• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Herkese merhaba. yazdıklarınızın henüz yarısını okuyabildim. ama bitiricem inş. tüm sayfaları =) Yalnız kafama takılan bazı sorular var.

1. bu yöntemin sağlıksız olduğu ve bazı hastalarda kansere yol açtığı söyleniyor. bunu sizlerde duydunuz mu ?

2. bir anda bu kadar kilo kaybetmeden önce bu doktor kan, şeker vb. tahliller istiyor mu ? Yani bir tarafı yaparken diğer tarafları bozmayalım ?
Sen iyisimi doktorun makalelerini oku canım.Herhangi bir tahlil falan yapılmıyor.Ama co2 zaten vücudumuzda var yani nefes gazı verilen miktar çok düşük olduğu için herhangi bir zararıda yok dr kendide söylüyor gerçi .Kanser falan yaptığını düşünmüyorum öyleki tübitak böyle bir şeye onay vermezdi.Biz son derece inanarak başladık şu ana kadar bir zararını görmedik aramıza katılman dileğiyle.

selam kızlar hepiniz cumartesi mahmurusunuz herhalde ortalıkta kimse yok bende meydanı hazır boş bulmuşken döktüreyim.
Sabah 2 kalın dilim kaşar,beyaz peynir 1 dilim ,sosis sote,omlet az yumurta ,1 dilim ballı ekmek ve çay.
öğlen 3 gibi yedim 1 porsiyon krepe sarılı tavuklu mantar ve ayran,1 adet dondurma ve ikindiyi 7 gibi yaptım oda taze sıkılmış karışık meyve suyu ve bol su .Bugün öğleden sonra dişçideydim dolgum kırıldı ve kesildi diş haftaya kaplama yapılcak diş etim çok acıyor bugünlük bu kadar yemek yeter hadi kolay gele ama ben inceliyorum valla birde kafama takıldı turdilnaz gibi yazanlara sesleniyorum seanslarımız bitmeden toplanma işi olmucak biz kendimize 3,5-4 ay süre tanıdık olacağına inanıyoruz lütfen bu konuyu bir daha açmayın motivasyonumuzu bozuyorsunuz amacımız yediklerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşmak şu aşamada olmusuzlukları kaldırıyoruz rafa .Bol kilo vermeli günler dilerken seans aralarınızdaki kilo kaybınız 2şer kilo olur inşallah :)

selam kızlar hepiniz cumartesi mahmurusunuz herhalde ortalıkta kimse yok bende meydanı hazır boş bulmuşken döktüreyim.
Sabah 2 kalın dilim kaşar,beyaz peynir 1 dilim ,sosis sote,omlet az yumurta ,1 dilim ballı ekmek ve çay.
öğlen 3 gibi yedim 1 porsiyon krepe sarılı tavuklu mantar ve ayran,1 adet dondurma ve ikindiyi 7 gibi yaptım oda taze sıkılmış karışık meyve suyu ve bol su .Bugün öğleden sonra dişçideydim dolgum kırıldı ve kesildi diş haftaya kaplama yapılcak diş etim çok acıyor bugünlük bu kadar yemek yeter hadi kolay gele ama ben inceliyorum valla birde kafama takıldı turdilnaz gibi yazanlara sesleniyorum seanslarımız bitmeden toplanma işi olmucak biz kendimize 3,5-4 ay süre tanıdık olacağına inanıyoruz lütfen bu konuyu bir daha açmayın motivasyonumuzu bozuyorsunuz amacımız yediklerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşmak şu aşamada olmusuzlukları kaldırıyoruz rafa .Bol kilo vermeli günler dilerken seans aralarınızdaki kilo kaybınız 2şer kilo olur inşallah :)
aynen sana katılıyorum yasemıncım kım bu kadar yemekle kılo vermıs mesela ben 6 kılo verdım zaten ben ılk 10 seansta bır sey olmayacagını bılerek basladım doktoruma ınanıyorum dıetısyenlerın cok basarılı olmayacaklarınıda bılıyorum cunku yolum ordanda gectı artık gucsuz mutsuz olmak ıstemıyorum cok hızlı vede saglıklı bır sekılde kılo vermek dılegı ıle sevgıler

kızlar dün uzun zamandır görmediğim karboksiye başlayalı 10 seansı yeni biten ve yaklaşık 5 aydır yaptıran gökçe isimli arkadaşımı gördüm son iğneyi dün olmuş valla kızı tanıyamadım dal gibi kalmış benden bile tombikti ya ne popop ne basen ne karın dümdüz olmuş ki arada çikolatada yemiş kaçamakları çok olmuş ne olur ya bizde öyle olalım inanmak istiyorum ama gözümle gördüm 100m. bile yürüyüş yapmadım diyo bide olcaksa olsun bizimde yaaa.

MÜJDE !!!!!!!!!!!!! vermişim kilo hahayttttttttt moralim süper toplamda 3.5 kilo falan ediyo verdiklerim süper iyiyim :))) yürüyüş ve mekikte faydalı oldu sanırım bu arada hergünkü dondurmalarıda öpüyorum onlar korkulcak gibi değilmiş yiyiyn güzelleşin şekerim :))) şişliğim inmişti ama bugün biraz şiş gibiyim neyse indiririm inşallah dr. enerji iyi kiloda vermişin dedi nasıl sevindirik oldum anlatamam :)) ben içerde gazı yerden bir bayan dr. a ikindiyle akşamı bir yapıyorum dedi dr yapma dedi hanginizdi bilemiyorum bu şekilde söyleyen sakın ola yapmayın ben her öğüne uyuyorum eşimde kilo vermiş süper umutlu ve mutluyuzzzzz :))

amaaaaaaa demin kanser yazısını duyunca demoralize oldum :(( öyle bieşy yoktur umarım varsada kaç seanstır yedik gazı eee ayvada yanında yani :) gerçi sağlık sektöründe çalışan akrabalarım var onlar bana zararlı demedi ama neyse yaa neticede kansere yakalanma olasılığımız hep var zaten kaderde varsa olacaksa olur olmayacaksada kim ne derse desin allah ol demedikten sonra bişey olmaz :) benim yazcaklarım bu kadar çok acıktım düdükşüye yemek atıp gelerim yine sizi öpeyim kızlar çünkü ben çok mutluyummm (tık tık tık maşallah :)))

O yazıya benim moralim çok bozuldu kızlar yaaaaaaaaaaaaaa
merhaba pelınce ıyıyım umarım sende ıyısındır nasıl kafanı takıp moralını bozarsın ben 2 ay boyunca butun vucuduma karboksı yaptırdım ozaman butun karboksı yapan merkez ler kapatılsın nefes yoluyla bıle dunya kadar karbondıoksıt gazı alıyoruz malum seyı ıcıyoruz o zaman bız yasamıyoruz bunlar art nıyetlı kısılerın uydurması dogrusu bana sınek vızıltısı gıbı gelıyor moralını bozma o kadarcık gazın oncesınde zaten her an her sey rısklı devammmm arkadasım

vereliniortak

selam hanımlarrrr
önce kilo veren arkadaşları kutluyorum.. heyoooo çok sevindirik oluyorum okudukça.. cumartesi ben 6. senansıma gittim ve bir kilo daha vermişim.. yani toplamda 5 kilo etti.. karnım midem iyice yok oldu pantolonlarım iyice bollanmaya başladı.. moralim çok iyi.. ki ben hafta boyunca yemeyi baya boşlamıştım kızıma koşturmaktan buna rağmen kilo vermişim..
şu gaz olayına gelince ben bu işe başlamadan önce tanıdığım bir kaç doktora sordumki bunlar prof. durlar..vücuda hiç bir zararının olmadığını yaptırabileceğimi söylediler.. içinizi ferah tutun arkadaşlar.. hepinize mutlu sağlıklı ve kilo kayıplı yeni bir hafta diliyorum..

MÜJDE !!!!!!!!!!!!! vermişim kilo hahayttttttttt moralim süper toplamda 3.5 kilo falan ediyo verdiklerim süper iyiyim :))) yürüyüş ve mekikte faydalı oldu sanırım bu arada hergünkü dondurmalarıda öpüyorum onlar korkulcak gibi değilmiş yiyiyn güzelleşin şekerim :))) şişliğim inmişti ama bugün biraz şiş gibiyim neyse indiririm inşallah dr. enerji iyi kiloda vermişin dedi nasıl sevindirik oldum anlatamam :)) ben içerde gazı yerden bir bayan dr. a ikindiyle akşamı bir yapıyorum dedi dr yapma dedi hanginizdi bilemiyorum bu şekilde söyleyen sakın ola yapmayın ben her öğüne uyuyorum eşimde kilo vermiş süper umutlu ve mutluyuzzzzz :))

amaaaaaaa demin kanser yazısını duyunca demoralize oldum :(( öyle bieşy yoktur umarım varsada kaç seanstır yedik gazı eee ayvada yanında yani :) gerçi sağlık sektöründe çalışan akrabalarım var onlar bana zararlı demedi ama neyse yaa neticede kansere yakalanma olasılığımız hep var zaten kaderde varsa olacaksa olur olmayacaksada kim ne derse desin allah ol demedikten sonra bişey olmaz :) benim yazcaklarım bu kadar çok acıktım düdükşüye yemek atıp gelerim yine sizi öpeyim kızlar çünkü ben çok mutluyummm (tık tık tık maşallah :)))

Karı koca sizi tebrik ediyoruz gamzelim.Olacak olacak artık görüyorumki sizin kilo kaybınız daha hızlı oluyor.Benim 10 seans bitti toplamda anca 2kg oldu.Salıya 11.seansım olcak bakalım bende durum ne görcez.Şu kanser lafını kafamızdan silelim bu konu ile ilgili başka dr larında uygulamalarını okudum miktar çok düşük zararından çok faydası var .Ama ben yinede pazartesi günü önce tübitak lab.arıcam sonrada dr fevzi beyi.Bize açıklama yapması gerekli sanırım.Ama ben şunu söyleyeyim daha önce ebru hanımlada konuşmalarımızda bazı kişilerin bu tür iftiralar attığını ve bunlarla mahkemelik olduklarını duymuştum.Bunu kk dada yaşamıyormuyuz birden birileri çıkıyor atıyo ortaya mide bulandırıcı bişey bidaha da yazmıyorlar bile.Arkadaşlar biz bu yola çıkan dengeli düzgün insanlar olduğumuz halde başlangıçtan beri biz bile isyan ettik dönem dönem.Kilo vermeye başlayınca sitemlerimiz eksiliyor.Dr un nerdeyse binlerce müşterisi var bunların içinde eminim parasını veripte vermeyen dengesizin biri çıksa dr u yaşatmazdı.Zaten böyle birşey olmasında demek ki alan razı veren razı sonuç ortada .Yola devam bırakın bu uydurma hikayeleri ben inanıyorum.:olmaz:

selam hanımlarrrr
önce kilo veren arkadaşları kutluyorum.. heyoooo çok sevindirik oluyorum okudukça.. cumartesi ben 6. senansıma gittim ve bir kilo daha vermişim.. yani toplamda 5 kilo etti.. karnım midem iyice yok oldu pantolonlarım iyice bollanmaya başladı.. moralim çok iyi.. ki ben hafta boyunca yemeyi baya boşlamıştım kızıma koşturmaktan buna rağmen kilo vermişim..
şu gaz olayına gelince ben bu işe başlamadan önce tanıdığım bir kaç doktora sordumki bunlar prof. durlar..vücuda hiç bir zararının olmadığını yaptırabileceğimi söylediler.. içinizi ferah tutun arkadaşlar.. hepinize mutlu sağlıklı ve kilo kayıplı yeni bir hafta diliyorum..

serpili selam sanada tebrikler Sen kaç kg ile başladın canım nasıl gidiyor?

günaydın kızlarrrrr
herkese güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyleeee...
bugün benim seansım var ama gitmeyeceğim. yarın gideceğim. bu
gün okulda toplantı var ne zaman biter bilmiyorum...
pelince ve yasemince hiç sesim soluğum çıkmadı 2 gündür aşkolsun beni merak etmediniz nerde bu kıss diye :(((((
neler yiyip içiyosunuz ben dün dengemi biraz bozdummm.... bisküvi yedim ..:((

serpili selam sanada tebrikler Sen kaç kg ile başladın canım nasıl gidiyor?

çok tşk ederim. ben başladığımda 92 kiloydum. üç hafta içinde 5 kilo verdim şimdi 87 yim. 17 kilo daha vermem gerekiyor. ama azimliyim vereceğim. hepimiz vereceğiz ben inanıyorum. burada yazan moral bozucu şeylere de takılmamaya kararlıyım.

hanımlar ben size bugünkü yemek listemi yazıyorum.. ve sizlerden yanıt bekliyorum.
sabah yumurta, beyaz peynir, kaşar peynir, zeytin, 1 dilim ekmek, kahve
öğlen de 5 köfte yanında bakla ve yoğurt
ikindi de ton balığı
akşam haşlama sebze (tavsiye ederim hanımlar sebzeleri sadece haşlayın süzdükten sonra üzerine sarımsakla zeytin yağını karıştırıp dökün inanın çok lezzetli oluyor)
tv seyrederkende meyva..
listemde yanlış olan bir şey varmı ? varsa yazarmısınız? bana fikirde verebilirsiniz.. şunu yeme bunu yeme diyebilirsiniz. ben sevinirim..
hepinize güzel bir hafta diliyorum.

ben bugün aynen omlet ve peynirlerle kahvaltımı yaptım...
öğlen etli bir yemek yerim yanında yogurt
ikindi bilmiommmm ne yesemmm :PPPP
akşama allah kerim ve dondurmaaaaaa

ya kızlar bende aynen 4 öğün yiyorum et yoğurt süt ama faydası yok 5 seans bitti 1 kiloda aldım :( yarın 6.seans var sanki yine almışım gibi hissediyorum ama :(

Back