Karboksipunktur ile kilolara veda..

selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum galiba bende haftaya salı 8.seansa gidicem bende henüz ya 3 ya 4 kilo verdim kardeşim biraz hasta olduğu için ve ben hep evde olduğum için can sıkıntsından kaçamak yapıyorum tek durduramadığım ise dondurma ya bırakamıyorum bağımlılık oldu sanki biraz uyku saatleride bozuk bir de bilenler ikidebir soruyo nasıl gidiyor diye sanki durma oldu gibi ama artık sıkıldım tek başıma böyle çabalıyorum çabalıyorum olmuyor gibi geliyor ve dr seanslarınıda teyzem ödediği için kendimi daha kötü hissetmeye başladım kendimi heveslendiren yeni tişörtler bile ki küçük beden aldım onları henüz dar oluyorlar onları giyme hevesim bile kaçtı gibi ne olur motive edin beni :KK43:(

selam kızlar..naıslsınız bakalım..güldalcım valla çok mutluyum giderek inceliyorum 5 sene önce aldığım ve aldıktan sonra dar diye giymediğim krem rengi keten bir pantolunumu girdim hafif bol bile geldi..üstüne de dar bir bluz gayet ince görünüyorum yuppiiiiii
hergaf beni seansım yarın canım sonraki de 12 haziranda olucak...iyi ki böyle denk geldi çünkü eğitimler şirketin taşınması derken haziranda bayağı bir yoğunum...son hafta da izne çıkcam...
rukiş sakın ama sakın kaçak yapma bak 3 kurabiye yemek beni bir hafta geriye attı..moralini bozma sabırlı ol bak ben sonuç almaya başladım sen de alacaksın canım..sakın dondurma da yeme emeklerin boşa gider yoksa bir anlama kalmaz bu sistemin..sık dişiniiiiii...

Herkese meraba,bende aranıza yeni katılıyorum.67 kiloyum,yaklaşık 10-15 kilo fazlam var ama sezeryan doğum yaptığımdan göbeğim çok fazla.Araştırıyorumda, sağlıklı ve garantili olarak bölgesel zayıflama yöntemlerini kullanmam mı daha iyi yoksa karboksipunktur mu çözüm?Hem zayıflama hem de göbek açısından.Bu yönteme daha önceden başlayanların tavsiyelerini bekliyorum.Güldal abla sen uzun zamandır bu yönteme devam ediyosun kaç seansta ne kadar kilo verdin ve önerirmisin?arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim o bilmiyorumkismilekadar para veriyoruz bari boşa gitmesin...bilmiyorumkismile

selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum galiba bende haftaya salı 8.seansa gidicem bende henüz ya 3 ya 4 kilo verdim kardeşim biraz hasta olduğu için ve ben hep evde olduğum için can sıkıntsından kaçamak yapıyorum tek durduramadığım ise dondurma ya bırakamıyorum bağımlılık oldu sanki biraz uyku saatleride bozuk bir de bilenler ikidebir soruyo nasıl gidiyor diye sanki durma oldu gibi ama artık sıkıldım tek başıma böyle çabalıyorum çabalıyorum olmuyor gibi geliyor ve dr seanslarınıda teyzem ödediği için kendimi daha kötü hissetmeye başladım kendimi heveslendiren yeni tişörtler bile ki küçük beden aldım onları henüz dar oluyorlar onları giyme hevesim bile kaçtı gibi ne olur motive edin beni :KK43:(
canım selam her sezy senın elınde zemeklerını duzenlı zedıkten sonra ne gerek var kacamaga bak tatlım sılkelen bakalım kendıne gel zayıflayacaksın baska cıkıs yok hadı tatlım emegıne yazık
bak bende gelıyorum asılalım su ıse

selam kızlar..naıslsınız bakalım..güldalcım valla çok mutluyum giderek inceliyorum 5 sene önce aldığım ve aldıktan sonra dar diye giymediğim krem rengi keten bir pantolunumu girdim hafif bol bile geldi..üstüne de dar bir bluz gayet ince görünüyorum yuppiiiiii
hergaf beni seansım yarın canım sonraki de 12 haziranda olucak...iyi ki böyle denk geldi çünkü eğitimler şirketin taşınması derken haziranda bayağı bir yoğunum...son hafta da izne çıkcam...
rukiş sakın ama sakın kaçak yapma bak 3 kurabiye yemek beni bir hafta geriye attı..moralini bozma sabırlı ol bak ben sonuç almaya başladım sen de alacaksın canım..sakın dondurma da yeme emeklerin boşa gider yoksa bir anlama kalmaz bu sistemin..sık dişiniiiiii...
canımsen mutlu oldukca ben mutlu oluyorum
oooooh canıma degsın senın mutlu olmana sebeb oldumya bende 31 de gelıyorum bır kac gundur sısım bakalım ne olacak ama umutsuz degılım yenıden basladımmı olur bıter tatlıskom

Herkese meraba,bende aranıza yeni katılıyorum.67 kiloyum,yaklaşık 10-15 kilo fazlam var ama sezeryan doğum yaptığımdan göbeğim çok fazla.Araştırıyorumda, sağlıklı ve garantili olarak bölgesel zayıflama yöntemlerini kullanmam mı daha iyi yoksa karboksipunktur mu çözüm?Hem zayıflama hem de göbek açısından.Bu yönteme daha önceden başlayanların tavsiyelerini bekliyorum.Güldal abla sen uzun zamandır bu yönteme devam ediyosun kaç seansta ne kadar kilo verdin ve önerirmisin?arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim o bilmiyorumkismilekadar para veriyoruz bari boşa gitmesin...bilmiyorumkismile
selam canım hos geldın sımdı ben seans olarak sana bır sez demızecegım cunku ben vasat bır hastazım zurt dısında zasıyorum o yuzden aksamalar oluzor am toplamda 18 kılo verdım ve cok memnunum
senı yonlendırmek ıstemıyorum kendın karar vereceksın ben bu zuntemı mucıye olarak goruyorum artık yemekten ozle bıktımkı ne zaman yemek yemeyecegım dıye beklıyorum
bolgesel zaıflamaya sakın paranı harcama cunku denedım sonuc husran gene butun yontemlerden en ucuzu bızım zontem dıgerlerı ucmuslar sen dusun
kendın ıcın en ızısını bul tavsıye dersen edıyorum sevgıyle kal

sana da merhabalar zeynepçim..Ben yönlendirme yapmak istemem ama bizzat uygulayan biri olarak tavsiye ediyorum neden çünkü sonuç almaya başladım..2 nisanda başladım emin değilim ama sanırım 7 seans gittim 5 kg a yakın verdim ama çok daha fazla inceldim..ve hiç zorlanmıyorum..ne acıkma hissi ne tatlı isteği hiçbirşey yok..spor yok..yorulma yok e daha ne olsun..belki okumuşsundur şuanki kilomdan 6 kg daha zayıfken giydiğim elbisem şimdi daha iyi duruyor çünkü verdiğim kilollar depo yağlardan gidiyor..bu yönteme de fevzi beye de çok inanıyorum ben..ama uzun vadede dişini sıkcaksan ve kurallara uyacaksan başla derim..yoksa sonuç alamazsın biglin olsun canım..hayırlısı olsun başlarsan da buraya yaz lütfen..sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana

canımsen mutlu oldukca ben mutlu oluyorum
oooooh canıma degsın senın mutlu olmana sebeb oldumya bende 31 de gelıyorum bır kac gundur sısım bakalım ne olacak ama umutsuz degılım yenıden basladımmı olur bıter tatlıskom

güldacım sorma hem de nasıl mutluyum..şehirdışından en yakın arkadşaım burdaydı od a diğer arkadaşlar da çok farkediliyor aferişn deavm falan dediler ikinci gazı da onlardan aldım..zaman kısıtlı ve tm arkadaşlarla birlikte buluşma planları derken randevma gidemedim ya önümzdeki haftasonu gitcem c.tesi 12.30 olur yine sana da uyar mı canım sen ne zaman dönüyorsun??görmek istiyorum seni..

selam kızlar kaç gndür nete giremedim ama başka yazan da olmamış..benim son seansımdan beir nerdeyse 3 hafta geçti mecburiyetten ama bu kadar ara vermek bana hiç yaramadı valla birsürü kaçak yaptım..bugün yine eski düzenime girdim diyordum ama akşam eve geldiğimde çok acıktım ve yemek yedim düzenimi bozdum sanırım..yeniden düzenli seanslarıma gidip düzene sokucam kendimi merak etmeyin çççbaş koyduk bu yola di mi pes etmek yok..
güldalcım ben c.tesi 11.30 a seansımı aldım haberin olsun canım ..geldin mi tr e? o gün oralarda olursan görmek isterim seni mutlaka haberdar et beni..
görüşmek üzere kızlar..

merhaba arkadaşlar.bende uzun süre yazamadım.5 haziranda randevum var.iki hafta aradan sonra gideceğim.bu iki haftada dikkat ettim ama arada kaçamaklar oldu, abartılı değil ama.inşaallah beni çok fazla geriye götürmemiştir bu kaçamaklar.hiç tartılmıyorum meraklardayım ama 6 ay tartılmayı düşünmüyorum.elimphia foto koyacaktın,merakla bekliyoruz:))
güldal nerelerdesin,ne zaman gelcen tr ye.yoksa kilolar gitti de ondan mı uğramuyorsun:))öptüm herkesi

selam kızlar hergaff aman canım çok kaçamak yapma ve seans sürelerini uzatma bak ben 1 hafta geciktim iki hafta yerine 3 haftada gidicem resmen beni çok geriye attı bu sürede akşamları acıktım da canım tatlı da istedi e tabi düzenimi de bozdum derken 1400 kg almışım moralim bozuldu tabi ki ama canımı sıkmamaya çalışıyorum tartılma konusuna gelince de haklısın canım ben cuma yarışmalatında olduğum ve incelmeye başladığımı hissettiğim için tartılmıştım ama yine tartılmıcam sanırım..
bir haftada nasıl bu kadar incelme biryere gidip kilo aldım ve şiştim anlatamam..aman kızlar ben ettim siz etmeyin diyorum:)
süreyyacım sendne yine ses çıkmamış canım ben de şimdi arkadaştayım görüşemicez demek ki neyse hayırlısı bir sonraki gelişine işallah canım..hem şimdi sana gösterecek çok fazla incelmem de olamadı:KK43:

ooo kızlar nerlerdesiniz kaç gündür ya..özellikle güldalcım seni meraktayım mutlaka yaz bir sorun oldu da mı gelemedin ?umarım bir sorun yoktur..

ooo kızlar nerlerdesiniz kaç gündür ya..özellikle güldalcım seni meraktayım mutlaka yaz bir sorun oldu da mı gelemedin ?umarım bir sorun yoktur..
selam canım nasılsın ben geldım geldıgım gıbı agrıya gıttım gelın gormege 3 gundur ıstanbula dondum gorumcelereım geldı almanyadan onlarla ugrastım sımdı nete gırdım bende senı merak edıyordum nasılsın tatlım kıloma gelınce 4 artı 2 yagdan gıtmıs pazartesı seansım var bakalım optum

arkadaşlar merhaba , sınavlar falan derken son 2 ayda neredeyse 10 kilo aldım hareketsizlikten.
lütfen yardım edin , bu yöntem izmirde nerede var , araştırdım ama bulamadım bir türlü.
lütfen acil yardım :KK43:(

merhaba summer breeze
bildiğim kadarıyla karboksipunktur sadece istanbulda bir dr tarafından uygulanıyor kendisini tv de izlemiştim başka yok bu yöntemi uygulayan çünkü kendisi bulmuş
bu dr un tarif ettiği beslenmeye yakın bir diyetle (karbonhidrat diyeti) arkadaşlar birlikte yarışarak kilo veriyorlar sende incele diyet deneyimlerimiz bölümünde

semincan ,
off yandım öyleyse , 1 aydır kilo veremiyorum karbonhidratı kolayı tamamen kesmeme rağmen . çok kötü hissediyorum :KK43:
saol canım cevap verdiğin için yine de.bakayım hemen o tarafa.

evet summer breeze bu yöntem izmirde yok sadece istanbulda dr fevzi bey uyguluyor ..verdiği gazla tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun tok kalıyorsun çok kaliteli besleniyorsun ve kilo vermenin de ötesinde inceliyorsun...ben 8 seanstır gidiyorum ve çok memnunum...
bu arada eski kızlar ben 10 gn yokum ..bu gece 01.30 itibariyle yolcuyum..önce balıkeisr sonra da altınoluğa gidicem kısmetse...kendinize çook dikkat edin..görüşmek üzere...

evet summer breeze bu yöntem izmirde yok sadece istanbulda dr fevzi bey uyguluyor ..verdiği gazla tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun tok kalıyorsun çok kaliteli besleniyorsun ve kilo vermenin de ötesinde inceliyorsun...ben 8 seanstır gidiyorum ve çok memnunum...
bu arada eski kızlar ben 10 gn yokum ..bu gece 01.30 itibariyle yolcuyum..önce balıkeisr sonra da altınoluğa gidicem kısmetse...kendinize çook dikkat edin..görüşmek üzere...
canım gule gule gıt ıyı tatıller rahatla dön optum

Merhaba bende 7 seanstır gidiyorum, 6 kg verdim, bir blogta yeni başlayan birinin günlüğünü gördüm, merak edenler bakabilir. blogcu sitesinde karboksipunkturnoktablogcunoktacom sitesinden bakabilirsiniz

X