• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

valla pelince bende senin gibi düşündüm dedim ye ye bide vermessem fazla kaçırmıım ama 5. seans hala duruyo doktor yemiyosun dedi, doğru valla :) bu sefer yicem bakalım sonuç ne olcak

pelince bende senin gibi düşünüp yemeği fazla kaçırmmaıştım ama 5. seanstayım hala veremiyorum , o yüzden bu hafta yemeye başladım haftaya salıya kadar bakalım ne olcak :)

pelincim akşam yemeğinde eti 1 ayda diyeyim mesela 2 kez yemişimdir fazla değil...genelde ya çorba ya zeytinyağlı sarma felan ya da etli yemek yapıyorum(sebze -baklyat) bende yürüyüş yapıyorum sakıncası yok anlaşılan yürümenin...kilo için değilde alışkanlık olsun diye yürüyorum her gün olmasada çünkü mümkün değil her gün yürüyüşe çıkmam bendede koşu bandı var ama onda yürümektense akşamları açık havada eşimle yürüyoz önce dondurma yiyoz sonra yürüyoz :icecream:

ben 4 öğün besleniyorum doktordan duymadım hiç ikindi akşamı bir yapın diye söylediğine göre yapıyorum...ikindide zaten canım pek bişey istemiyor sadece atıştırma gibi işte yoğurt yemiş meyve yiyorum... börek yemiyorum bana pek iyi gelmedi zaten börekte kesin biz baynlar için konmuştur gün olaylarından dolayı kaydirigubbakcemile5 hafta sonu kahvaltısında belki birer dilim börek daha hoş olur diye düşünüyorum onun dışında abartı ve zarar gibi ... kaydirigubbakcemile2

merhabalar
arkadaşlar ilk baştan beri yorumlarınızı ilgi ile okumakta ayrıca bazı müşteriler lede görüşmekteyim ,(bir erkek müşteri bıraktı ve kendisinin kız arkadaşı diyetisyenmiş)ve moralimi herşeye rağmen bozmamaktaydım.bugün yazmıştım sanırım bir problem oluştu tekrar yazıyorum..hayatım boyunca kilo problemi yaşamamıştım,taki hamileliğe kadar,bu neden ile 2003 de bir zayıflama programına tüm testlerim yapılarak,DR kontrolünde 2 ayda 10 kilo verdim ve korudum.ve sıfır selülit ile bitirdim.Bu yıl stress nedeni ile 10 kilo aldım..karboksipunkturu tercih etmemin nedeni,iş yoğuluğumdan çok zaman ayırmama gerek kalmayacak ,karnım hep tok olacak üstelik sıkılaşacak olmam ve en önemlisi evime çok yakın olması idi.Bir arkadaşım ile nisan sonu başladık,tüm kurallara harfiyen uydum(dr.ısrarla harfi harfine uyamayacağımı söylesede)artık şekerin tadını unuttum ailece yemek düzenimizi değiştirdik.Ayrıca çok rahat kilo veren biriyim ama gittikce şiştim Ve sonuç olarak 3.5 kilo verdim 1 kilosunu geri aldım.9.seansım bitti,dr her seferinde çelişki li cvp verdi,örneğin ceviz toz olarak yenileceğini 2.seans da öğrendim..her öğün yoğurt al dedi sonradan söyledi,börek listede vardı,sen yeme dedi,kuruyemiş patlamış mısır yiyebilirsin dedi sonra yeme dedi,vs vs.son gidişimde canım çok sıkıldı,soru bile soramıyorum,ben içerdeyken başkası girmekte,konsantre olamıyorum,eşimle gidiyorum ayakta kalıyoruz,oradaki arkadaşlar hiç sıkılmadan biraz gezin gelin diyebiliyorlar,daha önce gittiğim sağlık merkezinde dr.seans öncesi ve sonrası
uzuzn uzun konuşup inanılmaz motive ediyorlardı,randevular çok yoğun olduğu halde aynı satte alıyorlar ve bitki çayları verip rahatlatıyordı,istediğiniz zaman direk arayıp cvp alabiliyyorsunuz,fevzi bey bana tüm bu olumsuzluklara rağmen çok cazip gelmşti,bir dr arkadaşım nasıl olur hiç bir test istemez sizden ve herşeyi ye diyebilir dedi,insanlar bünyesin de bir sürü rahatsızlık taşıyabilir vs.çok uzattım farkındayım söylemesi zor ama canan haricinde hiç belge resim kayıt yok .inanın paradan çok geçen zaman üzüldüm,hiç bir sıkılaşmam yok belimde biraz incelme var oda çok normal her insan pirinci tatlıyı ekmeyi bıraksın otamatik 1 2 kilo gidiyor zaten.SABIR SABIR NEREYE KADAR,SÖYLENEN SLOGAN HAFTADA İKİ KERE SPOR YOK DİYET YOK 10 SEANSTA BİTER.BU KRİZDE 10 KİŞİ 10BİN TL YAPAR BİR AYDA YAZIK!SİZLERDEN CVP BEKLYORUM,TOPLANALIM VE DR,dan BİR TOPLANTI TALEP EDELİM(fiyat farklılıklarını hiç söylemiyorum bile)SEVGİLERİMLE,SAĞLICAKLA KALIN....

GAMZECıĞıM ıŞTE BU TULDıNAZ ARKADAŞ GıBı YORUMLAR OKUDUKÇA KOŞULSUZ TESLıM OLAMIYORUM BEN:)))))Kendime göre yorumluyorum asla az yemiyorum sadece yediklerimle ilgili çok seçiciyim.Pirinç yeme denirken karpuz ya da mısır ye börek ye denmez.Hepsinin kötü şekeri yüksek zaten kilo aldırmaları insülin salgısını arttırmaları acıktırmaları aynı.Pirinç yemiyosam bunlarada dokunmuyorum.Öyle işte canım ....

GAMZECİĞİM İŞTE BU TULDİNAZ ARKADAŞ GİBİ YORUMLAR OKUDUKÇA KOŞULSUZ TESLİM OLAMIYORUM BEN:)))))Kendime göre yorumluyorum asla az yemiyorum sadece yediklerimle ilgili çok seçiciyim.Pirinç yeme denirken karpuz ya da mısır ye börek ye denmez.Hepsinin kötü şekeri yüksek zaten kilo aldırmaları insülin salgısını arttırmaları acıktırmaları aynı.Pirinç yemiyosam bunlarada dokunmuyorum.Öyle işte canım ....
yupppiiiiiii kızlar ben çözüldüm 1kg yağ gitti 69,4 dü gördüm iyice konuştum dr lada eşiylede.Valla içim rahat bundan sonra düşüşe geçmişim aynen devam dr ne kadarla doyuyosan o kadar ye dedi 10. seans bitti haftaya salı 11.seansta gene vermiş olacakmışım hiçbişeyi kafana takma bu şekilde devam dedi hadi darısı sizlerin başına :))

yupppiiiiiii kızlar ben çözüldüm 1kg yağ gitti 69,4 dü gördüm iyice konuştum dr lada eşiylede.Valla içim rahat bundan sonra düşüşe geçmişim aynen devam dr ne kadarla doyuyosan o kadar ye dedi 10. seans bitti haftaya salı 11.seansta gene vermiş olacakmışım hiçbişeyi kafana takma bu şekilde devam dedi hadi darısı sizlerin başına :))
Aman maşallah sana arkadaşım :nazar::teytey:

Yasemin umarım buraya bakarsın canım telini yanlış yazmışım sabah toplantıya gitmem gerekti 10:30 gibi okulda olacağım.Arkadaşlar kusura bakmayın mecbur kaldım konu dışı yazmaya.

maşallah maşallah kızımızaaaaaa :)))))))
çok sevindim senin adına umarım daha da güzel olur...

kadnkilerim (abla yokkk) günaydınlar nasılsınız bakalımmmm.....
neler yiyosunuz içiyosunuz haberimiz olsunnnn... yasemincim tekrar tebriklerrrrrr....
aferin kısss sana....
ben de kilolarım gitsin istiyommm :((((
kısssslar ben bugün kendimi acaip şiş hissediyorum neden acabaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????

Son düzenleme:
ilk gittiğimde 58.7 idi, 1 seans sonra 57.6 oldu 4 seans durdu sonra, en son salı gittim 58.6 olmuşum tekrar aldım yani, doktorda enerjin düşük diyo, yiyorumda yemiyo değilim tarif edildiği şekilde gidiyo yemekler 1 hafta ara verdik bu sefer inşallah salı günü gitiiğimde vermiş olurum valla üzülüyorum bide bu şişlik iyice moral bozucu :(

Kızlar bugün itibari ile yediklerimizi yazıyoruz anlaştık mı.Bu sabah perince ile işimiz olduğundan saat 10da kahvaltımı yaptım .Buarada perince herşey için teşekkürler.Sabah hacı sayid de kahvaltı yaptık kaşar peynir beyaz peynir 2 adet yeşil 2 siyah zeytin peynirli omlet domates salatalık 1 dilimde ballı yağlı ekmek ve çay.
Öğlen işe geldiğimde 1 tabak dolusu etli taze fasulye ve yoğurt yedim.
ıkindi yani şu an 3 adet tuzlu kurabiye ve çay sonrada 1 kase kiraz hüplettim.Akşama evde yemek yok allah ne verdiyse acıkmazsamda sadece dondurma yicem .Gün içinde 3,5 lt su içiyorum salıyı iple çekiyorum artık 69 dan aşağı inmek istiyorum.Ver gazı fevzicim ver gazı sönüyorum gitgida şiş miş kalmadı valla.

ayrıca kızlar dün akşam dr un eşiyle yarım saat kadar görüştük herşeyi sordum dedimki bu iş sadece yemeklemi olcak sizin gaz biz yemeden fayda etmezmi oda eder ama daha geç sürede olur amaç fazla yiyip vücuda verdiğimiz gazı dışarı atmak dedi yoksa içinde kalıp şişkinlik yapar dedi.Şu mueyenehane işinide sordum 2010 yılı itibari ile güzellik merkezi adı altında hiçbiryer kalmıcakmış.Ulustaki yerleri güzellik merkezi adı altında olduğundan bakırköyde muayenehane olarak açmışlar geleceğe hazırlık yani .Birçok hastaya bedavadan yapmışlar bu uygulamayı.Kilo vermemek gibi bişey olamaz dedi ben dedimki peki hiç böyle veremeyen olupta parasını geri isteyen kapıştığınız hasta olmadımı oldu dedi.Tedaviyi yarıda kesip sonucu beklemeyenlere verdik paralarını yada dr beyin ye diyipte çaktırmadan diyet yapanları farkettiğinde kendisinin sizinle bu işi yapamıcaz paranızı alın dedikleri oldu.Bu iş için 4-4,5 ayı gözden çıkarıcaksınız dedi.15 seansı 1,5 ayda bile yaptırsanız bu işin sonucu 5 aya kadar kendini göstericek kiminde 2ayda başlar kiminde 4.ayda çözülme olur dedi.Önemli olan sabredip dr un dediklerini yapmanız kilo vermeme bu durumda imkansızdır dedi.

Back