Merhaba!!!ben canan.karboksİpunctur tedavısı gorenlerdenım.gecenlerde sıteden bana bahsettıler merak ettım ve baktım.hakkımda yazılanlar hosuma gıttı.babamı kaybettıkten sonra kortızon kullandım ve kılo aldım.aldıgım kıloları bu tedavıyle verdım ve hala vermekteyım.ıdeal kıloma 2,eskı kıloma 8 kg kaldı.3 yıl yabancı bır bedenle yasadıktan sonraı eskı halıme donmek benım ıcın ımkansızdı.halbukı Öle degılmıs.kendımı mutasyona ugramıs gıbı hıssederken kurtulmak ıcın arastırmalar yaptım.ancak zayıflarken daralmak vucudumdakı bırtakım degısıklıklerden(kÖtÜ)aynı anda kurtulmak ıstıyordum.son 3 yıl berbat bır donemdı.mucadele gucum bıle kalmamıstı cunku amacım sadece zayıflamakla sınırlı degıldı.zayıfladıktan sonra boŞ bır cuval gıbı durmak ıstemıyordum eskısı gıbı fİt ve dınamık olmak da ıstıyordum.amacım hep 36 beden pantolaonlarımı yenıden gıyebİlmektı kı buna sadece 1 beden kaldı.:):) tedavıye basladıgım tarıh doktorumuzun ÖmÜr plazaya tasındıgı gunle aynı.::)gıttıgımde umutsuzdum aslında konuyu okuyup tedavı hakkında bılgıler toplamıstım ama kendıme ınancım yoktu.bır daha asla eskı canan olamayacakmısım gıbı gelıyordu.kısacası ımkansızdı.kendıme ÖrdÜĞÜm bu duvarı yıkmak ıcın azmettım.tedavım basladıgında anlatılan yemek programı garıp gelmıstı.cunku bız suna ınanmısız ne kadar az yersen o kadar zayıflarsın.saÇmalık!..ben peynırı cok severım.alıskın oldugumuz gıbı kıbrıt kutusu buyuklugunde degıl ıstedıgım kadar yıyebılmek Özgurlugu tedavının ayrı bır mucızesı.ılk hafta basladık.duzene tam ayak uydurucakken cevrenın baskısı ŞÖle kİ bu kadar yıyerek nasıl zayıflayacaksınız asla olamaz gıbı sÖzlerı benı tereddute soktu -halbukı daha 3.gun yag atmaya baslamıstım-ve ben az yedım acıktım randevuya gıtıgımde doktorum bana:sen dıyet mı yaptın?dedı.evet demekten korktum ama yıne de sÖledım.cevrene kulak verme dedİgımı yap basaracaksın deyınce o hafta korkusuzca yemek yedım veeeeeee 1 seansta tam 3.800 kg verdım.Şoke olmustum.ınanılmazdı.anladım kı ne kadar yersen o kadar zayıflarsın ama saatlere uyarak kalıtelı yıyerek.artık kımseyı degıl sadece kendımı dınlıyorum ve beynım bana ne zaman doydun derse o zaman kalkıyorum yemek masasından.Şİmdİ o kadar pozıtıfım kı Özgurce gıyınıp,ÖzgÜrce dısarı cıkabılıyorum.cunku ben zaferımı kazanmak uzereyım.su an kolajen evresındeyım yanı sıkılaŞma evresı cok kılo veremesemde daraldıgımı gormek bana bulutların Üzerıne cıkmıs gıbı hıssettırıyor.3 yıllık hantallıktan sonra eskısı gıbı kosturuyorum.hareketı sevıyorum.cunku hafıfledım.ayrıca herkese tavsıye edıyorum.ınanmak basarmanın yarısıdır.aslında bence tamamıdır!:):):)herkesın huzurunda sevgılı doktorum sayın fevzİ ÖzgÖnÜl'e,sevgılı eŞİ ebru ÖzgÖnÜl'e ve tatlı meleklerıme(dr.dream calısanlarına)sonsuz sevgı ve tesekkurlerımı sunuyorum.gorusmek uzere...
Seninle tanıştığıma çok memnun oldum dr un yanındaki kızlara bu siteden ben bahsettim hatta senide sordum.Acın için başın sağolsun demekten ve rahmet dilemekten başka bir şey gelmesede elimizden başarının mutluluğunu yazdıklarından bile olsa bende yaşadım.Helal olsun sana arkadaşım sorum şu sana kaç kg ile başladın ve toplam ne kadar bir zamanda ne kadar kilo verdin idealin kaç önümüzde başaran tek örnek sensin hepimizi aydınlatırsan sevinirim yediklerini ve bize tavsiyelerini paylaş lütfen tebrikler arkdaşım yolun nerdeyse bitmiş el freni çekme zamanın gelmiş :)