• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

allah analı babalı büyütsün canım :) ewed dün gittim doktora 1 kilo vermişim tam 10 günsonra çagırdı insallah bi aksilik olmazsa gidicem 27sinde :)

dün gittim doktora çok kızdı bana :( enerji kaybetmişimde birascık :( :gitme: 107.9 kilo olmusum oldukca vermişim yani 10 günde bu hafta daha çok dikkat edicem kendime kızdırmıcam :umursamaz:

dün gittim doktora çok kızdı bana :( enerji kaybetmişimde birascık :( :gitme: 107.9 kilo olmusum oldukca vermişim yani 10 günde bu hafta daha çok dikkat edicem kendime kızdırmıcam :umursamaz:
canım tebrık ederım cok sevındım bende 1 5 kılo verdım enerjım de ıyıye gıdıyor ınsaallah
daha fazla verırız ha gayret

canım valla pazar çagırdı ama bisürü kızıp bagırdı sanki karsısında çocuk var çok sinir oldum açıkcası bakalım bu hafta çerezlerimi daha çok dikkatli yiyorum ögle yeemeginin yanındada yiyorum biraz ama pazar günü açıkca söylücem bu sekilde bagırarak benim şevkimi kırmakdan baska bişey yapmıyo. umarım bu haftada iyi gider ::) iki gündür spor yapamıyorum bende misafirlerimiz oluyor. bu aksam sıkı bi spor yapmak lazım :))))

canım valla pazar çagırdı ama bisürü kızıp bagırdı sanki karsısında çocuk var çok sinir oldum açıkcası bakalım bu hafta çerezlerimi daha çok dikkatli yiyorum ögle yeemeginin yanındada yiyorum biraz ama pazar günü açıkca söylücem bu sekilde bagırarak benim şevkimi kırmakdan baska bişey yapmıyo. umarım bu haftada iyi gider ::) iki gündür spor yapamıyorum bende misafirlerimiz oluyor. bu aksam sıkı bi spor yapmak lazım :))))
canım sevkın neden kırılıyor doktor bana bugune kadar hıc bagırmadı belkı bazen sıtem edıyor neden tutturamıyorsun enerjını
bana en son yemek yemekten korkma dedı dıet yapmayacaksın
yemek ye agır sporlar da yapma

ya yiyorum zaten :S yogurt yemekden migde krampları giriyor artık bana güzellikle söylese zaten bende ona enerjimin neden kaybolduguna dair düsüncelerimi söylücem ama bagırıp çagırınca sinirlerim bozuldu dinlemedi bile bu hafta bende konuscam ama bu sekilde yaparsa benim moralim bozuluo hıh hassas bi insanım ben cnm olmas ki böle hiih

canım benım ınsaallah gececek bunlar bu arada yenı yılını kutluyorum hepımıze saglık mutluluk bol kazanc dılıyorum kılolarımız patır patır gıder ınsaalah

saol canım bende senin yeni yılını kutluyorum :) kalorisiz günler diliyorum sana :)
bu arada bu hafta 200 gr vermişim çok vermişim bee :p bi ilaç verdi toz bişe .:) iki gündür kullanıorum bakalım nolcak

güldal nerelerdesin

bu konuda birşey sormak istiyorum ben sana.
normal diyetlerde verdiğimiz kiloları diyeti bırakınca iki kat daha fazla alıyoruz.
bu yöntemle tekrar almama garantimiz var mı peki bunu n nerden bileceğiz ki

güldal nerelerdesin

bu konuda birşey sormak istiyorum ben sana.
normal diyetlerde verdiğimiz kiloları diyeti bırakınca iki kat daha fazla alıyoruz.
bu yöntemle tekrar almama garantimiz var mı peki bunu n nerden bileceğiz ki

selam seher yıldızı canım doktorun onerdıgı ıdeal kıloya ındıgınde
1 aylık koruma programı baslıyor daha sonra kılo almıyorsun
bunun kanıtı doktorun kendısı ve ıdeal kılosuna gelmıs
arkadaslar tanıyorum onlarda kurtuldu kılolardan gerı almıyorlar
basarılar dılıyorum

herkese merhaba,
ben de 9 kasım tarihinde karboksipunktura başladım ve 10 seansı tamamladım ama maalesef hala hiçbir gelişme yok. iki ileri 1 geri gidip geliyorum. toplamda en fazla 200-300 gr filan vermişimdir. incelme de olmadı ve moralim çok bozuk. bu kadar olumsuz yazıyı da okuyunca daha da ümidim kırıldı.
o kadar çok şey yazılmış ki herkesi takip edemedim. mümkünse bana yardımcı olup, ne kadar sürede kaç kilo verdiğinizi yazar mısınız? veremeyenler ne yaptı?
şimdiden teşekkürler...

herkese merhaba,
ben de 9 kasım tarihinde karboksipunktura başladım ve 10 seansı tamamladım ama maalesef hala hiçbir gelişme yok. iki ileri 1 geri gidip geliyorum. toplamda en fazla 200-300 gr filan vermişimdir. incelme de olmadı ve moralim çok bozuk. bu kadar olumsuz yazıyı da okuyunca daha da ümidim kırıldı.
o kadar çok şey yazılmış ki herkesi takip edemedim. mümkünse bana yardımcı olup, ne kadar sürede kaç kilo verdiğinizi yazar mısınız? veremeyenler ne yaptı?
şimdiden teşekkürler...
olumsuz dedıgın yazılar bır kac tane 2000 hasta var canım
hepsı catır catır verıyor ben de uzun suredır yapıyorum problem bende dr
dedıgını yapmadım sımdı ogrendım yaklasık 15 kılo verdım sımdı hızla verıyorum
yemek duzenı cok onemlı zamanında yemek yasaklara uymak cok onemlı
gerısı cocuk oyuncagı ben cok rejım yaptım ama hep zorluklarla hıc bu kadar
kolay olmamıstı sanada basarılar

olumsuz dedıgın yazılar bır kac tane 2000 hasta var canım
hepsı catır catır verıyor ben de uzun suredır yapıyorum problem bende dr
dedıgını yapmadım sımdı ogrendım yaklasık 15 kılo verdım sımdı hızla verıyorum
yemek duzenı cok onemlı zamanında yemek yasaklara uymak cok onemlı
gerısı cocuk oyuncagı ben cok rejım yaptım ama hep zorluklarla hıc bu kadar
kolay olmamıstı sanada basarılar

teşekkür ederim. ben de herşeyi doktorun dediği gibi yaptığıma inanıyorum ama nedense çözülemedi bir türlü. neyse biraz daha sabredip devam edeceğim. yine de olmazsa artık o zaman düşünürüz. ilgine teşekkürler, sana da başarılarının devamını diliyorum.:nazar:

teşekkür ederim. ben de herşeyi doktorun dediği gibi yaptığıma inanıyorum ama nedense çözülemedi bir türlü. neyse biraz daha sabredip devam edeceğim. yine de olmazsa artık o zaman düşünürüz. ilgine teşekkürler, sana da başarılarının devamını diliyorum.:nazar:

bak canım bende aynısını yaptıgımı dusunuyordum ama
oyle degılmıs tam doymuyormusum doyacaksın zamanınıda
kendıne zaman ayır allah yardımcın olsun

bak canım bende aynısını yaptıgımı dusunuyordum ama
oyle degılmıs tam doymuyormusum doyacaksın zamanınıda
kendıne zaman ayır allah yardımcın olsun

herkese merhaba,
şimdiden teşekkürler...

merhaba cnım kurban bayramından sonraki hafta basladım karboksipunktura yarın 9. seansımı yaptırıcam ve 6,8 kilo verdim incelmede oldu özellikle bel çevrem ve göbegimde çekilmeler oldu göbegim sarkmıyor aksine normalde sarkan bölüm küçülüyor bacaklarımdada incelme oldu çok asırı deil ama genede oldu yaz sonunda giydigim ve zor kapanan pantolonum vardı simdi onunla ölçüyorum kendimi çok rahat kapanıyor ve 4 parmak kadar bosluk olusuyor bacaklarıda bollasdı. doktorun dediklerini ben harfiyen yapıyorum çerezimi eksik etmiyorum aksam tek çesit sebze yiyorum yada çorba. belki her bunyede aynı deildir bilmiyorum ama sadece 1 hafta enerji kaybım olmusdu sonra toparladım çok sükür iyi gidiyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam seher yıldızı canım doktorun onerdıgı ıdeal kıloya ındıgınde
1 aylık koruma programı baslıyor daha sonra kılo almıyorsun
bunun kanıtı doktorun kendısı ve ıdeal kılosuna gelmıs
arkadaslar tanıyorum onlarda kurtuldu kılolardan gerı almıyorlar
basarılar dılıyorum

off off darısı basımıza güldalcım olumunekankayizsmile idealimize gelsekde bizde kurtulsak su kilolardan artık 70 75 bile yeter bana kaydirigubbakcemile5

off off darısı basımıza güldalcım olumunekankayizsmile idealimize gelsekde bizde kurtulsak su kilolardan artık 70 75 bile yeter bana kaydirigubbakcemile5
canım ınsaallah 70 75 yeter dıyorsun ama ıdeal kılona ınmezsen gerı alırsın
ona gore hayatım sonra buda olmadı dememelısın o yuzden ıdeal kılo.
senın ıdeal kılon kac bırde sen maasaallah cok ıyı gıdıyorsun
daım olsun ınsaallah darısı tum veremeyenlerın basına:lepi:

canım ınsaallah 70 75 yeter dıyorsun ama ıdeal kılona ınmezsen gerı alırsın
ona gore hayatım sonra buda olmadı dememelısın o yuzden ıdeal kılo.
senın ıdeal kılon kac bırde sen maasaallah cok ıyı gıdıyorsun
daım olsun ınsaallah darısı tum veremeyenlerın basına:lepi:

:nazar: allah nazardan saklasın canım :Saruboceq: ben doktorun söyledigi herseyi tam olarak yapıyorum canım onun için böyle gidiyor. hiç eksik olmadan çerezimide yiyorum kahvaltımıda yapıyorum çok geç kaldıysam işe genede durup süt peynir fındık felan ekmek yiyiorum öyle çıkıyorum doktorun sözünden çıkmadıgım sürece böyle devam edermişim buyrunnnnnnnnn tam kiloma gelmeden de çıkmaya niyetim yok valla çok bıkdım çünkü özellikle alıs veriş yapamamakdan alsanaalsanasmile
66 olması lazım canım ideal kilomun 70 e kadar gelince bi 4 kiloyuda vermesi problem olmaz artık cnm zaten bakma sen benim 75 70 yeter dedigime boyum 167 benim eskiden 170 çıkıodu bu sefer 167 çıkdı çöküyorum sanırım enine gidince boydan çekio ohaoldumsmile

Back