- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Az önce yapamamışım, şimdi oldu liste.
Geçen haftaya göre en fazla kilo verenimiz, -1.1 ile Zayıfannemiz
Siskooanne
Hoş geldin :) Ohhhh tatilin keyfini çıkarselamlar arkadaşlar
bugün evimize internet geri döndü
hemen listeyi yeniliyorum
bende tatil aynen devam
deniz, bisiklet, yürüyüş şeklinde
Merhaba herkese
bugün yine mutsuzum ben bir 69'un altına inemedim arkadaş. önümüzdeki hafta farklı bir diyet listem var onu mu uygulasam diye düşünüyorum. Hani şöyle bir 65lere 60'lara insem sonra sonsuza kadar özel günler dışında hep karatay söz veriyorum.
bugün sabah: 5-6 üzüm, kahve
öğle klasik kahvaltı, çay
akşam yeşil mercimek yemeği, 1 kase yoğurt
Sabah ve akşam toplamda;
780 kcal
35 gr yağ, 35 gr protein, 48 gr karb
% 49 yağ, % 21 protein, % 30 karb
Bence bucudunu sasirtmak icin dukanin sadece atak donemini yapabilirsin 2-3 gun.oyle ekmekli falan yanlis diyetlet yapma kimmik in dedigi gibi.Merhaba herkese
bugün yine mutsuzum ben bir 69'un altına inemedim arkadaş. önümüzdeki hafta farklı bir diyet listem var onu mu uygulasam diye düşünüyorum. Hani şöyle bir 65lere 60'lara insem sonra sonsuza kadar özel günler dışında hep karatay söz veriyorum.
Canim Allah yardimcin olsun tasinmak cok zorGünaydın arkadaşlar..
Benim taşınma telaşım olduğu için çok düzenli giremiyorum foruma..
Güncel kg
64.2
Birazdan klasik kahvaltım var.
Akşama da Orfoz fırın da ve salata
Arada bol su ve bitki çaylarım olacak :)
Bu ara kaçamak ve düzensizlik çok.
İnşallah Haftaya pazartesi yeni evde yeni başlangıçlar olur
Dukan'ın o ilk günleri bile çok fena barsak sorunlarına neden oluyor siye biliyorum. Çünkü sırf protein ve 0 yağ, 0 karbonhidrat. Hiç iyi bir şey değil. Ve zaten okuduğum yorumlara göre sadece atak evreskni yapıp diyeti devam ettirmeyenler kilo alıyormuş. Zaten o diyeti devam ettirenleri alkışlamak lazım, nasıl dayanıyorlar?Bence bucudunu sasirtmak icin dukanin sadece atak donemini yapabilirsin 2-3 gun.oyle ekmekli falan yanlis diyetlet yapma kimmik in dedigi gibi.
Benim annem onunla 30 kilo verdi simdi karatayla devam ediyo.atak evresini benimfe yapmisligim var bi sknti yasamadim ama bilemicem.ekmekli bol meyveli bi diyettense o daha mantikli geldiDukan'ın o ilk günleri bile çok fena barsak sorunlarına neden oluyor siye biliyorum. Çünkü sırf protein ve 0 yağ, 0 karbonhidrat. Hiç iyi bir şey değil. Ve zaten okuduğum yorumlara göre sadece atak evreskni yapıp diyeti devam ettirmeyenler kilo alıyormuş. Zaten o diyeti devam ettirenleri alkışlamak lazım, nasıl dayanıyorlar?
Barsak probleminden şikayetçi çoğu kişi, sizde öyle bir sorun olmadıysa ne güzel :) Tabii ki ekmek ve araogunlu bir diyettense Dukanin ilk kismi Ahmet Aydinin Tas devri diyetine benziyor. Gerci o da Dukan gibi surekli protein yiyin demiyor, surekli yag yiyin diyor.Benim annem onunla 30 kilo verdi simdi karatayla devam ediyo.atak evresini benimfe yapmisligim var bi sknti yasamadim ama bilemicem.ekmekli bol meyveli bi diyettense o daha mantikli geldi
Mücverin tarifini alabilir miyim? Ben de bugün akşam için yapmak istedim burada görünce. :)Dun sabah 1 muz
Oglen firin mucver yogurt
Aksam zeytinyagli patlican tavuk salata
Bugun itibariyle 2 ogune donuyorum sukurki bitti kurabiyelerim sabah namazinda kalkmaya bi sonraki siparise kadar son:)
Yok zaten bende en kotu ihtimal olarak soyledim.benim annem verdi o kiloyu ama boyle rengi ruhsari kacti saglik sorunlari oldu.bilemedim yani:)Barsak probleminden şikayetçi çoğu kişi, sizde öyle bir sorun olmadıysa ne güzel :) Tabii ki ekmek ve araogunlu bir diyettense Dukanin ilk kismi Ahmet Aydinin Tas devri diyetine benziyor. Gerci o da Dukan gibi surekli protein yiyin demiyor, surekli yag yiyin diyor.
Tabi ki:)2 kabak 1 yumurta dereotu maydonoz yesil sogan bunlarin olcunusu vermiyorum zevkine gore koy benimki hep bol dereotlu olur:)1-1,5 kasik tam bugday unu zeytinyag.yumurtalari cirpip kabaklari rendeleyip suyunu sıkıp kek yapar gibi malzemeleri birlestiriyoruz.firin tepsimizi yagliyoruz veee firina veriyoruz.aslinda tarifin icinde beyaz peynirde var ama ben koymadim uzerine kasar rendeledim numnumnum:)Mücverin tarifini alabilir miyim? Ben de bugün akşam için yapmak istedim burada görünce. :)
Offf sırf buradan okuyunca bile cok lezzetli görünüyor. :) afiyet olsun. Deneyeceğim insaallah.Tabi ki:)2 kabak 1 yumurta dereotu maydonoz yesil sogan bunlarin olcunusu vermiyorum zevkine gore koy benimki hep bol dereotlu olur:)1-1,5 kasik tam bugday unu zeytinyag.yumurtalari cirpip kabaklari rendeleyip suyunu sıkıp kek yapar gibi malzemeleri birlestiriyoruz.firin tepsimizi yagliyoruz veee firina veriyoruz.aslinda tarifin icinde beyaz peynirde var ama ben koymadim uzerine kasar rendeledim numnumnum:)
Merhaba herkese
Günaydın arkadaşlar..
Benim taşınma telaşım olduğu için çok düzenli giremiyorum foruma..
Güncel kg
64.2
Birazdan klasik kahvaltım var.
Akşama da Orfoz fırın da ve salata
Arada bol su ve bitki çaylarım olacak :)
Bu ara kaçamak ve düzensizlik çok.
İnşallah Haftaya pazartesi yeni evde yeni başlangıçlar olur
Dun sabah 1 muz
Oglen firin mucver yogurt
Aksam zeytinyagli patlican tavuk salata
Bugun itibariyle 2 ogune donuyorum sukurki bitti kurabiyelerim sabah namazinda kalkmaya bi sonraki siparise kadar son:)