Karboksipunktur ile kilolara veda..

Eylül 35 bu yöntem izmir de nerede yapılıyor? memnun kaldın mı? biraz bilgi verebilir misin? Teşekkürler.

kızlar bugun 2 tane cok guzel elbıse aldım bıraz kucuk aldım kılo verdıgımde
harıka duracak ınsaallah

kızlar bugun 2 tane cok guzel elbıse aldım bıraz kucuk aldım kılo verdıgımde
harıka duracak ınsaallah

güle güle giyin canım.kiloların gitmemesinin imkanı var mı ki sen de bu azim varken.hatta elbiseleri daralttıracağını bile düşünüyorum

canım çncelikle çok geçmiş olsun annene acil şifalar canım..
benim yarın psikolog da 2. randevum var ilkinde bişi söylemedi zaten canım bakalım nasıl gelicek yazarım canım..

teşekkür ederim canım. sen bu haftada harikalar yaratacaksın gibi geliyor bana.maaşallah harfiyen uydun kurallara.

nııııhal bos bırakma bu sayfayı zaten oksuz kalmıstı ben beklıyordum kurt kapmasın dıye
hergaf tubıs sızde yazın kılo verın yazmasanız cızz

merhaba azimli, güzel bayanlar.bugün çok yoruldum ama 1kilo verdiğimi duyunca bütün yorgunluğum bitiverdi.bu hafta pek ümitli değildim çok şükür buna da.
güldal,elimphia,tubiş,rukiş sizlerde durum nedir.vermişsinizdir inşaallah.ara da uğrayın kızlar merak ediyorum sizleri.

selam kızlar...
Bugün güldalla buluştuk..Çok hoş hatun valla gözleri deliyor geçiyor maşallah..Çok güzel kg vermiş çok hoş olmuş..Daha da vericek inanıyorum..Uzun uzun sohbet ettik zaten çok tatlı hoşsohbet..Zaman nasıl geçti anlamadm..ılk gazı Fevzi Beyden ikincisini de güldaldan aldım:))
Zaman ayırdığın için tekrar tşkler canım Haziranda yeniden görüşmek dileğiyle diyorum:)
p.tesiden bugüne 800 gr yağdan vermişim..dr enerjn biraz düşmüş daha çok yemeli daha çok hareket etmelisin dedi daha ne kadar yicem onu da bimiyorum ya:))iyi gidiyorsun aynen devam dedi..
benden şimdiik bu kadar..
bugünkü menümü yazayım arkadaşta kaldığımdan kahvaltı menüm eksilti yumurta falan yoktu o nedenle:
sabah:bol peynir
yarım dilim ekmek
2 avuç fındık
1 bardak süt
öğle:inanmayacaksınız ama çift köfteli tek ekmekli burger (güldal söyledi serbestmiş haberim yoktu dışarda olunca böyle yiyebiliyormuşuz)
ayran
öğleden sonra:dışardaydım portakal suyu bir avuç fındık
akşam:normalde yemiyordum ama aram az diye acıktığımdan yumurtalı peynirli sosisli omlet
şimdi de süt içip yapcam..
öpüyorum hepinizi..iyi pazarlarrrrrrr..

merhaba azimli, güzel bayanlar.bugün çok yoruldum ama 1kilo verdiğimi duyunca bütün yorgunluğum bitiverdi.bu hafta pek ümitli değildim çok şükür buna da.
güldal,elimphia,tubiş,rukiş sizlerde durum nedir.vermişsinizdir inşaallah.ara da uğrayın kızlar merak ediyorum sizleri.

canım çok sevindim tebriklerrrrrrrrralkisalkisalkis

cok sevındım hadı bakalım gerısı gelır ınsaallah bende salıya gıdecegım bakalım ne olcak

nıhalcım cok sagol valla bende buraya yazamadım ama dunden berıdır senı anlata
anlata bıtıremedım aıleme hakıkaten ne kadar guzel bır bayan vede ınsansıno guzel melodık sesın hala kulaklarımda sen 10 kılo versen sıkısmaylaberaber manken gıbı olursun
tutmayın nıhalı nıhal gelıyoooor cok tatlısın ya allah her seyı gonlune gore versın
ınsaalah tum olumsuzluklar en gerılerde kalır tatlım benım

nıhalcım cok sagol valla bende buraya yazamadım ama dunden berıdır senı anlata
anlata bıtıremedım aıleme hakıkaten ne kadar guzel bır bayan vede ınsansıno guzel melodık sesın hala kulaklarımda sen 10 kılo versen sıkısmaylaberaber manken gıbı olursun
tutmayın nıhalı nıhal gelıyoooor cok tatlısın ya allah her seyı gonlune gore versın
ınsaalah tum olumsuzluklar en gerılerde kalır tatlım benım

süreyyacım çok tşk ederim canım benim..utandırıyorsun valla beni:kedi:hem necmi beyden gaz al sonra sendne kim tutar beni beeeehihoyyyt
hadi bakalım hazirana söz verelim ikimiz de çok incelmiş olalım zaten güzeliz daha güzel olalımkaydirigubbakcemile3
Amin canım Allah sana da istediğin tüm güzellikleri tez zamanda versin işallah..

ben de annemi geçirdim bugün nasıl geçti anlamadım valla çoluk çocuk keyifli bir hafta geçirdik..ben bugün innaılmaz yorgun olduğum için kadıköye falan gidemedim valla paso evde dinlendim uyudum kendime geldim..malum yarın iş var..perşembe de kayınvalidemler geliyor eşime sürpriz yapacaklar..hazırlıklara p.tesiden başlarım artık bugün yayılma günü ilan ettim..,
bne de dün gece regl oldum ondan 800 gr vermişim demek ki..
bugün 10 a doğru kalktım menüm de kaydı tabi..
sabah:sosisli yumurta
bol peynir,az domates
1 kaşık bal
fındık ceviz bol miktarda
1 dilim çavdar ekmek..
az önce de öğle-akşam karışan menümü yedim:
iki ızgara uskumru
yanında bol salata
deli gibi şiştim ,
iki saat sonra falan bir meyve sütle günü tamamlarım...
öpüyorum hepinizi..

kızlar kime yok mu yaw..
dünkü menüm:
sabah:bol peynirli omlet
fındık ceviz
1 dilim ekmek
öğle:1 tabak kuru fasulye,yarım tabak bamya,1 tabak güveçin sadece etleri
ara:1 activia,fındık ceviz,2 kivi
akşam:1 bardak süt..

geldim ben burdayım elimphia. maşaallah bozmadan devam ediyorsun.bende menümü yazayım
sabah:peynirli tost,zeytin,çerez
öğle:1 tabak yeşil fasulye,6adet kuru köfte,yoğurt
ara: muzlu yoğurt,çerez
akşam: 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum

güldal nerelerdesin bir ses ver canım.yalnız bırakmayın buraları.

selam ben geldım nasılsınız bakalım selımpasaya gıtmıstım ordanda kardesıme gıttım
bugun dr gıttım 500 gr gıtmıs enerjı ıyı cumaya gıdecegım nasılsınız kızlar nıhal rukıs hergaf vevzı bey menulerımızı yazmamamızı ıstemıyor etkılenme olmasın dıye bırbırımızı motııve etmemız
guzel menu paylasımı yok tamam guzeller

selam ben geldım nasılsınız bakalım selımpasaya gıtmıstım ordanda kardesıme gıttım
bugun dr gıttım 500 gr gıtmıs enerjı ıyı cumaya gıdecegım nasılsınız kızlar nıhal rukıs hergaf vevzı bey menulerımızı yazmamamızı ıstemıyor etkılenme olmasın dıye bırbırımızı motııve etmemız
guzel menu paylasımı yok tamam guzeller

gunaydın guzel hatunlar nıhalcım nerdesın bura ugramıyomusun

selam güldalcım..uğramaz mıyım ya sürekli burdayım..ben seni döndün ondna yazamıyorsun sandım canım ya neden menü yazmıcakmışız ya o kısmı anlamadım canım..zaten ne yiyip yemeyeceğimizi söylüyor bize..yanlışlarımızı görüp uyarammaız daha mantıklı değil mi canım ne dersin?

X