• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

:nazar: allah nazardan saklasın canım :Saruboceq: ben doktorun söyledigi herseyi tam olarak yapıyorum canım onun için böyle gidiyor. hiç eksik olmadan çerezimide yiyorum kahvaltımıda yapıyorum çok geç kaldıysam işe genede durup süt peynir fındık felan ekmek yiyiorum öyle çıkıyorum doktorun sözünden çıkmadıgım sürece böyle devam edermişim buyrunnnnnnnnn tam kiloma gelmeden de çıkmaya niyetim yok valla çok bıkdım çünkü özellikle alıs veriş yapamamakdan alsanaalsanasmile
66 olması lazım canım ideal kilomun 70 e kadar gelince bi 4 kiloyuda vermesi problem olmaz artık cnm zaten bakma sen benim 75 70 yeter dedigime boyum 167 benim eskiden 170 çıkıodu bu sefer 167 çıkdı çöküyorum sanırım enine gidince boydan çekio ohaoldumsmile
canım ya benım de cekmıs galıba bende 1 68 dım 1 65 cıktım
:teselli:sen gununu pazardan persebeyemı aldın cok merak edıyorum acaba ne kadar verdık bende cuma gıdıyorum bu arada adın ne canım

aynı anda burdaydık demek sen gorememısın hadı bakalım
ıyı haberlerını beklıyorum tatlım allah yar

kaydirigubbakcemile3 pardon eved ben yazıp kapıyorum sayfayı ondan görmemişimdir kaydirigubbakcemile4 saol cnm ya bu aksam eger yetişe bilirsem gidicem yetişemezsemde ertelemek zorunda kalcam mecbur aksam gidince zor oluyor. umarım iyi bi sonuc çıkar on gün oldu kücülme varmı merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 pardon eved ben yazıp kapıyorum sayfayı ondan görmemişimdir kaydirigubbakcemile4 saol cnm ya bu aksam eger yetişe bilirsem gidicem yetişemezsemde ertelemek zorunda kalcam mecbur aksam gidince zor oluyor. umarım iyi bi sonuc çıkar on gün oldu kücülme varmı merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
canım bende verdım gene 600 gram yagdan cok sukur gıtsınde
kac kac gıderse sımdı de hastayım bıraz sastım ınsaallah
enerjım dusmez optum

yorumlaınız hepsini okudum 114 kiloyum zayıflamak istiyorum ama açıkçası 10-15 kiloya 1.400 fazla geliyor. hiç zayıflayamayanlarda var çok kararsıızm . pahalı bir yöntem . ne yapmalıyım.

yorumlaınız hepsini okudum 114 kiloyum zayıflamak istiyorum ama açıkçası 10-15 kiloya 1.400 fazla geliyor. hiç zayıflayamayanlarda var çok kararsıızm . pahalı bir yöntem . ne yapmalıyım.
canım evet pahallı bır yontem ama kalıcı ben cok gec verenlerdenım ama 1 bucuk ayda 9 kıloya yakın verdı caprıse arkadasım ben 17 kılo verdım kuculmeyle beraber 25 kg vermısgıbı gorunuyorum
8 seans sonra 50 tl mart sonuna kadar basarılar dılıyorum

ben başladım arkadaşım...5 günde yani ilk seansımj sonucunda 2 kg vermekle kalmayıp,göğüs,bel,göbekte 3-5 cm arası incelme yaşadım.....ben izmirde yaptırıyorum ve memnunum...aç kalmadan ağır spor ve ağır diyet yapmadan hedefe kitlenmek güzelll.

mümkünse gittiğiniz yerin ismini ve yerini öğreneblirmiyim? ayrıca seans ücreti nedir acaba?

bende bu konuda cok arastırma yaptım ve dr.fevzınn cok ıyı oldgunu duydum cumartsı gıdıp denıcem umarım ıyı gelır ve sızlerle her adımı paylasıcam

dr.fevzının muayenesı var bahcelı evlerde ben 8 seansını 800 tl ye alıcam ama arada kampanyalar oluyomus yakalamak lazım

Telefon numarası vermek yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
dr.fevzının muayenesı var bahcelı evlerde ben 8 seansını 800 tl ye alıcam ama arada kampanyalar oluyomus yakalamak lazım ............
canım hayırlı olsun azım edersen basarırsın paylasırsan sevınırım bende 17 kılo verdım bıraz yavas verıyorum ama olsun kuculerek
verıyorum daha 20 kg verecegım bıtene kadar vazgecmem

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hayırlı olsun azım edersen basarırsın paylasırsan sevınırım bende 17 kılo verdım bıraz yavas verıyorum ama olsun kuculerek
verıyorum daha 20 kg verecegım bıtene kadar vazgecmem
merhaba güldal bende yeni üyeyim bu yöntemle kilo vermek istiyorum ama 25. sayfadan sonrasını okuyamadım artık şimdi hepten pahalı bir yöntem oldu yeni diyetisyene başlamıştım ben ama zor geliyo işte 105.8 kiloyum herhalde 3 kilo verdim 1 haftada ama 2 haftadır doğru dürüst yapamıyorum ve 1 kilo gibi bişey verdim sen 17 kilo vermişsin karboksipunktur ile bunu kaç ayda ve kaç seansta verdin yazarsan çok sevinirim çünkü bende haftasonu gelmeden randevu almak istiyorum büyük ihtimalle ideal kilom 57 baya vermem gerekiyo hiç yoktan yaza kadar baya incelip yine devam etmek istiyorum

merhaba güldal bende yeni üyeyim bu yöntemle kilo vermek istiyorum ama 25. sayfadan sonrasını okuyamadım artık şimdi hepten pahalı bir yöntem oldu yeni diyetisyene başlamıştım ben ama zor geliyo işte 105.8 kiloyum herhalde 3 kilo verdim 1 haftada ama 2 haftadır doğru dürüst yapamıyorum ve 1 kilo gibi bişey verdim sen 17 kilo vermişsin karboksipunktur ile bunu kaç ayda ve kaç seansta verdin yazarsan çok sevinirim çünkü bende haftasonu gelmeden randevu almak istiyorum büyük ihtimalle ideal kilom 57 baya vermem gerekiyo hiç yoktan yaza kadar baya incelip yine devam etmek istiyorum
canim merhaba beni baz alma cunku ben cok yavas veriyorum maddi olarakta cok fazla
onemsemedim cunku 10 katini simdiye kadar ilaclara dietisyenlere verdim benim problemim doktor ye dedi ben alismisim diet mantigina yemedim verdim aldim ama cift dikis oldu cok iyi uydugum zaman cok iyi verdim 6 ayda ideal kilosuna ulasanlari taniyorum yiyeceksin istedigin her seyi ekmek sabah haric pirinc bulgur makarna yasak obur gidalar saatinde doyana kadar serbest eger olanagin farsa hic durma kurtulursun
bu kilolardan ben ideal kiloma gelinceye kadar devam edecegim cunku beni dieten kurtaran dr ime sonsuz tesekurlerimi sunarim eger baslarsan haberdar edersen sevinirim

canim merhaba beni baz alma cunku ben cok yavas veriyorum maddi olarakta cok fazla
onemsemedim cunku 10 katini simdiye kadar ilaclara dietisyenlere verdim benim problemim doktor ye dedi ben alismisim diet mantigina yemedim verdim aldim ama cift dikis oldu cok iyi uydugum zaman cok iyi verdim 6 ayda ideal kilosuna ulasanlari taniyorum yiyeceksin istedigin her seyi ekmek sabah haric pirinc bulgur makarna yasak obur gidalar saatinde doyana kadar serbest eger olanagin farsa hic durma kurtulursun
bu kilolardan ben ideal kiloma gelinceye kadar devam edecegim cunku beni dieten kurtaran dr ime sonsuz tesekurlerimi sunarim eger baslarsan haberdar edersen sevinirim

merhaba cevap yazdığın için çok teşekkürler bende bugün yine bahçelievlerdeki yaşam hastanesine gittim oradaki diyetisyende çok iyiymiş ve ayrıca ozon tedavisi gibi bişey varmış bu tedavi ya bu herkesin yaptığı karboksipunctur yada farklı bişey ama hem cildi güzelleştiriyomuş hemde selülitlere iyi geliyomuş, metabolizmayı hızlandırıyormuş bende buraya gitmeye karar verdim karboksipuncturda tereddütte kaldığım nokta çok yemek yenmesiydi fln alıştığım mantıktan farklı olunca o düşünceyi kıramadım umarım bu doktor bana yardımcı olur Allah yardımcımız olsun a.s

merhaba cevap yazdığın için çok teşekkürler bende bugün yine bahçelievlerdeki yaşam hastanesine gittim oradaki diyetisyende çok iyiymiş ve ayrıca ozon tedavisi gibi bişey varmış bu tedavi ya bu herkesin yaptığı karboksipunctur yada farklı bişey ama hem cildi güzelleştiriyomuş hemde selülitlere iyi geliyomuş, metabolizmayı hızlandırıyormuş bende buraya gitmeye karar verdim karboksipuncturda tereddütte kaldığım nokta çok yemek yenmesiydi fln alıştığım mantıktan farklı olunca o düşünceyi kıramadım umarım bu doktor bana yardımcı olur Allah yardımcımız olsun a.s
allah yardımcın olsun tabıkı once sen ınanmalısın dılerım amacına ulasırsın herkesın ıstegı farklı ben bıktım dıet yapmaktan o yuzden benımıcın ıdeal eger ıstersen kadınlar kulubunun 89 80 bırlıkte zayıflıyor topıgıne gel orda bırbırımızı cok guzel motıve edıyoruz hepımız tombıs hanımlarız o yuzden cok ıyı oluyor her sekılde destek sonuna kadar beklerız canım

ben o kadar yazdım ettim bi gidicem bi gitmeyeceğim diye ama teyzemle dr.u değiştik ve karboksipunctura başladım dün itibariyle cuma tekrar randevum var ama şu yoğurt fındık olayı midemi bulandırdı yiyemiyorum valla dr.u arayıp sordum meyveli yoğurtla yiyebilirsin dedi valla ancak öyle yiyebilirim zaten cuma için sabırsızlanıyorum :))

ben o kadar yazdım ettim bi gidicem bi gitmeyeceğim diye ama teyzemle dr.u değiştik ve karboksipunctura başladım dün itibariyle cuma tekrar randevum var ama şu yoğurt fındık olayı midemi bulandırdı yiyemiyorum valla dr.u arayıp sordum meyveli yoğurtla yiyebilirsin dedi valla ancak öyle yiyebilirim zaten cuma için sabırsızlanıyorum :))
umarım her sey yolunda gıder bende yıyemıyorum yogurdu
o yuzden dr sordum meyvelı yogurt yıebılırmıyım tabı dedı allah yardımcın olsun
senınde hepımızınde

Artık kimse bu başlığa uğramıyo galiba yarın randevum var 2. seansıma gittiğimde 1,5 kilo vermiştim bakalım yarın kaç çıkacak :dance:

Back