Fabrikasyona vurdular yani gamzeciğim.Anladığım kadara ile bu işi icadeden bu adam ve tek yapan kişi.Kilo maduruda oldukça fazla.Talep çok adama ve bu anlamda toplu görüşme yapma mecburiyeti vardır tabii.Yasemin çok ümitli.Daha vermeye başlamadım ama inceldim diyor.Listeyi buraya bi yazsana canım zahmet olmazsa.Bizim derdimiz çok çaba sarfetmeden spor yapmadan zayıflamak.Aslında iş kafada bitiyor böyle düşününce bir süre gayret etsende sonra eski moduna dönüp kilo alıyorsu.Yani hayata ve bu soruna yanlış bakıyoruz.Dün akşam misafirlerimden biri doktordu.Benim kolestrolüm yüksek onun eşininde yüksek.Ve asla ilaç kullandırmıyor bize.Kolestrol diye birşey yoktur diyor.O kanda görülen bir sinyaldir.Damarların yığranıyor yağ tutuyor sinyalidir.Kolestrol tedavi edilmez diyor.Tedavi edilmesi gereken damardır.Toksitler damarını yıprattığı için yağ tutuyor damarını yıpratmamanın tek yoluda doğru beslenme ve kalbin kan pompalama ritmini arttırmandır diyor.Yani düzenli faydalı beslen ve rutin yürüyüşler yap damarın düzelsin kolestrolün kalmıyacak diyor.Kısaca sağlıklı beslen cokacimcoookkıçını kaldır zayıfla demek oluyor budasositososito:)))
Pelince kilo vermedim demedim başalngıç kilom 71.2 ve ben 68.8 indim geri aldım 69.5 ta kaldım ödemim var incelme var buda geçicek.Bence bütün bildiklerimizi bir kenara bırakıp o şunu dedi bu böyle dedi demeyi bırakalım inanan başlar zorla kimse kimseye gelip yapmıyor.
Dr un tüm makalelerini okudum çok araştırdım birde yakınımdan bikaç kişiyide görünce başladım ben. adam toplu seans yapar tabi o kadar çok talep varki tek tek nasıl anlatsın bizde banuş ile konuşmuyor dedik başta ama sonraki seanslarda istediğimizi sorduk işin mantığını anlamak önemli .Doktor sitesi diye bir site var googledan çıkıyor üye olup herşeyi sorabiliyorsunuz bugün itibari ile 180 soru sorlmuş ve cevaplamış dr.Benimde sorum var orda sanırım banuşunda.Benden bu kadar beklemedeyim Ağustosa kadar süre verdim kendime 1 ağustos benim doğum günüm ve inşallah yeniden doğuşum olur.Bir daha hiç almamacasına kiloları vermenin keyfini çıkarıım inşallah hepimiz için aynı dileklerim.