MÜJDE !!!!!!!!!!!!! vermişim kilo hahayttttttttt moralim süper toplamda 3.5 kilo falan ediyo verdiklerim süper iyiyim :))) yürüyüş ve mekikte faydalı oldu sanırım bu arada hergünkü dondurmalarıda öpüyorum onlar korkulcak gibi değilmiş yiyiyn güzelleşin şekerim :))) şişliğim inmişti ama bugün biraz şiş gibiyim neyse indiririm inşallah dr. enerji iyi kiloda vermişin dedi nasıl sevindirik oldum anlatamam :)) ben içerde gazı yerden bir bayan dr. a ikindiyle akşamı bir yapıyorum dedi dr yapma dedi hanginizdi bilemiyorum bu şekilde söyleyen sakın ola yapmayın ben her öğüne uyuyorum eşimde kilo vermiş süper umutlu ve mutluyuzzzzz :))
amaaaaaaa demin kanser yazısını duyunca demoralize oldum
( öyle bieşy yoktur umarım varsada kaç seanstır yedik gazı eee ayvada yanında yani :) gerçi sağlık sektöründe çalışan akrabalarım var onlar bana zararlı demedi ama neyse yaa neticede kansere yakalanma olasılığımız hep var zaten kaderde varsa olacaksa olur olmayacaksada kim ne derse desin allah ol demedikten sonra bişey olmaz :) benim yazcaklarım bu kadar çok acıktım düdükşüye yemek atıp gelerim yine sizi öpeyim kızlar çünkü ben çok mutluyummm (tık tık tık maşallah :)))