• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Bende peki bu kilo veremediklerini söyleyenler hiç sizi sağlık bakanlığına falan şikayet etmediler mi dedim kimse bizi bir yere şikayet edemez bizim yaptığımız uygulama sağlık bak. tarafından onaylı ve tübitak destek veriyor dedi.Tübitak normalde 3yıldan önce hiçbişeye onay vermez bizi 3 ayda destekledi dedi bu bilimsel bir iş dedi.

Valla daha çok şey konuştum ama aklıma gelmiyor atladığım olabilir.Sizin sorucaklarınız varsa onlarıda
belki sormuş olabilirim cevaplarım.Haa bide neden sadece Canan var dedim örnek .Oda cananı siz oluşturdunuz dedi buraya gelip gidenler görmüş yazmış dedi biz çıkarmadık onu dedi insanlar kendilerini reklam yapmak istemedikleri gibi sağlık bakanlığı da bu tür reklamsal faaliyetleri yasakladı dedi sitemizde bile zayıflayanların resimlerini koyamıyourz dedi yani yasakmış üff ya ne bileyim oraya gidince kuzu kuzu dinliyozda kilo veremeyince hiç inanasım gelmiyo vallaaa.

Döktürmüşsün yasemincim.Ayrıca rica ederim canım hayırlı olsun.
Bende bir haftada 1 kilo verdim.Çizelgelerim iyi daha iyi beslen diyor doktor bey.Bu işin olacağına inanıyorum.Beslenmemi biraz daha artırıcam 3 seans almış oldum şimdi ppazartesi 4.yü alıcam.Sonrada haftada 1 giderim o zaman doktor beyle bunu bir konuşayım.Arkadaşlar hep dedim ben yeniyim diye evet doktor bey içerde bir hasta varken diğerini alıyor falan ama soru sorduğunuzda gayet güzel açıklıyor eşi Ebru hanımda aynı şekilde.Aklınıza takılan ne varsa sorun bu ikna olma meselesi inanmadığınız sürece olmaz.
Bu arada ben ordayken Güldal'da Canan'da ordaydı.Canan tek örnek diyosunuz ya Güldal'da bence örnek az yediğimde yada kaçamak yaptığımda veremedim aldım diyor.Ne zaman dendiği gibi yemeye başladım kilo verdim diyor Güldal 1 haftada 3 kilo vermiş.Ödemide olduğu halde 3 kilo.Ödemde vücudunun daha önceden yaptığı birşeymiş.Uygulamayla ilgili değil diyor.Hoş gelir anlatır sizlere....

kızzlarrrr selam sağol yasemincimmmmmm soru - cevapla bizleri aydınlattığın için... devam ediyoruzzz yani moralimizi bozmuyoruzzz

oh be kızlar en sonunda moraller yerine gelmiş bakıyorum.. hepiniz ve de kendim adına çok sevindim.. tam gaz devam ediyoruz değilmi hanımlar... ben bu hafta 2 gündür hiç yiyemiyorum.. kızımın üniversite mezuniyeti vardı onunla koşturdum.. sanırım bu haftasonu sonuç kötü çıkacak ama moralimi bozmuyorum kesinlikle.. vermemişsemde kendi yüzümden verememiş olacağımdan keyfim kaçmayacak:))) hepinize güzel sağlıklı bir akşam diliyorum...

Kimse yok ama yazıym ses tn ana haberde fevz, bey çıkacakmış bu akşam.gece haberlerindede tekralanacakmış galiba
Selam canım bugün senin seansın varken benimde bir tanıdığım ordaydı o sırada çekim ekibide gelmiş .Senem abla dr a bir hayli çıkışmış onunda 8.seansı sanırım hiç veremedi 250g geri almış.Ben bu akşama acıkmadım 2 dilim karpuz yedim evdekiler ayıptır söylemesi pizza yediler ben hakkımı yarın öğleye ayırdım ısıtıp yicem.Yanında ayranla.Sen neler yiyorsun hepimiz yazalım yediklerimizi.

Evet ordaydı muhabbette ettik.Aklım ermiyor yalnız Ebru hanım net olarak diyor ki bizim yöntemimizin vermeme gibi bir riski yok ama yeme programımıza kesin uyulması şartı ile diyor anladığım kadarı ile senem hanım yemk konusunda kısıntıya gidiyor.
Denilenlere tam uyulmadığı sürece yakınma hakkımız yok yani Yasemin'ciğim.Diyet yapılırsa yada yasaklar çiğnenirse olmazmış.
Güldalda ordaydı oda gönülden inanıyor bol yedim haftada 3 kilo verdim veremediğim dönemde ya kaçamak yaptım yada az yedim diyor.
Ben hala yeniyim bir haftada 1 kg verdim burayı okuyanlarda diyecek ki bunun için niye para vereyim ki başlamadan önce dediniz ya inceliyoruz diye bende seans almadan ölçülerimi aldım ayrınıtılı olarak yazdım bi kenara ve bugün bir haftam doldu.Basenden 6 cm bel 5 cm bacak 4 cm kol 3 cm daralmam var bmı 27 den 24'e indi yağ oranına bakılırsa%2 lik bir düşüş var ve böyle giderse harika .....deniliyor ki 10 seanstan itibaren hız kazanılıyormuş yani bu bir süreç işi .........
sen bir örnek olabilirsin inişin devam ederse ne deniyorsa yap canım

günaydın kısssslar naılsınız bakalımm..
yemeye devam ediyoruz sanırım......yasemincim sen neler yiyorsun anlat bakimm...

Nerdesiniz kızlar terkettiniz birden bire siteyi.Hayırdır herkes hedefine ulaştımı yoksa.Dr bey tartılma diyor ama ben söylemiştim tartılıyorum diye mutive ettiği sğrece tartılırım moralim bozulmaya başlarsa tartılmam.Dr'nin tartısı ile benim tartım arasında 1300 gr fark var orda tartılıp hiç birşey yemeden eve gelip dürek aynı kıyafetlerle tarıldım çünkü.Benim ki fazla tartıyor herseferinde yaptım bunu tartı delisiyim ben.Neyseeeeeeee
Sabah dr'nin tarısına göre 66.1 gr çıktım.Bu nedemek tamı tamına 7 günde 2,5 kg demek.Süperim yanı bugün.Orda 68,6 ile başlamıştım.Anlatıyorum ama başta verip duran arkadaşlarda var ya hala korkum sürüyor.Bu gidişle tatilden önce hedefime bile yaklaşırım yahu.........Aman inşallah maşallah deyin hep beraber inşallah cicilerim benim.Hep 58 olsam bi diyordum 55-56 olacağım inşallah yakışmadığını söylüyolar bana o kadar zayıflığın ama olsuuun bana ne....
Ben bu sabah dr'nin dediği gibi bir kahvaltı yaptım bol peynir ceviz fındık az salam domates tam kepekli ekmek
Öğlen köfte ızgara salata yoğurt
ıkindide taze fasulye yoğurt semizotu
Sonra yarım saat yürüyüş kayış dr yürü dedi
Su bol su akşam daha çok su içiyorum
Yazalım hakket yediklerimizi hem aklımızda menü oluşur hem uyarırız birbirimizi hem öğreniriz birbirimizden.Diyet kardeşiliği babında............:))))

kızlarrrrr napıosunuz ???
ben bugün yumurta beyaz peynir ve 1 dilim ekmek balla kaşar peynir salatalık 1dilim salam
öğlen patlıcan yanında 4 küçük parça et ve güzel bir yoğurt
ikindi 4 köfte yanında yoğurt
akşam birazdan yerim aslında aç değilim ama yerim bişi
bu arada ben dün azıcık tatlı kaçamak yaptımmmmmm
pişmanmıyım yarın tartıyı görünce pişman olurummm

Yok ya kimse yok endişe etmeye başladım ama....................
Afiyet olsun banucum ama iki öğündede et dikkatimi çekti öğlen yiyemediysen ikindide yiyin diyordu.Ama sen bizden daha zayıfsın olcak a kadar dimi?

Bu akşam çıktı fevzi bey ses tv'ye benden 4 gün önce başlayan bayan 3 kg verdim diyo röpörtajda bende seviniyorum iyi verdim diye.Ebru hanım bahsetmişti intahar edicek bi hanım vardı eşinde bu nedenle aldatmış mı ayrılmış mı ne ücretsiz destek veriyorlarmış herhalde oydu.20 kiloya yakın vermiş.Biride komşusu uygulayıp 15 kilo vermiş oda görünce bu nedenle geldiğini söylüyor 15 kiloyu 5 ayda vermiş bu arada.Bendede 12 kilo fazla var minumum 3 ay demektir bu da verelimde hayal gibi.
Ama gelin kızlar artık olmuyor böyle.Gamzecim güldalım sindulcanım nerdesinz yahuuuuuuuuu

kızlarrrrr napıosunuz ???
ben bugün yumurta beyaz peynir ve 1 dilim ekmek balla kaşar peynir salatalık 1dilim salam
öğlen patlıcan yanında 4 küçük parça et ve güzel bir yoğurt
ikindi 4 köfte yanında yoğurt
akşam birazdan yerim aslında aç değilim ama yerim bişi
bu arada ben dün azıcık tatlı kaçamak yaptımmmmmm
pişmanmıyım yarın tartıyı görünce pişman olurummm
Canım bende sabah aynı kahvaltı
öğlen 2 dilim dün yiyemedğim dominosun fit pizzası ve diyet dondurma
ikindide çay 3 tuzlu kurabiye eşliğinde ve bir kase kiraz
akşamda 1 tabak taze fasulye yoğurt yedim
Bakalım senin yarın neler olucak bekliyoruz grafik sonuçlarını

Yok ya kimse yok endişe etmeye başladım ama....................
Afiyet olsun banucum ama iki öğündede et dikkatimi çekti öğlen yiyemediysen ikindide yiyin diyordu.Ama sen bizden daha zayıfsın olcak a kadar dimi?

dr söyledi hatta 3 öğün ye dediiii
kızlar ben herşeyi göze aldım inşallah hayırlısıyla gidecek bu kilolarrrrrr

Son düzenleme:
Bu akşam çıktı fevzi bey ses tv'ye benden 4 gün önce başlayan bayan 3 kg verdim diyo röpörtajda bende seviniyorum iyi verdim diye.Ebru hanım bahsetmişti intahar edicek bi hanım vardı eşinde bu nedenle aldatmış mı ayrılmış mı ne ücretsiz destek veriyorlarmış herhalde oydu.20 kiloya yakın vermiş.Biride komşusu uygulayıp 15 kilo vermiş oda görünce bu nedenle geldiğini söylüyor 15 kiloyu 5 ayda vermiş bu arada.Bendede 12 kilo fazla var minumum 3 ay demektir bu da verelimde hayal gibi.
Ama gelin kızlar artık olmuyor böyle.Gamzecim güldalım sindulcanım nerdesinz yahuuuuuuuuu
gunaydın arkadaslar merhaba mavıs pelınce canım ben yemege devam edıyorum dun sıteye gıremedım sıtede problem olusmustu bende zaten mısafırım oyuzden sık gıremıyorum bu arada pelince senı tanıdıgım ıcın mutlu oldum hadı bakalım yemege ve vermege devam

kızlar günaydın
ben dr a gidememdim ...
sabah uyandım regl olmuşum bir yandan üzüldüm gidemediğime ama bir yandan da sevindim çünkü uuzn süredir regl olmamıştır. hormon dengesizliğinden dolayı sevindirik oldum yani...

aysun ben eti ve balığı ağzıma koymayan insandım ama maşallah yemedğim senelerinkini şu bir iki ayda telafi ettim anlayacağınn :)))))) ben sebzeciydimmmm

Herkese merhaba. yazdıklarınızın henüz yarısını okuyabildim. ama bitiricem inş. tüm sayfaları =) Yalnız kafama takılan bazı sorular var.

1. bu yöntemin sağlıksız olduğu ve bazı hastalarda kansere yol açtığı söyleniyor. bunu sizlerde duydunuz mu ?

2. bir anda bu kadar kilo kaybetmeden önce bu doktor kan, şeker vb. tahliller istiyor mu ? Yani bir tarafı yaparken diğer tarafları bozmayalım ?

Back