Karboksipunktur ile kilolara veda..

valla kaldık biz bize..bişi dicem nasıl işyerinize geliyor iş yerlerine servisi mi var:)))

senin nasıl geçiyor zaman? bugün öğleni azıcık savsakladım... başım ağrıdı.... tozu kastettin değil mi?yoğurda karıştırara yiyorum ben o tozuikindi vakti yanında meyve ile

Canım ben 71.2 ile başladım 2. seansta 69,5 tum 3.seansta reglden 69.7 oldum yani 200g aldım 4.seansımda 68.8 oldum.5.seansta 68 olcakmışım.Sen kaç seansta ne verdin yazarmısn.Valla arada pasta da yedim dondurmada ama toplasan 2-3 ü geçmez.

slm canım ne alemdesin ? dr sizin iş yeriniz demi yapıyor uygulamayı? umarım iii geçmiştir ben de yarın gideceğim bakalım ne olacak?

nerelerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geldim canım burdayım senin kadar sık giremiyorum.Biz aynı zamanda kuruyemiş satışı yapıyoruz dr la bunu konuşmuştuk hanş şu yediklerimiz varya onlardan karışımlar hazırlamak istiyormuş.Öyle adrese muayene yok yani.Ama gelmedi zaten.
Bugün bende astım biraz öğleden sonra biraz tatlı kaçırdım akşam çorbamı içtim gene.Cumartesiyi bekliyorum .Ama ben hala belirgin incelme hissedemedim ya.

espirisine dedim evlere servisi canım yaaa :))))9
demek dr un bahsettiği kuruyemişçi sizsiniz. geçen gittiğimde söyledi sizinle görüşecekmişş..... toz kuruyemiş satmak için kaliteli olsun hem bildiğimiz olsun falan filan demişti..... ben de ilk kez bu akşam bal ve fındık yedim yani kaçırdımmmmm :KK43:(((( canım sıkıldı sonrasında sizlerden de ses soluk çıkmayınca ufff nebilim işte depresyona giriyom tabiii avare olunca insan ...... annem de gitti haliyle canım sıkılıtyoır vakit geçirecek yer aryom sizlere bakıom. msn ye falan de girmeyi sevmiom aynı şeyler. sizlerle konuşunca merhaba bile yazsanız motive oluyorum anlayacağınızzzz...... arada çok bişi yazmasanızda bir görünün gidin ama olmaz kiiii :))))))))) :::.)))))))))))))))))))))))

merhaba arkadaslar once sıze tesekur ederım karboksıpunktur dan sızlerın sayesınde ogrendım 17 nısanda basladım bugun seansım var ne olacak merak edıyorum sımdıye kadar 2 kg verdım bakalım aldımmı verdım mı sızlerle paylasırım mutlu gunlere hep beraber

espirisine dedim evlere servisi canım yaaa :))))9
demek dr un bahsettiği kuruyemişçi sizsiniz. geçen gittiğimde söyledi sizinle görüşecekmişş..... toz kuruyemiş satmak için kaliteli olsun hem bildiğimiz olsun falan filan demişti..... ben de ilk kez bu akşam bal ve fındık yedim yani kaçırdımmmmm :KK43:(((( canım sıkıldı sonrasında sizlerden de ses soluk çıkmayınca ufff nebilim işte depresyona giriyom tabiii avare olunca insan ...... annem de gitti haliyle canım sıkılıtyoır vakit geçirecek yer aryom sizlere bakıom. msn ye falan de girmeyi sevmiom aynı şeyler. sizlerle konuşunca merhaba bile yazsanız motive oluyorum anlayacağınızzzz...... arada çok bişi yazmasanızda bir görünün gidin ama olmaz kiiii :))))))))) :::.)))))))))))))))))))))))
Selam fıstık dün akşam dr aradı beni cumartesiye numuneler götürücem kendisine.Ay valla bende sıkıldım versekte hızlı bişekilde şu kilolarıda kurtulsak ya el frenimi çekcez ne çekcezsek bitsin bu ızdırap olalım tığ gibi girelim yazıyla bikinilerle.İkindiye çilek doğrucam yoğurda içine biraz fındık bıktım kuruyemişi hem yiyip hem satmaktan .

sen kuruyemişi beleşe getiriosun gibi:)))))
cumartesi benimde randevum var. senin saat kaçta belki denk gelririz bahaneyle tanışırız<.:)))
inşallah veririz. benim vücudum şişti yine. dr baktı şuan vücudunda kalojen oluşuyor dedi... anlayacağın ben sizin gibi veremicem beklicem beklicem bir anda olcakmışş.......

sen kuruyemişi beleşe getiriosun gibi:)))))
cumartesi benimde randevum var. senin saat kaçta belki denk gelririz bahaneyle tanışırız<.:)))
inşallah veririz. benim vücudum şişti yine. dr baktı şuan vücudunda kalojen oluşuyor dedi... anlayacağın ben sizin gibi veremicem beklicem beklicem bir anda olcakmışş.......
,
benim seans 14,30 da tanışmak isterim bende .Aynen kuruyemiş beleş bende her çeşit var .Bende görmek bile bıkkınlık getirmişken yemek daha beter valla.Bugünde tozlarını yemeye başladım.İstersen msn den yazışabiliriz.yasemin.tokusa hotmaili ekle çaktırmadan yazdım adresi :):jeyyar:

,
benim seans 14,30 da tanışmak isterim bende .Aynen kuruyemiş beleş bende her çeşit var .Bende görmek bile bıkkınlık getirmişken yemek daha beter valla.Bugünde tozlarını yemeye başladım.İstersen msn den yazışabiliriz.yasemin.tokusa hotmaili ekle çaktırmadan yazdım adresi :):jeyyar:

aaaa şansa bak benim de 2 de ama 2 yi geçerek gelirim..... kurstan çıkacağım... iyi olacakkk.... siz iş yerinizde mi yapacaksınız tozları nasıl olcak satışı falan? doktor da emilimi zor oluyor yemişlerin dedi. ben de robottan geçirdim öle kullanıyorum.

ben bugun gıttım kılo vermemısım :kızgın:guzel dedı kuculuyormusum ama bugun ıncecık bır bayan gordum cok şaşırdım nasıl olur dıye sordum 14. seans dedıler cok kıloluymuş bu hale geldı dediler gercekten çok güzeldi şimd tek hayalim öyle olmak ınanmak sabretmek lazım hadı bakalım incecik günlere

aaaa şansa bak benim de 2 de ama 2 yi geçerek gelirim..... kurstan çıkacağım... iyi olacakkk.... siz iş yerinizde mi yapacaksınız tozları nasıl olcak satışı falan? doktor da emilimi zor oluyor yemişlerin dedi. ben de robottan geçirdim öle kullanıyorum.
Selam canım inşallah tanışma fırsatı buluruz.İnan bende bilmiyorum nasıl olcak yarın ben numune getircem o nasıl isterse biz yapıp paketle vericez kendi ordan satıcak sanırım.
Aslında en güzeli robottan geçirmek en azından içine sine sine yersin.

ben bugun gıttım kılo vermemısım :kızgın:guzel dedı kuculuyormusum ama bugun ıncecık bır bayan gordum cok şaşırdım nasıl olur dıye sordum 14. seans dedıler cok kıloluymuş bu hale geldı dediler gercekten çok güzeldi şimd tek hayalim öyle olmak ınanmak sabretmek lazım hadı bakalım incecik günlere

guldalcım sen kaç kg la başladın neler yiyorsun kaçıncı seanstasın paylaşırmısın.İdeal kaç kg olmalısın?

selam bende yeni üye oldum. Dün bende 3. seansıma gittim. Guldal'cım dün bende oradaydım görmüş olduğun incecik bayan ben olabilirmiyim acaba...( tabi başka biri de olabilir. ) 44,5 kiloyum. 45,5 kilo ile başladım. Tabi ki benim ki kilo vermek için değil. Daha fazla zayıflarsam hoş durmaz. 2. seanstan 3. seans arasında bir fark yok. Aynı kilodayım. Ama enerjim yükselmiş beslenme düzeni iyi gidiyor. doktor bundan sonrası için 1-2 kilo alırsın dedi. Çünkü yağ oranım gibi tüm değerler düşük. Benim gitme amacım cildimin sıkılaşması, ben 4 yıl önce doğum yaptım ve dolayısıyla karın bölgem biraz elastikiyetini kaybetti. isteğim daha sıkı bir görünüme kavuşmak. Yani doktor diyorya cildiniz kolojen üretip sıkılaşacak. Benim de ümidim bu yönde. yani merak ettiğim sizler kaçıncı seanstasınız ve kilo vermenin dışında cildinizde sıkılaşma yada her hangi bir değişiklik oldu mu?? Gerçi artık ben 10 seanslık bir paket program aldım ve parayıda peşin ödedim. Mecburen sonuna kadar devam. Birde benim çok yakın bir arkadaşım gidiyor. 3. seansa gitti cmt günü toplamda 3 kg. verdi. Bunu da paylaşayım istedim. Randevularımız denk gelirse tanışmak isterim. Ama ben perşembe günü gidiyorum. Bilginiz olsun. Haberlerinizi bekliyorum. Umarım hepimiz adına iyi gelişmeler olur. Sevgiler.

Selam canım inşallah tanışma fırsatı buluruz.İnan bende bilmiyorum nasıl olcak yarın ben numune getircem o nasıl isterse biz yapıp paketle vericez kendi ordan satıcak sanırım.
Aslında en güzeli robottan geçirmek en azından içine sine sine yersin.

inşallah görüşürüzzzzz..... ben de dün oturdum robottan geçirme işlemi yaptım ..... daha i oldu diğer türlü sanki yemişleri hiç çiğneyemiyormuş gibi geliyordu bana..... evet bence güldal bizimle neler yediğini paylaşsın........:)))))))))))

selam bende yeni üye oldum. Dün bende 3. seansıma gittim. Guldal'cım dün bende oradaydım görmüş olduğun incecik bayan ben olabilirmiyim acaba...( tabi başka biri de olabilir. ) 44,5 kiloyum. 45,5 kilo ile başladım. Tabi ki benim ki kilo vermek için değil. Daha fazla zayıflarsam hoş durmaz. 2. seanstan 3. seans arasında bir fark yok. Aynı kilodayım. Ama enerjim yükselmiş beslenme düzeni iyi gidiyor. doktor bundan sonrası için 1-2 kilo alırsın dedi. Çünkü yağ oranım gibi tüm değerler düşük. Benim gitme amacım cildimin sıkılaşması, ben 4 yıl önce doğum yaptım ve dolayısıyla karın bölgem biraz elastikiyetini kaybetti. isteğim daha sıkı bir görünüme kavuşmak. Yani doktor diyorya cildiniz kolojen üretip sıkılaşacak. Benim de ümidim bu yönde. yani merak ettiğim sizler kaçıncı seanstasınız ve kilo vermenin dışında cildinizde sıkılaşma yada her hangi bir değişiklik oldu mu?? Gerçi artık ben 10 seanslık bir paket program aldım ve parayıda peşin ödedim. Mecburen sonuna kadar devam. Birde benim çok yakın bir arkadaşım gidiyor. 3. seansa gitti cmt günü toplamda 3 kg. verdi. Bunu da paylaşayım istedim. Randevularımız denk gelirse tanışmak isterim. Ama ben perşembe günü gidiyorum. Bilginiz olsun. Haberlerinizi bekliyorum. Umarım hepimiz adına iyi gelişmeler olur. Sevgiler.[/QUOTE
slm aramıza hoşgeldin
sen 14. seansında mı kilo verdin? güldal ın bahsettiği kişi 14. seansta kilo vermiş.... e öncesinde bayağı kiloluymuşş.... karıştırmış olmayasın kendinle. senin boyun kaç? bu kadar düşük olduğuna göre kilon .... tekrar hoşgeldin kolay gelsin

selam bende yeni üye oldum. Dün bende 3. seansıma gittim. Guldal'cım dün bende oradaydım görmüş olduğun incecik bayan ben olabilirmiyim acaba...( tabi başka biri de olabilir. ) 44,5 kiloyum. 45,5 kilo ile başladım. Tabi ki benim ki kilo vermek için değil. Daha fazla zayıflarsam hoş durmaz. 2. seanstan 3. seans arasında bir fark yok. Aynı kilodayım. Ama enerjim yükselmiş beslenme düzeni iyi gidiyor. doktor bundan sonrası için 1-2 kilo alırsın dedi. Çünkü yağ oranım gibi tüm değerler düşük. Benim gitme amacım cildimin sıkılaşması, ben 4 yıl önce doğum yaptım ve dolayısıyla karın bölgem biraz elastikiyetini kaybetti. isteğim daha sıkı bir görünüme kavuşmak. Yani doktor diyorya cildiniz kolojen üretip sıkılaşacak. Benim de ümidim bu yönde. yani merak ettiğim sizler kaçıncı seanstasınız ve kilo vermenin dışında cildinizde sıkılaşma yada her hangi bir değişiklik oldu mu?? Gerçi artık ben 10 seanslık bir paket program aldım ve parayıda peşin ödedim. Mecburen sonuna kadar devam. Birde benim çok yakın bir arkadaşım gidiyor. 3. seansa gitti cmt günü toplamda 3 kg. verdi. Bunu da paylaşayım istedim. Randevularımız denk gelirse tanışmak isterim. Ama ben perşembe günü gidiyorum. Bilginiz olsun. Haberlerinizi bekliyorum. Umarım hepimiz adına iyi gelişmeler olur. Sevgiler.[/QUOTEc
slm aramıza hoşgeldin
sen 14. seansında mı kilo verdin? güldal ın bahsettiği kişi 14. seansta kilo vermiş.... e öncesinde bayağı kiloluymuşş.... karıştırmış olmayasın kendinle. senin boyun kaç? bu kadar düşük olduğuna göre kilon .... tekrar hoşgeldin kolay gelsin

Canım ya görüyormusun biz grla verelim derken millet sıkılaşmadan bahsediyor.
Ben şu kanıya vardım.Aynı yeme düzeniyle belli bir süre sonra
vücud karbondioksite alışıyor ve sıkılaşma yapıyor ve mide küçülüyor.Doktorun bir makalesinde okudum iskender karnıyarık vb. şeyleri benim kontrolümde yiyebilirsin tabi yiyebilirsen demiş anlaşılan mide küçüldüğü için bir süre sonra istemiyor yemeği.

X