Karboksipunktur ile kilolara veda..

selam güldalcım..uğramaz mıyım ya sürekli burdayım..ben seni döndün ondna yazamıyorsun sandım canım ya neden menü yazmıcakmışız ya o kısmı anlamadım canım..zaten ne yiyip yemeyeceğimizi söylüyor bize..yanlışlarımızı görüp uyarammaız daha mantıklı değil mi canım ne dersin?
merhaba nıhalcım nasılsın valla ben fevzı beyın ıstedıgını soyledım aslında ben senın menulerın den cok faydanaıyorum ama neden bılmem belkıde senın yedıklerın sana ıyı gelebılır bana uymayabılır canım bu kul bulutu yuzunden cumaya ertelendı bakalım gıdebılecekmıyım
orada bı problem olmazsa pc elımın altında nasıl oldun regl problemın hafıfledımı

merhaba nıhalcım nasılsın valla ben fevzı beyın ıstedıgını soyledım aslında ben senın menulerın den cok faydanaıyorum ama neden bılmem belkıde senın yedıklerın sana ıyı gelebılır bana uymayabılır canım bu kul bulutu yuzunden cumaya ertelendı bakalım gıdebılecekmıyım
orada bı problem olmazsa pc elımın altında nasıl oldun regl problemın hafıfledımı

tamam canım fevzi bey öyle dediyse vardır bir bildiği..ben birbirimizi kontrol edelim diye yazıyordum bundan sonra diğer tpiğe yazarım sadece orda bildirmek durumundayım çünkü..
sana iyi yolculuklar canım şimdiden..iyi oldu ailenle daha çok vakit geçirdin..
reglim devam ama sancım azald şişlik devam ediyor..tartılmamak için zor tutuyorum kendimi..ama hiç kaçak yapmadan aynen devam ediyorum birazdan aramı yapıcam..araşır konuşuruz canım öpüyorum seni..

geldim ben burdayım elimphia. maşaallah bozmadan devam ediyorsun.bende menümü yazayım
sabah:peynirli tost,zeytin,çerez
öğle:1 tabak yeşil fasulye,6adet kuru köfte,yoğurt
ara: muzlu yoğurt,çerez
akşam: 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum

güldal nerelerdesin bir ses ver canım.yalnız bırakmayın buraları.

menün çok güzel canım bir sonraki seansın ayın kaçında?kç seans oldu senin?benim 4. seansım bu p.tesi.

menün çok güzel canım bir sonraki seansın ayın kaçında?kç seans oldu senin?benim 4. seansım bu p.tesi.

sağol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum.ama senin maşaallahın var.artık menülerimizi yazamayacağız.ben de senle aynı gün başladım canım.3 seans bitti. 4.seansım cumartesi günü.

selam ben geldım nasılsınız bakalım selımpasaya gıtmıstım ordanda kardesıme gıttım
bugun dr gıttım 500 gr gıtmıs enerjı ıyı cumaya gıdecegım nasılsınız kızlar nıhal rukıs hergaf vevzı bey menulerımızı yazmamamızı ıstemıyor etkılenme olmasın dıye bırbırımızı motııve etmemız
guzel menu paylasımı yok tamam guzeller

çok sevindim canım kilo vermene. yavaş yavaş ta olsa kilolardan kurtuluyoruz.şu an kaç kilodasın canım.sen bayağı yol aldın galiba.darısı başıma benim yolum bayağı uzun çünkü.

tamam menüleri yazmayalım fevzi beyin bir bildiği vardır.sen yurtdışındasın galiba.ne kadar zamanda geliyorsun seanslara.bir de nekadar oldu bu tedaviye başlayalı.çok soru sordum galiba.öpüyorum canım

çok sevindim canım kilo vermene. yavaş yavaş ta olsa kilolardan kurtuluyoruz.şu an kaç kilodasın canım.sen bayağı yol aldın galiba.darısı başıma benim yolum bayağı uzun çünkü.

tamam menüleri yazmayalım fevzi beyin bir bildiği vardır.sen yurtdışındasın galiba.ne kadar zamanda geliyorsun seanslara.bir de nekadar oldu bu tedaviye başlayalı.çok soru sordum galiba.öpüyorum canım
selam nasılsın hergafcımcanım normalda haftada bırdı almanyaya gıtme durumundan dolayı ayda bır 3 kere yapıyorum 18 kılo verdım ama kuculme daha fazla
bakalım ne olacak ama allah omur verırse bu sefer bıtırecegım kıloları menu
yok paylasım tam gaz ayrılmak yok buralardan ona gore

tamam canım fevzi bey öyle dediyse vardır bir bildiği..ben birbirimizi kontrol edelim diye yazıyordum bundan sonra diğer tpiğe yazarım sadece orda bildirmek durumundayım çünkü..
sana iyi yolculuklar canım şimdiden..iyi oldu ailenle daha çok vakit geçirdin..
reglim devam ama sancım azald şişlik devam ediyor..tartılmamak için zor tutuyorum kendimi..ama hiç kaçak yapmadan aynen devam ediyorum birazdan aramı yapıcam..araşır konuşuruz canım öpüyorum seni..
cok sagol nıhalım evet ıyı oldu ama ılk defa almanyayıda ozledım sancıların gecmesıne sevındım cunku bende cok sancılı gecırıyorum omrumden omur gıdıyor resmen canım benım optum

nıhalcım obur tarafa yazmısın canım tatlı ıstemıyor dıye ısın sırı tam enerjı alımı
ckuru yemısler vucudun ıstedıgı enerjı yı verıyor o yuzden gazala beraber
tamamlanıyorzaten dr ın ıstedıgı o tatlı yoksa duzgun gıdıyor

nıhalcım obur tarafa yazmısın canım tatlı ıstemıyor dıye ısın sırı tam enerjı alımı
ckuru yemısler vucudun ıstedıgı enerjı yı verıyor o yuzden gazala beraber
tamamlanıyorzaten dr ın ıstedıgı o tatlı yoksa duzgun gıdıyor

anladım canım çok tşk ederim..
hergaff ben de c.tesi alcaktım aslında ama kayınvalidemler geliyor Ankaradan o nedenle p.tesiye aldım..

mrb kızlar 5 seansta 4 kilo verdim bugün gittim ben 6.seans için ve 300 gr. vermişim biraz enerjim düşüktü ama haftaya kadar telafi edicem fındığı hep çiğ yemem gerektiğini okuduğum halde hep kavrulmuş yemişim :)) bugün markette eşi beni gördü çiğ fındık var dedi bende bugün artık ona geçiyorum :)

mrb kızlar 5 seansta 4 kilo verdim bugün gittim ben 6.seans için ve 300 gr. vermişim biraz enerjim düşüktü ama haftaya kadar telafi edicem fındığı hep çiğ yemem gerektiğini okuduğum halde hep kavrulmuş yemişim :)) bugün markette eşi beni gördü çiğ fındık var dedi bende bugün artık ona geçiyorum :)
canım cok sevındım sımdı 4 kılo gıbı degılde daha fazla vermıssın gıbı duruyor nede sureklı paylasımda bulunmuyorsun sureklı kendınden haber ver operım

nıhaal nerdesın cık cık hıc gelmıyorsun nedesın sen burayı senlerdırmıstın
sen yazmadıgın zaman yanlız kalmısım gıbı gelıyor zaten obur kızlar
cok gırmıyor sende yoksun

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınsınız sıkı durun bugun dr gıttım 1 900 vermısım cok sevındım
valla cekım vardı bugun trt 2 reportaj yaptılar benı de cektıler

kızlar selam nasılsınsınız sıkı durun bugun dr gıttım 1 900 vermısım cok sevındım
valla cekım vardı bugun trt 2 reportaj yaptılar benı de cektıler

maşaallah:nazar: ne güzel haberler.tebrik ederim güldalcığım.daha yenilerde 500gr vermiştin şimdide 1900 süpersin. ne yaptın bu hafta sırrını bize de söyle.
güldalcığım bikaç sorum olacak sana,seans aralarının sıklığı kilo verişini hızlandırıyor mu sence.birde ilk seansımda bilekten de gaz verilmişti ama sonraki seanslarda verilmedi.sana nasıl uygulanıyor.

kızlar merhaba.bugün 4.seansım için gitmiştim hiç kilo verememişim çok üzüldüm.enerjimde düşük çıktı.neden böyle oldu ki halbuki herzamanki gibi yedim.uffffff canım çok sıkıldı.ne yapmam lazım yardımcı olun bana

kızlar merhaba.bugün 4.seansım için gitmiştim hiç kilo verememişim çok üzüldüm.enerjimde düşük çıktı.neden böyle oldu ki halbuki herzamanki gibi yedim.uffffff canım çok sıkıldı.ne yapmam lazım yardımcı olun bana
selam canim berlinden sevgilerle almanyaya dondum o yuzden gec oldu kusura bakma
cok cabuk uzuluyorsun vardir bir eksik ya emilim olmamamis enerjin eksik cikti
yada tam yedim diye dusundun ama ekik oldu
o yuzden boyle cabuk uzulme allahtan arti cikmamis ben aliyordum veriyordum
sabirli olacaksin oyle hemen olsun bitsin yok ac kalarak bile bi1senede kilo veriliyor biz ise yiyiyoruz daha ne sabir li ol ye hareket et

moral verdin güldalcığım, çok sağol.veremediğimden çok nerde yanlış yaptım ona üzülüyorum.hareketimi artırmayı düşünüyorum.enerji azlığı az yediğimden mi kaynaklandı acaba.çabuk toparlanacağım inşaallah senin desteğin benim için önemli canım.1 ay sonra mı geleceksin seansa.ben anadolu yakasından geliyorum,inan almanyadan gelmek kadar zor.malum istanbul trafiği.geldiğinde görüşürüz inşaallah

selam kızlar..
güldalım kusura bakma giremedim canım ama kayınvalidemler bendeydi biran fırsat bulup da giremedim..seni perşembe şirketten aradım iyi yolculuklar dilemek için ama yanıt vermedin sonra ben de arayamadım malum perşembe akşamı geldi misafirlerim..
valla aslında ben de biraz bozuğum kötü 3 gün geçirdim çok yorgundum çok uyudum saat 10.30 dan önce kalkamadım ve saatleri hep kaçırdım e gezmeye gittik orda aç kaldım derken bu sefer tatlı ihtiyacım başladı ben de muz falan yedim ama gündüz vakti saçma sapan şeyler yaptım kilo aldığımı şiştiğimi hissettiğim için bugünkü seansımı c.tesiye erteledim ..biliyorum moralimi bozarım çünkü..
neyse bugün başladım yeniden eski düzenime artık yatılı misafirim de yok zaten haftaiçi çok düzenli gidiyorum bakalım işallah herşey yolunda gider de c.tesiye vermiş olurum..
tubiş çok sevindim kilo vermene..
hergaff sakın moralini bozma bak ben de kendimi toparladım yola devam..

X