- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Tabikiii hosgeldinn:)aklina takilan ne olursa sorabilirsin:)ozelikkle 'kimmik' burda cok faydali bilgiler veriyoorKızlar bende diyet yapmak istiyorum sağlıklı beslenmek için yardımcı olabilir misiniz
Sen tam olarak da uyuyorsun neden böyle takıldın ki?Stres de kilo vermeyi engelliyormuş.Birde ödem çayını denesen.Karanfilli,limonlu,tarçınlı,kiraz saplı,yeşil çaylı ılıdıktan sonra sürahiye yeşil elmayı dilimleyip bitki cayını doldur.Dolaba koy soğuk soğuk iç .merhaba kızlar, bugün ben 69. hep 69 ve 69. bu rakamdan nefret ediyorum...
bir haftasonundan çıktım ama cumartesi pazarı 18.de bitirip azıma lokma koymadım gece açlıktan uyuyamadım. ama işte bir tık aşağı inip 68 göremedim. Neyse moralimi bozmucam...zaten başka şekillerde bozuğum buna da takılmayayım di mi?
bugün sabah: 1 yeşil elma (bugün karabuğdaylı elma günü yapsam mı diye başladım.hala net karar vermiş değilim.)
öğle : ya klasik kahvaltı yada karabuğdaylı elma
akşam: biber patlıcan dolma yoğurt yada karabuğdaylı elma
böyle yazınca karatay daha makul ve lezzetli gözüküyor. bilmiyorum. bu hafta 5 gün yürümeye niyet ettim her akşam 1 saat.
benden böyle kızlar...
şişkoanne regl dönemindesin. benim gibi depresif yaşıyorsan yemeklere saldırmak ve bunlarla mutlu olmaya çalışmak doğal bir durum. ama kendini bilip, bunu frenlemek lazım. Mesela bende bu aralar regl olmadığım halde moralim bozuk olduğu zamanlar yaşıyorum. normalde kendimi tatlıya falan verebilirdim. ama vermicem...
Merhaba,merhaba kızlar, bugün ben 69. hep 69 ve 69. bu rakamdan nefret ediyorum...
bir haftasonundan çıktım ama cumartesi pazarı 18.de bitirip azıma lokma koymadım gece açlıktan uyuyamadım. ama işte bir tık aşağı inip 68 göremedim. Neyse moralimi bozmucam...zaten başka şekillerde bozuğum buna da takılmayayım di mi?
bugün sabah: 1 yeşil elma (bugün karabuğdaylı elma günü yapsam mı diye başladım.hala net karar vermiş değilim.)
böyle yazınca karatay daha makul ve lezzetli gözüküyor. bilmiyorum. bu hafta 5 gün yürümeye niyet ettim her akşam 1 saat.
benden böyle kızlar...
şişkoanne regl dönemindesin. benim gibi depresif yaşıyorsan yemeklere saldırmak ve bunlarla mutlu olmaya çalışmak doğal bir durum. ama kendini bilip, bunu frenlemek lazım. Mesela bende bu aralar regl olmadığım halde moralim bozuk olduğu zamanlar yaşıyorum. normalde kendimi tatlıya falan verebilirdim. ama vermicem...
Yok canim sadece regl degil bosaniyorum ayni zamanda.sinirimden sistimmerhaba kızlar, bugün ben 69. hep 69 ve 69. bu rakamdan nefret ediyorum...
benden böyle kızlar...
Rabbim her taraf icin her seyin hayırlısını versin.Yok canim sadece regl degil bosaniyorum ayni zamanda.sinirimden sistim
Yok canim sadece regl degil bosaniyorum ayni zamanda.sinirimden sistim
AminRabbim her taraf icin her seyin hayırlısını versin.
Umarim gecer skntilarinizaaa küçük bir çocuğunuz olduğu için üzüldüm.bence bu sinirden böyle yazılmış birsey. ..ben sana sabır diliyorum biraz.bak benimde sıkıntıların var.ama geçer diye ümit ediyorum...
Yok canim sadece regl degil bosaniyorum ayni zamanda.sinirimden sistim
aaa küçük bir çocuğunuz olduğu için üzüldüm.bence bu sinirden böyle yazılmış birsey. ..ben sana sabır diliyorum biraz.bak benimde sıkıntıların var.ama geçer diye ümit ediyorum...
Kızlar bir süredir burayı takip edemiyorum ama diyete devam. Kilo bildirimi günüydü bugün, değişmediyse. Sabah tartıldım 72.7 çıktım. 6'lı rakamlara az kaldı sanki. Herkese sağlıklı günler dilerim, zor günler geçiren arkadaşlarımı da Allah bir an önce feraha kavuştursun.
Herkese güzel bir gün dileyerek başlıyorum.
Hayat böyle . herşey nedense çok güzel çook mükemmel olamıyor bir yerden fire vermek normal.
Üzülmek çok kolay geçen hafta o kadar bunaldım ki sağ kolumdaa sürekli bir ağrı oldu. Gögsümde sürekli bir ağrı. Hani kalp krizi falan geçirebilirim gibi geldi. Ben bunu hep söylerim ama yapabilmeyi başaramam. Hani boşvermeyi. Herşeyi boşverip güzel olana yönelmeye çalışıyorum şimdi yine. Hayatımı mutlu bir hale getirmeye çalışıyorum. Ama herşeyden önemelisi çocuklarımızın sağlığı ve kendi sağlığımız...Anne seni çok seviyorum diyen biri var yanımda. Kadir kıymet bilmeyenlere bende hissettirdikleri kadar değer veriyorum. Bir gün anlaşılabilmeyi ümit ediyorum o kadar.
ha bugün tartıda 68.5'ı gördüm...
Hanımlar merhaba yarın sabah taşınıyorum tartîyı bile koliye koydumipin ucu kaçtı bu ara , evde aparatif ne bulursam onu yapıyorum. Dün C.H kahvaltısı , öglen borek ve patlıcan salata yedim. Akşam ekmek arası sucuk , eşizm zorla yedirdi yoruldun ye biraz diye.
Hamile kalmadan onceki kilom 65 ti simdi 64.2 onun icun esime fazlalıgım var desem de inanmiyor. Hedef en azından ilk hedef 60 ...
Kizlarcim 2,5 haftalik duraklamadan sonra sonunda kilo verebildim reglim de bitti :) yalniz simdi tartilabildim sabah kactim bilmiyorum ama yine de soyliyim 59,5 :))) sonunda 50li rakamlari gordum bi daha 6 gormek istemiyorum tartida opuyorum hepinizi :))