Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Günaydın kızlar,

Bugün çok hastayım ağır bir grip olduk hem ben hem kızım. iki gündür tyl-hot içiyorum. ne yazıkki çok şekerli. Umarım bu bir sıkıntı yaratmaz.

bugün: sadece 1 yeşil elma (kalkıp işe gelebilmem mucize kahvaltıya vakit olmadı)
öğle : klasik karatay kahvaltı
akşam: zeytinyağlı semizotu,birde etli güveç yapmayı planlıyorum.
normalde bugün yürürdüm ama akşama bol bol yatmayı ve ıhlamur içmeyi planlıyorum...

Herkes sağlıcakla kalsın...

Çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlığınıza kavusursunuz insaallah.

Ne güzel bir bildirim... Kimse yok bu aralar bi sen bir ben. Halbuki paylaştıkça artar motivasyon azalır, üzüntüler di mi?
Aynen katılıyorum, her şey paylaştıkça daha güzel oluyor. :)

Bugün güzel bir gün oldu benim icin. Birazdan sofraya oturacagim. Pazara çıktım bugün, her sey ne kadar pahalanmis. Hem ucuz olsun, hem guzel olsun diye dolandim durdum. Ellerimde alisveris posetleriyle kol kası yapa yapa geldim eve. Yolda uzun süredir gormedigim arkadasimi gördüm, mutlu oldum :)

Salatamin icinde yok yok! Salatalik, domates, semizotu, dereotu, tere otu, nane, roka, kırmızı tatli pimento biber ve beyaz lahana. Unuttuğum ya da atladigim bir sey var mi acaba? Cok lezzetli oldu cooook.

Bende bildirmedim dun tamamen aklimdan cikmis buralar bombos olunca.+200 gramla aranizdayim.reglim bitince bidaha tartilicam:)

Akşam;
200 gr mercimek çorbası
50 gr ciğer
Bol bol salata
2 kaşık manda yoğurdu

Babam almış bu yoğurdu, çok sert bir yogurt, bicakla kesilecek neredeyse ve hiç suyu yok. Lezzetliydi. :)

Bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım 10.30 falandi ve sonra doktora gittim.o kadar uzun sürdü ki yol falan hastaneden 5 gibi çıktığında alabileceğim bir simitti ve onu yedim ve gün bitti.şimdi sadece bir sutlu kahve ictim.
çok az yediğim bir gündü.bakalım yarın ne görüncek tartıda.

Bu arada geçmiş olsun.Nasıl oldunuz , iyi misiniz ?

Merhaba sessiz topluluğumuz,

Benim bugün tartı günümdü. 1 ağustosta başladığımda 71.8 idim bugün tartı 67.8...yani nerdeyse 1 ayda çok spor falan yapamadan bir 4 kilo kaybettim. Arada küçük kaçamaklarım oldu. yada ne biliyim. sabahları meyve yedim mesela ama oldu işte.İnşallah bir sonraki ayda bu hızda gitmek istiyorum.

Bence çok önemli olan şey gündüz öğlen kaçırsanızda mümkünse 17.de değilse 18.den sonra bir şey yememek. bunla ilgili bir topikte var. Ona da yazmayı düşünüyorum artık.

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum...

Kutlarım sonuç çok iyi.Kilo veremiyorum diyordun.Bak ne güzel vermişsin.90X3 varmış yarım saat yoga,plates,fitnes karışık yapmışlar.Pazartesi başlayacağım.İnşallah devam ederim.

Kutlarım sonuç çok iyi.Kilo veremiyorum diyordun.Bak ne güzel vermişsin.90X3 varmış yarım saat yoga,plates,fitnes karışık yapmışlar.Pazartesi başlayacağım.İnşallah devam ederim.

Başla ve devam et bence birşeyi istikrarla yaptığımızda sonuç alınıyor kendimizi kandırmayalım di mi? sen başla çok yararını görürsen bende katılırım sana. yalnız ben yoga olayına biraz soğuğum...

Çok tebrik ederim. Devamini diliyorum. Saglikla guzel guzel kilolarimizi verelim insaallah.

Arkadaş olursan sevinirim.Yogaya neden karşısın.Ben de fibromiyalji var.Boyun ağrılarım ilaç masaj geçmezdi resmen yataklık yapıyordu.Tibetin 5 hareketine başladığımdan beri şükür çok azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…