Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1.5 sene oldu baslayalı ama hıc bıkmadım yeter demedım bu kadar uzun surmesının sebebı yurt dısında kalıyorum ondan aksama oluyor sunu soyleyeyım 10 beden ınceldım daha ne olsuntebrik ederim ne kadar oldu başlayalı bende 2,5 ayda 6 kilo verdim.
selam nurkokal canım once sabır kımı oyle cabuk kılo verıyorkı kımıde kılo veremedıgı halde kuculuyor kendıne once guvenmelısın yorumların cok onemı yok ben devam edıyorumArkadaşlar bende başlayacağım. burdaki yorumları okudum . zaman zaman kötü sonuçlar olmuş. sonradan da düzelmeler sanırım. bazen bu yorumlara inanmak zor gelsede okumadan da edemiyorum
merhaba nurkokal,
bugün uzun 1 aydır görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm yüzün küçülmüş icelmişsin dedi halbuki ben 1 aydır 300 gr falan verdim arada kaçamaklarım oldu
tatlı ve hamur isteğini sormuşsun ben daha önce sadece tatlı ve çikolatayla besleniyordum neredeyse ama son 3 aydır 4_5 ısırık almışımdır tatlı isteğim eskiye göre azaldı ama tamamen bitmedi bazı dönemlerde özellikle artıyor ama kesinlikle eskisiyle kıyaslanmaz öğlen öğününde porsiyonları bol tutunca ogün gerçekten iyi geçiyor
kilolar çok hızlı gitmiyor ama inceliyorsun başlamadan önce bel basen kol bacak ölçülerini almanı tavsiye ederim
klasik diyetlere göre daha rahat yemekler yağsız olsun, yoğurdum peynirim diyet olsun diye uğraşmıyosun
hepimize kolay gelsin... birbirimize destek olalım...
canım selamlar kusura bakma gec cevap yazdım seansım ıcın 4 gunlugune tr ye gelmıstım gazımı aldım gerı dondum sımdı ben berlınde kalıyorum 10 beden kuculmem soyle 56 gıyıyordum 44 bedene ındım cok sukur bu sıstemde kılo dan cok kuculuyorsun senın yasadıgın her seyı her anını yasadım 30 kılo verdım aldım 20 verdım aldım daha rakamları yazarsam yer kalmaz dıetısyen akupunktur karboksıterapı ılacalar ac kalmak hepsımı yaptım ama kısır dongude dolanıp durdummerhaba Güldal (ismin bu mu bu arada)
öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. kötü yorumlara kulak asmıyorum ama iyi yorumlarada güvenmek zor geliyor. çünkü forma yazanlar bu işi yapanlar olabiliyormuş diye...o yüzden dedim yinede okumadan edemiyorum. inan bana bir servet harcadım. 20 yıldır herkes yaptığına güveniyor ama fos... artık psikolojim çöktü. ama yinede bu kilolardan kurtulmak istiyorum. acaip sabırlı davranıyorum ve sonuç direnç. diyetisyene gittim en son. aç kalmadım ama ilk hafta 2 kilo sonraki 9 ay 4 kilo verebildim. ve kısır döngü gibi aynı listeler tekrar edip durdu. bedenim ezberliyor. ve bıraktım inanır mısın bilmem ilk hafta 4 kilo birden aldım. ve devamındanda 5 kilo... bunun da 4 kilosunu bayramda. ya diyorum ki diyetisyene nolur bana ekmek verme birde öyle deneyelim ısrarla yiceksin diyor.delircek gibi oluyorum. diyabetim var birde. en son bıraktım, artık uğraşmıcam dedim. haydaa birden karşıma karboksipunktur çıktı. yine mi güvenip yinemi para döküp birşeye başlayacağım dedim. karboksideki beslenme düzenine benzer bir beslenmeyle diyetbantla zayıflamıştım birkez.ancak tatlı ve hamur yeme isteğim kat kat artmıştı. dayanamadım. hiç aklımda hamur yokken hiç yemiyorum diye çiğ hamur bile yutmak istiyorum. bunu diyabet yapıyor iştah değil yani.yutma isteği. yani karbnohidrat bağımlılığı.işte karbokside beni tek ikna edicek olan bu tatlı ve hamur isteğini yok etmesi (umarım yani) bir de reset olayı. yani böyle birşey varsa değer o zaman. birde beslenme düzeni bana uygun. işte birtek karbonhidrat krizinin gelmemesi lazım. bildiğin alkolik gibiyim o zamanlarda :))
1, senin yurtdışından geldiğini okumuştum sanki. 1,5 yıldır mı verdin 21 kiloyu. Nerde yaşıyorsun ki, nerden gelip gittin?
2, 10 beden inceldim demişsin, kaç bedendin kaç oldun, yani burayı anlayamadım, yani benim 30 kilo fazlam var, ben bunun hepsini versem 40- 42 beden oluyorum.şimdi 91 kiloyum. tek zayıf halim 62 kilo,o zamanda 19 yaşındaydım.ve 42 bazen de 40 giyiyordum. o bakımdan şu anda 48-50 olduğumu düşünsen
30 kiloda 4-5 beden düşücem. o bakımdan anlayamadım. 10 beden inceldin mi yoksa ince görünüyor musun?
3, hiç hatalar yaptın mı diyetinde yada başka önerilerde ve sonucunda ne oldu?
4, tatlı ve hamur isteğin gerçekten azaldı mı?
bu sorularımı cevaplarsan sevinirim.
sevgilerimi sunuyorum ve desteğin için tekrar teşekkür ediyorum.
canım hos geldın evet en guzel yanı kılo veremedıgın halde bu degısıklıkler oluyor agırlık aynı kuculme barız hepmıze ıncecık guzel hayatlar dılıyorum sakın pes etmeyın lutfen bundan daha guzel yeme seklı varmı hem ye hem zayıfla sevgılermerhaba nurkokal,
bugün uzun 1 aydır görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm yüzün küçülmüş icelmişsin dedi halbuki ben 1 aydır 300 gr falan verdim arada kaçamaklarım oldu
tatlı ve hamur isteğini sormuşsun ben daha önce sadece tatlı ve çikolatayla besleniyordum neredeyse ama son 3 aydır 4_5 ısırık almışımdır tatlı isteğim eskiye göre azaldı ama tamamen bitmedi bazı dönemlerde özellikle artıyor ama kesinlikle eskisiyle kıyaslanmaz öğlen öğününde porsiyonları bol tutunca ogün gerçekten iyi geçiyor
kilolar çok hızlı gitmiyor ama inceliyorsun başlamadan önce bel basen kol bacak ölçülerini almanı tavsiye ederim
klasik diyetlere göre daha rahat yemekler yağsız olsun, yoğurdum peynirim diyet olsun diye uğraşmıyosun
hepimize kolay gelsin... birbirimize destek olalım...
selam ben eskı hastalardan oldugum ıcın sımdıkı fıyatı bılmıyorummerhabalar ben de düşünüyorum gitmeyi. ama mersinde yaşıyorum. ist.da fevzi özgönül yapıyormuş sanırım.az önce petekte izledim. cidden işe yarıyor heralde ama fiyat nedir? bilgisi olan söyleyebilir mi lütfen????
merhabalar ben de düşünüyorum gitmeyi. ama mersinde yaşıyorum. ist.da fevzi özgönül yapıyormuş sanırım.az önce petekte izledim. cidden işe yarıyor heralde ama fiyat nedir? bilgisi olan söyleyebilir mi lütfen????
selam senı cok ıyı anlıyorum bu sıstemi sadece fevzı bey yapıyor eger gelebılme sansın yoksa saglıklı beslenerek te verebılırsın yeterkı ıste kadınlar kulubunun dıet gurupları adı altında 80 89 topıgı var ordakı arkadaslar ınanılmaz guzel kılolar verdıler sanada destek olurlar ne yedıklerını her seyı paylasıyorlar ıstersen bak ınsaallah faydası dokunurMeraba arkadaşlar ben doğuda yaşıyorum ve çok ilgimi çekti bu yöntem. 25 yaşındayım bi kız çocuğu annesiyim 15 kilo fazlam var vermek istiyorum ama evdeyim sürekli hareketlerim çok kısıtlı veremiyorum ve istanbula gelmem nerdeyse imkansız ne yapmam gerekiyo kurtulmak istiyorum bu kilodan
canım selamlar kusura bakma gec cevap yazdım seansım ıcın 4 gunlugune tr ye gelmıstım gazımı aldım gerı dondum sımdı ben berlınde kalıyorum 10 beden kuculmem soyle 56 gıyıyordum 44 bedene ındım cok sukur bu sıstemde kılo dan cok kuculuyorsun senın yasadıgın her seyı her anını yasadım 30 kılo verdım aldım 20 verdım aldım daha rakamları yazarsam yer kalmaz dıetısyen akupunktur karboksıterapı ılacalar ac kalmak hepsımı yaptım ama kısır dongude dolanıp durdum
sımdı mutluyum cok hemde sımdı 77 kıloyum ama kuculme sıkılasma 68 varmı boyle guzel bırsey varmıs ben yasıyorum
artık cevremde sen sısman degılsın bıraz daha verırsen bıtersın dıyorlar bana hep sısman gıbı bakanlar dıyor bunlar kendım kuculmus
mınık bır kız gıbı goruyorum hem ınce cık gorunuyorum hemde vucudum sekle gırdı cok bıcımsız sısmandım butun kılo uste alt ıncecık
sımdı orantı var vucudumda belım ınceldı kalcam duzdu yuvarlak oldu yanı kadın gıbı gorunuyorum dıger yorumlara bır sey dıyemem
kendı tercıhlerı cok sabırsız davrandılar hemen hedeflerıne ulasmak ıstedıler ınanmak lazım bu sıstem artık benım hayatımın yasama
seklı olacak saglıklı ve muhtesem .baslarsan paylas canım bu sayfa benım ıcın cok degerlı cunku burda hayatım degıstıvarsa soruların seve seve sevgıler
canım benım cok tesekur ederım basaracaksın belkı benı bıle gecersın kım bılır ben bıraz zor duzene gırdım ve cok dıet yaptıgım ıcın bunyem zorlandı ama sımdı hayatım duzene gırdı duzensız uyumama vardı boyle devam etseydım hızla yaslanacaktım dırekten dondum anlayacagın merakla beklıyorum sevınclı haberlerını sevgılersana çok ama çok teşekkür ederim. en çokta niye biliyor musun? Onca uğraşmışsın sende kilo vermelere. böyle bünyeler zorlanıyor ya sen inancınla bunu da bertaraf etmişsin. senden cesaret aldığımı bilmeni isterim. hadi bakalım.
ben geçtiğimiz pazar yani ayın 12 sinde başladım. bu perşembe de 2.seansım. bakalım neler olacak :))) sevgilerimle..
tşklr cevaplarınız için. evet çok düzensiz bi yemek yeme akılşkanlığı oluştu hiç açlık hissetmiyorum ama yemek için oturduğumda kendimi kaybediyorum. kadınlar klübü dediğiniz yerede üye olmak istiyorum. tek başına yapamıyorum diet belki oradaki arkadaşlarıma uyabilirim....