Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün telefon açıp sordum tek seans olarak 250 toplu 4 seans 600 10 seansı 1.500
Acaba verilen kilo miktarı ne oluyor. Elbette bu kişiden kişiye değişir ancak yaklaşık bir rakam verilir diye düşünüyorum.
karboksipunktur nedir acaba? karboksi mi demek istiyorsunuz?
acaban emziren annelerede yapılıyormu ve taksit yapılıyormu acaba bilen varmı?
merhaba arkadaşlar ben geçen sene karboksipuktur yaptırmıştım 6 ay gittim geldim 1 gr bile veremedim 6ayım boşa gitti şimde 3 haftadır dukan diyeti yapiyorum gayat iyi gidiyor 63kg başlamıştım bugun sabah 59 kg olmuşum
merhaba arkadaşlar ben geçen sene karboksipuktur yaptırmıştım 6 ay gittim geldim 1 gr bile veremedim 6ayım boşa gitti şimde 3 haftadır dukan diyeti yapiyorum gayat iyi gidiyor 63kg başlamıştım bugun sabah 59 kg olmuşum
canım selamlar kusura bakma uzun suredır gırmıyordum sıteye o yuzden cevap yazamadım sımdı ben hala devam edıyorum vede cok mutluyum artık ınce gorunmek benım ıcın zor degıl bu dıs goruntum bıde ıcı var ben pko hastasıydım adet duzensızlıgı kıllanma hormon bozuklugu bunların hepsı duzeldı hayatımda gunu gunune adet olmamıstım sımdı 29 unda her ay saşmaz ulserım ıyılestı daha neler neler bende bıraz uzun surdu sebebı ıse ara vermelerım yurt dısında yasıyorum bazen ıpın ucu kacıyor ama tekrar kontrol altına alıyorum sonuna kadar devam edecegım cunku 56 bedenden 44 ındım kuculdum kılo alsamda umurumda degıl goruntume yansımıyor cunku sevgılerİyide karboksipunktur diyet gibi birşey değilki vücudu sıkılaştırıyo kimisinde geç etki veriyormuş sitede gördüm bir sürü kişi incelmiş.. Siz doktorunuza sordunuz mu neden ıncelemedıgınızı?