Karboksipunktur ile kilolara veda..

Acaba verilen kilo miktarı ne oluyor. Elbette bu kişiden kişiye değişir ancak yaklaşık bir rakam verilir diye düşünüyorum.

bende çok merak ettim yanlız verilen para boşa gider diyede korkuyorum bir yandan ... o kadar yöntem denedm yok anacaım yok gitmesi gereken 5 kilo var ve gitmiyoo gitmiyo gitmiyoo :KK43:((

Kızzlarr bu Karboksipunktur sadece İstanbuldamı yapılıyo ücretler 10 seans 800 tl cıvarında dıyolar ama tek seansına vermıyelım bırde ayda kackez gıdıcez yaptıran var mı bızımle paylassın lutfen.. Ona gore randevu felan alıcam aılemı ıkna edebılırısem..

ya kızlar bı bakın burayada banada yardımcı olun rendevuyu nasıl alabılırız telefon acmak zorundamıyız ve seanslar ne kadar fıyatı ılk seansa ne kadar verıcez biri yardımcı ollsn bırde ozel soracagım seyler var kım yardımcı ol:KK43::KK43:abılır

Allah rızası için karboksipunktur tedavisi olan biri şu topiğe baksın yada bana mesaj çeksin ağlamaktan kör olucam kaç gündür sabırla bekliyorum ya.. :KK43::KK43:

karboksipunktur nedir acaba? karboksi mi demek istiyorsunuz?

Karbondioksit gazı ile bi tedavi zayıflama yöntemi 1cı sayfaya bakarsanız yada dr. Fevzi özgönülün web sayfasına gırersenız daha acıklayıcı olur.. Burada bir kaç kişinin gittiğini okudum ama hala giriş yapmamışlar kimsede cevap vermiyo..

Ya Allah rızası için şu konuyu bilen tedaviye giden bi cevap yazsın olmadı özel mesaj çeksin nolur ya kimse yok mu 6 8 ay kaldı bu tedaviyi olmam lazım.. :KK43::KK43:

acaban emziren annelerede yapılıyormu ve taksit yapılıyormu acaba bilen varmı?

Ocağın 16'sından bu yana bekliyorum biri mesaj yazar diye ama kimseden ses çıktığı yok arkadaşım okadar özel mesaj attım arkadaşlık attım ne giren var neden bakan İstanbul'dan kimsede yokki bize yardımcı olsun :KK43:

merhaba arkadaşlar ben geçen sene karboksipuktur yaptırmıştım 6 ay gittim geldim 1 gr bile veremedim 6ayım boşa gitti şimde 3 haftadır dukan diyeti yapiyorum gayat iyi gidiyor 63kg başlamıştım bugun sabah 59 kg olmuşum

merhaba arkadaşlar ben geçen sene karboksipuktur yaptırmıştım 6 ay gittim geldim 1 gr bile veremedim 6ayım boşa gitti şimde 3 haftadır dukan diyeti yapiyorum gayat iyi gidiyor 63kg başlamıştım bugun sabah 59 kg olmuşum

İyide karboksipunktur diyet gibi birşey değilki vücudu sıkılaştırıyo kimisinde geç etki veriyormuş sitede gördüm bir sürü kişi incelmiş.. Siz doktorunuza sordunuz mu neden ıncelemedıgınızı?:KK53:

İyide karboksipunktur diyet gibi birşey değilki vücudu sıkılaştırıyo kimisinde geç etki veriyormuş sitede gördüm bir sürü kişi incelmiş.. Siz doktorunuza sordunuz mu neden ıncelemedıgınızı?:KK53: Çok şaşırdım herkez memnun çünki ben kac aydır cabalıyorum gitmek için stresten hasta oldum sız boyle deyınce cok şaşırdım

Ben 1.60 boyunda 52 yaşında 102 kilo olarak karboksipunktura dün başladım, deneyimlerimi sizlere yacacağım buradan,ilk seanstan sonra yarın 2. seansa gideceğim.Doktor bey önce başvuranlara konuyu güzelce anlattı sonra isteyen programa katıldı,hamilelere uygulamıyoruz dedi çünki hormonları farklı çalışır müdahale edilmez dedi,emzirenlerle ilgili telefon edip bilgi alabilirsiniz . 4 seansı 600 10 seansı 1250 peşin taksitli olursa 1500 10 aya bölüyorlar ,inşallah işime yarar sizlerede yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Sabah 8 de 2 yumurtayla omlet yapıyorum içine pastırma bazen salam ve peynirde koyuyorum,yanına bir avuç içi ceviz,domates, zeytin ve şekersiz çay,
öğlen yemeğinde saat 12 etli bir sebze yemeği (istediğiniz kadar) salata ve ceviz ,veya ızgara et,balık,tavuk ve salata yine ceviz
akşam 6 da ise yoğurt ve meyve bundan sonra hiçbirşey yenmeyecek
sebze yemeklerinde pirinç ve bulgur olmayacak ama çok az olursa zararı yok o yüzden dolma yenmeyecek.pilav ve makarna,hamurişleri şekerli gıdalar yasak.ben çok kolay alıştım sanırım başaracağım bu sefer.

daha bir ay bile olmadan 4 kilo verdim,çok kolay alıştım .önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek

selamlar bende karboksipunktura başladım 2 hafta oldu.ancak 2lg verebildim. acaba başka giden devam eden ya da sonuç alan varmı?

İyide karboksipunktur diyet gibi birşey değilki vücudu sıkılaştırıyo kimisinde geç etki veriyormuş sitede gördüm bir sürü kişi incelmiş.. Siz doktorunuza sordunuz mu neden ıncelemedıgınızı?:KK53:
canım selamlar kusura bakma uzun suredır gırmıyordum sıteye o yuzden cevap yazamadım sımdı ben hala devam edıyorum vede cok mutluyum artık ınce gorunmek benım ıcın zor degıl bu dıs goruntum bıde ıcı var ben pko hastasıydım adet duzensızlıgı kıllanma hormon bozuklugu bunların hepsı duzeldı hayatımda gunu gunune adet olmamıstım sımdı 29 unda her ay saşmaz ulserım ıyılestı daha neler neler bende bıraz uzun surdu sebebı ıse ara vermelerım yurt dısında yasıyorum bazen ıpın ucu kacıyor ama tekrar kontrol altına alıyorum sonuna kadar devam edecegım cunku 56 bedenden 44 ındım kuculdum kılo alsamda umurumda degıl goruntume yansımıyor cunku sevgıler

X