• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Artık kimse bu başlığa uğramıyo galiba yarın randevum var 2. seansıma gittiğimde 1,5 kilo vermiştim bakalım yarın kaç çıkacak :dance:
maasalah ınsaallah vermıssındır valla ben burdayım sadık bekcısı cunku buraya borcluyum bu sayfada tanımıstım doktorumu
gelısmelerı paylasırsan sevınırım canım

merhaba güldal ,bende kilolu bir bayanım diyet yapmaktan çok sıkıldım.gittiğin yerin adını ve adresini verebilirmisin.önceki sayfada verilen numara senin gittiğin yerin numarası mı?teşekkürler şimdiden

merhaba güldal ,bende kilolu bir bayanım diyet yapmaktan çok sıkıldım.gittiğin yerin adını ve adresini verebilirmisin.önceki sayfada verilen numara senin gittiğin yerin numarası mı?teşekkürler şimdiden
evet canım odur numara bakırkoyde e 5 ustu omur plaza fevzı ozgonul eger baslarsan paylasırsan sevınırım basarılar dıeten sıkıldıysan tam sana gore

selam kızlar..bne de güldalcım sayesinde tanıştım bu yöntemle..yarın ilk kez gidicem bakalım neler olucak gelişmelerden haberdar ederim sizleri..
88 kiloyum..boyum 1.68...yaş:32

selam kızlar..bne de güldalcım sayesinde tanıştım bu yöntemle..yarın ilk kez gidicem bakalım neler olucak gelişmelerden haberdar ederim sizleri..
88 kiloyum..boyum 1.68...yaş:32
canım benım hosgeldın ınsaallah basarırısın basaranları gorsen cok sevınırsın tam da sımdı bırakmak asamasındayken ıyı gelecek sana ye canım doyana kadar

çok sağol tatlım ..valla resmen dersine hazırlanan çocuklar gibiyim...dün akşa videoları izledim..bugün de geçmişi okuyorum 36. sayfaya kadar satır satur okudum canım..şartsız teslim olcam çok heyecanlıyım bakalım yarın neler olucak..
psikoterapiyle aynı anda devam ettiricem işallah bu sefer başarcam canım..tekrar tşk ederim..sana duacı olcam valla zayıflarsam canım)

çok sağol tatlım ..valla resmen dersine hazırlanan çocuklar gibiyim...dün akşa videoları izledim..bugün de geçmişi okuyorum 36. sayfaya kadar satır satur okudum canım..şartsız teslim olcam çok heyecanlıyım bakalım yarın neler olucak..
psikoterapiyle aynı anda devam ettiricem işallah bu sefer başarcam canım..tekrar tşk ederim..sana duacı olcam valla zayıflarsam canım)
canım benım ınsaallah olacak sende basaracaksın tamda bunalıma gırdıgın anda ımdadına yetıstı allaha sukur

canim kac kilosun ideal kilon ne kadar olacak menulerde neler var seans araliklarin nasil olacak

kilom çok canım 115kg ideal kilom 55kg en az 65kg vermem lazım nasıl olacak onuda bilmiyorum.menüm et ağırlıklı.tatlı ,ekmek,makarna,pilav,patates yasak.1hafta sonrasına randevu verildi.ilk seanslar haftada 2 olacak diye biliyordum dedim,haftada birde olabilir dediler.bakalım.sen de tecrübelerinle bana yardımcı olursan sevinirim.

ben de bugün başladım ..hadi bakalım ikimiz hakkında da hayırlısı olsun canım..haberleşiriz..

elimpia sana da hayırlı olsun.sende mi yeni başlıyorsun .senin kilon kaç.
bir sonraki seansının aralığı kaç gün.
birbirimize burdan destek verelim canım.

kilom çok canım 115kg ideal kilom 55kg en az 65kg vermem lazım nasıl olacak onuda bilmiyorum.menüm et ağırlıklı.tatlı ,ekmek,makarna,pilav,patates yasak.1hafta sonrasına randevu verildi.ilk seanslar haftada 2 olacak diye biliyordum dedim,haftada birde olabilir dediler.bakalım.sen de tecrübelerinle bana yardımcı olursan sevinirim.
canim allah yardimcin olsun hic merak etme gider 10 kilo veriyorsun 15 gibi kuculiuyorsun kilosu fazla olanlar daha hizli veriyor sakin korkma ye dr dediklerini sakin diet modu falan olmasin ben o hatayi cok yaptim cok yavas verdim tam uyguladigim zaman haftada 2 kilo veriyordum bazen geri aliyordum gene veriyordum tam 18 kilo giiti sonucta daha 20 kilo var onuda verecegim insaallah

canim allah yardimcin olsun hic merak etme gider 10 kilo veriyorsun 15 gibi kuculiuyorsun kilosu fazla olanlar daha hizli veriyor sakin korkma ye dr dediklerini sakin diet modu falan olmasin ben o hatayi cok yaptim cok yavas verdim tam uyguladigim zaman haftada 2 kilo veriyordum bazen geri aliyordum gene veriyordum tam 18 kilo giiti sonucta daha 20 kilo var onuda verecegim insaallah

sağol canım inşaallah.çok istiyorum,çok yoruldum ve sıkıldım diyetlerden.
güldalcığım, acıkınca öğün dışı olsada yiyebiliyor muyuz?sen nasıl besleniyorsun.ekmek sadece kahvaltıda var sonrasında da yenebilir mi.sen tatlı felan yiyor musun?
kusura bakma çok soru soruyorum ama tecrübeler yazılanlardan daha gerçekci oluyora.s

sağol canım inşaallah.çok istiyorum,çok yoruldum ve sıkıldım diyetlerden.
güldalcığım, acıkınca öğün dışı olsada yiyebiliyor muyuz?sen nasıl besleniyorsun.ekmek sadece kahvaltıda var sonrasında da yenebilir mi.sen tatlı felan yiyor musun?
kusura bakma çok soru soruyorum ama tecrübeler yazılanlardan daha gerçekci oluyora.s
ogunlerini kacirma zamanninda yersen ogun disina zaten gerek kalmaz
tatli yok kesinlikle zaten ceiz badem findik kesiyor tatli istegini. tatli enerji eksikliginde
ortaya cikiyor ekmek sabah haric yok o yuzden diyorya doyana kadar yiyin 1 2 3tabak doyana kadar ogunler cok onemli yedigin zaman enguzel yemegi bile gozun gormuyor kendine zaman ayir bu bizim icin mucize bir yontem o yuzden kimsenin yemek zamanina uyma gerekirse senin yemek zamanina onlar uysun sen saglikli olani yapiyorsun

Back
X