum yeni mesajlar varmı diye, insanin yanlız olmadığını bimesı cok güzel pazar gunu gıdeceğim yazarım

yasemin neredesin yawssss....
valla ben herhalde verdiklerimi almışımdır....
bugün abarttttımmmmm hem de nasssssılllllll karnım ağrıyooooo......
uffff yaaaa moralim bozuldu...
senin çerez işi ne oldu?

yasemin neredesin yawssss....
valla ben herhalde verdiklerimi almışımdır....
bugün abarttttımmmmm hem de nasssssılllllll karnım ağrıyooooo......
uffff yaaaa moralim bozuldu...
senin çerez işi ne oldu?

Geldim geldim ama moralim bozuk yahu.68,8 den 69,4 e çıkıp ödemi geri almışım.Hafta içi kızıma sarımsaklı yoğurtlu makarna yapmıştım yarım tabk ondan yedim akşam.Doktor bişey altüst olmuş makarnamı yedin dedi valla utançtan evet diyemedim.600 g geri geldi panik yok devam dedi.Havalarda ısındı aslında canım yemek yemek istemiyor.Dondurma yiyebilirsin akşam dedi ama dondurma yicem diye gündüzü kısma dedi.Bunada sevindim valla.Geçen hafta kendimi saldım ben bu hafta moda girdim gene. seansım 19 mayıs akşam 7 de.Ha bu arada beannu oraya 15.30 gibi vardım dün ordaki kızlara dedimki beni soran oldumu onlarda yok dedi hatta saat 2 hastalarını saydılar bana tabi adını bilmediğim için cevap veremedim. anlattım burdaki durumumuzu bizde girelim k.kulübüne deyip gülüştük.

kızlar bugün 300gr vermişim hayret doktor çok iyi metabolizma istediğimiz seviyeye geliyor. bu arada ben ilk kez cumartesi gittim orası neymiş öle ana baba günü gibi güldüm kendi kendime o kadar insanı görünce ben de bir bizi sanıyordum. öğleni biraz geciktirdim ikindi ile birleşti ama tozu birazdan yiyeceğim :)))))9 inş salı gününe kadar çok iyi geçiririm. buarada yazışmaya ve birbieimize moral depolamaya devam.
bu arada yasemincim bugün bekledim ama tabii çok bekleyemedim. sabahhın köründen beri okuldayım sonra da dr derken acıkmışım erkenden eve ulaşmaya çalıştım bir sonraki seansın ne zaman umarım en kısa zamanda buluşurukkk:::::)))))) karboksipunkturun gücü adına ...:))
Çerez işi olcak gibi numuneleri bıraktım salı seansımda konuşcaz iyice.Şu tozu bende alayım ben 10 seans daha aldım bakalım neler olcak.Ya valla doktor gişe gibi maşallah.Nasıl kalabalık anlatamam.Bende salıya kadar birebir uyucam programa hadi bakalım hayırlısı yılmak yok yola devammmm:)

kızlar yazsanıza ya guldal sana ne oldu salamar zaten yoğunda .Ayrıca ordaki kızlara sordum guldalın dediği bayanı babası ölen sonra kilo alan varya o gerçekten 20kg kadar vermiş 14 seansta darısı biz inşallah.

ohh be sonunda geldinnnn... şu dondurma işini dr a ben de sorayım sen diyince benimde canım çekti şimcik..... senin adını sordum yasemin değil mi? saat 2 buçuktaydı randevun sanırım...adım banu beni de salı saatini değiştireceğim ben de 19 mayıs programımız var ben sabaha almıştım unutmuşum öğlene değiştirmeliyim...tabiii karışıklık yaşamadıysak.... senin de hızlandırılmış mı seansların bu kadar kısa süreli aralıklarla gittiğine göre.....
ben bugün börek yedim bira abarttım umarım ve dilerim bişi olmaz. saat 10 da basket oynamaktan geldim umarım yediklerimi yakmışımdır. sabah erken kalkıyorum ben........ sanırım s en de erkencisin. hadi bakalım umarım salı sallanır diorummmmm sallandıkça yağlar gidermişşşşşşşşş :pPPPP

ohh be sonunda geldinnnn... şu dondurma işini dr a ben de sorayım sen diyince benimde canım çekti şimcik..... senin adını sordum yasemin değil mi? saat 2 buçuktaydı randevun sanırım...adım banu beni de salı saatini değiştireceğim ben de 19 mayıs programımız var ben sabaha almıştım unutmuşum öğlene değiştirmeliyim...tabiii karışıklık yaşamadıysak.... senin de hızlandırılmış mı seansların bu kadar kısa süreli aralıklarla gittiğine göre.....
ben bugün börek yedim bira abarttım umarım ve dilerim bişi olmaz. saat 10 da basket oynamaktan geldim umarım yediklerimi yakmışımdır. sabah erken kalkıyorum ben........ sanırım s en de erkencisin. hadi bakalım umarım salı sallanır diorummmmm sallandıkça yağlar gidermişşşşşşşşş :pPPPP
banucum memnun oldum bugün bende parka çıktım aletlerde çalıştım hızlandırılmış almadım haftada bir alcak beni.Doktorun kendi bile 1 kap cartedor yiyomuş eşi söyledi.Ben sabah 6da ayaktayım 8de çıkıyorum evden 6 yaş bir kızım var onu yuvaya bırakıp işe geçiyorum.Bakalım salı neler olcak?Bugünden itibaren daha dikkatli yiyorum.
Şu sıklaşma başlasa da yeni giysiler alsam :)

kızlar yazsanıza ya guldal sana ne oldu salamar zaten yoğunda .Ayrıca ordaki kızlara sordum guldalın dediği bayanı babası ölen sonra kilo alan varya o gerçekten 20kg kadar vermiş 14 seansta darısı biz inşallah.
selam kızlar kusura bakmayın yazamadım akraba zıyaretı falan derken 300 gram vermısım salı gunu 4 30 da benımde randevum var tetıklemek lazım mış salı persembe alıcam gazı :lepi:

canın tatlı hamur işi ıstıyormu dıye sordu yok dedım cok guzel dogru gıdıyoruz dedi bakalım yarın ne olacak merak edıyorum

kızlar ben bugün gittim analize baktık vücudumdaki yağ değeri düşüşte ama vücudum su toplamış ödem varmış. geçer 1-2 güne kadar dedi........ güzel devam ediyoruz dedi. dün velimin biri beni çok üzdü valla okulda ağladım durdum strestende olabilir dedi. hayırlısı bakalım bu arada kıslar salamardan haber vereyim size onun düğünü bu cumartesiydi bu hafta vermiş ... sevinin azıcıkkkkk:)))))

kızlar ben bugün gittim analize baktık vücudumdaki yağ değeri düşüşte ama vücudum su toplamış ödem varmış. geçer 1-2 güne kadar dedi........ güzel devam ediyoruz dedi. dün velimin biri beni çok üzdü valla okulda ağladım durdum strestende olabilir dedi. hayırlısı bakalım bu arada kıslar salamardan haber vereyim size onun düğünü bu cumartesiydi bu hafta vermiş ... sevinin azıcıkkkkk:)))))
Banuş valla benimde vücud su almış kilo 70 oldu bozuldum ama dr.incelme başladı dedi ve ciddende pantolonum bollaşmış bugün bende hissettim.Üzülme bitanem ben inanıyorum vericez kilolardan kurtulcaz.Ben bu akşam görüşmeye katıldım olayın mantığını daha iyi anladım.En güzeli canım tatlı falan istemiyo 2 top dondurmada serbest.Salamarımıza hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın inşallah yazmaya devam eder oda.Kiloya bakma dedi doktor güzel gidiyomuşuz dedi ama ben rakamlarıda 60 görmek istiyorum ya.:eek:klava:

kadının biri bugün beni gördü sen neden geliosun dedi. göbek yok üst kısım çok iyi dedim basen var biraz onları eritcem nasipse.. zaten yine bugün sürüsüne bereket insan vardı.....maşallah..inşalllahhh biz de zayıflıcazzzzz.......
başka biride tam çıktım arkamdan koşarak geldi iğneler acıtıyor mu diye sordu... aslında ilk başta hiç acıtmıyordu ama şimdi iiiice ne zaman gircek die düşünüp irkiliyorum.. tabiii kadına öyle demedim o korkuyormuş iğneden sinek ısırığı dedimmmmkorkma dedim

Benim 7.seans cumartesi 13.30 da banuş senin ne zaman.Bide dr. örnek hasta gösterdi görüşmede 16 seansta yağı sıfırlanmış.Ne güzel dimi bizdekide ne vücut ya 1 veriyo 3 şişiyo başlıcam suyuna kolagenine :)

X