- 13 Haziran 2007
- 22
- 0
- 51
slm arkadaşlar , çok uzun zaman oldu maalesef ben randevuma gidemedim biliyormusunuz oğlum hastalandı kanında mikrop çıktı 1 hafta hastanelerdeydik. ondan sonra da beta virüsü almış okuldan ateşler içinde yattı. onun sonrasında da eşimin teyzesi vefat etti malum cenaze işleri derken reglim gecikti korktum testler dr. falan bişey çıkmadı ama hala ses seda yok şimdi onu bekliyorum hala randevu alamadım velhasıl. hiç böyle gecikmeden 4 gün önce olurdum. dr. stresten olabilir dedi spiralim de var ama korkuyorum yine de ... bu arada dr. bey tartı ibresini kapatmış bence çok doğru yapmış bilinç altımız etkileniyo ben resmen kendimle savaş ediyordum tartıldıkça. kilo vermek için değil kendimi özel hissettiğim için bu programdayım bu benim yeni yaşam şeklim deyip öyle devam etmek gerekiyormuş. zaten etrafımızdaki insanlar farklılığı görünce illaki söyleyecekler. nedim saban dan dinlemiştim o da hiç tartılmamış . tartıyı hayatımdan çıkardım diyor. 6 ayda bir öylesine arkadaşlarının ısarıyla çıkmış tartıya . yaşam şeklini değiştirdiğinde ilk tartıldığında 13 kg verdiğini görmüş.
hergafcığım yukarıda beni anlatmışsın aklıma yemek vurduysa kendimi kaybediyorum ben de aynen ben de kendimi sigara tiryakisi gibi çikolata tiryakisi olarak görüyorum. çikolata yemeden rahatlayamıyorum benneyaptımki hepinize Rabbim güç kuvvet nefsimize karşı durma gücü versin inşaallahhh
hergafcığım yukarıda beni anlatmışsın aklıma yemek vurduysa kendimi kaybediyorum ben de aynen ben de kendimi sigara tiryakisi gibi çikolata tiryakisi olarak görüyorum. çikolata yemeden rahatlayamıyorum benneyaptımki hepinize Rabbim güç kuvvet nefsimize karşı durma gücü versin inşaallahhh