• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karboksipunktur ile kilolara veda..

Merhaba!!!ben canan.karboksİpunctur tedavısı gorenlerdenım.gecenlerde sıteden bana bahsettıler merak ettım ve baktım.hakkımda yazılanlar hosuma gıttı.babamı kaybettıkten sonra kortızon kullandım ve kılo aldım.aldıgım kıloları bu tedavıyle verdım ve hala vermekteyım.ıdeal kıloma 2,eskı kıloma 8 kg kaldı.3 yıl yabancı bır bedenle yasadıktan sonraı eskı halıme donmek benım ıcın ımkansızdı.halbukı Öle degılmıs.kendımı mutasyona ugramıs gıbı hıssederken kurtulmak ıcın arastırmalar yaptım.ancak zayıflarken daralmak vucudumdakı bırtakım degısıklıklerden(kÖtÜ)aynı anda kurtulmak ıstıyordum.son 3 yıl berbat bır donemdı.mucadele gucum bıle kalmamıstı cunku amacım sadece zayıflamakla sınırlı degıldı.zayıfladıktan sonra boŞ bır cuval gıbı durmak ıstemıyordum eskısı gıbı fİt ve dınamık olmak da ıstıyordum.amacım hep 36 beden pantolaonlarımı yenıden gıyebİlmektı kı buna sadece 1 beden kaldı.:):) tedavıye basladıgım tarıh doktorumuzun ÖmÜr plazaya tasındıgı gunle aynı.::)gıttıgımde umutsuzdum aslında konuyu okuyup tedavı hakkında bılgıler toplamıstım ama kendıme ınancım yoktu.bır daha asla eskı canan olamayacakmısım gıbı gelıyordu.kısacası ımkansızdı.kendıme ÖrdÜĞÜm bu duvarı yıkmak ıcın azmettım.tedavım basladıgında anlatılan yemek programı garıp gelmıstı.cunku bız suna ınanmısız ne kadar az yersen o kadar zayıflarsın.saÇmalık!..ben peynırı cok severım.alıskın oldugumuz gıbı kıbrıt kutusu buyuklugunde degıl ıstedıgım kadar yıyebılmek Özgurlugu tedavının ayrı bır mucızesı.ılk hafta basladık.duzene tam ayak uydurucakken cevrenın baskısı ŞÖle kİ bu kadar yıyerek nasıl zayıflayacaksınız asla olamaz gıbı sÖzlerı benı tereddute soktu -halbukı daha 3.gun yag atmaya baslamıstım-ve ben az yedım acıktım randevuya gıtıgımde doktorum bana:sen dıyet mı yaptın?dedı.evet demekten korktum ama yıne de sÖledım.cevrene kulak verme dedİgımı yap basaracaksın deyınce o hafta korkusuzca yemek yedım veeeeeee 1 seansta tam 3.800 kg verdım.Şoke olmustum.ınanılmazdı.anladım kı ne kadar yersen o kadar zayıflarsın ama saatlere uyarak kalıtelı yıyerek.artık kımseyı degıl sadece kendımı dınlıyorum ve beynım bana ne zaman doydun derse o zaman kalkıyorum yemek masasından.Şİmdİ o kadar pozıtıfım kı Özgurce gıyınıp,ÖzgÜrce dısarı cıkabılıyorum.cunku ben zaferımı kazanmak uzereyım.su an kolajen evresındeyım yanı sıkılaŞma evresı cok kılo veremesemde daraldıgımı gormek bana bulutların Üzerıne cıkmıs gıbı hıssettırıyor.3 yıllık hantallıktan sonra eskısı gıbı kosturuyorum.hareketı sevıyorum.cunku hafıfledım.ayrıca herkese tavsıye edıyorum.ınanmak basarmanın yarısıdır.aslında bence tamamıdır!:):):)herkesın huzurunda sevgılı doktorum sayın fevzİ ÖzgÖnÜl'e,sevgılı eŞİ ebru ÖzgÖnÜl'e ve tatlı meleklerıme(dr.dream calısanlarına)sonsuz sevgı ve tesekkurlerımı sunuyorum.gorusmek uzere...

Seninle tanıştığıma çok memnun oldum dr un yanındaki kızlara bu siteden ben bahsettim hatta senide sordum.Acın için başın sağolsun demekten ve rahmet dilemekten başka bir şey gelmesede elimizden başarının mutluluğunu yazdıklarından bile olsa bende yaşadım.Helal olsun sana arkadaşım sorum şu sana kaç kg ile başladın ve toplam ne kadar bir zamanda ne kadar kilo verdin idealin kaç önümüzde başaran tek örnek sensin hepimizi aydınlatırsan sevinirim yediklerini ve bize tavsiyelerini paylaş lütfen tebrikler arkdaşım yolun nerdeyse bitmiş el freni çekme zamanın gelmiş :)

tesekkur ederım YASEMINCIM.
.ben 81.8 ıle basladım.su an 65 kıloyum ama tuketmem gereken yaglarım bıttı sıfırladım.sen de hatta herkes basarabılır sadece doktoru ıyı dınleyın her gun kendı hayatınıza gore ayarladıgınız saatınıze uyun.8 kg bır basamak atlıyomus vucut.su an belkı senınle aynı yemeklerı yemıyoruz mesela ılk basladıgımda seker yasaktı sadece kı ben cayı bıle yaklasık 7 yıldır sekersız ıcıyorum ama su an sabah kahvaltıda bal yıyoebılıyorum hatta yemem lazım .17 kılo verdım ıdeal kılom 63 ben ama ben 57 ye dusmekte kararlıyım.gercı su ana 65 ın altında gorunuyorum cunku sıkılasma kesınlıkle oluyo hele kı su an tam o evrenın ıcındeyım bundan sonra sadece vucudum sıkılasıcak sıkılasma evresı tahmınım 3 hafta sonra bıtecek ama bu benım ıcın gecerlı su an 2 basamak atladım cunku.bu evre bıtınce daha hızlı verıcekmısım.EN BUYUK TAVSIYEM SAKIN AC KALKMA OGUNLERINDEN.TANISTIGIMA SEVINDIM.YEMEK SAATIM GELDI.GELICEM YINE.:)

merhaba canan valla bravo sana harika vermişsin , acaba vücutta ne kadar çok yağ varsa vermekde o kadar kolaymı oluyo, senin kaçıncı seansın, bide sen diiosunki idealimin altına düşcem seanslara devam ettikçe bu mümkünmü yanş vücut yağ yakmaya zayıflatmaya devammı ediyor, doktor ne diyor bu konuda, bide doktor görüşmeleri çok kısa tutuyor sanki yangından mal kaçırır gibi, ne sorcağımı bile unutuyorum o kadar hızlı tartıp yolluyoki ne yiyorum içiyorum sormuyo bile, devam et devam et, sıkılaşmanı senmi takip ediosun doktormu yani ilk başta ölçülerin alındımı daraldığını ne kadar sürceğini sölüyo doktor mesela ilk başta benden beden ölçülerimi almadı tartıya çıkınca onlarda belli oluyomu bilmiyorum tabi, açıkcası ben gidiyorum ama beni pek aydınlatamadı doktor tatmin olamadım :(

merhaba kızlar bakıyorum cay kahvemız eksık aslında cokta mutlu oluyorum okudugumda canancım merhaba senı görup fızıgine hayran olmustum bıraz da kızdım boyle harika bır fızıkle neden gelıyor buraya kızlara sordum ne ısı var burda 20kg verdı dadıler keske konussaydınız dedıler bende takıp ettım senı kısmet olursa yarın gorusecegız bakalım soracaklarım var bende cok yavas ıslıyor ne yanlıs yapıyorum görüşmek uzere sevgi ıle kalın

Herkese güzel günler...

Yasemincim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için .Tamam artık tartılmak yok...:utangac: dediğin gibi makarnasız yaşasak nolur ölmeyiz ya az sabır...Her geçen gün daha iyiye gidiyorum sanki evet kesin bu iş olacak ve sende bayan zarife olarak gösterileceksin diyor içimde ki ses hihoyyyt beanue seni güldürdüm demek ama ne yazık ki o hale gelmiştim açlıktan azcık porsiyon hafifledi mi akşama çıkıyo acısı.Tövbeler olsun bir daha tıka basa çuvalım dolmadan kalkarmıyım hiç masamdan cokacimcoook

C.Konak merhaba hoşgeldin...Yazdıklarını okuyunca acayip doping oldum benimde sana yakın kilom var kaç seansta sonuca ulaştın acaba...Umarım benim kilolarda fazla kalmaz 3 günlük misafir hesabı sıkıntısız bir şekilde vedalaşırız...Bir daha da yüzlerini görmek isteme kapımı açmıycam onlara evde yokuz :))

Bugün neler yedim yazayım... sizlerle paylaşayım ki hatamız var ise uyarılalım destekleriniz çok önemli ...

Kahvaltıda bir dilim kepekli ekmek üstüne az tereyağı bir kaşık hatta daha az(tatlı kaşığı) bal ki ekmek hep en sona bırakıyorum.Bir haşlanmış yumurta ,kaşar,beyaz peynir,zeytin ,bir minniş domates ve az maydanoz yedim...

Öğlen yemeğimde bir dolu tabak etli bezelye,3 parça tavuk göğüs ızgara,badem ama çok az (daha rondodan geçmedim :)) yanında yoğurt çok az salata yedim resmen tıkandım...:bbo:

ıkindiye peynirli börek yaptım fırında hazır bekliyor...Yalnız börekten kaç dilim yiycez bir dilim kafi mi? yoksa doyana kadar mı yine eşime 1 dilim verdim sayısı yok dedi garibim ama ben 1 dilim sanıyodum yine de sizden ok alayım dedim...

Akşama zeytinyağlım var dünden birde çorbamız menüm bugünlük bu kadar...

tesekkur ederım YASEMINCIM.
.ben 81.8 ıle basladım.su an 65 kıloyum ama tuketmem gereken yaglarım bıttı sıfırladım.sen de hatta herkes basarabılır sadece doktoru ıyı dınleyın her gun kendı hayatınıza gore ayarladıgınız saatınıze uyun.8 kg bır basamak atlıyomus vucut.su an belkı senınle aynı yemeklerı yemıyoruz mesela ılk basladıgımda seker yasaktı sadece kı ben cayı bıle yaklasık 7 yıldır sekersız ıcıyorum ama su an sabah kahvaltıda bal yıyoebılıyorum hatta yemem lazım .17 kılo verdım ıdeal kılom 63 ben ama ben 57 ye dusmekte kararlıyım.gercı su ana 65 ın altında gorunuyorum cunku sıkılasma kesınlıkle oluyo hele kı su an tam o evrenın ıcındeyım bundan sonra sadece vucudum sıkılasıcak sıkılasma evresı tahmınım 3 hafta sonra bıtecek ama bu benım ıcın gecerlı su an 2 basamak atladım cunku.bu evre bıtınce daha hızlı verıcekmısım.EN BUYUK TAVSIYEM SAKIN AC KALKMA OGUNLERINDEN.TANISTIGIMA SEVINDIM.YEMEK SAATIM GELDI.GELICEM YINE.:)
Canım benim ya iyiki geldin siteye bak herkese moral oldun bide ben görsem dünya gözüyle seni dahada motive olurum .Ne zmaan başladın tam olarak seans aralıkların ne kadar dı ve kaç seansın sonunda bu kilo kaybın oldu.Ben 16 senedir çayı şekersiz içiyorum öyle tatlı düşkünlüğüm yok ama öğle yemekten sonra isterdi canım programa başlamadan önce şimdi hiç çekmiyo canım.Benim bugün 8. seansın ilk 5 seansın aralığı 1 hafta idi şimdi haftada 2 yaptık hızlandırmanın avantajı varmı yoksa seans aralarını uzatsakmı toplamda 15 seans aldım ben geriye 7 seans kaldı .Bilgilendirirsen sevinirim.

kızlar bu arada benim 2.seansım ilkinden 3 gün sonraydı,3.seansımıda yine 4 gün sonrasın verdi, ben 5 seans almıştım ama bu ne hız yani, 10 günde biticek nerdeyse 5 seans :)

merhaba canan valla bravo sana harika vermişsin , acaba vücutta ne kadar çok yağ varsa vermekde o kadar kolaymı oluyo, senin kaçıncı seansın, bide sen diiosunki idealimin altına düşcem seanslara devam ettikçe bu mümkünmü yanş vücut yağ yakmaya zayıflatmaya devammı ediyor, doktor ne diyor bu konuda, bide doktor görüşmeleri çok kısa tutuyor sanki yangından mal kaçırır gibi, ne sorcağımı bile unutuyorum o kadar hızlı tartıp yolluyoki ne yiyorum içiyorum sormuyo bile, devam et devam et, sıkılaşmanı senmi takip ediosun doktormu yani ilk başta ölçülerin alındımı daraldığını ne kadar sürceğini sölüyo doktor mesela ilk başta benden beden ölçülerimi almadı tartıya çıkınca onlarda belli oluyomu bilmiyorum tabi, açıkcası ben gidiyorum ama beni pek aydınlatamadı doktor tatmin olamadım :(

canım bak doktorun o kadar cok hastası var kı hangısıne yetıssın.eger yanlıs gıden bıseyler varsa mutlaka sana sorar neden böle ya da söler yanlıs yapıyosun dıye.ben de bı gırıyorum odaya tartılıp gaz enjekte edıldıkten sonra cıkıyorum.sana şöle sölım benım eskı kılom aslında 55 ama bu tedavıde o kadar kuculuyo kı vcudun cunku sıkılasma muthıs sekılde oluyo.ben doktor degılım ama sunu söleyebılırım amac elbette önce yaglardan kurtulmak olmalı ancak ödemler sonra kılo alldıgından dolayı genısleyen vucut capından dolayı vucut bır anda toparlayamaz ama bu tedavıde yavas yavas sen fit bır vucuda kavusuyosun.senın en buyuk ılacın pozıtıf olmak ınanmak ve ogunlerını doyurucu sekılde yemek artı hergun aynı saatlerde olmasına dıkkat etmek.ben de senın gıbı bunalıma gırdım agladım olmıcak dedım kı bu benden kaynaklanıyodu kendıme ınancım yoktu 2 hafta sabredıcem nolucak dedım bak 5.ayım bu ay sonu bıtıyo.stres karamsarlık kılo verememenın en buyuk nedenı.eger ben basından berı önce kendıme ınansaydım bugun benım işim bıtmıstı eskı bedenıme kavusmustum.sıkma canını bunaldıgın zamanlarda ben burdayım artık motıve ıstersen yanında olurum sonuna kadar :)hadı hadı basarıcaz hem de hepımız!!

merhaba kızlar bakıyorum cay kahvemız eksık aslında cokta mutlu oluyorum okudugumda canancım merhaba senı görup fızıgine hayran olmustum bıraz da kızdım boyle harika bır fızıkle neden gelıyor buraya kızlara sordum ne ısı var burda 20kg verdı dadıler keske konussaydınız dedıler bende takıp ettım senı kısmet olursa yarın gorusecegız bakalım soracaklarım var bende cok yavas ıslıyor ne yanlıs yapıyorum görüşmek uzere sevgi ıle kalın

tamam guldal yarın ogleden sonra ordayım kafa kafaya verırız konusuruz merak ettıklerını sorarsın sonra ılerde de gorustugumuzde arkamıza bakıp gulerız bız atlattık kıloları dıye :D:D

Canım benim ya iyiki geldin siteye bak herkese moral oldun bide ben görsem dünya gözüyle seni dahada motive olurum .Ne zmaan başladın tam olarak seans aralıkların ne kadar dı ve kaç seansın sonunda bu kilo kaybın oldu.Ben 16 senedir çayı şekersiz içiyorum öyle tatlı düşkünlüğüm yok ama öğle yemekten sonra isterdi canım programa başlamadan önce şimdi hiç çekmiyo canım.Benim bugün 8. seansın ilk 5 seansın aralığı 1 hafta idi şimdi haftada 2 yaptık hızlandırmanın avantajı varmı yoksa seans aralarını uzatsakmı toplamda 15 seans aldım ben geriye 7 seans kaldı .Bilgilendirirsen sevinirim.

canım bu benım 5.ayım
eger ben de sızın gıbı umutsuzluga kapılıp strese sokmasaydım ılk 1 ay kendımı su an ben eskı bendım.ama bu kadar yolu katetmek hele de kendımle savasıp pozıtıf dusunmeyı saglayıp bu kıloları attık ya ınan ıcımde kelebekler ucuyoooo.darısı hepınızın basına.stres yok saatlere ve doymaya dıkkat.kımseyı dınleme doktordan baska.cevre bazen ınsanı bunalıma sokabılıyo aslında bu savasta en buyuk dusmanın yıne sensın.unutma ıcınde senı kemıren dusuncelerı at bı torbaya agzını sıkıca bagla yoluna bak önune bakk.en kalıtelı yemeklerı ye bı guzel doyy.sana bısey sölım mı ben artık bıktım yemek yemekten :)normal hayatımda bıle bu kadar yemıyodum.:Dsana seans aralıklarımdan şöle bahsedeyım ılk basladıgımda 1 haftada 2 kere gıttım cunku tempoya uyuyo muyum yemek duzenıne uydum mu vucut tepkı vermeye basladı mı bunlar kontrol edılıyo.ardından haftada 1 gıttm ama yaklasık 3 aydır 2 hafatada bır gıdıyorum cunku dedıgım gıbı ben yolumu bulup aynı cızgıde devam edıyodum.sımdı haftada 1 gıdıyorum hızlandırıldı.bellı donemden sonra haftada 1 gıtmek daha ıyı cunku her hafta co2 gazını alıyosun vucudun da bıseylerı hızlandırıyo.bunun hop dıye olmasını bekleme.doktor elbette zamanı gelınce aynı seylerı sana da uygulayacak.opuyorum senı merak ettıklerın ya da motıvenın dustugu zamanlarda ben burdayım hersekılde yardım demeyeyım de destek olurum.:D:D:Dkılolara veda partısı yapıcaz hadı kıpırdayın uzulmek yokkkk:D:D

canım bu benım 5.ayım
eger ben de sızın gıbı umutsuzluga kapılıp strese sokmasaydım ılk 1 ay kendımı su an ben eskı bendım.ama bu kadar yolu katetmek hele de kendımle savasıp pozıtıf dusunmeyı saglayıp bu kıloları attık ya ınan ıcımde kelebekler ucuyoooo.darısı hepınızın basına.stres yok saatlere ve doymaya dıkkat.kımseyı dınleme doktordan baska.cevre bazen ınsanı bunalıma sokabılıyo aslında bu savasta en buyuk dusmanın yıne sensın.unutma ıcınde senı kemıren dusuncelerı at bı torbaya agzını sıkıca bagla yoluna bak önune bakk.en kalıtelı yemeklerı ye bı guzel doyy.sana bısey sölım mı ben artık bıktım yemek yemekten :)normal hayatımda bıle bu kadar yemıyodum.:Dsana seans aralıklarımdan şöle bahsedeyım ılk basladıgımda 1 haftada 2 kere gıttım cunku tempoya uyuyo muyum yemek duzenıne uydum mu vucut tepkı vermeye basladı mı bunlar kontrol edılıyo.ardından haftada 1 gıttm ama yaklasık 3 aydır 2 hafatada bır gıdıyorum cunku dedıgım gıbı ben yolumu bulup aynı cızgıde devam edıyodum.sımdı haftada 1 gıdıyorum hızlandırıldı.bellı donemden sonra haftada 1 gıtmek daha ıyı cunku her hafta co2 gazını alıyosun vucudun da bıseylerı hızlandırıyo.bunun hop dıye olmasını bekleme.doktor elbette zamanı gelınce aynı seylerı sana da uygulayacak.opuyorum senı merak ettıklerın ya da motıvenın dustugu zamanlarda ben burdayım hersekılde yardım demeyeyım de destek olurum.:D:D:Dkılolara veda partısı yapıcaz hadı kıpırdayın uzulmek yokkkk:D:D

slm tekrar hoşgeldin bakıyorumda bir soru cevap trafiği var.... senin adına çok sevindim ..... seni örnek almalıyız... umarım kendi adımada sevinirimmmm. neler yiyip içtiğini bizimle paylaşırmısın? doyduğunu nasıl anlıyorsun ? acaba biz nerede yanlış yapıyoruz?
ben bir türlü istediğim kiloya ulaşamadım... bir yerlerde hata oluyor ve bir iniyor enerji seviyesi bir çıkıyor... düzene oturtamadım...

kızlar iyiki böyle bir site ve iyiki sizler varsınız.....herkes istediği kiloya ulaşsın söz veriyorum parti vereceğim sizin için kızkızaaaaa

karboksipunkturla karboksiterapi arasinda fark varmidir acaba??? ben 2 sene once karboksiterapi yaptirmistim, 6 yada 7 seans. Biraz incelme oldu fakat bu terapi kalici olmadigindan zamanla eski haline dondu. Hatta benim gittigim yerde oyle bir sacma birsey olduki, umarim sizin basiniza gelmez. Basenlerim ayni degil, sag tarafim daha kalin, pantolon giyerken cok belirgin oluyo:)))) insallah aynisi degildir diyorum.

Valla bayıldım iyi ki geldin arkadaşım.Ben henüz başlamış değilim ama sanırım çözüm bu.10 seans 12 seans ve 15 seans ücretleri ne kadar acaba.Bide nerelerde oturuyorsunuz arkadaşlar bir park buluşması organize edelim mi?Ben bahçelievlerde oturuyorum.Siz yine görüyosunuz birbirinizi.Bide c.konak arkadaşım sanırım buraya ilk açtığında gittiğin için sanırım dr beyle daha çok iletişimdesin.Randevu istesem bir ay sonraya gün veriyor benim için ricacı olabilir misin?Şu bir ayı değerlendirmem lazım benim.

slm tekrar hoşgeldin bakıyorumda bir soru cevap trafiği var.... senin adına çok sevindim ..... seni örnek almalıyız... umarım kendi adımada sevinirimmmm. neler yiyip içtiğini bizimle paylaşırmısın? doyduğunu nasıl anlıyorsun ? acaba biz nerede yanlış yapıyoruz?
ben bir türlü istediğim kiloya ulaşamadım... bir yerlerde hata oluyor ve bir iniyor enerji seviyesi bir çıkıyor... düzene oturtamadım...

canım ben sana şimdi neler yedıgımı sölesem bıle buyuk htımalle yedıklerımız farklıdır cunku zaman zaman degısıklık oldu benım yemek duzenımde.ılk basladıgımda tatlı kesınlıkle yasaktı onun dısında hersey serbesttı fakat saatında arada atıstırmak yoktu kı hala arada kacamak yok.su an ıse kahvaltıda gunluk tatlı ıhtıyacım ıcın bal yıyebılıyorum ama su an da ekmek yasak onun yerıne sabah ögle fındık yıyorum hem de 1 kasık yemek bıraz fındık şeklınde ve bazen özellıkle tatlı ıhtıyacı olursa ıkındıde de fındık yıyorum.ama sen sakın bu söledıklerımı yapma doktora danısmadan.ben örnek olsun dıye söledım.sen de basarırsın sabır sabır üzülmek yok ::)

Valla bayıldım iyi ki geldin arkadaşım.Ben henüz başlamış değilim ama sanırım çözüm bu.10 seans 12 seans ve 15 seans ücretleri ne kadar acaba.Bide nerelerde oturuyorsunuz arkadaşlar bir park buluşması organize edelim mi?Ben bahçelievlerde oturuyorum.Siz yine görüyosunuz birbirinizi.Bide c.konak arkadaşım sanırım buraya ilk açtığında gittiğin için sanırım dr beyle daha çok iletişimdesin.Randevu istesem bir ay sonraya gün veriyor benim için ricacı olabilir misin?Şu bir ayı değerlendirmem lazım benim.

meraba canım bence sen en ıyısı ben numarasını vereyım ofısın orda cok seker ınsanlar ılgılenecek senınle.hem bılgı alırsın hem randevunu ayarlarsın hatta doktor musaıtse onunla konusma sansın da olur boyunu yasını kılonu sölersın o sana emın bılgıler verır sonuc ıtıbarıyle ben onun adına konusamam yarın erkenden ara bılgını al zayıf hatunlar arasına gır bence :)hem burda da sohbet ederız:D:D tel no:5533502-04 google da fevzi özgönül yaz butun merak ettıklerını gorsel olarak bulucaksın.kolay gelsın

kızlar iyiki böyle bir site ve iyiki sizler varsınız.....herkes istediği kiloya ulaşsın söz veriyorum parti vereceğim sizin için kızkızaaaaa
banucum bugün 8. seansa gittim yağlar eriyor valla kilo 69.5.10 gün sonraya verdi seansı öğlen çok ye dedi yahu işyerinde çıkıyor etli yemek yanına pilav salata ben yiyorum 2 tabak etli yemek dr bide köfte ye diyo patlıcam yemekten ikindide de gerekirse köfte ye diyo vücut atamıyo kiloyu şu an destekle dedi.İncelme çok iyi ama kilo sayıyo yerinde .Bugün keyfim yerinde inceliyorum ve mutluyum .Kiloya çokta takılmıyorum.Olacak çünkü yicem işte yicemmmmmmm.

Kutlarım Yasemin.Ben 68 kilo 42 bedenim sen 69 kilo ve 38 bedenlerime oluyorum demiştin boylarımızda yakın tabiki inselmişsin canım.Baksana c.konakta 38 bedenim diyor 65 kilo 38 beden çok ilginç spor yapmış gibisiniz çok özenmeye başladım bende.Yarın arıycam

Bide enerji durumunuz nasıl ben bu ara kendimi felaket enerjisiz hissediyorum açıkçası hafta sonu kalabalık misafirim vardı ve ben 5 çeşit tatlı yaptım bitmedi tabiii ve kaç gündür tatlı yiyorum.Sizden öğrendiklerime bakılırsa tatlı yüklemesi enerjiyi düşürüyor çok yorgunum kaç gündür.

Back
X