• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

kızlar sağolun az sonra dışarı çıkacağım ama buraya uğramadan gitmek istemedim.... evet nedense sıktım biraz canımı ne var sanki altü üstü ufffff beeeee amma problem yaptımmm.... iyiki burada sizler varsınız... özellikle başından beri canyoldaşım olan yasemin tşkler..... ne bilim böle üstüste bişiler geldi.... eski verdiğim kilomu da almışım ona biraz da canım sıkıldı. sanırım gerildim biraz bugünlerde. okulda da stres ıyyyyy tatil gelse azıcık rahatlasam dr da kafanı rahat tut diyor.....
gamzecim yazdıklarını okuyunca koptum gülmekten.....ben de senin gibiydim açlık krizine girdim ilk haftalarda halbuki 55 ken daha az yiyordum....şimcik 58l im. ama korkmayın verceğim bu aldıklarımı da önemli olan dengeye oturtmak ....... ben yemek yemeyi düşünmekten erken kalkar olmuştum saat 7 de kahvaltı için kalkıyorum .... bahaneyle erken kalkıp istanbul gibi bir yerde sakince kahvaltımı yapıyorum..
güne erken başlayıp işlerimi bitirip okul için hazırlık yapıyorum..... önce bir dengeye sok ondan sonra yersin herşeyiiiii.... bana kuruyemiş yasaklandı. ben kendime kızıyorum daha önce hiç kilo problememim yokken ne kadar düzenli dengeli besleniodum sonra öğretmen olduk daha bi sapıttık...

kızlar tekrar teşekkürler.... neyse cumartesiye kadar nolcek bakalım size bildiririmmmm

farkındaysanız sayımız günden güne artıyor.... bu duruma güleyim mi ağlayayım mı? aaaa ne güzel herkes kilosundan şikayetçiiii :))))))))

Yasemin çok üzüldüm canım bana mı bozulmuşsun.Açık ve net ciddi ciddi düşünüyorum bende.Fakat beni düşündüren bazı konular var.Birincisi koestrolüm var ve öyle kuruyemiş bu anlamda bana uymuyor.Ceviz dışındaki kabuklu yemişler kolestrol yapıyor.Tereyağını hayatım boyunce sürüp ekmeye yemişliğim yok yiyemem.Uygulayabilir miyim bunları bu konuda sıkıntılarım var banu gibi okulda olduğun zaman ki ben 9 -16 çalışıyorum çok zor.Tatil başlayıncada yazlığa giderim.Tatile giderim.Yazın çok sarkar seansları almam.Bir açıdanda incelme olduğuna göre giden yağdır ve bunuda takip ediyorlar anladığım kadarı ile buda kolestrolüme iyi gelir diyede düşünüyorum.Sizleri izliyorum bi yandan tabii.Fabrikasyon lafına takılmışsın.Aldıkları para hiçte az değil özel olarak ilgilenmeyi beklemek hakkımız.Ama dr tv'yede çıkıyor sıkça dolayısıyla çok yoğun bugün ararsan 1 aydan önce gidemiyorsun.Toplu seanslar yapıyor v.s. bu anlamda dedim.Dr.de haksız değil her zaman bu kadar talep görmeyebilir.Yalnız aklıma takılıyor canım.DR SıTESıNDE 10 KıLO FZLASI OLAN 15 SEANS DıYOR.40 KıLO HAZLASI OLANADA 15 SEANS DıYOR.Ben almanyadan yazın gelicem zamanım yok diyene 2 seans diyor.Bunlar dışardan bakınca rahatsız ediyor.Ne biliym.ınşallah ama cani gönülden diliyorum inşallah verinde banada ümit kapısı olun canım.Asla ne kırıcı olmak nede alaycı olmak isterim.Alaya alsam ne işim var hergün burda okur güler geçerim.Ben nette yazdığım herşeyi ciddi alırım.Lakayıt değilim yazdıklarımda.
Sizdede vardır sanırım geçen tv'ye bir kadın çıktı.Şu lut gölü tuzu ile termal sauna şortu çıkaran firma var ya şimdide krem çıkarmış.Bir seansta noter huzurnda bir beden inceltiyor diyor ama kadın 80-90 arası bi kiloda.ınsan bunları görünce şüpheci oluyor.Çok züldüm canım.Kusura bakma.

Yasemin çok üzüldüm canım bana mı bozulmuşsun.Açık ve net ciddi ciddi düşünüyorum bende.Fakat beni düşündüren bazı konular var.Birincisi koestrolüm var ve öyle kuruyemiş bu anlamda bana uymuyor.Ceviz dışındaki kabuklu yemişler kolestrol yapıyor.Tereyağını hayatım boyunce sürüp ekmeye yemişliğim yok yiyemem.Uygulayabilir miyim bunları bu konuda sıkıntılarım var banu gibi okulda olduğun zaman ki ben 9 -16 çalışıyorum çok zor.Tatil başlayıncada yazlığa giderim.Tatile giderim.Yazın çok sarkar seansları almam.Bir açıdanda incelme olduğuna göre giden yağdır ve bunuda takip ediyorlar anladığım kadarı ile buda kolestrolüme iyi gelir diyede düşünüyorum.Sizleri izliyorum bi yandan tabii.Fabrikasyon lafına takılmışsın.Aldıkları para hiçte az değil özel olarak ilgilenmeyi beklemek hakkımız.Ama dr tv'yede çıkıyor sıkça dolayısıyla çok yoğun bugün ararsan 1 aydan önce gidemiyorsun.Toplu seanslar yapıyor v.s. bu anlamda dedim.Dr.de haksız değil her zaman bu kadar talep görmeyebilir.Yalnız aklıma takılıyor canım.DR SİTESİNDE 10 KİLO FZLASI OLAN 15 SEANS DİYOR.40 KİLO HAZLASI OLANADA 15 SEANS DİYOR.Ben almanyadan yazın gelicem zamanım yok diyene 2 seans diyor.Bunlar dışardan bakınca rahatsız ediyor.Ne biliym.İnşallah ama cani gönülden diliyorum inşallah verinde banada ümit kapısı olun canım.Asla ne kırıcı olmak nede alaycı olmak isterim.Alaya alsam ne işim var hergün burda okur güler geçerim.Ben nette yazdığım herşeyi ciddi alırım.Lakayıt değilim yazdıklarımda.
Sizdede vardır sanırım geçen tv'ye bir kadın çıktı.Şu lut gölü tuzu ile termal sauna şortu çıkaran firma var ya şimdide krem çıkarmış.Bir seansta noter huzurnda bir beden inceltiyor diyor ama kadın 80-90 arası bi kiloda.İnsan bunları görünce şüpheci oluyor.Çok züldüm canım.Kusura bakma.

Artık kapatalım şu kızma küsme konusunu ya geçti gitti.Bakın arkadaşlar doktorun bir yazısını buldum nette okudum ama neresiydi hatırlayamadım şimdi orda bir laf yakaladım bilmem ne kadar doğru anlamışım ama şöyle diyordu karbondioksit gazı 2 ay gibi bir sürede vücutta etkisini göstermeye başlar .Yani seans sayısından ziyade süreç önemli dr 3-3,5 ay diye sanırım bu yüzden diyor eğer 10 seansı 1 ayda yaptırsak bile ideale inmek için iş bize kalıyor.Bana gösterdiği örneklerde 14 seans ,12 seansta ve yaklaşık 2,,5 ay gibi yağı sıfırlanmış bizim topiklerin:))yani biz seans aralarını yada toplam seansı 3,5 aya yaydırırsak rakamsal ve bedensel incelmeyi yakalıcaz gibi geliyor bana.Birde kızlar dr hangi programda çıktı bana denk gelmedi zaten gelmeside imkansız malum işte oluyoruz ama propgram arşivinden bulabiliriz belki izleyen varsa.Bu arada lut gölü tuzu ve korsesi hiç bir şeye yaramıyor tuz bitti korsa çekmecede yani para tuzağı.Anneme veriyorum arada spor yaparken giyiyor.Birde beyoğlunda rebul eczanesi sahibi yapmış bir krem buda inceltiyor deniliyor masajla yerinde uygulama yapılıyor ama bu ve benzeri kremler anlık incelme sağlayıp sabaha aynen getiriyor simitleri.Bizzat yaptıran arkadaşım 2,5 cm inceldi ama ertesi gün aynı tombik kadın oldu .

Herkese selamlar.Beanu bugün seni karamsar gördüm :( sen bana moral veren insan ...ne oldu birden bire.:1shok:Yasemincim sadece yoruma şaşırdım afallamıştım takma kafana sana kızgın değilim üzülme olur mu? a.s. Hoşgeldin aramıza yeni arkadaşımız.Gerçi bende yeniyim ama senden birkaç gün eski olunca yeni olarak görmek zorundayım seni ;)

Arkadaşlar dün akşam açlıktan resmen geberdim :D Allahım uyusamda uyumadan önce bir bardak süt içsemde sabah olup kahvaltı yapsam diye debelendim.Gündüz yediklerim geçici bir doygunluk vermiş anlaşılan ,aslında öncekilere göre daha az yediğimin farkındaydım.Eşimde bende akşam bayağı zorlandık.Sağolsun eşim alternatifler sundu bana :D dondurma yesek mi napsak diye yooooooook dedim beni yoldan çıkartamazsın sabret yasakkelime neyse bugün öğlen daha iyi bir ziyafet çektim kendime eşim ne yaptı bilemiyorum onun ağır iş temposu öğün aksamasına sebeb oluyor.Her zaman eve gelip yeme şansı olmayacak.Akşam için yöresel tarhana çorbası yaptım birde zeytinyağlı taze fasulye koycam ocağa hangisini isterse onu yeriz artık.Bugün dikkatimi çektide iskender falanda yemek varmış öyle mi? ilk sayfalara bir baktım yoksa yanlış mı anladım kıymalı makarnada varmış bide...allahhhh nasıl sevindirik oldum gerçekten var ise makarnaya bayılırım :) acaba fırında makarnada olurmu ki?...kaşar peynirlisi kıymalı değilde...eğer olursa bayram ki ne bayram... bugün biraz alışveriş yaptım meyve falan aldım...en çokkk yeşil erik alırken cimri davranmak beni üzdü:(( yoğurtla tadı olmaz arada azcık müsaade yok mu ki öğle ikindi arası bir kase yesem hadi çilek kayısı yoğurtla yeriz de mevsimi geçmeden doya doya yemek istiyorum yeşil eriği tatlanınca yemek hoşuma gitmiyor :(
Bugün tartıldım düne göre kilom düşmüş ama dr. a gittiğim günkü kilomda değilim hala yarım fazlam var :) finduk fistuk çok yaramış bana eee her gün kuruyemiş yeme alışkanlığım yoktu ondan olmalı :P Birde haftaya bugün regl olmam gerek 1 hafta kalmasına rağmen onun şişkinliği mi var acaba? regl olmaya yakın mı C20 verilmiyo yoksa regl görmeye başlanınca mı?

Yasemin evet eşimle beraber bu yola baş koymamız çok büyük şans ve kolaylık.Fakat eşim biraz kaytarmaya çalışacak , bir hı... desem:roflol: ama şu an için nazına oynamıyorum sonradan şaşarmıyım bilemiycem... üzüm üzüme baka baka hesabı ;) inşallah herşey güzel olur vemağazaya pazara gittiğimizde gördüklerimiz sadece görmemizle kalmaz alıveririzde....o kadar içimde ukte olan kıyafetler var ki ahh ahhh...bir insem istediğim kiloya birde selülitte yok oluyomuş dr.didi inş...:) şimdilik bu kadar... gidip yoğurt meyve yiyim ve fasulyeyi ocağa atayım :) görüşürüz inş gelirim birazdan ...
Gamzelim önce şunu belirteyim regl iken işlem yapılıyor ödem oluşabiliyorda .Öncelikle tartılmayı bırak ben dr. sitesinde soru sormuştum bana 3 tavsiyede bulunmuş.1 tartıyı kafandan at hiç bir anne bebeğini tartarak beslemez dedi bu çok hoşuma gitti ama doğru yani di mi :)) 2 kimsenin lafına aldırış etme 3 gündüz öğününü çok ye.Eğer bunları yaparsan akşam canın çorba bile istemicek.Gün içinde de tatlı istemicek canın bunu tatlı yeme dediğim için değil canın istememesi önemli dedi.
Makarna falan şimdilik yeme iskender falan ye ama önce etini yoğurdunu ye gerekirse 2 porsiyon ye en sonda ekmeğini ye hamburger serbest tek kapak ekmeğini yeme önce içini gerekirse 1 kat ekmeğini ye olayın mantığı bu ben yemicem program bitene kadar pilav makarna falan ölmeyiz ya yediklerimize sayalım o kadar şey serbestken şişirecek şeylere gerek yok.Akşam yemeğinden sonra karpuz erik falan yiyebilirsiniz dedi bana ama siz daha yemeyin 1 ayınız geçsin derim kolay gelsin hepimize.

Evet o kremdede çok yoğun tuz varmış zaten vucudun suyunu çekiyolar anlıkincelme oluşuyor.Valla çok açık gözlü olmak lazım felaket bir piyasa oluştu sayemizde:)))
Yasemin bu karbondioksiti vücudu almanın zararı yokmudur acaba canım.Bu arada dediğin yere baktım ne güzel olmuşsun canım.O da ilginç online üyelik almışmıydın.Kitabı okuyarak mı yaptın.Kısaca bahsedermisin ondan da arkadaşım.

farkındaysanız sayımız günden güne artıyor.... bu duruma güleyim mi ağlayayım mı? aaaa ne güzel herkes kilosundan şikayetçiiii :))))))))

Ne güzel sayımız artsın tabi ama birazda yaptırıpta zayıflayanlar yazsada örnek olsalar bize en azından motive olurduk valla bazen diyorum banuş biz veremezsek eğer dr yandı -tatlicadiarzu-

vallaaa bu kadar yaygarasını yapıoz gören duyan bizi dr ile ortak çalışıyorlar sanacak yasemincim... sıkalım verelim şu yağlarııı

günaydın kızlar günaydın günaydınnn evet ben bugünden itibaren sizlere yediklerimi yazacağım eğer enerjim düşük olursa cumartesi günü yine bu kez nasıl arttıracağımız konusunda konuşurumm değişiklikler neler olmalı bakarımmmm... okişşşş sizlerden de bekliorumm.....
şimcikkkk saat 6 da kalkmışım sıkıntı varyaaaaa bugün yeni bir gün önce motive olayımmmm..
yawsss ben en iyisi size bir tane fıkra yazayım hergün böylece gülerek güne başlayalımmmm.... acıcık bazıları müstehcen olabilir şimdiden özür dilerimm terbiyemizi bozduğum içinnnnn

büyük bir peynir biraz labne 1 yumurta parmak sucuk çerez yasakya yemedimmm yanında çayyy
şimdi de bir türk kahvesi içicem inşallah bir ara hepimiz toplanır içerizzz yağlar gidince şu kahveyi karşılıklı ve gülerek hayali bile güzelllll
Kaynana olmak sanattır...
>
> Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek
> istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
>
> Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin
> evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
>
> Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
>
> Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla
> annesine sorar:
>
> '- Tahmin ettin mi' diye.
>
> Anne duraksamadan cevap verir:
>
> '- Ortadaki kızılsaçlı.'
>
> Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'
>
> Anne cevap verir:
>
> '- Bir tek ondan hoşlanmadım...'
>
>
>

selam kızlarr dün gitim doktora , ben ilk 23 mayısta gitmiştim 58,7 ile başladım, 26 mayıs kilo 57,7 olmuşum 1 kilo net gitmiş, doktor doğru yoldasın git dedi ama net bişeyde sölemio, fındık ceviz yeme sadece ikindide yersin yoğurtla dedi, meyvayıda ye dedi, ben içli köfte falan yiyodum akşamları ye bişey olmaz dedi, dondurma yiyebilirmiyim dedim ye tabi sorun değil dedi, hatta diğer yemeklerden kısma dondurma var diye onlardanda ye dedi :) 3 günde 1 kilo şaşırttı beni ilk gittiğimde regl dönemimin sonuydu onuda sordum onun şişliği gitmiş olabilirmi dedim, hayır yağ kaybetmişsin dedi valla çok sevindim , herşeyi ye dedi bana ben kahvaltıda börekte yiyorum kepek ekmeğide bişey demedi listeme baktı, ye ye ye başka bişey dediği yok zaten :)

bu arada banucum fıkran çok güzeldi bende size biraz önce okuduğum ve çok beğendiğim bi yazıyı yollamak istedim ..

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir.
Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur.
Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.
Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.
Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Herşey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan eser burdan eser, kaya banamısın demez!
Bildiniz, Tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı....

Sırtında bir acı ile uyanır....
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır...

BEN de seninle aynı kilodayım ama ben daha veremedim senin boyun kaçtı canım yaaaa............ senden feyz alacağım inşallah cumartesiye kadar ben de senin gibi veririm

teşekkür ederim banucum valla şöle özet geçiim mesela 3 gün oldu zaten ilk gittiğimde akşamdı orda burger dan bi menü yedim, ertesi gün sabah börek yumurta peynir kepek ekmek dolu dolu kahvaltı yaptım öğleni çöp kebap mercimek çorbası akşamına çiğ köfte 6 tane , gece de birazcık dondurma, 2. günümde bol peynirli kaşarlı domatesli yeşillikli kahvaltı yaptım ,öğlen ızgara köfte taze fasulye salata yedim, ikindide yoğurt meyva yedim, akşamınada 3 tane içli köfte yedim, 3. gün sabah peynirli omlet kaşar yeşillik yedim, öğlen mantarlı et sote taze fasulye salata yedim, ikindide bitane talaş böreği ve ayran, akşamda çorba ve kabak yemeği , tabi sabah ve öğle yemeklerinde hepsinde ceviz fındık badem yedim 2 avuç, dün akşam sadece ikindi için ye dedi ama çerezleri aynen diğer yediklerime devam ediyorum , umarım böle gider dengem bozulmaz :)

benim boyum 1,59 ,26 yaşındayım, ben 2 ay önce 64 kilo idim kendi çabamla diyet spor 58 e indim, bu yöntemde kalıcı falan duyunca 3 kilo fazlam kaldı onuda bu şekilde vermek istedim umarım veririm :)

Merhaba!!!ben canan.karboksıpunctur tedavısı gorenlerdenım.gecenlerde sıteden bana bahsettıler merak ettım ve baktım.hakkımda yazılanlar hosuma gıttı.babamı kaybettıkten sonra kortızon kullandım ve kılo aldım.aldıgım kıloları bu tedavıyle verdım ve hala vermekteyım.ıdeal kıloma 2,eskı kıloma 8 kg kaldı.3 yıl yabancı bır bedenle yasadıktan sonraı eskı halıme donmek benım ıcın ımkansızdı.halbukı Öle degılmıs.kendımı mutasyona ugramıs gıbı hıssederken kurtulmak ıcın arastırmalar yaptım.ancak zayıflarken daralmak vucudumdakı bırtakım degısıklıklerden(kÖtÜ)aynı anda kurtulmak ıstıyordum.son 3 yıl berbat bır donemdı.mucadele gucum bıle kalmamıstı cunku amacım sadece zayıflamakla sınırlı degıldı.zayıfladıktan sonra boŞ bır cuval gıbı durmak ıstemıyordum eskısı gıbı fıt ve dınamık olmak da ıstıyordum.amacım hep 36 beden pantolaonlarımı yenıden gıyebılmektı kı buna sadece 1 beden kaldı.:):) tedavıye basladıgım tarıh doktorumuzun ÖmÜr plazaya tasındıgı gunle aynı.::)gıttıgımde umutsuzdum aslında konuyu okuyup tedavı hakkında bılgıler toplamıstım ama kendıme ınancım yoktu.bır daha asla eskı canan olamayacakmısım gıbı gelıyordu.kısacası ımkansızdı.kendıme ÖrdÜĞÜm bu duvarı yıkmak ıcın azmettım.tedavım basladıgında anlatılan yemek programı garıp gelmıstı.cunku bız suna ınanmısız ne kadar az yersen o kadar zayıflarsın.saÇmalık!..ben peynırı cok severım.alıskın oldugumuz gıbı kıbrıt kutusu buyuklugunde degıl ıstedıgım kadar yıyebılmek Özgurlugu tedavının ayrı bır mucızesı.ılk hafta basladık.duzene tam ayak uydurucakken cevrenın baskısı ŞÖle kı bu kadar yıyerek nasıl zayıflayacaksınız asla olamaz gıbı sÖzlerı benı tereddute soktu -halbukı daha 3.gun yag atmaya baslamıstım-ve ben az yedım acıktım randevuya gıtıgımde doktorum bana:sen dıyet mı yaptın?dedı.evet demekten korktum ama yıne de sÖledım.cevrene kulak verme dedıgımı yap basaracaksın deyınce o hafta korkusuzca yemek yedım veeeeeee 1 seansta tam 3.800 kg verdım.Şoke olmustum.ınanılmazdı.anladım kı ne kadar yersen o kadar zayıflarsın ama saatlere uyarak kalıtelı yıyerek.artık kımseyı degıl sadece kendımı dınlıyorum ve beynım bana ne zaman doydun derse o zaman kalkıyorum yemek masasından.Şımdı o kadar pozıtıfım kı Özgurce gıyınıp,ÖzgÜrce dısarı cıkabılıyorum.cunku ben zaferımı kazanmak uzereyım.su an kolajen evresındeyım yanı sıkılaŞma evresı cok kılo veremesemde daraldıgımı gormek bana bulutların Üzerıne cıkmıs gıbı hıssettırıyor.3 yıllık hantallıktan sonra eskısı gıbı kosturuyorum.hareketı sevıyorum.cunku hafıfledım.ayrıca herkese tavsıye edıyorum.ınanmak basarmanın yarısıdır.aslında bence tamamıdır!:):):)herkesın huzurunda sevgılı doktorum sayın fevzı ÖzgÖnÜl'e,sevgılı eŞı ebru ÖzgÖnÜl'e ve tatlı meleklerıme(dr.dream calısanlarına)sonsuz sevgı ve tesekkurlerımı sunuyorum.gorusmek uzere...

Evet o kremdede çok yoğun tuz varmış zaten vucudun suyunu çekiyolar anlıkincelme oluşuyor.Valla çok açık gözlü olmak lazım felaket bir piyasa oluştu sayemizde:)))
Yasemin bu karbondioksiti vücudu almanın zararı yokmudur acaba canım.Bu arada dediğin yere baktım ne güzel olmuşsun canım.O da ilginç online üyelik almışmıydın.Kitabı okuyarak mı yaptın.Kısaca bahsedermisin ondan da arkadaşım.

Pelincim co2 gazının vücuda hiçbir zararı yokmuş zaten oksijen alıp co2 veriyoruz nefes alırken yani zaten vücudumuzda dolaşıyor dr un yazılarından da okuduğum kadarı ile dışardan verilen co2 kan akışını hızlandırarak metabolizma hızını tetikleyip yağ yaktırıyormuş.Online olmadan kilo verilmiyor çünkü msnden yazışarak seni motive ediyorlar.Destek ürünler ordan veriliyor kitap sadece konuyu anlamak ve niyet etmek adına kitap alınıyor işin mantığı orda diğer kısım sana kalıyor.Destek ürünler var onları kullanıyorsun ve her gün 1 saat hareket edeiyorsun yağsız tuzsuz beslenmeya suyu çiğnemeye alışıyorsun buda bambaşka bir program dehşet kilo verdim ama hayatımı böyle devam ettirmek zor geldi genede geriye çok kilo almadım.7kg geri döndü 83 den inmiştim 64 e.İşte şu an şaşırıyorum geçen yıl kardeşim sözlenirken 38 beden kumaş pantolon almıştım bugün onu giydim ve ne güzel oldu.kilo hala 69 ama incelme 64 kadar .Kilo bekçiliği daha pahalı karboksiye göre destek ürünlerde pahalı çünkü sürekli kullanıyor ve almak zorunda kalıyorsun ama bekçilerim çok iyiydi harika motive ediyorlar yılgınlık hissetmiyorsun.Görüşmek üzere:)

Back
X