• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Nerdesiniz kızlar kaybolmuş herkes ya, banu sen ne yaptın bugün .bir arkadaşımın 7.seansıydı dr la biraz kapışmışlar.Oda gr veremedi daha.Dr a demiş neden veremiyorum oda ne yapıyosun demiş işte sabah kalkınca 2 bardak su içiyorum dr da olmaz 1 bardak iç öğlende etli nohut yiyorum demiş oda olmaz önce etini ye demiş yani kadıncağız ne yapmışsa olmaz demiş anlamadım gitti vereceksin sonuçta diye tutturmuş bende yarını iple çekiyorum ama sanki şişkinliğim kalmadı gibi şöyle bir fısss diye sönsemde 5kg birden versem ne iyi olur ama .Birde şu ulustaki muayene için ebru hanım bana seansı 1000 dolardan yapıyoduk demişti güldala ise ücretsizdi demiş şaşırdım açıkçası neyse çokta bağlamıyor bizi yeterki verelimde .
yasemıncım yanlıs anlama olmasın estetık merkezı varken ucretsız yapmıslar daha sonra merkezı kapatıp sadece zayılama uzerıne calısmaya basladıklarını o zaman 1000 dolardan calıstıklarını bana soyledı paylasmak ıstedım

günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm ben sabah kalktım kendime hint kınasıyla dövme yaptımmm coştummm annem görmesin:)))))

herkese günaydın banucum gözünaydın çok sevindim senin adına ama ben çok üzgünüm dün randevum vardı ,3 seanstır duran kilom bu seansta 1 kilo artmış, doktor enerji yok dedi ama nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum, yediklerimi sayıyım size bana bi akıl verin

kahvaltı; 1 dilim kepek ekmek , peynir, kaşar peynir, salam, gün aşırı yumurta
öğlen; 1 porsiyon et, 1 porsiyon sebze, yoğurt ( et fazla olabilio şişiyorum)
ikindi; yoğurt , badem fınfık ceviz, meyve
akşam; evde ne piştiyse ( çorba yada sebze yada et )

nerde eksiklik ve acıkmıyorum yani doyduğumu hissediyorum canım tatlıda istemiyor :( ama kilo verceğime alıyorum

ben de senin gibiydim 2 kez verdim aldım aldım öleee yaniiiii
şimdi cevizi bıraktım ben tabii dr ne diyor bilemem....ben dondurmda börekte yiyorum ama zaman ne gösteriri bilmiyorum canım sıkma canını yemeye devammm

Merhaba Arkadaşlar;

Düğün ve balayı derken tekrar sizlerleyim. Dün doktora gittim. 3 Haftadır gitmiyordum. Kafama estiği gibi de yemiştim. Sonucunu tartıda gördük. Düğüne 3 gün kala doktorda 79 kilo iken dün 84 kilo geldim :-(

Ya kilo vermesi bu kadar zor da alması ne kadar kolay...

Moralim sıfırdı ama doktor üzülme hemen toparlarız dedi. Ayrıca C.Konak arkadaşımızın yazdıkları tekrar inanmama yardımcı oldu.

Biraz yeme düzeni değişmiş. Yemişler kalkmış. ıkindide de yemek tarzı şeyler ye dedi. Gerçi işyeri ortamında zor ama :-(.

Bakalım cuma tekrar gideceğim. Evde internet henüz yok. Pazartesi sonucu yazarım....

ya ben börek işinide sordum yok onu yeme dedi, listede yazıyo diye herkes ikindiyi börekle geçiştiriyo dedi, ben mecbur kalınırsa demek istedim diyor, o an bişey bulamadınız bi dilim börek yiyebilirsiniz demek istemiş, banada yemek ye dedi ikindide bakalım şimdi bide öle denicem, ama almak istemiyorum ya :(

verdimmmmm dr devam dedi çok güzel dedi enerjii çok iyi dedi ..... akşamları çorba yerine köfte möfte vs vs ye dedi.... valla heyecandan kaç gr verdiğime bakamadım enerjinin düştüğünü görünce... çok yeme sen yine börek bugün kaşar , beyaz ve krem peynir 1 dilim ekmek maydanoz domates omlet tereyağı çay salam
öğlen ıspanak ve musakka yoğurt çok
okulda bugün okuma bayramı vardı 2 dilim kek yedim...
akşam ızgara köfte yaprak sarma yoğurt
üstüne dondurmaaaa
ben cumartesi sabah 10 da orada olacağım

maşallah vermeye devam beanue :lepi: enerjim iyi demişin sorada enerjimin düştüğünü görünce bakamadım demişin :uhm: enejinin yüksek olması daha iyi değil mi?

ya ben börek işinide sordum yok onu yeme dedi, listede yazıyo diye herkes ikindiyi börekle geçiştiriyo dedi, ben mecbur kalınırsa demek istedim diyor, o an bişey bulamadınız bi dilim börek yiyebilirsiniz demek istemiş, banada yemek ye dedi ikindide bakalım şimdi bide öle denicem, ama almak istemiyorum ya :(

bana akşam da köfte tavuk ye dedi... ben de ölee denicem bakalım nolcakkkk...

maşallah vermeye devam beanue :lepi: enerjim iyi demişin sorada enerjimin düştüğünü görünce bakamadım demişin :uhm: enejinin yüksek olması daha iyi değil mi?

yani hani grafikte aşağıya doğru inmesini istiyor onu kastettim yanlış anlaşılmasın çubukların gidişatını kastettimmmm

kilo verenleri okudukça içim bir hoş oluyor ama hemen ardından bakalım ben verecekmiyim diyorum ... şişlik konusuna gelirsem hala değişen bişey yok mezura ile ölçüyorum incelmede yok :) daha fazla sürmez umarım... şu an üzerimde siyah tayt ve uzun siyah bir tişört var (ince görünmek adına tercihim siyah :D) ama göbek önden koştura koştura gidiyor :)) eşim sabah senin popon küçülmüş galiba dedi kaydirigubbakcemile3 bende göbek önde gidiyor ya göz aldanması dedim göbeğim popomdan büyük yani delikafadulden beanucum ben börek yediğimde daha fena acıkıyorum o yüzden bıraktım böreği...artık sıcaklardan mıdır bilemiycem iştah yok fazla ... ama yinede yiyorum tıka basa değil karnımın zili susana kadar ilk zamanlarda ki abartım yok... sabahları bir yumurta dil kaşar ve beyaz beynir bir dilim ekmek üzerine t.yağı çok çok az bal( bunu zorla yiyorum ekmeği yemesemde olur yani) öğlenleri muhakkak köfte veya kırmız beyaz et ızgara yoğurt... salata ve yemek yiyecek mide kalmadı.... ilk zamanlar ki gibi doyuyorum..bebek mevzusu gibi doyunca memeyi bırakıp anamın yüzüne bakıyorum :CüvCüv: ikindide muhakkak meyve yoğurt ve fındık başka bişey yiyesim yok dr. dedi ızgara yemek ye diye ama ne yazık ki istemiyorum istemeden de yiyemem kendiside demişti acıkmadan yemeyin diye o yüzden böyle yapıyorum ...akşamları çorba ,sebze yemeği etli ya da zeytinyağlı ... bindebir ızgara tabii ki bunlardan sadece birini tercih ediyorum :) dondurma akşamları yiyorum ama her akşam değil sadece 2 akşam üstüste yedim birde gece yatarken süt içiyorum çoğunlukla her gece içiyorum alışkanlığım olduğu için dr. demezden öncede muhakkak birer bardak süt içiyoduk ... benim yeme programımda bu bana faydası olmadı şimdilik ama du bakalım :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen hangisini diyosunnnnbak şimdi 3 tablo oluyor birinci yağ ikincisi enerji seviyesini gösteriyor... yanlış mı üçünsü su seviyesi hani ikinci tablonun aşağıya doğru gitmesi gerekiyor o aldığın enerjinin doğru kullanıldığını gösteriyor. kızlar yanılıyor muyum birisi bişi desin açıklama yapsınnnn

sen hangisini diyosunnnnbak şimdi 3 tablo oluyor birinci yağ ikincisi enerji seviyesini gösteriyor... yanlış mı üçünsü su seviyesi hani ikinci tablonun aşağıya doğru gitmesi gerekiyor o aldığın enerjinin doğru kullanıldığını gösteriyor. kızlar yanılıyor muyum birisi bişi desin açıklama yapsınnnn
benım butun cubuklarım asagıdaydı ılk kez her sey yolunda dedı yanı cubuklar asagıda olacak

beanu cum merhaba.Benim ilk ölçümde 2.tablodaki çizgi yukarı doğru idi enerji yüksek iyi dedi daha sonra kilerde hep aşağıda idi böylelerinde de enerji düşmüş daha çok ye dedi... birde su toplanması yazmış biriniz su topluyorsa vücut daha iyi oluyormuş galiba sizede böyle bişey dendi mi? yani bana söylene şekilde enerji bu şekildeydi bi daha ki gidişimde bir soruyum bakayım ne ne değildir belkide benim yanlışım vardır :)

kızlar birde bişey sorucam aranızda yürüyüş yapan ya da spora giden var mı? dr. bunun için size bişey dedi mi? yapın ya da yapmayın diye ...

Gamze merhaba canım.Akşamları et yemesen daha iyi olmaz mı canım arasıra demişsin.Ben ikindi ile akşamı bir yapıyorum 6 gibi en geç hafif bir yemek yoğurt salata gibi.Akşamda meyve yiyorum ve bol su içiyorum.Koşu bandı var evde iki günde bir 45 dk kadar yürüyorum ama hergün kayışını kullanıyorum bide dambıllarla kol sıkılaştırmak için biraz uğraşıyorum.Ben dah önce yaptığım ve başarılı bulduğum gibi beslenmeye özen gösteriyorum.Yeniyim ama siz bana bakmayın:))
Şu tartan makinada grafiklerin sırası ile anlamı ne biliyomusunuz?

gamzeli slm ben spor yapıyodum , uygulamaya başlayınca doktor bırak dedi, ben bırakmak istemedim sadece yürü o zaman dedi haftada 3 kez gidiyorum zaten 30 dak. yürü dedi :)

pelince selam ya sen akşam ve ikindiyi birleştiriosun peki enejin düşmüyomu, ben o kadar yiyorum 4 öğün yinede düşük enerjim anlamadım hiç, kaç kilo fazlan var

12 kilo fazlam var esincim hatta 14 diyelim.Ben diyorum ya yeniyim daha iki seans aldım.2.seansta iyiydi enerjim ilerleyen günlerde ne olacak bilmiyorum.Ama enerjim olsun diye tıka basa yemek istemiyorum bakıyorum kimse bu şekilde patır patır kilo vermiyor öyle olsa yerim tabii.Ben börekle falan verememem gaz falan kar etmez bana ne biliym bende böyle yapıyım iyi olursa sonuçlar sizde uygularsınız 10 güne belli olur herhalde.

Back