• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ oranımı düşürme günlüğüm

Kahvaltıyı az kalorili yapınca hep tepetaklak gidiyorum o gün, bi türlü öğrenemedim. Daha öğlen olmadan börek yedim, hadi evde Nutella olması tamamen benim suçum. Ama kayınvalidemden börekleri, krepleri alıp yukarı çıkaran eşime ne demeli? Bi de kendisi de diyette, krepten börekten yarımşar yiyip bıraktı, 3 büyük parça böreği neden alıp getiriyorsun, neden 6-7 tane krebi yüklenip geliyorsun arkadaşımm??? eşim yüzünden bi çok şey çöpe gidiyor yani madem yemeyeceksin alma kadın yesin ya da başkasına ikram etsin ziyan olmasın dimi? Kahvaltıda çok iyi doymayınca ziyan olmasın diye buzdolabına tıktığım börekleri yedim, 2 parça aşağı yukarı 800 kalori. Ya sinirim bozuluyor artık, tamam diyette olan benim, iradeli olması gereken benim de getirip burnumun dibine yememem gereken şeyleri de koymayın ya. Her zaman iradem çelik gibi olamıyor, geçen hafta bi tabak dolusu ev yapımı donutla misafir gelmişti, hepsini direkt çöpe attım, pizzaya donaldsa hayır dedim, kreple böreğe yenildim iki gündür. Gerçekten canım sıkıldı. Bugün ne yapıp ne edip spor yapmalıyım.

Kahvaltıyı az kalorili yapınca hep tepetaklak gidiyorum o gün, bi türlü öğrenemedim. Daha öğlen olmadan börek yedim, hadi evde Nutella olması tamamen benim suçum. Ama kayınvalidemden börekleri, krepleri alıp yukarı çıkaran eşime ne demeli? Bi de kendisi de diyette, krepten börekten yarımşar yiyip bıraktı, 3 büyük parça böreği neden alıp getiriyorsun, neden 6-7 tane krebi yüklenip geliyorsun arkadaşımm??? eşim yüzünden bi çok şey çöpe gidiyor yani madem yemeyeceksin alma kadın yesin ya da başkasına ikram etsin ziyan olmasın dimi? Kahvaltıda çok iyi doymayınca ziyan olmasın diye buzdolabına tıktığım börekleri yedim, 2 parça aşağı yukarı 800 kalori. Ya sinirim bozuluyor artık, tamam diyette olan benim, iradeli olması gereken benim de getirip burnumun dibine yememem gereken şeyleri de koymayın ya. Her zaman iradem çelik gibi olamıyor, geçen hafta bi tabak dolusu ev yapımı donutla misafir gelmişti, hepsini direkt çöpe attım, pizzaya donaldsa hayır dedim, kreple böreğe yenildim iki gündür. Gerçekten canım sıkıldı. Bugün ne yapıp ne edip spor yapmalıyım.
Benim esim degilde annem boyle. Diyetteyim dersem yandim.
O yuzden anneme ya tok gidiyorum veya caktirmadan sadece saglikli seyleri tüketiyorum

Benim esim degilde annem boyle. Diyetteyim dersem yandim.
O yuzden anneme ya tok gidiyorum veya caktirmadan sadece saglikli seyleri tüketiyorum
Aslında eşimin amacı beni sabote etmek falan değil sadece annesi yemek gönderince hayır demiyor yemeyecek olsa bile alıp getiriyor, çöpe giden şeylere üzülüyorum ama boş kalori de almak istemiyorum. Bazen de dayanamayıp yiyorum böyle.

Günümün özeti;
IMG_1061.webp

Bugünden memnun olarak bitiriyorum, yediğim böreklere değdi yaptığım antrenman. Toplam 1800-1900 kalori arası aldım böreklerle birlikte. Uzun zamandır bu kadar terlediğim, bu kadar kalori harcadığım, bu kadar zorlandığım bir antrenman yapmamıştım iyi ki takımımı değiştirmişim. Bugün hybrid antrenman yaptım, kondisyon bisikletimi de kullandım ağırlıklarla birlikte, mükemmeldi. Oruç olmasaydı antrenman sonrası bir şeyler yiyebilirdim aslında çünkü gerçekten bittim. 16:15 itibariyle oruca başladım. Sabaha canım yulaflı kahvaltı çekiyor, bakalım.

İlk defa bilgisayardan giriyorum konuma, resimler tam ekran çıkıyomuş bu ne. Telefonda daha usturuplu duruyodu :rolleyes:

İki gündür aynaya karşı spor yapıyorum ve acı bir şekilde farkettim ki benim popom yok, vücudum biraz orantısız duruyor 😢 kollar omuzlar quadlar yerli yerinde ama popom dümdüz gibi. Karın kası diye tutturmuştum ama glutelarımın güçsüzlüğünü farketmemiştim hiç, kilo verirken popom daha da küçülmesin şimdi 😣 bacak çalışıyorum aslında ama özel olarak glute mu çalışmalıyım bilmiyorum çok canım sıkıldı zaten kısıtlı vaktimde spor yapıyorum alt üst kardiyo derken bi de popo antrenmanı çıktı 😒😒

İki gündür aynaya karşı spor yapıyorum ve acı bir şekilde farkettim ki benim popom yok, vücudum biraz orantısız duruyor 😢 kollar omuzlar quadlar yerli yerinde ama popom dümdüz gibi. Karın kası diye tutturmuştum ama glutelarımın güçsüzlüğünü farketmemiştim hiç, kilo verirken popom daha da küçülmesin şimdi 😣 bacak çalışıyorum aslında ama özel olarak glute mu çalışmalıyım bilmiyorum çok canım sıkıldı zaten kısıtlı vaktimde spor yapıyorum alt üst kardiyo derken bi de popo antrenmanı çıktı 😒😒
Popo da karin kadar zor bir bølge bence 🥹
Eskiye gøre benimde popo yok. Ama suan hic oraya odaklanmadim,odaklanacak cok bolgem oldugu icin

Popo da karin kadar zor bir bølge bence 🥹
Eskiye gøre benimde popo yok. Ama suan hic oraya odaklanmadim,odaklanacak cok bolgem oldugu icin
Popo karından daha zor gibi, bi de popo için iyi yemek lazım, yağlanmadan gluteları büyütmek mümkün mü emin değilim. Daha yeni kilo verdim, önce karna odaklanıcam. Hepsi birden zor. 🫣🫣

Günün özeti;

Bugün kalori malori yok, karbonhidrata yüklendiğim üzerine McDonalds yediğim bir gün oldu. Moralim bozuktu yedim de yedim. Modumuzu değil planımızı takip edecektik ama olmadı. Yine de oruç ve egzersizi tamamlamış olmanın tatmini var. Bugün geç yediğim için yarın 11:45e kadar oruç var.
Aynada kendime baktım da gerçekten atletik bir görüntüm var, popoyu saymazsak evet bu kadın spor yapıyor denecek bir görüntü var. Gerçekten çok çalıştım bunun için, hem diyet hem spor çok fazla ter döktüm, sonuçtan mutluyum ama bu yeter diyecek tatminde de değilim. Diyet konusunda zorlanıyorum, şöyle ki temiz beslenmeyi seviyorum ama ara sıra kaçamaklara tatlılara hayır diyemiyorum. Bunlara tamamen hayır demek mümkün mü acaba, sonuçta ben yarışlara hazırlanmıyorum tamam hedeflediğim bir görüntü var ama o kadar büyük motivasyon sağlayacak bir amacım yok en nihayetinde. Vaktim varken spor yapmadığıma kızıyorum, anne olmadan önce ne kadar boş vaktim varmış inanamıyorum. Keşke daha önce başlasaydım bu işlere.

Eklentiler

• IMG_1071.webp
    IMG_1071.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1075.webp
    IMG_1075.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 15
3 gün üst üste falso şöyle bi yukarılara çıkıp baktım da. Kendime gelip bi silkelenmem lazım, yarın hiçbir şekilde börekmiş nutellaymış fastfoodmuş yok, yeto ya napıyosun sen kikelomo, sana mesajım ekte 👇🏻

Benim coach a gore tatlisiz olmaz. Herseyi kesmeden kendisi 100küsürlerden 60lara indi. Hic 60gibi durmuyor.
Olculu yemek dogrusu diye dusunen biri.

Ve bence mantikli
McDonald's yerine alternatifde bulunurdu aMa bugun cheat day olduysa yarin kaldigin yerden devam et. Dusunupde stress yapinca tartiyada yansiyor ertesi gun kaldigin yerden devam etme kisminada.
Oldu bitti diye dusun.

Benim coach a gore tatlisiz olmaz. Herseyi kesmeden kendisi 100küsürlerden 60lara indi. Hic 60gibi durmuyor.
Olculu yemek dogrusu diye dusunen biri.

Ve bence mantikli
McDonald's yerine alternatifde bulunurdu aMa bugun cheat day olduysa yarin kaldigin yerden devam et. Dusunupde stress yapinca tartiyada yansiyor ertesi gun kaldigin yerden devam etme kisminada.
Oldu bitti diye dusun.
Buna katılıyorum ben de her şeyden yiyerek 15 kilo verdim, tatlı da fastfood da yedim yine de kilo verdim. Ama şu an az bir yağ dokum kaldı belli bölgelerde, tatlı yiyerek onlar asla gitmeyecek, deli gibi kardiyo yapmaya da vaktim olmadığı için diyetle toparlamam lazım. Benim sorunum her gün mutlaka tatlı bi şey yemek, hani haftada bir olsa yine tolere edilebilir. Aynen yarın yeni bir gün, kaldığımız yerden devam 💪🏻

Buna katılıyorum ben de her şeyden yiyerek 15 kilo verdim, tatlı da fastfood da yedim yine de kilo verdim. Ama şu an az bir yağ dokum kaldı belli bölgelerde, tatlı yiyerek onlar asla gitmeyecek, deli gibi kardiyo yapmaya da vaktim olmadığı için diyetle toparlamam lazım. Benim sorunum her gün mutlaka tatlı bi şey yemek, hani haftada bir olsa yine tolere edilebilir. Aynen yarın yeni bir gün, kaldığımız yerden devam 💪🏻
Bi de utanmadan ara sıra kaçamak demişim yukarda, yok bildiğin her gün tatlı bi şey yerim genelde çikolata. Kalorimi aşmadığım için diğer öğünlerim dengeli olduğu için kilo almadım bu zamana kadar ama bu tatlı bağımlılığı canımı sıkıyor. Tatlının kölesi olmak istemiyorum, canım tatlı istemesin istiyorum.

Evde agirligin varmi? Veya lastik? Hafifde olsa agirlk ile anca toparlanir gider yaglar.
Bende bugun cikolata yedim. Spor yapmadim daha.
Yinede o cikolataya takilma diyorum kendime. Benim yag oranim 39%larda. 1 ocakda 43% mus 🫣

Evde agirligin varmi? Veya lastik? Hafifde olsa agirlk ile anca toparlanir gider yaglar.
Bende bugun cikolata yedim. Spor yapmadim daha.
Yinede o cikolataya takilma diyorum kendime. Benim yag oranim 39%larda. 1 ocakda 43% mus 🫣
Egzersiz postlarımı görmedin mi, bugün 5000 kiloluk volümle çalıştım 🫣

Kalori kismina bakiyorum ben hep 🤣
Benim saatde intense olmasina dikkat ediyorum,o zaman yag yakimi yuksek oldugu icin.
Ağırlıkta 300 kaloriye ulaşamıyorum ben genelde ama sıfır kardiyoyla sadece ağırlıkla çok yol katettim. Geçen hybrid yapınca 430 kaloriye çıktım ilk defa. Ağırlık antrenmanında yaktığın kalori çok önemli değilmiş.

Ağırlıkta 300 kaloriye ulaşamıyorum ben genelde ama sıfır kardiyoyla sadece ağırlıkla çok yol katettim. Geçen hybrid yapınca 430 kaloriye çıktım ilk defa. Ağırlık antrenmanında yaktığın kalori çok önemli değilmiş.
Tam anlamadim neden onemli olmadigini. Turkcem super degil 🫣

Back
X