hof benim karboksipunktur arkadasım kayıb nerelerde acaba
gunaydın canım burdayım kardesım dogum yapmıstı onun yanındaydım net yoktu nasılgıdıyor kılo verebıldınmı benım enerjıö gene dusmıs 200 gram vermısım sımdı gene dort elle sarıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hof benim karboksipunktur arkadasım kayıb nerelerde acaba
canım tebrık ederım cok sevındım bende 1 5 kılo verdım enerjım de ıyıye gıdıyor ınsaallahdün gittim doktora çok kızdı bana enerji kaybetmişimde birascık :gitme: 107.9 kilo olmusum oldukca vermişim yani 10 günde bu hafta daha çok dikkat edicem kendime kızdırmıcam :umursamaz:
canım sevkın neden kırılıyor doktor bana bugune kadar hıc bagırmadı belkı bazen sıtem edıyor neden tutturamıyorsun enerjınıcanım valla pazar çagırdı ama bisürü kızıp bagırdı sanki karsısında çocuk var çok sinir oldum açıkcası bakalım bu hafta çerezlerimi daha çok dikkatli yiyorum ögle yeemeginin yanındada yiyorum biraz ama pazar günü açıkca söylücem bu sekilde bagırarak benim şevkimi kırmakdan baska bişey yapmıyo. umarım bu haftada iyi gider ::) iki gündür spor yapamıyorum bende misafirlerimiz oluyor. bu aksam sıkı bi spor yapmak lazım :))))
güldal nerelerdesin
bu konuda birşey sormak istiyorum ben sana.
normal diyetlerde verdiğimiz kiloları diyeti bırakınca iki kat daha fazla alıyoruz.
bu yöntemle tekrar almama garantimiz var mı peki bunu n nerden bileceğiz ki
olumsuz dedıgın yazılar bır kac tane 2000 hasta var canımherkese merhaba,
ben de 9 kasım tarihinde karboksipunktura başladım ve 10 seansı tamamladım ama maalesef hala hiçbir gelişme yok. iki ileri 1 geri gidip geliyorum. toplamda en fazla 200-300 gr filan vermişimdir. incelme de olmadı ve moralim çok bozuk. bu kadar olumsuz yazıyı da okuyunca daha da ümidim kırıldı.
o kadar çok şey yazılmış ki herkesi takip edemedim. mümkünse bana yardımcı olup, ne kadar sürede kaç kilo verdiğinizi yazar mısınız? veremeyenler ne yaptı?
şimdiden teşekkürler...
olumsuz dedıgın yazılar bır kac tane 2000 hasta var canım
hepsı catır catır verıyor ben de uzun suredır yapıyorum problem bende dr
dedıgını yapmadım sımdı ogrendım yaklasık 15 kılo verdım sımdı hızla verıyorum
yemek duzenı cok onemlı zamanında yemek yasaklara uymak cok onemlı
gerısı cocuk oyuncagı ben cok rejım yaptım ama hep zorluklarla hıc bu kadar
kolay olmamıstı sanada basarılar
teşekkür ederim. ben de herşeyi doktorun dediği gibi yaptığıma inanıyorum ama nedense çözülemedi bir türlü. neyse biraz daha sabredip devam edeceğim. yine de olmazsa artık o zaman düşünürüz. ilgine teşekkürler, sana da başarılarının devamını diliyorum.
teşekkür ederim. ben de herşeyi doktorun dediği gibi yaptığıma inanıyorum ama nedense çözülemedi bir türlü. neyse biraz daha sabredip devam edeceğim. yine de olmazsa artık o zaman düşünürüz. ilgine teşekkürler, sana da başarılarının devamını diliyorum.
herkese merhaba,
ben de 9 kasım tarihinde karboksipunktura başladım ve 10 seansı tamamladım ama maalesef hala hiçbir gelişme yok. iki ileri 1 geri gidip geliyorum. toplamda en fazla 200-300 gr filan vermişimdir. incelme de olmadı ve moralim çok bozuk. bu kadar olumsuz yazıyı da okuyunca daha da ümidim kırıldı.
o kadar çok şey yazılmış ki herkesi takip edemedim. mümkünse bana yardımcı olup, ne kadar sürede kaç kilo verdiğinizi yazar mısınız? veremeyenler ne yaptı?
şimdiden teşekkürler...
selam seher yıldızı canım doktorun onerdıgı ıdeal kıloya ındıgınde
1 aylık koruma programı baslıyor daha sonra kılo almıyorsun
bunun kanıtı doktorun kendısı ve ıdeal kılosuna gelmıs
arkadaslar tanıyorum onlarda kurtuldu kılolardan gerı almıyorlar
basarılar dılıyorum
canım ınsaallah 70 75 yeter dıyorsun ama ıdeal kılona ınmezsen gerı alırsınoff off darısı basımıza güldalcım olumunekankayizsmile idealimize gelsekde bizde kurtulsak su kilolardan artık 70 75 bile yeter bana kaydirigubbakcemile5
canım ınsaallah 70 75 yeter dıyorsun ama ıdeal kılona ınmezsen gerı alırsın
ona gore hayatım sonra buda olmadı dememelısın o yuzden ıdeal kılo.
senın ıdeal kılon kac bırde sen maasaallah cok ıyı gıdıyorsun
daım olsun ınsaallah darısı tum veremeyenlerın basına:lepi: