• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

çok sağol canım sen en son ne zaman aldın?
ve buraya ne zaman geliyorsun??
sen şimdi normal yaptıın bselenme düzenine devam ediyorsun di mi?[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum

süpersin canım...sen de enerjik hissediyor musun??

selam canım.senin kadar olmasa da bende enerjik hissediyorum.yalnız daha 4-5 gün olmasına rağmen gören zayıfladın sen diyorlar bende çaktırmıyorum size öyle geliyor diyorumzemuszemus kimseyetedaviden bahsetmeme yasağına da uyuyorum yaniyerimseniben

[[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum[/QUOTE]

selam canım.ayyy bende sizlerle tanışmak isterdim benim randevumcumartesi .belki birgün karşılaşırız.

güldalcığım, sana birşey sormak istiyorum.öğle menüsünde et ve sebze yeme imkanımız yoksa yerine ne yiyebiliriz.mesala ben okulda nöbetçiydim bugün kantinden alacak birşey bulamadım.5 tane köfte yedim,ayran içtim.saat 3 gibi de peynir ve sebze yiyerek öğle yemeğini tamamladım.(acele bir yere gitmem gerekiyordu et pişiremedim) sence doğru yapmışmıyım

[[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum

selam canım.ayyy bende sizlerle tanışmak isterdim benim randevumcumartesi .belki birgün karşılaşırız.

güldalcığım, sana birşey sormak istiyorum.öğle menüsünde et ve sebze yeme imkanımız yoksa yerine ne yiyebiliriz.mesala ben okulda nöbetçiydim bugün kantinden alacak birşey bulamadım.5 tane köfte yedim,ayran içtim.saat 3 gibi de peynir ve sebze yiyerek öğle yemeğini tamamladım.(acele bir yere gitmem gerekiyordu et pişiremedim) sence doğru yapmışmıyım[/QUOTE]kofteler tamam doyurduysa mesele yok ama 3 te yeme aradan zaman gecmis menun azsa yaninda ceviz findik yiyebilirdin saat 5 6 arasi yemen lazimdi gene cok yanlis yok tamam canim cumarteside senin icin gelebilirim canim saat kacta randevun almanyaya geri donecegim icin ne kadar gaz alirsam iyidir benim icin

tamam canım anladım .bu eksik bilgilerimi de tamamlarsak daha da iyi olacak.bundan sonra çerezimi yanımdan ayırmayayım.yine bir soru bitki çayları günün her saatinde içilebilir değil mi

benim randevu 12.30 da.inşaallah yetişirim.çünkü anadou yakasından gelecem.

tamam canım anladım .bu eksik bilgilerimi de tamamlarsak daha da iyi olacak.bundan sonra çerezimi yanımdan ayırmayayım.yine bir soru bitki çayları günün her saatinde içilebilir değil mi

benim randevu 12.30 da.inşaallah yetişirim.çünkü anadou yakasından gelecem.
ıcebılırsın problem yok bıtkı caylarında yasak yok ne zaman ıstersen ınsaalah tanısırız canım

çok sağol canım sen en son ne zaman aldın?
ve buraya ne zaman geliyorsun??
sen şimdi normal yaptıın bselenme düzenine devam ediyorsun di mi?[/QUOTEcanim ben bir as once aldim ayin 9 geliyorum senin icin pazartesi bende gelicem insaallah senin randevu kacta uyarsa tanisiriz yeme duzeni aynen devam bakalim vermismiyim cumadan beridir tartilmiyorum cokta merak ediyorum
canım benim 19.30 da ama ben annemin gelceğini unutup almışım o saati..saat 19 a falan çekebilirim canım..erken gidersen de alıyolar zaten di mi sorun olmuyor..
işallah vermişsindir canım kaç oldun sen şimdi?

bugünkü menüm:
1 bardak su kalkınca
bol peynirli tek yumurtalı omlet
2 avuç fındık
1 dilim çavdar ekmek
öğle:bir tabak z.yağlı ıspanak üstü bol yoğurt
2 parça tavuk ızgara
çok az salata
ara:2 kivi
1 activia
2 avuç fındık
şimdi yola çıkcam malum başka yerde yiyemem diye yicem ama hiç aç değilim..
dün akşam da dışardaydık çorba da içmedim hiç de acıkmadım..
günde 2.5 -3 litre su içiyorum..aklıma geldikçe dolanıyorum şirket içinde olmadı ayağa kallıp sağa sola hareket ediyorum..aralarda bitki çayı içiyorum..
kızlar ben p.tesi gelcem..
şehirdışındayım belki giremem..

selam hanımlar,artık işten gelince ilk açtığım sayfa burası oluyor.elimphia maaşallah ne güzel götürüyorsun diyeti.
ben bugün biraz bozdum istemeden
şu arkadaş toplantıları çok zor oluyor, yemesen dikkat çekiyor,ısrar ediyorlar .yesen olmuyor .gitmesen hiç olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım.böyle kaçamak zamanlarda nasıl dengeye getirebiliriz . çok fazla kaçırmadım ama biraz tatlı yedim. ne yapmam gerek

bugünkü menüm:
1 bardak su kalkınca
bol peynirli tek yumurtalı omlet
2 avuç fındık
1 dilim çavdar ekmek
öğle:bir tabak z.yağlı ıspanak üstü bol yoğurt
2 parça tavuk ızgara
çok az salata
ara:2 kivi
1 activia
2 avuç fındık
şimdi yola çıkcam malum başka yerde yiyemem diye yicem ama hiç aç değilim..
dün akşam da dışardaydık çorba da içmedim hiç de acıkmadım..
günde 2.5 -3 litre su içiyorum..aklıma geldikçe dolanıyorum şirket içinde olmadı ayağa kallıp sağa sola hareket ediyorum..aralarda bitki çayı içiyorum..
kızlar ben p.tesi gelcem..
şehirdışındayım belki giremem..
vallahi mukkemel gidiyorsun allah nazarlardan korusun ben artik seni ornek alacagim harikassinsen bu isi kivirdin gitti tutmayin nihali

selam hanımlar,artık işten gelince ilk açtığım sayfa burası oluyor.elimphia maaşallah ne güzel götürüyorsun diyeti.
ben bugün biraz bozdum istemeden
şu arkadaş toplantıları çok zor oluyor, yemesen dikkat çekiyor,ısrar ediyorlar .yesen olmuyor .gitmesen hiç olmuyor.ne yapacağımı şaşırdım.böyle kaçamak zamanlarda nasıl dengeye getirebiliriz . çok fazla kaçırmadım ama biraz tatlı yedim. ne yapmam gerek
canim denge yok diete degilsin tatli yemeyeceksin bu kadar zaten yemegini yesen ihtiyacin olmayacakki sekerim var de kontrol ediyorlar yada ne bileyim yemiyorum zorlami bak bu kadar emek bosa gitmesin sen bos ver arkadaslari caninida sikma yoluna devam et

canim denge yok diete degilsin tatli yemeyeceksin bu kadar zaten yemegini yesen ihtiyacin olmayacakki sekerim var de kontrol ediyorlar yada ne bileyim yemiyorum zorlami bak bu kadar emek bosa gitmesin sen bos ver arkadaslari caninida sikma yoluna devam et

merhaba güldalcığım.valla ihtiyaçtan yemedim sadece eskiden tatlıyı seven biri olarak yemesem soru üstüne soru sorarlardı.karboksipuntura başladığımı kimseye söylemedim.masada hiçbirşey yemesem dikkat çeker diye mecburiyetten yedim.
artık bi yolunu bulmam lazım.dengeleme derken akşamı hiç yemesem mi diye düşündüm,veya fazla mı hareket etsem diye.pişman oldum açıkcası.inşallah bir daha olmaz
desteğin için çok sağol canımkaydirigubbakcemile5

selam kızlar bende başladığımdan beri kendimi enerjik hissedemiyorum henüz 4 seans oldu ama benim uyku düzenimde bozuk napıcam bilmiyorum ama 3 kilo verdim şimdiye kadar sadece 2,5 hafta oldu bir arkadaş fıstık yenemez mi diyordu dr. fındığın arasına 2-3 tane antep fıstğı ekleyebilirsin dedi bana en son seansta bende salı günü gidiyorum kimler geliyo o gün :)

selam kızlar bende başladığımdan beri kendimi enerjik hissedemiyorum henüz 4 seans oldu ama benim uyku düzenimde bozuk napıcam bilmiyorum ama 3 kilo verdim şimdiye kadar sadece 2,5 hafta oldu bir arkadaş fıstık yenemez mi diyordu dr. fındığın arasına 2-3 tane antep fıstğı ekleyebilirsin dedi bana en son seansta bende salı günü gidiyorum kimler geliyo o gün :)
canim 4 seans 3 kilo cok iyi uyku duzeni cok onemli bende oyleydim duzene girene kadar aylar gecti ama simdi cok sukur cunku hayatim duzene girdi benki sabah 5 kadar uyumuyordum
simdi 12 dedinmi yataktayim sabah ta erken kalkiyorum kahvaltimi yapiyorum
man ihmal etme uyu cunku cok basarili olamayabilirsin tecrubelerle sabittir sali gunu gelen yok ama insaallah ayarlarim seninlede tanismak icin ihmal etme yaz buraya
cok motive oluyor insanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar.nasılız bugün .ya ben hala şu gün tarzı toplantılardan ve ikramlar dolayı çok zorluk çekiyorum.Tedaviden de bahsetmek istemiyorum. Yalan söylemek zorunda kalıyorum.neyse bugünkü menüm:
sabah:sahanda bir yumurta,bol peynir,1-2 dilim domates,bir tane yeşil biber,4-5 tane zeytin,çerez(fındık,ceviz,badem karışık),100adımdan fazla yürüyüş(en çok bunu seviyorum yorulmadan spor bitiyor:))
öğle:tavuk kanat 3tane,1 tabak kabakyemeği,yoğurt,salata 100 adım yürüyüş
ara: portakallı yoğurt(kendim hazırladım),çerez(karışık)100 adım yürüyüş
akşam. bir bardak kefir içmeyi düşünüyorum yada taze fasulye

arkadaşlar şu uyku düzeni mevzusunu da açıklarsanız sevinirim,uykuyla ilgili birşey söylenmedi bana

Huuu ,huuu nerelerdesiniz bayanlar.kimseden ses soluk yok. güldal sen bizi yalnız bırakmazdın.Nasıl geçti randevun.ben cumartesi randevuya 1 saat erken gittim.sağolsun eşim götürdü.çok kalabaktı.yarım saat sonra sıra geldi.o gün geldin mi canım sen.
1 kilo vermişim.doktor iyi dedi enerjini almışsın dedi.
spor yapabilirmiyiz diye sordum kendinizi yormadan yapın dedi.benden havadisler bu kadar.mutluyum.inşaallah daha da iyi olur.hepimiz için bunu diliyorum

Huuu ,huuu nerelerdesiniz bayanlar.kimseden ses soluk yok. güldal sen bizi yalnız bırakmazdın.Nasıl geçti randevun.ben cumartesi randevuya 1 saat erken gittim.sağolsun eşim götürdü.çok kalabaktı.yarım saat sonra sıra geldi.o gün geldin mi canım sen.
spor yapabilirmiyiz diye sordum kendinizi yormadan yapın dedi.benden havadisler bu kadar.mutluyum.inşaallah daha da iyi olur.hepimiz için bunu diliyorum

canım çok mutlu oldum ya süpersin ben de bugün gidicem bakalım kaç çıkcam..
süreyyacım ben bugünkü randevuyu 18.00-18.30 a çektim obsiyonlu leventten metrobüsle gelcem işyerindne izin aldım yarım saat..orda kaçta olacaksın sen?
ya kızlar ben de tekirdağdaydım birsürüşey yapmış annem..dolmalar sarmalar enginar dolması ki asla hayır diyemem tatlılar pastalar poğaçalar hiçbirinin tadına bile bakmadım..hiçbişi yemedim ama yeme saatlerim bozuldu bikaç kere de aç kalmak zorunda kaldım..taze fındık bulamadım orda yiyemedim falan derken acayip şiş hissediyorum ne güzel gidiyordum perşembeye kadar:(

kızlarrrrrrrrrrrr 1300 gr yağdan vermişim..hayraboluda düzenim bozulmuştu ve iki akşam yemek yemek zorunda kaldım öğünler atlandı falan ama buna rağmen iyi vermişim..çok mutluyum çoook..işallah böyle devam eder bir sonraki seans c.tesi o zaman kadar da 1000 gr daha verebilirsem bneden mutlusu olmayacak..
bugünkü menüm:
sabah peynirli omlet,ekmek (fındık kalmamıştı yiyemedim)
öğle:5 sahanda susz köfte
3 parça kereviz ve salata
ara:1 activia,bir avuç fındık 2 kivi
eve gelince de kendme ödül olarak bir capuccino yaptım..

bu arada güldalcım nerdesin yaa dönmedin mi tr e??

canım selam ben turkıyedeyım 3 gundur nete gıremedım ama cok sevındım kılo vermene aynen devam canım bende yarın gıdecegım bekelım

Back
X