• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

yağım henüz sıfırlanmamış yarısı ancak... biraz inmiş göstergeye bakınca. dediğim gibi öğlen menüm biraz zayıftı 3-4 gün onun cezasını çektim enerjimi düşürdüm...... bugün güzel bir kahvaltı yaptım ve börek yedim bakalım salı gününe kadar enerji seviyeni düzelt dedi inşallah düzelticemm öle gidicem..
hepimize kolay gelsin inş en güzeli olur mutlu sonla biter.. :))))

pelin aramıza hoş geldin. sana da başarılar..
Sağol Bennu'cuğum.İnşallah hepimiz istediklerimizi keyifle giyeriz ve sağlık tabiii herşeyin başı

canım benim 6 seans oldu daha incelmem yeni başladı.Kişiden kişiye değişiyor ama mutlaka küçülüyorsun bunu arkadaşlarımdan gördüm.Bende 5.den sonra hissetmeye başladım kıyafetlerden belli oluyor.Toplamda 15 seans aldım yarında 7. seansım ben olacağına inanıyorum 33 yaşımdayım şu ana kadar kimse bana ye zayıfla demedi hep onu yeme kilo yapar salata ye meyve ye dendi.Halbuki mutfağımız o kadar zenginki her şeyi yiyipte kilo almamak kadar güzel bir şey olamaz.Yani o kadar olduki yemekten bunaldık yahu.Sanada başarılar yediklerin normal yaşam için fazla değil gibi görünsede karboksipunktur yaptırmadığın için gelip geçici kilo kaybın olacak çünkü diyetle yaşamaya devame tmediğin sürece geri alacaksın.Tecrübelerimden biliyorum hele kışın kat kat geri alınıyor.Kolay gelsin sanada :)

Yasemin beni kandırıcaksın canım yaaa.Vaktin olursa şunu iyi bi anlatırmısın bana sitesinide çok detay bulamadım.Bide seans dediğiniz haftada 2 keze mi 1 seans deniyor.15 seans ücreti nedir canım.5 seans 450 tl onu anladım.10 seansa biri 600 tl vermiş.15 seans ücreti ne kadar.Tam olarak amaç ne bıl bol ye derken nasıl yani.Bi yerlerde dondurma yiyebilir miyiz fibi şeyler sorulmuş okumuştum.Yasak hiç birşey yok mu?Bide sen seansların bittikten sonra kilo almazmısın bol bol yediğinde.Bi anlat canım bu konuda paraya acımıyorum.Fakat kandırılmak istemiyorum ve kuralları varsa uyabileceğim şeyler mi buda önemli.Akapunkturu hiç düşünmedim çünkü diyet listesi veriyorlar mümkün değil uyamıyorum.Hayat koşturmaca geçiyor işe git eve gel yemek yap oğluma eşime ayrı kendime ayrı uğraşamıyorum.Bana iyice bi anlatıverin olur mu arkadaşım.a.s.
Tanışıcaz sanırım bu gidişle ben bahçelievlerde oturuyorum.Çokta yakın bana.

Sağol Bennu'cuğum.İnşallah hepimiz istediklerimizi keyifle giyeriz ve sağlık tabiii herşeyin başı

Yasemin beni kandırıcaksın canım yaaa.Vaktin olursa şunu iyi bi anlatırmısın bana sitesinide çok detay bulamadım.Bide seans dediğiniz haftada 2 keze mi 1 seans deniyor.15 seans ücreti nedir canım.5 seans 450 tl onu anladım.10 seansa biri 600 tl vermiş.15 seans ücreti ne kadar.Tam olarak amaç ne bıl bol ye derken nasıl yani.Bi yerlerde dondurma yiyebilir miyiz fibi şeyler sorulmuş okumuştum.Yasak hiç birşey yok mu?Bide sen seansların bittikten sonra kilo almazmısın bol bol yediğinde.Bi anlat canım bu konuda paraya acımıyorum.Fakat kandırılmak istemiyorum ve kuralları varsa uyabileceğim şeyler mi buda önemli.Akapunkturu hiç düşünmedim çünkü diyet listesi veriyorlar mümkün değil uyamıyorum.Hayat koşturmaca geçiyor işe git eve gel yemek yap oğluma eşime ayrı kendime ayrı uğraşamıyorum.Bana iyice bi anlatıverin olur mu arkadaşım.a.s.
Tanışıcaz sanırım bu gidişle ben bahçelievlerde oturuyorum.Çokta yakın bana.

Pelincecim vaktim bol istediğin kadar anlatırım sana.Bak şimdi yeni paket yapmışlar 12 seans 800 tl yanında prebiotik veriyolar.Hızlandırılmış paketmiş bu haftada 2 yada 3 kez gidiyomuşun yani 1 aylık paket benim aldığım 15 seanslık.Bugün 7.iğneye gittim.Olay şu makarna pirinç bulgurpilavı ekmek hamur iş ve tatlı yok program süresince ama bunlar tek başına yok.Şimdi sabah peynir her çeşit zeytin yumurta 1 dilim ekmek üzerine sürülmüş yağ bal serbest tıka basa doyuyorsun bunun yanında 1-2 avuç fındık badem yada ceviz yiyosun öğlene kadar yemiyosun zaten canın istemiyo sıkı kahvaltıdan sonra öğlen ne yemek varsa ama ana yemek olcak öyle çorba salata değil gerekirse 2 tabak hatta 3 doyana kadar salata falan yok araalrda çay kahve sıvı herşey serbest ikindide yoğurt içine çilek kayısı işte ne meyve varsa karıştır 1 avuçta ceviz fındık badem herhangi birini mama gibi ye yada canın meyve istemiyosa peynirli yada kıymalı börekle ayranda olur.Zaten yeterince doyuyosun akşama canın istemiyo bile.Akşam da saat kaç olursa olsun 1 kase çorba yada 1 tabak sebze yemeği dr.2 top dondurmada ye dedi .Nasıl yemekler ama dimi gelelim pilav ve yasak olanlara diyelim öğlen dolma yicen içinde pirinç var bunu yiyebiliyorsun sadece bu yasakları yediğin öğünde tek başına yemiceksin yani karnını bunlarla doyurmucaksın.Eğer gün içinde canın tatlı istemiyorsa doğru yoldasın ki bu kadar yemeği yersen istemiyoda.Valla bende aynı durumdayım benimde kızım var tabi bide koca.Onlara ne yapıyosam bende yiyorum öyle ayrı menü yok yani.Önemli olan gündüz yemeği iyi yemek akşamda mideyi dinlendirmek hafif yemekle.Bende çok şaşırdım hep yeme diyen listelerden sonra bu program hayret verici.Bugünde kilo verememişim ama küçülmem devam ediyor.Ben inanarak başladım inşallah sonu hüsran olmayacak.İstersen başla istersen bekle 2.5 ay sonra bakalım bende 58 olucammı?Eğer 58i görürsem ideal kiloyu yani vücut artık duruyor ne alıyorsun nede veriyormuş el freni çekiliyor yesende almıyormuşun buda dr un söyledikleri tabi hamilelik hariç.Umarım tanışırız Görüşmek üzere.

bugün çok yoruldum... ve ikindi bişiler yiyemediğim için akşam yemeğinde biraz kaçırdım peynir yedim. bolca.... çok acıkmışımmm nolcak bilmiom

yasemin canım çok teşekkür ederim açıklamaların için.Aslında acil bişeyler yapmam lazım ama bu düzen beni zorlar ya. Sabahları hadi bi şekilde yerim öğlende okulda hallolur büyük ölçüde.Ama ben okuldan 5 te dönüyorum evde yemek yapanda olmuyor gelip yemek hazırlamam 6'yı geçiyor.Ama bunlar bahane tabiii valla 2,5 ay sonra olsa ve ben 58 im desen sabah soluğu dr nin kapısında alırım.Az bekliyim seni ibre aşağı kaymaya başladığı an yanındayım canım.Sna özelden telimi atsam beni bi çaldırsan irtibatı koparmasak olur mu arkadaşım.

Herkese merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Daha önceden üye olmutum ama nick şifre unutmuşum neyse.Eşimle bu yöntemi geçen hafta duyduk tv de.Çok dikkatimizi çekti heveslendik bir araştıralım internetten karar verelim dedik.İlk işimiz ücretti onu tel açıp öğrendik.Ben karboksipunktur yazar yazmaz k.k çıktı karşıma göz misafiri oldum yazdıklarınıza:utangac:Okuduklarımı eşimle paylaştım ve kendisine çok kilo veren yok üstelik diyette ağır gibi geldi dedim.Napsak netsek derken eşim ben bu konuda iyi düşünüyorum deneyelim dedi.Randevu aldık ve gittik benim 25 eşimin 45 kilo fazlası var.Gerçi ben kendi yapımı bildiğim için 15 kilo vermem bana kafi gelecek ama dr un ölçümleri böle çıktı:dilcikar: Gittikten sonra yapılan görüşme doktorun konuşmaları bana ikna edici gelmedi açıkcası hala içimden bu da bir fiyaskoyla sonuçlancak gibime geliyor.Tv de herşey yiyerek demişti ama tatlı yok ekmek yok şu bu yok.Herkese aynı yemek listesi iki kulak bi gıdık bide bilekten fıs fıs:uhm:üstelik grup olarak girdiğimizde şekeri kolestrolü olan insanlarda vardı.Yaş cinsiyet ve rahatsızlıkları farklı olan kişilere aynı uygulama yapılması beni şüphelendirdi.Üstelik ücrette oldukça yüksek.İlk 5 seansla bitmiyor 10 -15 seans olmalı diyor dr.Ama reklamında öyle değil :uhm: Herkesin bir arada alınıp görüşülmesi de ayrı bir problem hiç ama hiç mantıklı değil hem o kadar parayı veriyoruz hem de detaylı içaçıcı bir görüşme rahatça soru sorabilme ortamı yok .Konuşma yapılırkende otomatiğe bağlanmış gibi tv de konuştuklarının kopyasını dinliyorsunuz benneyaptımki Sadece eşimin içgüdüsüne göre devam edicem.Ama paraya yazık diyorum hala Dünden beri yediklerimizle dr un öneri ile 2 kilo birden aldık:1shok: Birde konuşmasında ayılarda bahsederken gülesim geldi sanki ayu muamelesi görür gibi oldumlaelaelaelaelae Saf saf oturduk dinledik valla bilmiyorum inşallah yanılırım ve sonuçta mutlu sağlıklı bir kilo verebiliriz.Üstelik tedavi sonrası geri almadan.Ama içim rahat değil sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istedim umarım ümit verici birşeyler söylersiniz.Ne biliyim ilgisizlikleri beni çok kuşkulandırdı şimdilik söylüyeceklerim bu kadarfisfisfis

Birde şu forum doldurma işine takıldı kafam.Girmeden seansa önce bir forum veriliyor ve dolduruyorsunuz işte yaş boy kilo kullanılan ilaçlar sigara alkol bilinen hastalıklar falan soruluyor.Birde imzalaacağınız bir madde var bunları doldurmanın mantığı nedir anlamadım? Bu forumlara bakanı göremedim baktılarsada bilemem.Forum doldurma esnasında da hemen yemek listeniz elinize tutuşturuluyor.Zaten listeyi görünce afalladık eşimle yandık dedik.Hatta bir ara eşim vazgeçmek istermisin dedi bende onun içinde ukte kalmasın diye yok canım bi deneyelim boşver sen beni dedim :1no2: Birde listede ekmek yazmıyo ama içerde konuşurken bir dilim sabahları ekmek tatlı kesin yasaklarda ama içeride soran birne doyduktan sonra yenebilir dedi.Açıkcası biz yemiyoruz şu an lütfederlerse belki sonraki gidişimizde sorup öğrenicez.Yani eşimle ben 900 lira verdik zayıflayalım diye ama tabii herkes ücrette aynı ve muamelede de ama paramızla susuyoruz.Özel ilgi alaka yok tatmin edici konuşma yok .:uhm:

Fabrikasyona vurdular yani gamzeciğim.Anladığım kadara ile bu işi icadeden bu adam ve tek yapan kişi.Kilo maduruda oldukça fazla.Talep çok adama ve bu anlamda toplu görüşme yapma mecburiyeti vardır tabii.Yasemin çok ümitli.Daha vermeye başlamadım ama inceldim diyor.Listeyi buraya bi yazsana canım zahmet olmazsa.Bizim derdimiz çok çaba sarfetmeden spor yapmadan zayıflamak.Aslında iş kafada bitiyor böyle düşününce bir süre gayret etsende sonra eski moduna dönüp kilo alıyorsu.Yani hayata ve bu soruna yanlış bakıyoruz.Dün akşam misafirlerimden biri doktordu.Benim kolestrolüm yüksek onun eşininde yüksek.Ve asla ilaç kullandırmıyor bize.Kolestrol diye birşey yoktur diyor.O kanda görülen bir sinyaldir.Damarların yığranıyor yağ tutuyor sinyalidir.Kolestrol tedavi edilmez diyor.Tedavi edilmesi gereken damardır.Toksitler damarını yıprattığı için yağ tutuyor damarını yıpratmamanın tek yoluda doğru beslenme ve kalbin kan pompalama ritmini arttırmandır diyor.Yani düzenli faydalı beslen ve rutin yürüyüşler yap damarın düzelsin kolestrolün kalmıyacak diyor.Kısaca sağlıklı beslen cokacimcoookkıçını kaldır :emir_bebek:zayıfla demek oluyor budasositososito:)))

Son düzenleme:
merhaba
senin yazdıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldumm. ilk başladığımda ben de senin gibi düşünüyordum hatta ah vah tüh diyordum.hatta 2. seansımda 1.5 -2 kilo geri aldım. ama şuan36 beden olan pantalonuma rahatlıkla giriyorum. tabiii ilk psikolojim bayayğı kötürdü senin gibi nolcak ne yapıcaz öfff pöfff şeklindeydi....her metabolizma farklı benim vermem gereken kilo çok değil ama vücudumda sarkma falan oluşmasını istemediğim iin bu yöntemi seçmiştim. ilk başta bir şey hissetmiyodum ama sonra ilk olarak sıkılaşma hissettim önemli olan yemen ne bulursan ama ekmek olmamması ilk başta nasıl olacak diosun ama sonra ne tatlı arıyosun ne ekmek ne hamurişi.ben neredeyse peynirci ile arkara olucam bir de çerezci ile.ilk başta sana göstereceği enerji düzeyin olacak enerji de bol bol yiyerek alacaksın...... bir süre sonra yemekten bıkacaksın:)))) burayı takip ettttt... hemen olmaması normal ama herkesin bünyesi farklı... sormak istediğin birşey olursa paylaşalım.... biz de sabırla bekliyoruzzz. sana ve eşine kolay gelsin. burayı oku ki motivasyonun artsın

merhaba bende her sey guzel gidiyordu enerjim dusmus dr merak etme dedi elimden geleni yapacagim dedi bu arada cokta ilgilendi Ulk basta oyle degildi hani 14kg veren bayanla ayni gune randevu aldim bakalim nasil vermis paylasirim karamsarlik yok yola devam hadi bakalim

Fabrikasyona vurdular yani gamzeciğim.Anladığım kadara ile bu işi icadeden bu adam ve tek yapan kişi.Kilo maduruda oldukça fazla.Talep çok adama ve bu anlamda toplu görüşme yapma mecburiyeti vardır tabii.Yasemin çok ümitli.Daha vermeye başlamadım ama inceldim diyor.Listeyi buraya bi yazsana canım zahmet olmazsa.Bizim derdimiz çok çaba sarfetmeden spor yapmadan zayıflamak.Aslında iş kafada bitiyor böyle düşününce bir süre gayret etsende sonra eski moduna dönüp kilo alıyorsu.Yani hayata ve bu soruna yanlış bakıyoruz.Dün akşam misafirlerimden biri doktordu.Benim kolestrolüm yüksek onun eşininde yüksek.Ve asla ilaç kullandırmıyor bize.Kolestrol diye birşey yoktur diyor.O kanda görülen bir sinyaldir.Damarların yığranıyor yağ tutuyor sinyalidir.Kolestrol tedavi edilmez diyor.Tedavi edilmesi gereken damardır.Toksitler damarını yıprattığı için yağ tutuyor damarını yıpratmamanın tek yoluda doğru beslenme ve kalbin kan pompalama ritmini arttırmandır diyor.Yani düzenli faydalı beslen ve rutin yürüyüşler yap damarın düzelsin kolestrolün kalmıyacak diyor.Kısaca sağlıklı beslen cokacimcoookkıçını kaldır :emir_bebek:zayıfla demek oluyor budasositososito:)))

zayıflamak gibi birçok şey fabrikasyona döndü her yerde zayıflama hapı ilaçları vs görüyoruz herkes birşey öneriyor. ben kimseye bir şey önermem ama şunu söyleyebilirim madem ki yiyerek zayıflanıyor ben de deniyorum en güzel tarafını sizinle paylaşabilirim vücudunuzun sıkılaştığını hissediyorsunuz ve kilo verdiğini görüyorsunuz önemli olan enerjinizi arttırmanızzz......

bişey diycem bennu güldal sohbet odası varya yukarda görünüyor bi girelimde az beni motive edin olmaz mı?

bi site buldum fevzi bey ayrıntılı cevap veriyor hastalarıda buradan sorular sormuş cevap almışlar arayıp bulabilirsiniz umarım burdan adres vermem sanırım mümkün değil.Moderötörümüz okuyosan izin verirmisin adresi vermeme:))

Karboksipunctur bir nevi obeziteyi geri tetikleme uygulamasıdır. Aynı bisiklete binmeyi öğrenmek gibi. Bunu karboksipunctur yaparak vücudunuza öğretiyoruz. Bu uyguladığımız nefes gazı karışımı sadece vücudunuzu programlamak için. Bu gaz gidip herhangi bir yerde yağlarınızı yakmıyor sadece bizim iletmek istediğimiz sinyalleri taşıyor. Aynı düğmeye basarak ışığı yaktığımız gibi Kısaca biz sadece düğmeye basıp ışığı yakıyoruz. Gerisini vücudunuz yiyerek aldığınız enerji ile kendisi hallediyor. Bu nedenle yemeklerinizde kaliteli enerjileri seçmeniz gerekli. Vucudunuz bu programda aynı zamanda başka tamir edilmesi gereken problemler varsa bunuda hallediyor mesela insülin direnci, pankreastaki yetersizlik, karaciğer yağlanması, dolaşım bozukluğu, hormonal düzensizlik gibi. Güçlü bir vücut obez olmaz ve sağlıklı olur bu nedenle ona yiyerek bu enerjiyi vermeniz gerekli.Fakat vereceğiniz enerjiyi lütfen onun çalışma saatlari içinde yani gündüz saatleri içinde vermeniz gerekli akşam saatlarinde aynı sizin gibi dinlenmeye geçeceği için daha hafif hazmı kolay olan yiyecekleri seçiniz.ıdeal kilonuz için en az 15 seans gerekebilir Her hafta çarşamba günleri yeni hasta görüşme günlerimiz. Eğer çalışıyorsanız hafta sonları da görüşme saatlerimiz var bunlardan birisine katılarak benden çok detaylı bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz aynı anda tedaviye de başlayabiliyorsunuz. Ücret ve randevu konusunda lütfen 0212 5533502 - 04 nolu telefonları arayınız bilginize arkadaşlar

biz de sorularımızı o siteden soruyoruz.
Yahu kızlar 2 gün yazmadım neler olmuş birbirine girmiş ortalık .Pelince önce sana söylücem sabret bizi bekle diğer eşiyle başlayan arkadaş doktorun dediklerini yapın benim kilom 71,3 ile başladı 68.8i gördüm ama geri 650g aldım bu dönemsel önemli olan küçülmenin başlaması önümüzde örnekler var dünya müşteri dolu ve başaranlarda var.Eğer işin içinde üçkağıt olsa 15 seans gelipte karşı çıkan olmazmıydı ya.
Şayet ben vermezsem vay o doktorun haline sonuçta hepimiz para veriyoruz ve kolayda kazanmıyoruz.Emin olun ilk ben yazıcam olumsuzlukları.Kaldıki rezil ederim cümle aleme.Çıktık bir yola neler denemedimki lida ,reductil.biber hapı,elma krom hep yalan gitti paralar sağlık şimdilik yerinde ilerde bişey çıkmaz inşallah.Herkes enayimi ya görüyolar zayıflayan yakınlarını öyle başlıyolar.Niyetine girip başladık hüsrana uğramazsak tek kaybımız kilolar olacak.Ben 8.seansa çarşamba gidicem 38 beden pantolonuma girdim mutluluğum tarif edilemez .Birde rakamların indiğini görsem yeter.Hadi herkese kolay gele 3,5 ay toplamda sabredicez inanmak başarmanın yarısıdır.Yola devammmm..kaydirigubbakcemile2

Pelince kilo vermedim demedim başalngıç kilom 71.2 ve ben 68.8 indim geri aldım 69.5 ta kaldım ödemim var incelme var buda geçicek.Bence bütün bildiklerimizi bir kenara bırakıp o şunu dedi bu böyle dedi demeyi bırakalım inanan başlar zorla kimse kimseye gelip yapmıyor.
Dr un tüm makalelerini okudum çok araştırdım birde yakınımdan bikaç kişiyide görünce başladım ben. adam toplu seans yapar tabi o kadar çok talep varki tek tek nasıl anlatsın bizde banuş ile konuşmuyor dedik başta ama sonraki seanslarda istediğimizi sorduk işin mantığını anlamak önemli .Doktor sitesi diye bir site var googledan çıkıyor üye olup herşeyi sorabiliyorsunuz bugün itibari ile 180 soru sorlmuş ve cevaplamış dr.Benimde sorum var orda sanırım banuşunda.Benden bu kadar beklemedeyim Ağustosa kadar süre verdim kendime 1 ağustos benim doğum günüm ve inşallah yeniden doğuşum olur.Bir daha hiç almamacasına kiloları vermenin keyfini çıkarıım inşallah hepimiz için aynı dileklerim.

günaydın kıslar nasılsınız ne alemlerdesiniz? umarım güzel bir hafta geçiririz.... herkese kolay gelsin şimdiden.

bennu sağol canım seninde hafta güzel olsun ve bu hafta inşallah 2 kilo vermiş olursun canım.
Yasemin canım benim kızma bana tatlım ben bi çare bekliyorum seni.2,3 kilo daha ver sen peşindeyim.Bişey sorucam 71, kiloyken kaç bedendin sen canım.Boyun kaç?Ben 68 kilo ve 40-42 beden giyiyorumda:uhm:benim boy 163cm.Senin boyun mu uzun canımcım.İlk başlarken ölçülerini almışmıydın ne kadar inceldin canım.

Back
X