- Konu Sahibi Sonnenschein_
-
merhaba, herkes ortalıkta gözükmeyince bende yazmaz oldum ama. buraya yazmak bana otokontrol gibi oluyor.devam edeceğim. Bu haftasonu cozuttıum tam kelime manasıyla. o kararlılık istikrar gitti maalesef. üzüm yedim, kabak tatlısı yedim, pankek yedim. yedim de yedim yani. ama her pazartesi gibi silkinip devam edeceğim napayım..
sabah: 1 elma, 1 kahve
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: taze fasulye yemeği, haşlama tavuk göğsü ve bol salata (17.30 kapanış)
spor: 1 saat yürüyüş
ay bu hafta bir -2 kg lazım bana..size kaç lazım?
Merhaba,
Ben darma dumanım nasılda toplayacağımı bilmiyorum. Disiplinim gitti. kendime söz verdiğim halde dün akşam bir yere yemeğe davetliydik. Yemekte problem olmadı ama sonrasında saat sekizi geçtiği halde meyve yedim bolcana,çekirdek hatta 2 bisküvi.
Arkadaş bişeyi bozmayacaksın bırakmayacaksın. Ne kadar iradesizim. kendimi hangi köprüden atsam bilemedim.
Hayır diyeceğim madem yapmıyosun bişey otur kilolarınla mutlu ol. O da yok.
Napıcam kendimle hiç bilmiyorum.
Ben Karatay diyetine inanmıyorum şahsen kızlar.
o zaman sizleri kitaplarını okumaya davet ediyorum. kendisi diyetisyen değil, Türkiye'ye ilkleri getiren kalp doktoru, profesör, dünyada önemli üniversitelerde çalışmış kürsüsü bulunan bir profesör.Ben de güvenmiyorum açıkcası
Merhaba,
Döndüm. Bugün tartildim. 55,2 kg.
Bugun kahvaltida yumurta, ogle ceviz ve murdum erigi, aksam da alabalik ve salata yedim. Guzel gidiyorum simdilik.
Şeyda Coşkun olayina ben de pek sicak bakmiyorum.
Selam Esmacım nasılsın ya ne zamandır yoksun bak, ama vermişsin kilo, aferin, konudan uzak kalıp da salmamışsın kendini, çoğumuz konudan kopunca saldık, şimdi yeniden toparlanma aşamasındayız.Selam kızlar hepinizi çok özlemişim yabir ara 88.3 gördüm bakalım hayırlısı kilo vermem durdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?