• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

kızlarrrrrrrrrrrr 1300 gr yağdan vermişim..hayraboluda düzenim bozulmuştu ve iki akşam yemek yemek zorunda kaldım öğünler atlandı falan ama buna rağmen iyi vermişim..çok mutluyum çoook..işallah böyle devam eder bir sonraki seans c.tesi o zaman kadar da 1000 gr daha verebilirsem bneden mutlusu olmayacak..
bugünkü menüm:
sabah peynirli omlet,ekmek (fındık kalmamıştı yiyemedim)
öğle:5 sahanda susz köfte
3 parça kereviz ve salata
ara:1 activia,bir avuç fındık 2 kivi
eve gelince de kendme ödül olarak bir capuccino yaptım..

bu arada güldalcım nerdesin yaa dönmedin mi tr e??
canım ben 3 burdayım gelemedım ama cooooook sevındım o bunalımdan sonra kılo verdın benden mutlusu yok
ne zaman bu persembemı ne zaman tam olarak gıdıyorsun goruselım ben yarın
gıdıyorum ınsaallah bende vermısım dır

canım ben 3 burdayım gelemedım ama cooooook sevındım o bunalımdan sonra kılo verdın benden mutlusu yok
ne zaman bu persembemı ne zaman tam olarak gıdıyorsun goruselım ben yarın
gıdıyorum ınsaallah bende vermısım dır

hoşgeldin diyeyim canım öncelikle ..ne kadar kalacaksın??
çok tşk ederim güldalcım ben bu c.tesi gidicem ..sonraki seansı haftaiçine alabilirim..sen ne gün dersn..sana minnettarım canım ya uzun vaktimiz olduğu birgün buluşup gazımızı alalım sana yemek ısmarlıcam mutlaka boshayallersmile

hoşgeldin diyeyim canım öncelikle ..ne kadar kalacaksın??
çok tşk ederim güldalcım ben bu c.tesi gidicem ..sonraki seansı haftaiçine alabilirim..sen ne gün dersn..sana minnettarım canım ya uzun vaktimiz olduğu birgün buluşup gazımızı alalım sana yemek ısmarlıcam mutlaka boshayallersmile
canım benım canın sagolsun sen kılonu verde cumartesı kacta? gelebılırım salıya donecegım ınsaallah
kahve ıcerız konusuruz obur tarafa ne oldu oyle vaala okurum belkı yorum yaparım
ama benım orda kılo konusunda gerıldıgım gercek o yuzden artık kılo paylasımı
yapmayacagım

canım benım canın sagolsun sen kılonu verde cumartesı kacta? gelebılırım salıya donecegım ınsaallah
kahve ıcerız konusuruz obur tarafa ne oldu oyle vaala okurum belkı yorum yaparım
ama benım orda kılo konusunda gerıldıgım gercek o yuzden artık kılo paylasımı
yapmayacagım

canım benim randevum saat 12.30 da 11 de de psikolog randevum var ordan geçcem...ordan annemlerin yanına kadıköye geçmem gerek ama sneinle de görüşmek istiyorum bir kahve içimlik zaman ayırırım canım sana..özelden cebimi atarım sana haberleşiriz..
diğer konuyu da hiç sorma ben de çok üzgünüm olanlara..hayırlısı artık ne diyelim..

canım benim randevum saat 12.30 da 11 de de psikolog randevum var ordan geçcem...ordan annemlerin yanına kadıköye geçmem gerek ama sneinle de görüşmek istiyorum bir kahve içimlik zaman ayırırım canım sana..özelden cebimi atarım sana haberleşiriz..
diğer konuyu da hiç sorma ben de çok üzgünüm olanlara..hayırlısı artık ne diyelim..
canım aldım ararım gorusururuz

bugünkü menüm:
sabah bol peynirli sosisli tek yumurtalı omlet
bir kase fındık ceviz
1 dilim ekmek
öğlen:1 tabak yoğurtlu ıspanak
tas kebabının etlerini yedim bir de salata
ara:1 sütaş meyveli yoğurt
1 kase fındık ceviz
2 kivi
5 çilek

bugünkü menüm:
sabah bol peynirli sosisli tek yumurtalı omlet
bir kase fındık ceviz
1 dilim ekmek
öğlen:1 tabak yoğurtlu ıspanak
tas kebabının etlerini yedim bir de salata
ara:1 sütaş meyveli yoğurt
1 kase fındık ceviz
2 kivi
5 çilek
canım selam cok ıyı gıdıyorsun valla senı ornek alacagım belkı bende baslarım hızlı
vermege cunku menun cok ıyı maasallah

merhaba güldalcığım.valla ihtiyaçtan yemedim sadece eskiden tatlıyı seven biri olarak yemesem soru üstüne soru sorarlardı.karboksipuntura başladığımı kimseye söylemedim.masada hiçbirşey yemesem dikkat çeker diye mecburiyetten yedim.
artık bi yolunu bulmam lazım.dengeleme derken akşamı hiç yemesem mi diye düşündüm,veya fazla mı hareket etsem diye.pişman oldum açıkcası.inşallah bir daha olmaz
desteğin için çok sağol canımkaydirigubbakcemile5
selam canım nerdesın ortadadan kayboldun dr gıttınmı
durumun nasıl bakalım

selam kızlar bende başladığımdan beri kendimi enerjik hissedemiyorum henüz 4 seans oldu ama benim uyku düzenimde bozuk napıcam bilmiyorum ama 3 kilo verdim şimdiye kadar sadece 2,5 hafta oldu bir arkadaş fıstık yenemez mi diyordu dr. fındığın arasına 2-3 tane antep fıstğı ekleyebilirsin dedi bana en son seansta bende salı günü gidiyorum kimler geliyo o gün :)
tubıss sen nasılsın gelın artık paylasın ne var ne yok senı merak edıyorum

merhaba arkadaşlar ,özellikle güldal hanım sizi tebrik ediyorum. topiğin başından itibaren istikrarınıza hayranım...: ) ben de çok kilolu bir hanımım :( geçen yıl mart ayı itibarı ile 5 ay bir diyetisyen yardımıyla 25 kg verdim. diyetim de yediğim şeyleri tartmak ve yazmaktan çok sıkıldığım ve eşimle problem yaşadığım bir dönemde isyan bayrağını çektim ve adeta intikam alırcasına yemeye başladım. sonuç ta verdiğim kiloalrı geri aldım. şimdi dr. fevzi beyin yöntemini denemeye karar verdim. sabırla bu topiği baştan sona okumaya çalıştım. ve nihayet bugün randevumu alabildim. :) inşaallah hayırlı olur.. yazmaya devam edicem inşaallah...

canım selam cok ıyı gıdıyorsun valla senı ornek alacagım belkı bende baslarım hızlı
vermege cunku menun cok ıyı maasallah

canım aşk olsun ne örnek alması ben seni örnek alıyorum..kaydirigubbakcemile3
bugünkü menüm:
sabah bol peynirli tek yumurtalı omlet
1 kase ceviz,fındık
ekmeğin üçte birini yiyebildim bitiremedim çavdar ekmek dilimini..
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği
2 cordonbleu
1 kase yoğurt
arada bir elma
1 kuru kayısılı activia
1 kase fındık yicem
akşam yine olmayacak büyük olasılıkla gerek kalmıyoru acıkmıyorum..
c.tesi mutlaka görüşelim canım ara beni tamam mı:)

merhaba arkadaşlar ,özellikle güldal hanım sizi tebrik ediyorum. topiğin başından itibaren istikrarınıza hayranım...: ) ben de çok kilolu bir hanımım :( geçen yıl mart ayı itibarı ile 5 ay bir diyetisyen yardımıyla 25 kg verdim. diyetim de yediğim şeyleri tartmak ve yazmaktan çok sıkıldığım ve eşimle problem yaşadığım bir dönemde isyan bayrağını çektim ve adeta intikam alırcasına yemeye başladım. sonuç ta verdiğim kiloalrı geri aldım. şimdi dr. fevzi beyin yöntemini denemeye karar verdim. sabırla bu topiği baştan sona okumaya çalıştım. ve nihayet bugün randevumu alabildim. :) inşaallah hayırlı olur.. yazmaya devam edicem inşaallah...

rukişcim hayırlısı olsun canım burdan yazamaya devam et de birbirimize güç verelim canım..ben de iki seans aldım 3 nisanda başladım fevzi beye 9 günün sonunda 1300 gr yapdan vermişim..şimdi de c.tesi senasıma gidicem 5 günde bakalım ne kadar vermiş olcam..

hayırlı olsun ınsaallah dıledıgıne en kısa surede kavurursun paylasırsan sevınırım

canım aşk olsun ne örnek alması ben seni örnek alıyorum..kaydirigubbakcemile3
bugünkü menüm:
sabah bol peynirli tek yumurtalı omlet
1 kase ceviz,fındık
ekmeğin üçte birini yiyebildim bitiremedim çavdar ekmek dilimini..
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği
2 cordonbleu
1 kase yoğurt
arada bir elma
1 kuru kayısılı activia
1 kase fındık yicem
akşam yine olmayacak büyük olasılıkla gerek kalmıyoru acıkmıyorum..
c.tesi mutlaka görüşelim canım ara beni tamam mı:)
tamam canım ınsaallah gorusecegız bızım topık senlenıyor cok sevınıyorum aynı ıslemı yapan kısılerle sohbet baska oluyor ararım canım rejımdeyken ne aclık kırızlerı yasıyordun sımdı ınsan ne kadar guclu oluyor degılmı senı arayacagım canım

merhaba arkadaşlar.uzun zmandır giremedim nete.annem hastalandı hastaneye yatmak zorunda kaldı.bende yanında refakatçı kaldım.bu yüzden yazmam geç oldu ama hep aklımdasınız.
beslenme programıma gelince 4/4 lük yapamadım.malum hastane ortamında ne bulabildiysem onu yedim.açıkcası acıkmalarım oldu.bu sabahtan itibaren daha dikkatli olacağım
yeni başlayan arkadaşlara da hayırlı olsun demek istiyorum.başarılar diliyorum bu cumartesi benimde randevum var, saati 10 ama değişme ihtimali var.sonuçları alınca paylaşırım.bu hafta 500gr da razıyım.yeterki gitsin bu kilolar.
elimphia kilo vermene vemutlu olmana çok sevindim.inşaallah hep böyle gider istediğin sonuçları alırsın canım.psikoloğun faydasını görüyormusun.bu kilolar yüzünden bir ara bende gitmek istemiştim vazgeçtim.
menüm:
sabah.: bol peynir,domates,salatalık,5 zeytin,bir dilim ekmek,çerez
öğle: tavuk şiş,ayran,salata(ama tam doymadım)
ara: peynir,muz,çerez
akşam: bir bardak süt

teşekkür ederim arkadaşlar , yaşadıklarımı inşaallah paylaşacağım bu arada hergaf hanım geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşaallah. hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar.uzun zmandır giremedim nete.annem hastalandı hastaneye yatmak zorunda kaldı.bende yanında refakatçı kaldım.bu yüzden yazmam geç oldu ama hep aklımdasınız.
beslenme programıma gelince 4/4 lük yapamadım.malum hastane ortamında ne bulabildiysem onu yedim.açıkcası acıkmalarım oldu.bu sabahtan itibaren daha dikkatli olacağım
yeni başlayan arkadaşlara da hayırlı olsun demek istiyorum.başarılar diliyorum bu cumartesi benimde randevum var, saati 10 ama değişme ihtimali var.sonuçları alınca paylaşırım.bu hafta 500gr da razıyım.yeterki gitsin bu kilolar.
elimphia kilo vermene vemutlu olmana çok sevindim.inşaallah hep böyle gider istediğin sonuçları alırsın canım.psikoloğun faydasını görüyormusun.bu kilolar yüzünden bir ara bende gitmek istemiştim vazgeçtim.
menüm:
canım cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın annene canım doyman lazım kesınlıkle bı sıs daha yeseydın sabah oglen cok ıyı doymak lazım dıkkat canım

menüm:
canım çncelikle çok geçmiş olsun annene acil şifalar canım..
benim yarın psikolog da 2. randevum var ilkinde bişi söylemedi zaten canım bakalım nasıl gelicek yazarım canım..
menülerine dikkat et canım doymadıysan bir porsiyon daha al bak senin de enerj,n iyi çıkmıştı düşmesin canım..

teşekkür ederim arkadaşlar , yaşadıklarımı inşaallah paylaşacağım bu arada hergaf hanım geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşaallah. hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar...

hadi bakalım rukiş 2. senastan gelince koşa koşa gel yaz bize benim de yarın 3. seansım var 12.30 da..süreyyacımla buluşcaz işallah..kaydirigubbakcemile3

bugünkü menümü yazayım size:
sabah:bol peynirli omlet
1 kase fındık ceviz
yarım dilim çavdar ekmek(artık bir dilim ekmeği bitiremiyorum)
öğle:
ızgara köfte,salata,yoğurt
ara:1 elma,1 ayran 2 avuç fındık ceviz..(normalde activia yiyordum unutmuşum bugün getirmeyi)
akşam yemek yok..

Back
X