Karboksipunktur ile kilolara veda..

kızlar selam nasılsınsınız sıkı durun bugun dr gıttım 1 900 vermısım cok sevındım
valla cekım vardı bugun trt 2 reportaj yaptılar benı de cektıler

cnm bunu atlamışım ya süpersin bak gördün mü gazı alınca veriyon sen sen hiiç gitme almanyaya tüy gibi uçarsın valla..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demek tvlere çıkıyon ha bizi tanımazsın artıkkaydirigubbakcemile3

selam kızlar..
güldalım kusura bakma giremedim canım ama kayınvalidemler bendeydi biran fırsat bulup da giremedim..seni perşembe şirketten aradım iyi yolculuklar dilemek için ama yanıt vermedin sonra ben de arayamadım malum perşembe akşamı geldi misafirlerim..
valla aslında ben de biraz bozuğum kötü 3 gün geçirdim çok yorgundum çok uyudum saat 10.30 dan önce kalkamadım ve saatleri hep kaçırdım e gezmeye gittik orda aç kaldım derken bu sefer tatlı ihtiyacım başladı ben de muz falan yedim ama gündüz vakti saçma sapan şeyler yaptım kilo aldığımı şiştiğimi hissettiğim için bugünkü seansımı c.tesiye erteledim ..biliyorum moralimi bozarım çünkü..
neyse bugün başladım yeniden eski düzenime artık yatılı misafirim de yok zaten haftaiçi çok düzenli gidiyorum bakalım işallah herşey yolunda gider de c.tesiye vermiş olurum..
tubiş çok sevindim kilo vermene..
hergaff sakın moralini bozma bak ben de kendimi toparladım yola devam..
canim selam oncelikle esini dogum gununu kutlarim allah sizi hep mutlu etsin insaallah kilo almamisindir ama vermemissindir de o yuzden sikma canini valla gazin cok buyuk artisi var bunu anladim cunku burdayken artiya cikmistim 2 kg gitti 2 haftada kahvaltilarimi cok guclu yaptim eritme kasar peynir bolca yedim galiba onun etkiside vardi bende 3 gundur ha bugun ha yarin gume gidiyorum ama yarindan tezi yok asilacagim insaalah

cnm bunu atlamışım ya süpersin bak gördün mü gazı alınca veriyon sen sen hiiç gitme almanyaya tüy gibi uçarsın valla..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demek tvlere çıkıyon ha bizi tanımazsın artıkkaydirigubbakcemile3
e tabi tanimam tanimam artik randevuyla konusuruz caanimkaydirigubbakcemile3 yiyin arkadaslar benim extra yaptigim kahvaltim gucluydu birde hareket cok operim

dünden beri çok dikkat ediyorum güldalcım..ben de bir gün arayla yumurta yiyim dyorumm bir de sabahları yediğim fındıkları rondodan geçirip yemeye başladıom bugün emilimi daha iyi olsun diye..
öğlenleri sebzelerime de dikkat ediyorum..cumartesi gidicem bne de bakalım kaç çıkıcam..

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar çok rica ediyorum mutalaka zaman ayırıp şu başarı öyküsünü okuyun:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...lu-oykusu.html (42 kilo zayıflayan bayanın motivasyon dolu öyküsü)
kızlar çok uuzn ama mutlaka vakit ayrıp okuyun derim ben okudum ve feci gaza geldim..
canim benim sagol ama o sayfa cikmiyor bir suru oyku var acaba hagisi

canim benim sagol ama o sayfa cikmiyor bir suru oyku var acaba hagisi

başarı öykülerindne bak istersne canım açılmıyorsa..42 kilo zayıflayan bayanın diye başlıyor..
selma güldalım naıslsın naısl keyifler?almanyayla özlemini gidermeye başladın mı?
sana bişi sorcam canım hareket diyorsun ya ne kadar hareket ediyorsun ya yürüyüş falan mı yapıyorsun şu leslieyi arada yapsam diyorum..ne dersin çok yorucu değil sonuçta..
birşey daha sorucam probiyotik toz kullanıyor musun sen yemeklerin üzerinde?ilk görüşmede fevzi bey öyle bişiden bahsetmişti ben atlamışım dün aklıma geldi de emilimi artırmak için faydası olur gibime geldi..
konuştunuz mu konuyu dr beyle canım..ben c.tesi gidince sorucam da şimdiden merakımı gidereyim dedim..

başarı öykülerindne bak istersne canım açılmıyorsa..42 kilo zayıflayan bayanın diye başlıyor..
selma güldalım naıslsın naısl keyifler?almanyayla özlemini gidermeye başladın mı?
sana bişi sorcam canım hareket diyorsun ya ne kadar hareket ediyorsun ya yürüyüş falan mı yapıyorsun şu leslieyi arada yapsam diyorum..ne dersin çok yorucu değil sonuçta..
birşey daha sorucam probiyotik toz kullanıyor musun sen yemeklerin üzerinde?ilk görüşmede fevzi bey öyle bişiden bahsetmişti ben atlamışım dün aklıma geldi de emilimi artırmak için faydası olur gibime geldi..
konuştunuz mu konuyu dr beyle canım..ben c.tesi gidince sorucam da şimdiden merakımı gidereyim dedim..
selam nihalcim nasilsin guzel kiz valla anca kendime gelebildim birkac gundur
duzen hak getire neyse bugun yuyuslerime basladim ben 1 kerede 2 saat yuruyordum dr uce bol dedi surekli yemektebn sonra hareketlilik her yemek ten sonra yarim saat yuruyecegim perebiotik tozu 1 ay kullandim aslinda simdi de kullanmam lazim
bagirsak icin iyi iyiki hatirlatin alayimda kullanayim leslie yi yap canim su an enonemli sey hareket emilim bende arada kalkip yerimde yuruyorum

selam nihalcim nasilsin guzel kiz valla anca kendime gelebildim birkac gundur
duzen hak getire neyse bugun yuyuslerime basladim ben 1 kerede 2 saat yuruyordum dr uce bol dedi surekli yemektebn sonra hareketlilik her yemek ten sonra yarim saat yuruyecegim perebiotik tozu 1 ay kullandim aslinda simdi de kullanmam lazim
bagirsak icin iyi iyiki hatirlatin alayimda kullanayim leslie yi yap canim su an enonemli sey hareket emilim bende arada kalkip yerimde yuruyorum

canım ya anladığım kadarıyla sporu sabah ve öğlen saatlerinde daha fazla yapmak gerekiyor..ben de işyerinde elimden geldiğince yapa kalkıyorum bir dolanıp geliyorum ama masamdan çok da ayrılamıyorum..akşamları spor yapsam faydası olur mu acaba dr a bunu da sorayım..
probiyotiğin hapları da var tozu da hangisini kullandın eczaneden mi almak laızm onu..netten sipraiş verilen yerler de var ama olmadı dr u mu arasam acaba?

şimdi aradım kliniği unuttum dr un bugün olmadığını neyse ordaki arkadaş yrd oldu probiyotik tozu biz getirtiyoruz yurtdışındna heryerden bulamıyorsunuz dedi 59 tl miş 1 aylık toz fazla geldi bana fyatı..

canım ya anladığım kadarıyla sporu sabah ve öğlen saatlerinde daha fazla yapmak gerekiyor..ben de işyerinde elimden geldiğince yapa kalkıyorum bir dolanıp geliyorum ama masamdan çok da ayrılamıyorum..akşamları spor yapsam faydası olur mu acaba dr a bunu da sorayım..
probiyotiğin hapları da var tozu da hangisini kullandın eczaneden mi almak laızm onu..netten sipraiş verilen yerler de var ama olmadı dr u mu arasam acaba?
canim zaten hareket onemli arada kalkip yurumek cok onemli sende yapiyorsun elinden geldigince hareket et kasma kendini dogru yoldasin

merhabalar.nasılsınız kızlar.elimphia canım toparlanmana sevindim bazen böyle aksilikler oluyor.ben de daha dikkat etmeye çalışıyorum.ama nedense kendimi şiş hissediyorum.evde hiç tartılmıyorum.spora başladım.sporu başta bana önermemişti fevzi bey.sonra çok ağır olmamak şartıyla yapabilirsin dedi.kilo veremiyorum derken kilo almayım da...güldalcığım sen nasılsın canım.kilo kayıplarına devam mı.bu bahsettiğiniz tozdan bana bahsedilmedi hiç.ben kefir içiyorum arada acaba doğru yapıyormuyum.

merhabalar.nasılsınız kızlar.elimphia canım toparlanmana sevindim bazen böyle aksilikler oluyor.ben de daha dikkat etmeye çalışıyorum.ama nedense kendimi şiş hissediyorum.evde hiç tartılmıyorum.spora başladım.sporu başta bana önermemişti fevzi bey.sonra çok ağır olmamak şartıyla yapabilirsin dedi.kilo veremiyorum derken kilo almayım da...güldalcığım sen nasılsın canım.kilo kayıplarına devam mı.bu bahsettiğiniz tozdan bana bahsedilmedi hiç.ben kefir içiyorum arada acaba doğru yapıyormuyum.
selam canim nasilsin sis olman normal cunku kolajen uretiyor vucudun sisin indiginde kuculeceksin yavas yavas hiz korkma mesela benim kilomla goruntum ayni degil
eskiden daha hafiftim ama daha sisman gorunuyordum sim di tam tersi kefir cok iyidir

ben burdayım canım...yarın randevum var hiç kg gitmiş gibi gelmiyor ya bakalım..takılmıyorum tartıya zaten hiç bozmadan devam ediyorum sonuçta..

ben burdayım canım...yarın randevum var hiç kg gitmiş gibi gelmiyor ya bakalım..takılmıyorum tartıya zaten hiç bozmadan devam ediyorum sonuçta..
selam nihalcim olacak bunlar bazen hizli bazen yavas vereceksin bazende duracak bazende alacaksin ama sonucta sen kazanacaksin

selam hanımlar.
güldalcığım kilolar okadar çok ki çabuk biteceğini sanmam:))(kendim için tabi)
elimphia yarın benimde randevum var.ben verip vermediğimi kestiremiyorum.evde tartılmıyorum hiç.inşaallah hepimiz vererek kapatırız bu haftayı.

selam hanımlar.
güldalcığım kilolar okadar çok ki çabuk biteceğini sanmam:))(kendim için tabi)
elimphia yarın benimde randevum var.ben verip vermediğimi kestiremiyorum.evde tartılmıyorum hiç.inşaallah hepimiz vererek kapatırız bu haftayı.
canım ıste bozle dusunursen adım adım vereceksın kılolarını hadı hazırlı haberler ınsaallah beklıyorum

X