Boyum 160 canım benim en büyük şansım kilolarım heryerimde yani öyle kalça göbek çıkıntım yok o yüzdende sırıtmıyor ,ama ben hırs yaptım dünya gözüyle görücem inşallah 58i .bende 40-42 giyiyodum ben geçen yıl 63e inmiştim halil kargulunun kilo bekçiliği sistemi ile ve sayfasında resimlerim ve başarı hikayemde var düşün yani 84den indim 63e.ama tamamen benim işi boşvermemden dolayı yani hergün spor yapmak zor geldiğinden geri çıktım 71e.Ve ben 63 olduğumdaki kıyafetlerime giremedim kısacası elimde kaldılar.Şimdi hoşuma giden şu 63 ken giydiğim kıyafet bugün 69ken oluyor buna şaşırıyorum demekki ben 63 olduğumda karboksipunktur ile belki 34 beden bile olabilirim diyorum tabi bu benim düşüncem.bennu sağol canım seninde hafta güzel olsun ve bu hafta inşallah 2 kilo vermiş olursun canım.
Yasemin canım benim kızma bana tatlım ben bi çare bekliyorum seni.2,3 kilo daha ver sen peşindeyim.Bişey sorucam 71, kiloyken kaç bedendin sen canım.Boyun kaç?Ben 68 kilo ve 40-42 beden giyiyorumda:uhm:benim boy 163cm.Senin boyun mu uzun canımcım.İlk başlarken ölçülerini almışmıydın ne kadar inceldin canım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karboksipunktur ile kilolara veda..
- Konu Sahibi cimcime81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
G
gamzeli34
Ziyaretçi
Herkese iyi akşamlar .Arkadaşlar yazdıklarınızı dün okudum ama fırsat bulup cevap yazamadım.Ama benim gibi ilk başta düşüncelere kapılan arkadaşın yorumu beni rahatlattı açıkcası.Şu an daha pozitif düşünebiliyorum sadece bu düşüncelerin bende oluşmadığını gördüğüm için.Gerçi dün akşam 78 gördüm yanında bi 100 gramcığı daha vardı :1closedeyes: ama neyse dedim daha ilk seansla hemen incelicek değilsin dedim kendi kendime.Biraz motive ettim kendimi eşimde bi fazla bi aynı kiloda çıkıyor oda nasıl iş dedi söyledim forumda şunu şunu yazmışlar olcak üzülme diye...
Dün akşam çorba içesim hiç gelmedi gün içerisinde yediklerim kafi derecede şişirmişti beni, ama öğün atlamamak adına 2 tabağa yakın çorba içtim.Bu şekilde beslenmemin bana görünen ilk faydası hazımsızlığım ortadan kalktı akşamları yenen ağır yemekler ve bol çeşit insanı gerçekten inanılmaz bir yük altına alıyormuş.:bbo:
Sabahları sadece bir dilim ekmek ki onu en sona yiyoruz üzerine az tereyağı bir tatlı kaşığı balla bol peynir kaşar beyaz dil peyniri zeytin ve bir haşlanmış yumurta ile.Tabii şekersiz çayımızda var çok az da domates salatalık sivri biber.Kişi başı bir domates bile yemiyoruz o kadar az.Bu kahvaltı beni öğleye kadar süper idare ediyor öğlen ızgara yedik bugün ..dün zeytinyağlı barbunya ve ton balığı yemiştim çok az fındık ve ceviz eşliğinde o bayağı baydı beni.Bol su tabii gün içerisinde ikindide kuruyemişe ihtiyaç duymadım 3 kaşık yoğurt içine malta eriği doğradım .Akşama dünkü çorbayı içeriz yine Herhangi bir yanlışımız varsa yardımcı olmanızı isteriz yani listeye göre hareket ediyoruz ama mesela listede dondurma tatlı kesin yasaklarda ya ama dr. ye dedi diyenlerde var yanlış okumadıysam yani ... umarım hatasız bir şekilde diyetimizi uyguluyoruzdur.Bende :icecream: yemeyi çok isterim lakin akşamları hiç isteğim olmuyor.Tatlı isteğimiz finish:dance:
İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız.
Yalnız belirtmek isterim ki yasemin arkadaşım biraz sert bi yazı olmuş.Ben burada sadece endişemi dile getirdim diğer arkadaş gibi ılıman yaklaşmanızı beklerdim.Elbette kimse zorla götürülmüyor tedaviye bu bilinçteyiz.Ama bu üslup çok kırıcı oldu belirtmek istedim art niyetle yazılmış bişey değildi.Ama arkadaşın yazdıklarıyla daha relax ım şimdi.İncecik günleri görme ümidiyle iyi akşamlar.
Dün akşam çorba içesim hiç gelmedi gün içerisinde yediklerim kafi derecede şişirmişti beni, ama öğün atlamamak adına 2 tabağa yakın çorba içtim.Bu şekilde beslenmemin bana görünen ilk faydası hazımsızlığım ortadan kalktı akşamları yenen ağır yemekler ve bol çeşit insanı gerçekten inanılmaz bir yük altına alıyormuş.:bbo:
Sabahları sadece bir dilim ekmek ki onu en sona yiyoruz üzerine az tereyağı bir tatlı kaşığı balla bol peynir kaşar beyaz dil peyniri zeytin ve bir haşlanmış yumurta ile.Tabii şekersiz çayımızda var çok az da domates salatalık sivri biber.Kişi başı bir domates bile yemiyoruz o kadar az.Bu kahvaltı beni öğleye kadar süper idare ediyor öğlen ızgara yedik bugün ..dün zeytinyağlı barbunya ve ton balığı yemiştim çok az fındık ve ceviz eşliğinde o bayağı baydı beni.Bol su tabii gün içerisinde ikindide kuruyemişe ihtiyaç duymadım 3 kaşık yoğurt içine malta eriği doğradım .Akşama dünkü çorbayı içeriz yine Herhangi bir yanlışımız varsa yardımcı olmanızı isteriz yani listeye göre hareket ediyoruz ama mesela listede dondurma tatlı kesin yasaklarda ya ama dr. ye dedi diyenlerde var yanlış okumadıysam yani ... umarım hatasız bir şekilde diyetimizi uyguluyoruzdur.Bende :icecream: yemeyi çok isterim lakin akşamları hiç isteğim olmuyor.Tatlı isteğimiz finish:dance:
Yalnız belirtmek isterim ki yasemin arkadaşım biraz sert bi yazı olmuş.Ben burada sadece endişemi dile getirdim diğer arkadaş gibi ılıman yaklaşmanızı beklerdim.Elbette kimse zorla götürülmüyor tedaviye bu bilinçteyiz.Ama bu üslup çok kırıcı oldu belirtmek istedim art niyetle yazılmış bişey değildi.Ama arkadaşın yazdıklarıyla daha relax ım şimdi.İncecik günleri görme ümidiyle iyi akşamlar.
canım yasemin de ben de buraya yazıyoruz çünkü bizimde stres olduğumuz hatta ağladığımız zamanlar oldu. can sıkıntısı yaptığımız. sana tavsiyem sabah ceviz yiyin ama cevizinizi ya da fındık bademinizi blenderdan geçirin un ufak lsun kaşık kaşık yiyin peynirle beraber. böylelikle emilimi daha kolay olur. bal yerine 2 kayısı incir de yiyebilirsiniz abartmamak şartıyla:)
öğlen yemeklerin yanında yoğurt yemelisin emilimi arttırır. bununla beraber içine bir kaşık ufalanmış çerezini koyabiliriisnnnn.... ızgara ve zeytinyağlı bir yemek yiyebilirsin.....
ikindi peynirli börek yanında yine aynı şekilde yoğurt çerezli ve ya ayran ya da meyve ceviz içine yoğurt
akşam zeytinyağlı hafif bir yemek yiyebilirsin illa ki çorba içmene gerek yok
dondurmaya gelince iş şimdilik yemeyin vücudunuz biraz alışsın sonrasında yersiniz.....:)))
kolay gelsinnnn
öğlen yemeklerin yanında yoğurt yemelisin emilimi arttırır. bununla beraber içine bir kaşık ufalanmış çerezini koyabiliriisnnnn.... ızgara ve zeytinyağlı bir yemek yiyebilirsin.....
ikindi peynirli börek yanında yine aynı şekilde yoğurt çerezli ve ya ayran ya da meyve ceviz içine yoğurt
akşam zeytinyağlı hafif bir yemek yiyebilirsin illa ki çorba içmene gerek yok
dondurmaya gelince iş şimdilik yemeyin vücudunuz biraz alışsın sonrasında yersiniz.....:)))
kolay gelsinnnn
G
gamzeli34
Ziyaretçi
Beanuu çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Yasemin için kırıcı olmak istemedim açıkcası üslup sert geldi sadece o kadar.Daha yeni yeni alışıyoruz sizler profesyonel olmuşunuz artık eh acemiliğme vermesini senin gibi isterdim
Akşamları zaten sırf çorba içmiycez dün bayağı bir yapmıştım o yüzden bu akşama tekrar içicez...Zeytinyağlılar derken mesela akşam için yaprak biber kabak sarma fala yapsam etli etsiz olarak uygunmudur? Sebzelerden kremalı yapsam fırında? Birde köfteyi sormak istedim köfte yasak mı ızgara olarak değilse belli bir sayı sanırım onda da yoktur dimi? Şu kuruyemişi robotlamayı hatırlattığın için çok teşekkür ederim okumuştum ama aklımdan uçup gitmiş.Hem böylesi daha iyi olucak sanırım şarküteri ve kuruyemişçilerle çok fazla haşırneşir olacaz bu gidişle.Yardımlar için çok teşekkür ediyorum.
Akşamları zaten sırf çorba içmiycez dün bayağı bir yapmıştım o yüzden bu akşama tekrar içicez...Zeytinyağlılar derken mesela akşam için yaprak biber kabak sarma fala yapsam etli etsiz olarak uygunmudur? Sebzelerden kremalı yapsam fırında? Birde köfteyi sormak istedim köfte yasak mı ızgara olarak değilse belli bir sayı sanırım onda da yoktur dimi? Şu kuruyemişi robotlamayı hatırlattığın için çok teşekkür ederim okumuştum ama aklımdan uçup gitmiş.Hem böylesi daha iyi olucak sanırım şarküteri ve kuruyemişçilerle çok fazla haşırneşir olacaz bu gidişle.Yardımlar için çok teşekkür ediyorum.
valla ben akraba aldım
çok komik bişi söliyim kızlar bir peynircim ve kuruyemişçim var güzel ve çeşit bol diye oraya gidiyorum ama artık utanıyom 2-3 güne bir peynir kuruyemiş almaya sığır bu kız diyecekler sorsalar annem börek yapıp satıyor evlere dicem zatennnn...:)))))) utandığımdan bu hafta başka başka yerlerden alıyom ahhh ahhh bu da ayrı bir iişşşş :))))))
çok komik bişi söliyim kızlar bir peynircim ve kuruyemişçim var güzel ve çeşit bol diye oraya gidiyorum ama artık utanıyom 2-3 güne bir peynir kuruyemiş almaya sığır bu kız diyecekler sorsalar annem börek yapıp satıyor evlere dicem zatennnn...:)))))) utandığımdan bu hafta başka başka yerlerden alıyom ahhh ahhh bu da ayrı bir iişşşş :))))))
Beanuu çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Yasemin için kırıcı olmak istemedim açıkcası üslup sert geldi sadece o kadar.Daha yeni yeni alışıyoruz sizler profesyonel olmuşunuz artık eh acemiliğme vermesini senin gibi isterdim
istediğin ızgaradan yiyebilirsin ... ama daha çok et ve tavuk balık tercihin olsun dışarıda kıymaların ne olduğu belli deil. yarısı yağlı oluyor. eğer doymazsan dediğim gibi yanında zeytinyağlı bir yemekte yiyebilirsin.....baklagil falan
dolma yiyebilirsin ama yanında başka bişi de olsun yani abartmayalımmmm...yanında yoğurt unutma
Gamzelim öncelikle kızgınlığım size değil hatta karı koca bu işe başladığınız için sizi takdir ediyorum.Niyetim kimseyi kırmak değildi .Ben pelincenin dediklerine takıldım benim kimseyi ikna etmek gibi bir amacım yok ama şu fabrikasyon lafı falan itici geldi bana.Tamam bizler yanlış yaptık tombalak olduk ve insanlarda zayıf yanımızı biliyor ve bi dünya ürünle bizi zayıflatacağını iddia ediyor .Ben dr u bulmadan önce iyice araştırdım adam ailenin 37,kuşak dr u.Hiç bişey olmasada beyaz önlüğüne saygı duymak lazım diyorum.İsteyen başlar isteyen bırakır düştük bir yola hayırlısıyla vericez.Sizin işiniz daha kolay olacak ikinizde aynı yoldasınız bizim gibi evde kocaya ayrı çocuğa ayrı yemek yapıpta tek çorba içmek ne kadar çekici anlarsınız herhalde. yedikleriniz doğru en son dr bana öğlen yemeğinde yemekle doy çerezi yeme sabah ve ikindi ye dedi.Akşamları 2 top dondurma serbest ama dondurma yicem diye gündüz öğünü kesme.Sizin bir şansınızda kilolarınızın fazla olması dolayısı ile kilo kaybınız terazide daha çok ve belli oluyor bunu dr örnek hastasında gösterdi bana ekrandan .İnşallah 3 ay sonra hepimiz toplanır dr un muayenesinde şöyle güzel bir kutlama yaparız zayıflığın şerefine :)Herkese iyi akşamlar .Arkadaşlar yazdıklarınızı dün okudum ama fırsat bulup cevap yazamadım.Ama benim gibi ilk başta düşüncelere kapılan arkadaşın yorumu beni rahatlattı açıkcası.Şu an daha pozitif düşünebiliyorum sadece bu düşüncelerin bende oluşmadığını gördüğüm için.Gerçi dün akşam 78 gördüm yanında bi 100 gramcığı daha vardı :1closedeyes: ama neyse dedim daha ilk seansla hemen incelicek değilsin dedim kendi kendime.Biraz motive ettim kendimi eşimde bi fazla bi aynı kiloda çıkıyor oda nasıl iş dedi söyledim forumda şunu şunu yazmışlar olcak üzülme diye...
valla ben akraba aldım
banucum nasıl gidiyor gamzeli tarafından yanlış anlaşılmak üzdü beni umarım derdimi anlatabilmişimdir.Benim seans çarşambaya sende durumlar nasıl ben bu sbaah ekmeğe yağ sürdüm peynir yeşil zeytin ezmesi 2 avuç fındık ceviz karışımı ve çay öğlende işyerinde ıspanak vardı pek hoşuma gitmedi bend egittim döner yedim pilavsız yanında az domates ve yoğurtla ikindide yoğurda muz doğradım ve ceviz karıştırdım içine akşam biraz coştum canım istemese de kızıma yaptğım ızgara köfteden 3 tane birze yeşil mercimek yemeği yedim .Regl yakın inşallah şişmem gene ama incelme iyi gidiyor.Sende durum ne canım:)
valla canım dün canım bir bal çekti bir bal çekti anlataam sabah kahvaltıda yedimmm....
bir de baktım akşamma doğru regl olmuşummmm.... çok komikti ben de biraz abarttım bugünlerde.... inşalllah yarın ii geçer sabah randevum var size haber veririm. sıkmayalım canımızı inşallah güzel olucak pelince konusunda da ben de seninle hem fikirim fabrikasyon bana itici geldi biz burada yaptığımız uygulamayı paylaşıyoruz insalar bizim moralimzi bozsun diye yazı yazmasınşllar lütfen ricamız bu değil mi?
bir de baktım akşamma doğru regl olmuşummmm.... çok komikti ben de biraz abarttım bugünlerde.... inşalllah yarın ii geçer sabah randevum var size haber veririm. sıkmayalım canımızı inşallah güzel olucak pelince konusunda da ben de seninle hem fikirim fabrikasyon bana itici geldi biz burada yaptığımız uygulamayı paylaşıyoruz insalar bizim moralimzi bozsun diye yazı yazmasınşllar lütfen ricamız bu değil mi?
merhaba kızlar bugun gıttım 10. seans bıttı hala 3 kg ama belım 4 santım ıncelmıs ben umutluyum hala doktor da ılgılenıyor ama galıba bır yerlerde yanlıs yapıyorum 1 ay oldu ama enerjım yukselmıs bakalım persembe ne olacak benım oglen hıc csnım yemek ıstemıyor sızde varmı oyle sorunlar orda gordugum 1 kısı harıc herkes cok ıyı kılo verıyor bana ne oluyor anlamadım.benım bu gunsevgılerlee kadar kullanmadıgım ılac kalmadı ama hepsı bos hele para kazanmak ıcın ınsanların umutlarını somuren reklamlar yokmu ıste ben buna sınır oluyorum cok param gııtı kılolarım kaldı sımdı en son umudum bu bazen ısyan edıyorum neden ben sısmanım dıye sısmanlık kaderım olsun ıstemıyorum artık bıttı basaracagız ınanıyorum ,bu arada sızdende guc alıyorum hele kılolarınızın gıttıgını okudugum da benden gıtmıs kadar mutlu oluyorum :teselli:
selam kızlar yazılar dikkatimi çekti bende aranıza katıldım, ben tedaviye 23 mayısta başladım kilom 58.7 çıktı, boyum 1,59 ideal kilomda 55.6 imiş, ama neden bu kadar anlamadım benim boyumda bazı insanların ideal kilosu 52 çıkıyor, sanırım hep balık etli olcam :) bugün 18.30 da 2. seansım var, ilk seanstan erkenmi bilmiyorum ama ben şiştiğimi hissediyorum tersine işliyor sanırım metobolizmam regl dönemimde değil, allah yardımcımız olsun, akşam sonucu alınca yarına yazarım sizede, kimine 10 seans yeterli diyolar, kimine 15 ben anlamadım bu işi şakkıdı
kızlar slmmmmmm
moralim bozuldu yine yeme düzenimi bozmuşummmmm.. kızıyorum kendime okulda olduğum için öğlen öğünümü bir türlü oturtamıyorum bu sefer ikindi çok acıkıyorum yiyorum..... cumartesiye kadar düzelteceğim... enerjimi haberiniz olsunnn... azimliyim.... bana çerez kısmınıda yasakladı... vücudumda emyeni gilimi olmuyormuş...elebn esin arkadaş beim e seninle aynı durumum.... herkeksin metabolizması farklı...
bugün bana birçok kişinin grafiğini gösterdi nasıl olması gerektiğini benim neden istediğim gibi olmadığı çünkü bir türlü düzene oturtamamışım bir iniyor bir çıkıyor......ekmek tereyağı ye dedi..... bakalım cumartesi ne olcak ağlayasım geldi yaaaa uffffffff
moralim bozuldu yine yeme düzenimi bozmuşummmmm.. kızıyorum kendime okulda olduğum için öğlen öğünümü bir türlü oturtamıyorum bu sefer ikindi çok acıkıyorum yiyorum..... cumartesiye kadar düzelteceğim... enerjimi haberiniz olsunnn... azimliyim.... bana çerez kısmınıda yasakladı... vücudumda emyeni gilimi olmuyormuş...elebn esin arkadaş beim e seninle aynı durumum.... herkeksin metabolizması farklı...
bugün bana birçok kişinin grafiğini gösterdi nasıl olması gerektiğini benim neden istediğim gibi olmadığı çünkü bir türlü düzene oturtamamışım bir iniyor bir çıkıyor......ekmek tereyağı ye dedi..... bakalım cumartesi ne olcak ağlayasım geldi yaaaa uffffffff
doktor dediki sıkılaşma olacak evet var 36 beden giyiyorum aaammmaaaa esas olan o insanı obeziteye iten bir kilo var onun altına düşmek önemli olan benim ki de bir aşağı bir yukarı oluncaaa düzene giremiyor... bu yazdıklarım kimsenin moralini bozmasın benim azıcık bozdu ama birazdan silkelenip devam diyeceğim...
kolay gelsin herkese....
kolay gelsin herkese....
üzülme banucum olur böle şeyler , ama bende bi türlü anlamaıyorum bide doktora çok kızıyorum net konuşmuyo, net bi liste yok onuda yiyebilirsin bunuda şunuda sorarsan onaylıyo, sonrada az yemişsin çok yemişsin dengen bozulmuş herkese net bi liste ver bizde ona göre gidelim, bence bu dağıttıkları liste çok genel, ipin ucu kaçabiliyo, bende sabahları bir dilim ekmekle peynir ceviz badem kayısı fınfık peynir yumurtta yiyorum öğlen ne yemek varsa ondan yiyorum ikindi meyva ve yoğurt ama akşam kaçabiliyo mesela dün akşam içli köfte yedim ama ondada protein var etli :) böle yiyorum bakalım 3 günde bırak kilo vermeyi kilom oynamadıysa iyi
valla esincim ben de ilk başta öle diyordum senin gibi düşünüyordum ama sonra baktım doktor demeden şunu ye bunu yene kendisi insanın kendisini duyması hissetmesi gerektiğini farkettim yani eğer sabah öğlen istediğin kadar ye kendini aç hissetme akşam ise hafif sen kendini o ana ne yemek istiyorsan onu yiyeceksin
kendini duyunca oluyor a akimi zman abartıp ya da duymammazlıktan gelip aç kalıp sonra çok yediğim anlar oluyor tabiii bu durumda dengemizi bozuyor. sonuçta dr ömrünün sonuna kadar bizimle olmayacak biz kendimiz kendimizin şifresini onun sayesinde çözüceğiz yok sa diyetisyene gitmeketen onu ye bunu ye şunu ye demekten farkı kalmazdı bu işin
kendini duyunca oluyor a akimi zman abartıp ya da duymammazlıktan gelip aç kalıp sonra çok yediğim anlar oluyor tabiii bu durumda dengemizi bozuyor. sonuçta dr ömrünün sonuna kadar bizimle olmayacak biz kendimiz kendimizin şifresini onun sayesinde çözüceğiz yok sa diyetisyene gitmeketen onu ye bunu ye şunu ye demekten farkı kalmazdı bu işin
oda doğru tabi ama ne bileyim böle herşeyi ye diyincede garip oluyo insan zor bela 63 ten indim normal diyetle 58 e şimdi bu kadar yiyip geri almak istemiyorum o kiloları, üzülürüm yoksa , paramla rezil olmak denir buna :) ben şimdilik 5 seans aldım ama bu herkese farklı fiyat vermeleri kızdırdı beni, 10 seans 800 den aşağı inmedi bende ,600 e verdikleri olmuş, ya herkese yap yada hiçkimseye öle değilmi, bide kilo veremezsek alırsak hatta pnkart açarız dimi ömür plazanın önünde :))
Aramıza hoşgeldin esin .Fiyat konusunda şöyle bir ayırım yapılıyor bundan bikaç ay önce gidip bilgi alanlar olmuş o zaman fiyat 10 seans 600 müş.Onlar şimdi geldiğinde eski fiyattan ödüyolar.Şu an 12 seans 800 yapmışlar dönem dönem fiyat değişiyor anladığım kadarı ile geçen kış 5 seans 250 imiş talep arttıkça rakamda artmış anlaşılan.10 seans için işte 600 demiş, bende 10 alcaktım inmediler 800 dediler , bakalım 5 seans görünüşe göre yetmicek yükselicek o zaman pazarlığa gireriz, bide ne dicem sen kaç kilo ile başladın kaç seansta şu na kaçsın
Banuşum sıkma canını gidecek kilolar şu an regl dönemin ve gerginsin bud ageçicek sende biliyorsun biz bu işe 2miz başladık ve umarım herkese örnek oluruz.Liste konusunda kasma kendini gidip zayıflayan bir arkadaşım var tabir yerindeyse manda gibi yiyor çikolata bile aşırıyor ama verdi valla :)
G
gamzeli34
Ziyaretçi
Herkese selamlar.Beanu bugün seni karamsar gördüm sen bana moral veren insan ...ne oldu birden bire.:1shok:Yasemincim sadece yoruma şaşırdım afallamıştım takma kafana sana kızgın değilim üzülme olur mu? a.s. Hoşgeldin aramıza yeni arkadaşımız.Gerçi bende yeniyim ama senden birkaç gün eski olunca yeni olarak görmek zorundayım seni
Arkadaşlar dün akşam açlıktan resmen geberdim Allahım uyusamda uyumadan önce bir bardak süt içsemde sabah olup kahvaltı yapsam diye debelendim.Gündüz yediklerim geçici bir doygunluk vermiş anlaşılan ,aslında öncekilere göre daha az yediğimin farkındaydım.Eşimde bende akşam bayağı zorlandık.Sağolsun eşim alternatifler sundu bana dondurma yesek mi napsak diye yooooooook dedim beni yoldan çıkartamazsın sabret yasakkelime neyse bugün öğlen daha iyi bir ziyafet çektim kendime eşim ne yaptı bilemiyorum onun ağır iş temposu öğün aksamasına sebeb oluyor.Her zaman eve gelip yeme şansı olmayacak.Akşam için yöresel tarhana çorbası yaptım birde zeytinyağlı taze fasulye koycam ocağa hangisini isterse onu yeriz artık.Bugün dikkatimi çektide iskender falanda yemek varmış öyle mi? ilk sayfalara bir baktım yoksa yanlış mı anladım kıymalı makarnada varmış bide...allahhhh nasıl sevindirik oldum gerçekten var ise makarnaya bayılırım :) acaba fırında makarnada olurmu ki?...kaşar peynirlisi kıymalı değilde...eğer olursa bayram ki ne bayram... bugün biraz alışveriş yaptım meyve falan aldım...en çokkk yeşil erik alırken cimri davranmak beni üzdü( yoğurtla tadı olmaz arada azcık müsaade yok mu ki öğle ikindi arası bir kase yesem hadi çilek kayısı yoğurtla yeriz de mevsimi geçmeden doya doya yemek istiyorum yeşil eriği tatlanınca yemek hoşuma gitmiyor
Bugün tartıldım düne göre kilom düşmüş ama dr. a gittiğim günkü kilomda değilim hala yarım fazlam var :) finduk fistuk çok yaramış bana eee her gün kuruyemiş yeme alışkanlığım yoktu ondan olmalı Birde haftaya bugün regl olmam gerek 1 hafta kalmasına rağmen onun şişkinliği mi var acaba? regl olmaya yakın mı C20 verilmiyo yoksa regl görmeye başlanınca mı?
Yasemin evet eşimle beraber bu yola baş koymamız çok büyük şans ve kolaylık.Fakat eşim biraz kaytarmaya çalışacak , bir hı... desem:roflol: ama şu an için nazına oynamıyorum sonradan şaşarmıyım bilemiycem... üzüm üzüme baka baka hesabı inşallah herşey güzel olur vemağazaya pazara gittiğimizde gördüklerimiz sadece görmemizle kalmaz alıveririzde....o kadar içimde ukte olan kıyafetler var ki ahh ahhh...bir insem istediğim kiloya birde selülitte yok oluyomuş dr.didi inş...:) şimdilik bu kadar... gidip yoğurt meyve yiyim ve fasulyeyi ocağa atayım :) görüşürüz inş gelirim birazdan ...
Arkadaşlar dün akşam açlıktan resmen geberdim Allahım uyusamda uyumadan önce bir bardak süt içsemde sabah olup kahvaltı yapsam diye debelendim.Gündüz yediklerim geçici bir doygunluk vermiş anlaşılan ,aslında öncekilere göre daha az yediğimin farkındaydım.Eşimde bende akşam bayağı zorlandık.Sağolsun eşim alternatifler sundu bana dondurma yesek mi napsak diye yooooooook dedim beni yoldan çıkartamazsın sabret yasakkelime neyse bugün öğlen daha iyi bir ziyafet çektim kendime eşim ne yaptı bilemiyorum onun ağır iş temposu öğün aksamasına sebeb oluyor.Her zaman eve gelip yeme şansı olmayacak.Akşam için yöresel tarhana çorbası yaptım birde zeytinyağlı taze fasulye koycam ocağa hangisini isterse onu yeriz artık.Bugün dikkatimi çektide iskender falanda yemek varmış öyle mi? ilk sayfalara bir baktım yoksa yanlış mı anladım kıymalı makarnada varmış bide...allahhhh nasıl sevindirik oldum gerçekten var ise makarnaya bayılırım :) acaba fırında makarnada olurmu ki?...kaşar peynirlisi kıymalı değilde...eğer olursa bayram ki ne bayram... bugün biraz alışveriş yaptım meyve falan aldım...en çokkk yeşil erik alırken cimri davranmak beni üzdü( yoğurtla tadı olmaz arada azcık müsaade yok mu ki öğle ikindi arası bir kase yesem hadi çilek kayısı yoğurtla yeriz de mevsimi geçmeden doya doya yemek istiyorum yeşil eriği tatlanınca yemek hoşuma gitmiyor
Bugün tartıldım düne göre kilom düşmüş ama dr. a gittiğim günkü kilomda değilim hala yarım fazlam var :) finduk fistuk çok yaramış bana eee her gün kuruyemiş yeme alışkanlığım yoktu ondan olmalı Birde haftaya bugün regl olmam gerek 1 hafta kalmasına rağmen onun şişkinliği mi var acaba? regl olmaya yakın mı C20 verilmiyo yoksa regl görmeye başlanınca mı?
Yasemin evet eşimle beraber bu yola baş koymamız çok büyük şans ve kolaylık.Fakat eşim biraz kaytarmaya çalışacak , bir hı... desem:roflol: ama şu an için nazına oynamıyorum sonradan şaşarmıyım bilemiycem... üzüm üzüme baka baka hesabı inşallah herşey güzel olur vemağazaya pazara gittiğimizde gördüklerimiz sadece görmemizle kalmaz alıveririzde....o kadar içimde ukte olan kıyafetler var ki ahh ahhh...bir insem istediğim kiloya birde selülitte yok oluyomuş dr.didi inş...:) şimdilik bu kadar... gidip yoğurt meyve yiyim ve fasulyeyi ocağa atayım :) görüşürüz inş gelirim birazdan ...