Herkese selamlar.Beanu bugün seni karamsar gördüm

sen bana moral veren insan ...ne oldu birden bire.:1shok:Yasemincim sadece yoruma şaşırdım afallamıştım takma kafana sana kızgın değilim üzülme olur mu? a.s. Hoşgeldin aramıza yeni arkadaşımız.Gerçi bende yeniyim ama senden birkaç gün eski olunca yeni olarak görmek zorundayım seni
Arkadaşlar dün akşam açlıktan resmen geberdim

Allahım uyusamda uyumadan önce bir bardak süt içsemde sabah olup kahvaltı yapsam diye debelendim.Gündüz yediklerim geçici bir doygunluk vermiş anlaşılan ,aslında öncekilere göre daha az yediğimin farkındaydım.Eşimde bende akşam bayağı zorlandık.Sağolsun eşim alternatifler sundu bana

dondurma yesek mi napsak diye yooooooook dedim beni yoldan çıkartamazsın sabret yasakkelime neyse bugün öğlen daha iyi bir ziyafet çektim kendime eşim ne yaptı bilemiyorum onun ağır iş temposu öğün aksamasına sebeb oluyor.Her zaman eve gelip yeme şansı olmayacak.Akşam için yöresel tarhana çorbası yaptım birde zeytinyağlı taze fasulye koycam ocağa hangisini isterse onu yeriz artık.Bugün dikkatimi çektide iskender falanda yemek varmış öyle mi? ilk sayfalara bir baktım yoksa yanlış mı anladım kıymalı makarnada varmış bide...allahhhh nasıl sevindirik oldum gerçekten var ise makarnaya bayılırım :) acaba fırında makarnada olurmu ki?...kaşar peynirlisi kıymalı değilde...eğer olursa bayram ki ne bayram... bugün biraz alışveriş yaptım meyve falan aldım...en çokkk yeşil erik alırken cimri davranmak beni üzdü

( yoğurtla tadı olmaz arada azcık müsaade yok mu ki öğle ikindi arası bir kase yesem hadi çilek kayısı yoğurtla yeriz de mevsimi geçmeden doya doya yemek istiyorum yeşil eriği tatlanınca yemek hoşuma gitmiyor
Bugün tartıldım düne göre kilom düşmüş ama dr. a gittiğim günkü kilomda değilim hala yarım fazlam var :) finduk fistuk çok yaramış bana eee her gün kuruyemiş yeme alışkanlığım yoktu ondan olmalı

Birde haftaya bugün regl olmam gerek 1 hafta kalmasına rağmen onun şişkinliği mi var acaba? regl olmaya yakın mı C20 verilmiyo yoksa regl görmeye başlanınca mı?
Yasemin evet eşimle beraber bu yola baş koymamız çok büyük şans ve kolaylık.Fakat eşim biraz kaytarmaya çalışacak , bir hı... desem:roflol: ama şu an için nazına oynamıyorum sonradan şaşarmıyım bilemiycem... üzüm üzüme baka baka hesabı

inşallah herşey güzel olur vemağazaya pazara gittiğimizde gördüklerimiz sadece görmemizle kalmaz alıveririzde....o kadar içimde ukte olan kıyafetler var ki ahh ahhh...bir insem istediğim kiloya birde selülitte yok oluyomuş dr.didi inş...:) şimdilik bu kadar... gidip yoğurt meyve yiyim ve fasulyeyi ocağa atayım :) görüşürüz inş gelirim birazdan ...