Karboksipunktur ile kilolara veda..

Tüm sayfaları tek tek okudum.

Bir moralim tavan yaptı, bir demoralize oldum. Yarın için randevu almıştım, açıkçası neye karar vereceğimi bilmiyorum; gidip tanışmalı ve başlamalı mı yoksa "umudun sömürüsünden başka bir şey değil" deyip, vaz mı geçmeli?

Kilo vermede derdim yok ama asıl verilen gaz gerçekten bölgesel zayıflamada etkili mi? Benim için bu çok önemli...

"Sporsuz bu iş olmaz" diyor mantığım, bir yandan da tembellik cazip geliyor :KK43:

Hem "DKZ" sistemine benziyor, hem de "Karbonhidrat Rejimi"ne... İkisi de bir ara uyguladığım, başarılı olduğum ama sonrasında başa döndüğüm metodlar...

Kısacası kafam karışık; gidersem, yazarım.
selam canım senın verecegın kararadır bu sıstemde agırlıgın hıc onemı yok gorunus cok onemlı mesela ben su an 60 larda gorunuyorum sıkılastım vucudumda verdıgım kılolarda sarkma yok catlaklarım kapanıyor goguslerım cok buyuktu nerdeyse 100 beden dı sımdı 85 gıyıyorum 44 bedene ındım 56 dan benım yasadıklarım bunlar eger kısa vadeyı hesaplarsan gıtme sabırlı olacaksın basarılar

selam canım senın verecegın kararadır bu sıstemde agırlıgın hıc onemı yok gorunus cok onemlı mesela ben su an 60 larda gorunuyorum sıkılastım vucudumda verdıgım kılolarda sarkma yok catlaklarım kapanıyor goguslerım cok buyuktu nerdeyse 100 beden dı sımdı 85 gıyıyorum 44 bedene ındım 56 dan benım yasadıklarım bunlar eger kısa vadeyı hesaplarsan gıtme sabırlı olacaksın basarılar

Teşekkür ederim guldal yanıtın için...

Evet, her koyun kendi bacağından hesabı; hepimiz kendimizden sorumluyuz.

Tanışmak için gittim, denemek için de başladım. Hiç acelem yok, hayırlısı diyorum; ben elimden geleni yapayım da vücudum ne tepki verecek bakalım.

Sistemi kullanan herkese kolaylıklar diliyorum.

Tüm sayfaları tek tek okudum.

Bir moralim tavan yaptı, bir demoralize oldum. Yarın için randevu almıştım, açıkçası neye karar vereceğimi bilmiyorum; gidip tanışmalı ve başlamalı mı yoksa "umudun sömürüsünden başka bir şey değil" deyip, vaz mı geçmeli?

Kilo vermede derdim yok ama asıl verilen gaz gerçekten bölgesel zayıflamada etkili mi? Benim için bu çok önemli...

"Sporsuz bu iş olmaz" diyor mantığım, bir yandan da tembellik cazip geliyor :KK43:

Hem "DKZ" sistemine benziyor, hem de "Karbonhidrat Rejimi"ne... İkisi de bir ara uyguladığım, başarılı olduğum ama sonrasında başa döndüğüm metodlar...

Kısacası kafam karışık; gidersem, yazarım.

Merhaba Zeynep;

Bende yeni başlayanlardanım. onca şey denedim, parlar döktüm. yiyemedim , yeri geldi diyet listesiyle kilo aldım. zayıflama ilaçları bana kilo aldırıyordu. Sonra basitçe şöyle düşündüm. bu sefer de son kez dene. yahu dedim para verdin yemedin. en azından biri paramla yedirdi derim :)) 3 hafta sonunda 2,100 g. verdim. inceldim. ve yemek yemenin zevkini yaşıyorum... yasaklar var ama yasak olmayanlarda sınır yok :)

ben sitede henüz bedenleri tamir sürecide olup kilo vermeye geçemeyen insanlarla da görüştüm. beni en çok onlar etkiledi. veremedikleri halde sistemin doğruluğuna öyle inanmışlardı ki biz veremedik gitme demediler anlıyor musun. ki şu an onlar da başarıyı yakalamaya başladılar. sonra senin gibi Güldal'la görüştüm burdan. bana tek cevap veren oydu.açıkcası etkili olmuştu o bakımdan aynı şekilde davranmam gerekirdi ve bende sana yazdım.

düşün ve de içinden gelen sese de kulak vermeyi unutma.

sevgiler.

bende karboksipunktur yaptiryorum 12 seans aldım sadeca incelma oldu kilolar duruyor tedeviye devam ediyorum

mrb güldal devam ediyormusun hala şimdiki durumun nedir bu sayfayı boş bırakma:)

mrb güldal devam ediyormusun hala şimdiki durumun nedir bu sayfayı boş bırakma:)
selam semıncan evet canım devam edıyorum kılo vermem cok hızlandı sabrımın karsılıgını alıyorum her hafta 1 kılo gıdıyor bu hafta 2 kılo vermısım cok mutluyum 75 oldum 98 nerde 75 nerde cok sukur ınsaallah zayıflamak ısteyen hedefıne ulassın sevgılerımle

tebrikler guldal ben de karboksipunktur alıyorum sen nezaman başladın yeme düzeninden bahsedermisin neler yiyosun erken akşam yemeyinde neler yiyosun şimdiden teşekkurler guldalcim

tebrikler guldal ben de karboksipunktur alıyorum sen nezaman başladın yeme düzeninden bahsedermisin neler yiyosun erken akşam yemeyinde neler yiyosun şimdiden teşekkurler guldalcim
selam canım yeme duzenını sormussun sana bu ye bunu yeme dersem senı yanıltmıs olurum cunku herkesın bunyesı farklı dr dınle ben uzun zaman lar cok ıyı beslendıgım halde kılo veremıyordum ama sabırla yedım sımdı ıkı ayda 7 kılo verdım tıkır tıkır gıdıyor ıste basaracaksın sevgılersabırlı ol

Merhaba,

Yazılanları okudum da, aklıma takılan bazı noktalar var, uygulayanlar cevap verebilirse, çok sevinirim.

1. Bu yöntemle 1-2 yıl önce kilo vermiş kişiler kilolarını hala koruyorlar mı? Yoksa akupunkturda olduğu gibi kilolar geri (ve hatta fazlasıyla) geliyor mu?

2. Göğüs bölgesinin küçülenlerde herhangi bir sarkma vs. oldu mu?

3. Bu işin şu andaki maliyeti ne kadar acaba?

Şimdiden zaman ayırıp cevap verenlere çok teşekkürler!!!

Sevgiler,

bu yöntemi daha yeni öğrendim tv izlmediğim için çok fazlaa..
bend edüşünüyorum amaa ankaradayımm..

ankarada yaptıran arkadaşlar varmı??
topiği baştan sona okumam mümkün deil..varsa mesja cevap verebilirlerse çok sevinirimm..

ankarada iyi bir yer iyi yapan biri varmı?

birdee bu işlem nasıl uygulanıyorr ynai tüm vücuddamı punktur yapılıyor şekil olarak ansıl oluyorr..
teşekürler şimdidenn..
:KK71:

Merhaba,

Yazılanları okudum da, aklıma takılan bazı noktalar var, uygulayanlar cevap verebilirse, çok sevinirim.

1. Bu yöntemle 1-2 yıl önce kilo vermiş kişiler kilolarını hala koruyorlar mı? Yoksa akupunkturda olduğu gibi kilolar geri (ve hatta fazlasıyla) geliyor mu?

2. Göğüs bölgesinin küçülenlerde herhangi bir sarkma vs. oldu mu?

3. Bu işin şu andaki maliyeti ne kadar acaba?

Sevgiler,

Şimdiden zaman ayırıp cevap verenlere çok teşekkürler!!!selam coktandır sayfaya bakmıyordum sımdı gordum ben hala devam edıyorum 24 kılo verdım ıdeal kılosuna gelenler gerı almıyor hatta yakından tanıdıgım bır bayan bıraktıktan sonra bıle 2 kılo vermıstı goguslere gelınce benımkıler cok buyuk tu halıle sarkmada olmustu kılo verdıkce sımsıkı oldular ben bıle sasırıyorum 100 beden de 85 ındı fıyatı 15 seans bıldıgım kadarı ıle 1350 tabı 2 aydır gıdemedım bıldıgım kadarıylavucudum o kadar sekıllendıkı anlatamam ınsaallah her sekılde saglıkla kılonu verırısın

bu yöntemi daha yeni öğrendim tv izlmediğim için çok fazlaa..
bend edüşünüyorum amaa ankaradayımm..

ankarada yaptıran arkadaşlar varmı??
topiği baştan sona okumam mümkün deil..varsa mesja cevap verebilirlerse çok sevinirimm..

ankarada iyi bir yer iyi yapan biri varmı?

birdee bu işlem nasıl uygulanıyorr ynai tüm vücuddamı punktur yapılıyor şekil olarak ansıl oluyorr..
teşekürler şimdidenn..
:KK71:
selam bu yontemı bulan ve uygulayan fevzı beydır ankarada yok vucuda ıgne degıl sadece ıkı kulaga ve cene aldına ıncecık bır ıgneyle karbondıoksıt gaz verılıyor nefes kadar ve gerı cekıloıyor ben yurt dısından gelıyorum kayserıden gelen bır bayan 45 kılo verdı ayda bır gelıyor ınsaallah kurtulursun kılolarından sevgıler

selam bu yontemı bulan ve uygulayan fevzı beydır ankarada yok vucuda ıgne degıl sadece ıkı kulaga ve cene aldına ıncecık bır ıgneyle karbondıoksıt gaz verılıyor nefes kadar ve gerı cekıloıyor ben yurt dısından gelıyorum kayserıden gelen bır bayan 45 kılo verdı ayda bır gelıyor ınsaallah kurtulursun kılolarından sevgıler

cnm ilk başlangıç içinnn ayda bir yetiyormu yetiyorsa planlama yapabilirim ama daha erken istanbula gitmem zorr biraz..

cnm ilk başlangıç içinnn ayda bir yetiyormu yetiyorsa planlama yapabilirim ama daha erken istanbula gitmem zorr biraz..
selam canım ılk basladıgın da 1 hafta lazım 2 gunde bır seans alacaksın tabı vucudun reaksıyonuna gore daha sonra ayda 1 de duzenlı uyarsan 2 ayda bırde olur fıyatın en son ıkı ay oncesını bılıyorum 15 seans 1350 dusmus te olabılır cıkmısta olabılır sevgıler

Öncelikle selam ... bende bu karboksipunktur tedavisine yeni başlayanlardanım yaklaşık 1 haftadır forumda geziniyorum başından beri okudum burda yazılanları konuyu açan kişiden itibaren bir çok arkadaşımız yorumlarda bulunmuşlar olumlu ve olumsuz ve anladığım kadarıyla bi çoğu da bırakmış ne yalan söyleyim yazılanları okurken bi umutlanıp bir umutsuzluğa kapıldım. Bende bi çok yol denedim haplar diyetler ciddi kilo verdiğim dönemlerim de oldu ama hepsi boş çıktı fazlasıyla geri aldım hatta sağlığımı bu yüzden tek böbreğimi kaybettim (Lida ) yüzünden... karboksipnktr a baslayalı 2 hafta oluyor basladıgımda kilom 94.7 di su an 92.8 im umarım bu sekilde devam eder bu arada doktorun ilgisiz olusuna katılıyorum insanın biraz gücüne gidiyor özel muayehane sonucta ve + ilgiyi hakediyoruz bence bu moralimiz icin cok önemli benim gbi kilo sorunu olan tüm arkadaşlara kolay gelsin diyorum sevgilerle ..

Öncelikle selam ... bende bu karboksipunktur tedavisine yeni başlayanlardanım yaklaşık 1 haftadır forumda geziniyorum başından beri okudum burda yazılanları konuyu açan kişiden itibaren bir çok arkadaşımız yorumlarda bulunmuşlar olumlu ve olumsuz ve anladığım kadarıyla bi çoğu da bırakmış ne yalan söyleyim yazılanları okurken bi umutlanıp bir umutsuzluğa kapıldım. Bende bi çok yol denedim haplar diyetler ciddi kilo verdiğim dönemlerim de oldu ama hepsi boş çıktı fazlasıyla geri aldım hatta sağlığımı bu yüzden tek böbreğimi kaybettim (Lida ) yüzünden... karboksipnktr a baslayalı 2 hafta oluyor basladıgımda kilom 94.7 di su an 92.8 im umarım bu sekilde devam eder bu arada doktorun ilgisiz olusuna katılıyorum insanın biraz gücüne gidiyor özel muayehane sonucta ve + ilgiyi hakediyoruz bence bu moralimiz icin cok önemli benim gbi kilo sorunu olan tüm arkadaşlara kolay gelsin diyorum sevgilerle ..
selam canım kusura bakma buranın bekcısı olarak mecburi ara verdım sımdı gordum cok guzel kılo vermıssın tebrıkler dr in ılgılenmesine gelınce 5500 hastata var hangı bırine yetissin zaten gereklı hallerde ilginenıyor zamanla göreceksin bak ben 24 kılo verdım emın ol 35 kılo verdım gibi duruyor cevremden duydugum sözler artık yeter daha ne kadar vereceksın can kalmadı sende falan filan 10 kılo daha vereceğım sonra mutlu son ınsaallah azimli ol basaracaksın agırlıgın önemi yok görüntü baska oluyor sevgile kal

merhaba aranıza yeni katıldım karbonsipunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum, birkaç ay sonra istanbula yerleşiyorum ve uzun zamandır takip ettiğim karbonsipunktur tedavisi alan kişileri takip ediyorum. forumda paylaşılanların samimiyetine inanıyorum. olumsuz sonuçlar alanlarda olmuş olumlu sonuçlarda... anladığım kadarıyla olumlu sonuçlar 15-20 seanstan sonra rutin bir şekilde kilo verimi başlıyor bu süreç içerisinde vucut kendisine yüklenen yeni formata ancak adapte olabiliyor...yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum tedavisi süren hanımlardan yardım ve destek bekliyorum..
25 yaşındayım ve 95 kiloyu hiç görmedim malesef.. boyumda çok uzun sayılmaz.. bölgesel bir kilom yok çok şükür tüm vucudum dengeli bir kiloda çirkin görünmüyor fakat artık böyle yaşamaktan çok ama çok sıkıldım..evlenmeyi düşünüyorum fakat kilodan dolayı kendime olan güvenimi neredeyse kaybettim...velhasıl burada benim gibi mücadele eden bayanlar olduğunu görmek beni biraz rahatlattı..
istanbula geldiğimde yapacaklar listemin başında karbonsipunktur için gidip görüşmek olacak..inş hayırlı bir sonuç alırım bu arada şu anda seans fiyatları ne durumda??

X