Merhaba,
Birkaç gündür doğru düzgün siteye girdim sayılmaz. Girsem de menü bildirimi yapamadım. Nedense bir degisik haller icindeyim su aralar. Yani şöyle, bazi zamanlar zararli seyleri yerken hic umursamasam bile, bazi zamanlar oluyor ki hic yiyemiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, "Eee ne var bunda, ne guzel!"
Aslinda durumu daha aciklamak gerekirse, eskiden umursamadan yemek yerken sadece zevk alirdim ve mutlu olurdum. Simdi ise zevk alma seviyem yariya indi gibi geliyor. Yerken zevkini dusunecek halim olmuyor çünkü aklimdan bin turlu baska dusunceler geciyor. "Bugunku karbonhidrat miktarimi da cok gectim ya", "Suan probiyotik yiyorum cok faydali aferin bana", "Bu kizartmayi hangi yagla yapmislardir acaba", "icinde kac kasik un var bunun", "Ufff bu da ne kadar sekerliymis glisemik indeksi kesin 100dur" gibi olumlu ya da olumsuz yonde ama turlu turlu dusunceler... Kafayi yemek uzereyim.
Diyorum ki bir muddet ara vereyim butun bu islere... Şöyle 2 hafta kadar mesela? Gerci koy verince 2 hafta olur sana 2 ay... Bilmiyorum yine de. Ben sadece dusunmeden, umursamadan, sadece zevkine vararak yemek istiyorum.
Aslinda inancima gore, boyle umursamaz da olmamali insan. O meshur atasozunun aksine uzumun baginin nereden geldigini hep sormalı. Ama şu aralar fazla sordugumdan olsa gerek artik cidden bunaldim.
2 hafta sonra görüşür müyüz yine?