pelince bana neden maşallah dediğini anlayamadım söyler misin ?
eğer yediklerimi kastediyorsan ben pasta börek dondurma yedim 1.5 kg verdim ama öleeee bişi yemeyinca yani dikkat edince veremedimm... onu gördümmm anladın mı şimdi neden abarttığımı...
Banucum pozitif başlamışsınız güne o anlamda maşallah dedim canım.Kişi kendini nasıl kilo vereceğini bilir ben listeye birebir uyamıyorum çünkü normaldede o kadar yemiyorum beslenme şekli fazla değişmiş olmuyo benim için o yüzden kaliteyi daha yükselttim ama miktarı abartmıyorum.Şu an reglim ama canım zerre kadar tatlı dondurma hiç birşey istemiyor.Çok dayanamazsam vanilyalı dondurma yerim oda lıght olur bide bitter çikolata nispetendaha makul.3 ay böyle geçecek benim için gazlı ya da gazsız.İki haftaya kadar belli olur doğru yolda olup olmadığım bakalım canım.
Abartmayı sana dememiştim ki .....Benim için misal belli ölçüde kuruyemiş yiyorum ama onuda fazla kaçırmıyorum.Gamzeliye dedim dr geçen gün Yasemin'e de kıs gibi bişeyler demiş.Ben diyorum dr benim bildiğim beslenme şeklini çok detaylı olmadan öneriyor.Ben ordayken içeri aldığı hastayada önerdi baklagilleri...Çünkü glisemik endeksleri düşük.Durn bi ben uygulayayım durum iyi giderse tüm detaylarını paylaşacağım sizlerle...