Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Regl oldum ama reglimi oldum sizofrenmiyim ayirt edemiyorum o derece degisiyo ruh halim.sistim davul oldum parmaklarim bogum bogum.bu sebeple sabah kkk
Aksam bissuru gereksiz ivir zivir cips bile yedim o kadar diyeyim

merhaba kızlar, bugün ben 69. hep 69 ve 69. bu rakamdan nefret ediyorum...

bir haftasonundan çıktım ama cumartesi pazarı 18.de bitirip azıma lokma koymadım gece açlıktan uyuyamadım. ama işte bir tık aşağı inip 68 göremedim. Neyse moralimi bozmucam...zaten başka şekillerde bozuğum buna da takılmayayım di mi?

bugün sabah: 1 yeşil elma (bugün karabuğdaylı elma günü yapsam mı diye başladım.hala net karar vermiş değilim.)
öğle : ya klasik kahvaltı yada karabuğdaylı elma
akşam: biber patlıcan dolma yoğurt yada karabuğdaylı elma

böyle yazınca karatay daha makul ve lezzetli gözüküyor. bilmiyorum. bu hafta 5 gün yürümeye niyet ettim her akşam 1 saat.
benden böyle kızlar...

şişkoanne regl dönemindesin. benim gibi depresif yaşıyorsan yemeklere saldırmak ve bunlarla mutlu olmaya çalışmak doğal bir durum. ama kendini bilip, bunu frenlemek lazım. Mesela bende bu aralar regl olmadığım halde moralim bozuk olduğu zamanlar yaşıyorum. normalde kendimi tatlıya falan verebilirdim. ama vermicem...

bir haftasonundan çıktım ama cumartesi pazarı 18.de bitirip azıma lokma koymadım gece açlıktan uyuyamadım. ama işte bir tık aşağı inip 68 göremedim. Neyse moralimi bozmucam...zaten başka şekillerde bozuğum buna da takılmayayım di mi?

bugün sabah: 1 yeşil elma (bugün karabuğdaylı elma günü yapsam mı diye başladım.hala net karar vermiş değilim.)

böyle yazınca karatay daha makul ve lezzetli gözüküyor. bilmiyorum. bu hafta 5 gün yürümeye niyet ettim her akşam 1 saat.
benden böyle kızlar...

şişkoanne regl dönemindesin. benim gibi depresif yaşıyorsan yemeklere saldırmak ve bunlarla mutlu olmaya çalışmak doğal bir durum. ama kendini bilip, bunu frenlemek lazım. Mesela bende bu aralar regl olmadığım halde moralim bozuk olduğu zamanlar yaşıyorum. normalde kendimi tatlıya falan verebilirdim. ama vermicem...
Sen tam olarak da uyuyorsun neden böyle takıldın ki?Stres de kilo vermeyi engelliyormuş.Birde ödem çayını denesen.Karanfilli,limonlu,tarçınlı,kiraz saplı,yeşil çaylı ılıdıktan sonra sürahiye yeşil elmayı dilimleyip bitki cayını doldur.Dolaba koy soğuk soğuk iç .

Ben dört gün tam uyguluyorum üç gün yarım yumalak ama ekmek hiç yemiyorum.Regl olmama 8-9 gün var .Elim yüzüm şişmeye başladı.Bugünde denize gidiyoruz.,Yarınnsonuç berbat olacak :KK43:

benden böyle kızlar...

Merhaba,

Ben de bir dönem, yaklaşık 1 ay boyunca, ayni kiloda gezdim durdum sizin gibi. Hafta icinde tartildigimda 400-500 gr azaldigimi gorsem de tarti gunumde yine ayni kiloma dönmüş olarak buluyordum kendimi. Bu da moralimi bozuyordu haliyle. Tabii sonra kilo verimim yerine fazla kacamaklar neticesinde kilo alimim gerceklesti (yaklasik +2 kg) ve suan onlari vermekle ugrasiyorum. Bu dönemde kilo verimimin durmasini cogunlukla meyveye bağlıyorum.

Bana kalirsa siz 68i gorene kadar hic meyveye yanasmayin, nerde kaldi ki sabah, ogle, aksam meyve diyorsunuz. Meyve olsun baska sey olsun, sekerli hicbir seye yanasmayin. Karbonhidrat oraninizi gayet dusurmenizi de oneriyorum. Karbonhidrati 40-50 gr'in ustune cikarmayin ve sadece yesil yaprakli sebzelerden alin. Yani baklagil ve kuruyemis de bir sure tuketmeyin. Bakalim ne olacak? Yine bu donemde proteini de orta duzeyde tuketmek iyi olur diye dusunuyorum. Cunku proteinin fazlasi da insulini yukseltiyor. Bol saglikli yag tuketimi de bu asamada cok onemli.

Bazi gunler kacamaklar olmasa keşke, ben de suan icin yukarida size bahsettigim şekilde en fazla 50 gr protein ve 50 gr'dan az karbonhidratla kilo verimimi hizlandirmaya calismak istiyorum. Tabi bu asamada spor da cok onemli ama ayagimda olan rahatsizliktan ötürü yoga ile idare etmeye calisiyorum. Insaallah kilo verimi saglarim diye umut ediyorum.

Onceden bahsetmis olduğum haftada bir gun serbest beslenmeye ise yandan yandan göz kirpiyorum gibi, cunku nefsim ve keyfim bunu istiyor ama sagliksiz beslenmenin bir gun bile olsa mantiga aykiri olmasindan oturu, keyfimi mantigimla ezmeye cabaliyorum. Umarim cabalarim boşa çıkmaz.

Saglikli gunler.

Bu arada size çarşaf gibi net olmak istediğimden ötürü dün aksam yaptığım kacamaktan bahsetmek istiyorum. Onceden de dedigim gibi bazi gunler kacamaklarla dolu oluyor, keske her anımı saglikli bir sekilde yasayabilsem.

Yine de bu netligim yiyeceklerin teferruatina girerek değil de yine gramajlari hususunda olacak.

Dun toplamda;
1499 kcal aldim.
98 gr yağ, 59 gr protein, 94 gr karb
%59 yağ, %16 protein, %25 karb

Evet, vaziyet bu. Ben ağlamaya gidiyorum. Aslinda gec bile kaldim aglamak icin. Onceden gram olayina dikkat etmedigimde bile bu kadar fazla yemek yemiyordum. Tum kacamak tarihimin en büyük rekorunu kirdim sanirim dün. Hani diyorum ki bazen, bu myfitnesspal cidden cidden dogruyu mu soyluyor bana? Ahhh... Ben yine aglamaya gidiyorum.

benden böyle kızlar...

Yok canim sadece regl degil bosaniyorum ayni zamanda.sinirimden sistim

Kızlar bir süredir burayı takip edemiyorum ama diyete devam. Kilo bildirimi günüydü bugün, değişmediyse. Sabah tartıldım 72.7 çıktım. 6'lı rakamlara az kaldı sanki. Herkese sağlıklı günler dilerim, zor günler geçiren arkadaşlarımı da Allah bir an önce feraha kavuştursun.

Herkese güzel bir gün dileyerek başlıyorum.
Hayat böyle . herşey nedense çok güzel çook mükemmel olamıyor bir yerden fire vermek normal.
Üzülmek çok kolay geçen hafta o kadar bunaldım ki sağ kolumdaa sürekli bir ağrı oldu. Gögsümde sürekli bir ağrı. Hani kalp krizi falan geçirebilirim gibi geldi. Ben bunu hep söylerim ama yapabilmeyi başaramam. Hani boşvermeyi. Herşeyi boşverip güzel olana yönelmeye çalışıyorum şimdi yine. Hayatımı mutlu bir hale getirmeye çalışıyorum. Ama herşeyden önemelisi çocuklarımızın sağlığı ve kendi sağlığımız...Anne seni çok seviyorum diyen biri var yanımda. Kadir kıymet bilmeyenlere bende hissettirdikleri kadar değer veriyorum. Bir gün anlaşılabilmeyi ümit ediyorum o kadar.

ha bugün tartıda 68.5'ı gördüm...

Hanımlar merhaba yarın sabah taşınıyorum tartîyı bile koliye koydum :KK66:ipin ucu kaçtı bu ara , evde aparatif ne bulursam onu yapıyorum. Dün C.H kahvaltısı , öglen borek ve patlıcan salata yedim. Akşam ekmek arası sucuk , eşizm zorla yedirdi yoruldun ye biraz diye.

Hamile kalmadan onceki kilom 65 ti simdi 64.2 onun icun esime fazlalıgım var desem de inanmiyor. Hedef en azından ilk hedef 60 ...

Kizlarcim 2,5 haftalik duraklamadan sonra sonunda kilo verebildim reglim de bitti :) yalniz simdi tartilabildim sabah kactim bilmiyorum ama yine de soyliyim 59,5 :))) sonunda 50li rakamlari gordum bi daha 6 gormek istemiyorum tartida opuyorum hepinizi :))

Yok canim sadece regl degil bosaniyorum ayni zamanda.sinirimden sistim

Çok üzüldüm.Bebeğin de çok küçük.Hakkınızda hayırlısı olsun.Herkesin hayatında bir şey var.

aaa küçük bir çocuğunuz olduğu için üzüldüm.bence bu sinirden böyle yazılmış birsey. ..ben sana sabır diliyorum biraz.bak benimde sıkıntıların var.ama geçer diye ümit ediyorum...

Allah hepimizin derdine derman versin.Hayat bu dertsiz kimse yok.İnşallah bu günler geçer ve güzel günler gelirde bu sıkıntıları unutturur.

Kızlar bir süredir burayı takip edemiyorum ama diyete devam. Kilo bildirimi günüydü bugün, değişmediyse. Sabah tartıldım 72.7 çıktım. 6'lı rakamlara az kaldı sanki. Herkese sağlıklı günler dilerim, zor günler geçiren arkadaşlarımı da Allah bir an önce feraha kavuştursun.

Bravo ne güzel.Kutlarım.

Herkese güzel bir gün dileyerek başlıyorum.
Hayat böyle . herşey nedense çok güzel çook mükemmel olamıyor bir yerden fire vermek normal.
Üzülmek çok kolay geçen hafta o kadar bunaldım ki sağ kolumdaa sürekli bir ağrı oldu. Gögsümde sürekli bir ağrı. Hani kalp krizi falan geçirebilirim gibi geldi. Ben bunu hep söylerim ama yapabilmeyi başaramam. Hani boşvermeyi. Herşeyi boşverip güzel olana yönelmeye çalışıyorum şimdi yine. Hayatımı mutlu bir hale getirmeye çalışıyorum. Ama herşeyden önemelisi çocuklarımızın sağlığı ve kendi sağlığımız...Anne seni çok seviyorum diyen biri var yanımda. Kadir kıymet bilmeyenlere bende hissettirdikleri kadar değer veriyorum. Bir gün anlaşılabilmeyi ümit ediyorum o kadar.

ha bugün tartıda 68.5'ı gördüm...

Allah sağlık versin .Ne güzel düşünüyorsun.Benimde sol kolum göğsüm ve sırtımda ağrı var.Üç gündür sanki damarımı cekiyorlarve kalbime ağrı giriyor.Acaba kulunç mu dedim inşallah öyledir.

Hanımlar merhaba yarın sabah taşınıyorum tartîyı bile koliye koydum :KK66:ipin ucu kaçtı bu ara , evde aparatif ne bulursam onu yapıyorum. Dün C.H kahvaltısı , öglen borek ve patlıcan salata yedim. Akşam ekmek arası sucuk , eşizm zorla yedirdi yoruldun ye biraz diye.

Hamile kalmadan onceki kilom 65 ti simdi 64.2 onun icun esime fazlalıgım var desem de inanmiyor. Hedef en azından ilk hedef 60 ...

İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o kiloda olmalı bence.Ne güzel hamilelik kilolarını vermişsin.Yeni evinde mutluluklar.

Kizlarcim 2,5 haftalik duraklamadan sonra sonunda kilo verebildim reglim de bitti :) yalniz simdi tartilabildim sabah kactim bilmiyorum ama yine de soyliyim 59,5 :))) sonunda 50li rakamlari gordum bi daha 6 gormek istemiyorum tartida opuyorum hepinizi :))

Bravo kutlarım.İnşallah görmezsin.

Bende 57.9 kg ile güne merhaba dedim.56.8 den 57.9 :KK43:((

İki gün bozuk üc gün düzgün beslenmenin sonucu.Regl de olacağım.Düzensiz beslenmenin üçüncü günüydü.Yarın detoks yapıp karataya devam edeyim diyorum.Birde P90X3 egzersizlerine başlayacağım

X