Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Az önce yapamamışım, şimdi oldu liste.
Geçen haftaya göre en fazla kilo verenimiz, -1.1 ile Zayıfannemiz
Siskooanne
selamlar arkadaşlar
bugün evimize internet geri döndü
hemen listeyi yeniliyorum

bende tatil aynen devam
deniz, bisiklet, yürüyüş şeklinde
Hoş geldin :) Ohhhh tatilin keyfini çıkar
Şişkoanne kutlarım.Bu hafta inşallah şişkoanneyi geçeceğim :) Liste için teşekkürler.

Merhaba herkese
bugün yine mutsuzum ben bir 69'un altına inemedim arkadaş. önümüzdeki hafta farklı bir diyet listem var onu mu uygulasam diye düşünüyorum. Hani şöyle bir 65lere 60'lara insem sonra sonsuza kadar özel günler dışında hep karatay söz veriyorum.

bugün sabah: 5-6 üzüm, kahve
öğle klasik kahvaltı, çay
akşam yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt

Farklı bir diyetten kasıt ekmek yemek mi? Hiç tavsiye etmem. En fazla şunu tavsiye edebilirim, haftada sadece bir günün istenen şeyin yendiği diger günlerde ise klasik karatay diyeti ile uygulanan bir sistem ama diğer günlerde asla asla ve asla asla kaçamak olmayacak. En ufak bile kaçamak olmayacak. Hiç.

Bildiğimiz gibi Karatay diyeti temelinde bir ketojenik diyet. Ve çoğu ketojenik diyet uygulamasında haftada bir gün serbest gündür. Ama aradan mutlaka tam 6 gün geçmesi gerekir ve diğer günler asla kacamak yapılmaz. Bu şekilde güzelce kilo verenler var. Ama tabi haftada bir gun saglik bayagi bozulmus oluyor haliyle, çünkü pasta, börek, akla gelebilecek her şey serbest oluyor. Ama en azından sağlığın her daim bozuk olarak uygulandığı diğer diyetisyen diyetlerinden kat be kat iyidir. :)

Bu arada bunu daha once de tartismistik sanirim. Bunun en guzel caresi olarak haftada bir gun sadece saglikli karbonhidratla beslenecektik. Ne oldu ona, uygulayabilen oldu mu?

to
Sabah ve akşam toplamda;
780 kcal
35 gr yağ, 35 gr protein, 48 gr karb
% 49 yağ, % 21 protein, % 30 karb

Bu arada az önce ek olarak 2 çorba kaşığı zeytinyağı içtim. Yani 212 kcal, 24 gr yağ eklenmiş oluyor, etti 59 gr yağ ve toplamda 992 kcal. Ve oran da değişti dolayısıyla;
%62 yağ, %16 protein, % 22 karbonhidrat.

Günaydın arkadaşlar..
Benim taşınma telaşım olduğu için çok düzenli giremiyorum foruma..
Güncel kg
64.2

Birazdan klasik kahvaltım var.
Akşama da Orfoz fırın da ve salata
Arada bol su ve bitki çaylarım olacak :)
Bu ara kaçamak ve düzensizlik çok.
İnşallah Haftaya pazartesi yeni evde yeni başlangıçlar olur

Bence bucudunu sasirtmak icin dukanin sadece atak donemini yapabilirsin 2-3 gun.oyle ekmekli falan yanlis diyetlet yapma kimmik in dedigi gibi.

Canim Allah yardimcin olsun tasinmak cok zor2 senede 3 kere tasinmis biri olarak:)normal simdi duzensizlik yeni evinde mis gibi yenj hayatina baslarsin insaallah.

Bence bucudunu sasirtmak icin dukanin sadece atak donemini yapabilirsin 2-3 gun.oyle ekmekli falan yanlis diyetlet yapma kimmik in dedigi gibi.
Dukan'ın o ilk günleri bile çok fena barsak sorunlarına neden oluyor siye biliyorum. Çünkü sırf protein ve 0 yağ, 0 karbonhidrat. Hiç iyi bir şey değil. Ve zaten okuduğum yorumlara göre sadece atak evreskni yapıp diyeti devam ettirmeyenler kilo alıyormuş. Zaten o diyeti devam ettirenleri alkışlamak lazım, nasıl dayanıyorlar?

Benim annem onunla 30 kilo verdi simdi karatayla devam ediyo.atak evresini benimfe yapmisligim var bi sknti yasamadim ama bilemicem.ekmekli bol meyveli bi diyettense o daha mantikli geldi

Dun sabah 1 muz
Oglen firin mucver yogurt
Aksam zeytinyagli patlican tavuk salata
Bugun itibariyle 2 ogune donuyorum sukurki bitti kurabiyelerim sabah namazinda kalkmaya bi sonraki siparise kadar son:)

Benim annem onunla 30 kilo verdi simdi karatayla devam ediyo.atak evresini benimfe yapmisligim var bi sknti yasamadim ama bilemicem.ekmekli bol meyveli bi diyettense o daha mantikli geldi
Barsak probleminden şikayetçi çoğu kişi, sizde öyle bir sorun olmadıysa ne güzel :) Tabii ki ekmek ve araogunlu bir diyettense Dukanin ilk kismi Ahmet Aydinin Tas devri diyetine benziyor. Gerci o da Dukan gibi surekli protein yiyin demiyor, surekli yag yiyin diyor.

Dun sabah 1 muz
Bugun itibariyle 2 ogune donuyorum sukurki bitti kurabiyelerim sabah namazinda kalkmaya bi sonraki siparise kadar son:)
Mücverin tarifini alabilir miyim? Ben de bugün akşam için yapmak istedim burada görünce. :)

Yok zaten bende en kotu ihtimal olarak soyledim.benim annem verdi o kiloyu ama boyle rengi ruhsari kacti saglik sorunlari oldu.bilemedim yani:)

Mücverin tarifini alabilir miyim? Ben de bugün akşam için yapmak istedim burada görünce. :)
Tabi ki:)2 kabak 1 yumurta dereotu maydonoz yesil sogan bunlarin olcunusu vermiyorum zevkine gore koy benimki hep bol dereotlu olur:)1-1,5 kasik tam bugday unu zeytinyag.yumurtalari cirpip kabaklari rendeleyip suyunu sıkıp kek yapar gibi malzemeleri birlestiriyoruz.firin tepsimizi yagliyoruz veee firina veriyoruz.aslinda tarifin icinde beyaz peynirde var ama ben koymadim uzerine kasar rendeledim numnumnum:)

Offf sırf buradan okuyunca bile cok lezzetli görünüyor. :) afiyet olsun. Deneyeceğim insaallah.

Aman dikkat et verdiklerini geri almayasın.

Kolay gelsin.Ev taşımak çok zor.Yeni evinde güzel bir başla gıç olsun.

Dun sabah 1 muz

Çok yoruldun sende dinlen artık.Mücveri bende deneyeceğim.

Bugün;
703 kcal
23 gr yağ, 39 gr protein, 48 gr karbonhidrat
%56 yağ, %14 protein, %30 karbonhidrat

Karbonhidrattan kıl payı kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…