Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Arkadaş olursan sevinirim.Yogaya neden karşısın.Ben de fibromiyalji var.Boyun ağrılarım ilaç masaj geçmezdi resmen yataklık yapıyordu.Tibetin 5 hareketine başladığımdan beri şükür çok azaldı.

insan bilmediğinden korkarmis ya.birde şu felsefi yaklaşımlar ve nerdeyse dinsel bir ritüel gibi sunulduğundan belki. yani benimki önyargı...yarın google dan bakicam ama bu söylediğin programa.

Merhaba,
Birkaç gündür doğru düzgün siteye girdim sayılmaz. Girsem de menü bildirimi yapamadım. Nedense bir degisik haller icindeyim su aralar. Yani şöyle, bazi zamanlar zararli seyleri yerken hic umursamasam bile, bazi zamanlar oluyor ki hic yiyemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, "Eee ne var bunda, ne guzel!"

Aslinda durumu daha aciklamak gerekirse, eskiden umursamadan yemek yerken sadece zevk alirdim ve mutlu olurdum. Simdi ise zevk alma seviyem yariya indi gibi geliyor. Yerken zevkini dusunecek halim olmuyor çünkü aklimdan bin turlu baska dusunceler geciyor. "Bugunku karbonhidrat miktarimi da cok gectim ya", "Suan probiyotik yiyorum cok faydali aferin bana", "Bu kizartmayi hangi yagla yapmislardir acaba", "icinde kac kasik un var bunun", "Ufff bu da ne kadar sekerliymis glisemik indeksi kesin 100dur" gibi olumlu ya da olumsuz yonde ama turlu turlu dusunceler... Kafayi yemek uzereyim.

Diyorum ki bir muddet ara vereyim butun bu islere... Şöyle 2 hafta kadar mesela? Gerci koy verince 2 hafta olur sana 2 ay... Bilmiyorum yine de. Ben sadece dusunmeden, umursamadan, sadece zevkine vararak yemek istiyorum.

Aslinda inancima gore, boyle umursamaz da olmamali insan. O meshur atasozunun aksine uzumun baginin nereden geldigini hep sormalı. Ama şu aralar fazla sordugumdan olsa gerek artik cidden bunaldim.

2 hafta sonra görüşür müyüz yine?

Merhaba,
Birkaç gündür doğru düzgün siteye girdim sayılmaz. Girsem de menü bildirimi yapamadım. Nedense bir degisik haller icindeyim su aralar. Yani şöyle, bazi zamanlar zararli seyleri yerken hic umursamasam bile, bazi zamanlar oluyor ki hic yiyemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, "Eee ne var bunda, ne guzel!"

Aslinda durumu daha aciklamak gerekirse, eskiden umursamadan yemek yerken sadece zevk alirdim ve mutlu olurdum. Simdi ise zevk alma seviyem yariya indi gibi geliyor. Yerken zevkini dusunecek halim olmuyor çünkü aklimdan bin turlu baska dusunceler geciyor. "Bugunku karbonhidrat miktarimi da cok gectim ya", "Suan probiyotik yiyorum cok faydali aferin bana", "Bu kizartmayi hangi yagla yapmislardir acaba", "icinde kac kasik un var bunun", "Ufff bu da ne kadar sekerliymis glisemik indeksi kesin 100dur" gibi olumlu ya da olumsuz yonde ama turlu turlu dusunceler... Kafayi yemek uzereyim.

Diyorum ki bir muddet ara vereyim butun bu islere... Şöyle 2 hafta kadar mesela? Gerci koy verince 2 hafta olur sana 2 ay... Bilmiyorum yine de. Ben sadece dusunmeden, umursamadan, sadece zevkine vararak yemek istiyorum.

Aslinda inancima gore, boyle umursamaz da olmamali insan. O meshur atasozunun aksine uzumun baginin nereden geldigini hep sormalı. Ama şu aralar fazla sordugumdan olsa gerek artik cidden bunaldim.

2 hafta sonra görüşür müyüz yine?
Sen baya takıntı haline getirmşsin.Bazen bende uyamıyorum ama kaldığım yerden devam ediyorum.Çok ta ay bunu aştım bunu geçtim demiyorum.Çünkü bu sefer beyne yanlış sinyal gidiyor.Devamlı hesap kitap insan bunalıyor.İnşallah iki hafta onra azimle buraya gelirsin.

Sabah

1 muz
3 ceviz
Yarım bardak süt
Susam
Tarçın ve zencefil blendır ile çektim içtim.Çok güzeldi.

Akşam

Saat 4.30 da yedim.Oğlumla dışardaydık.
Tost ekmeğine döner
Tahıllı çörek

Yok valla bende hergun yaziyodum duzenli baktim kimse yok kustum:)

Ben ara verdim vereli diyetteyken yemedigim kadar yağlı şeyler yiyorum. :)) Ama tabii ekmek makarna vs olaylarina girdigim için bunun pek de bir etkisi olmadı ne yazik ki, kilo aldim muhakkak ama tartilamadim bir turlu.

2 hafta sonra bomba gibi gelecegim ama :KK70: insaaaaaaaallah

Ben ara verdim vereli diyetteyken yemedigim kadar yağlı şeyler yiyorum. :)) Ama tabii ekmek makarna vs olaylarina girdigim için bunun pek de bir etkisi olmadı ne yazik ki, kilo aldim muhakkak ama tartilamadim bir turlu.

2 hafta sonra bomba gibi gelecegim ama :KK70: insaaaaaaaallah
Olsun olsun lazim arada oylesi.surekli saglikli beslensek hayattan zevk alamayiz.bende 57yi gordum 55te birakicam diyeti.spora basliyorum artik sekillenmek icin

Olsun olsun lazim arada oylesi.surekli saglikli beslensek hayattan zevk alamayiz.bende 57yi gordum 55te birakicam diyeti.spora basliyorum artik sekillenmek icin
Senin zaten maşallahın var.Ben aranızdan ayrılıyorum.Tam anlamıyla uygulayamıyorum.Devam edeceğim ama artık yazmayacağım.Yapacak insanlarında kafası karışmasın.Sizi tanığıma svindim.Topik sahibine teşekkür ediyorum.

merhaba ahaliii,

hey herkes nereye gidiyor. o yazmıyorum bu gidiyorum diyor. gitmeyin daha şimdiden özledim....

hani ben 67.5 olmuştum ya.hatta 18.den sonra bir şey yemiyordum ya herşey çok güzel gidiyordu ya. işte yine misafir geldi. ne zaman düzeni tuttursam bünyeyi alıştırsam olan bu. sonuç hafta sonları darmadağınık geç yenen yemekler, zararlı şeyler vs.

napıyoruz pazartesiyle silkelenip eski düzene dönüyoruz. (bunu yazarken sabah iki kuru pastayı yerken hiç bu kadar kararlı değildin denvir)

olur yanlışlar olur hatalar olur ama yola geri dönülürse ilerlenir.

bugün:
sabah: 2 kuru pasta, 1 kahve
öğle:klasik kk
akşam:mantarlı tavuk sote, bulgur pilavı(3 kaşık)
18.den önce yemeyi bitirip akşama sadece çay içeceğime söz veriyorum.

Ben bu hafta sıkı bi programa basliyorum bulgur dahi yemeyecegim.bu hafta 55i gorup vucudumu sekillendirmeye gidecegim

Kizlaaaar selam nasilsiniz, ben hala antalyada annecigimin yanindayim ayrilamadik 1 hafta sonra dönuyorum universteye basladigimdan beri ilk defa bu kadar uzun sure tatil yaptim cok mutluyum annemi de kisin goremiyorum birbirimize doyduk sayilir yanyanayken kavga ediyoruz ayriyken de ozluyorum :KK43:
Neyse bu kadar laf yeter yazdiklariniza geri donmem icin 50li sayfalardan baslamam lazim cok zor ankaraya donunce araniza katilcam soz, yalniz gozume bisey carpti yogayla din arasinda hic bi baglanti yoktur yoga bi meditasyon cesididir bir nevi ic huzuru bulma yolu ve ayni zamanda cok iyi bi spor, dinle baglantiyi nasil kurdugunuza anlam veremedim.
Kilo bildirimimi yapip gidiyorum, bu hafta annem gidiyorum diye hamir isleri yapti valla ben de kendime izin verdim bi daha ne zman yiyicem diye :) ama yine de vermisim mutluyum tarti 58.7 yi gosteriyo :)))
Herkese sahlikli gunler opuyorumm :)

arkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım

suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?

suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar

Sabah
2 kupa bergamotlu siyah çay
1 yumurta, 2 dilim peynir, 4 zeytin, 4 biber, 4 domates, 1 salatalık
1 hurma

Akşam
1 kase mercimek çorbası, 5 dilim kavun

Spor
3.6 km yürüyüş

X