- 2 Ocak 2011
- 16
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar şubat 21 de başladım bugün 9 kilo vermiş bulunuyorum ve herkeze tavsiye ederim özellikle çok kilolu bayanlara yani obez dediğimiz tipler,bendenizde obezlere dahil olmuş vaziyetteyim ama azimliyim ve bu yöntem alışınca bayağı kolay oluyor.
Hiç mi kimse yok. Bana cevap verebilicek?
canım selamlar kusura bakma uzun suredır gırmıyordum sıteye o yuzden cevap yazamadım sımdı ben hala devam edıyorum vede cok mutluyum artık ınce gorunmek benım ıcın zor degıl bu dıs goruntum bıde ıcı var ben pko hastasıydım adet duzensızlıgı kıllanma hormon bozuklugu bunların hepsı duzeldı hayatımda gunu gunune adet olmamıstım sımdı 29 unda her ay saşmaz ulserım ıyılestı daha neler neler bende bıraz uzun surdu sebebı ıse ara vermelerım yurt dısında yasıyorum bazen ıpın ucu kacıyor ama tekrar kontrol altına alıyorum sonuna kadar devam edecegım cunku 56 bedenden 44 ındım kuculdum kılo alsamda umurumda degıl goruntume yansımıyor cunku sevgıler
maalesef istanbulda ikamet etmediğim için gidip gelmek zor oldu bu tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım,size yardımcı olamayacağım
Tabii ki diyet var bu yöntemde de ama benim damak tadıma daha uygun şeyler oluşu bana yapılmasını kolay kılmıştı.Birde diyetler konusunda edindiğim tecrübe şu ki bir yönteme para yatırdığınız zaman o sizi motive ediyor ve gayret sarf ediyorsunuz yoksa bunları evde azimli bir şekilde uyguladığımız zamanda aynı sonuca ulaşılıyor ,bunu çok kez başarmış bir kişiyim aslında ama koruma asıl olan .yaşam şeklini değiştirmediğimiz müddetçe verilen kilolar mutlaka geri geliyor, hatta daha fazlasıyla.Sizin bir artınız var evde ailece diyet uygulamak kolay ben çok zayıf eşe sahip olduğum için börek çörek gibi kalorili yiyecekleri sık sık pişirip yiyememe oldukça zor oluyor.
.
kusura bakmayın,çok soru sordum:26: karboksipunktur iştahı azaltıyor mu?gerçekten kolejen yapımını artırıyor mu? bu yöntem size uygunmuş ama ben ekmek yemeden bir hayat düşünemiyorum.pilav makarna patates bunlardan vazgeçeerim ama ekmekten vazgeçemem gibi.sizce buraya gideyimmi,evde mi diyet yapayım.hemen cevap cerirseniz çok sevinirim. teşekkürler......
Bence önce evde bu diyeti 1 hafta uygulayın ekmek yememeye dayanabilirseniz (sanıyorum dayanabilirsiniz ) doktora gidersiniz.ücreti ödeyip bırakmak durumunda kalmazsınız hiç olmazsa
ben başladım arkadaşım...5 günde yani ilk seansımj sonucunda 2 kg vermekle kalmayıp,göğüs,bel,göbekte 3-5 cm arası incelme yaşadım.....ben izmirde yaptırıyorum ve memnunum...aç kalmadan ağır spor ve ağır diyet yapmadan hedefe kitlenmek güzelll.
ben başladım arkadaşım...5 günde yani ilk seansımj sonucunda 2 kg vermekle kalmayıp,göğüs,bel,göbekte 3-5 cm arası incelme yaşadım.....ben izmirde yaptırıyorum ve memnunum...aç kalmadan ağır spor ve ağır diyet yapmadan hedefe kitlenmek güzelll.
EYLUL35 MERHABA
BU İŞLEMİ NEREDE YAPTIRDINIZ KONU HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER