Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28

ya canım benim kıyamam, şu kediler nasıl düşebiliyorlar ya, bir yükseğe bir de arabalara alışamadılar bir türlü. artık bir evrim geçirin yahu daha ne kadar bekleyeceğiz.
canım kedi sitelerinden hayvanları koruma sitelerinden yardım isteyebilirsin eğer durumunuz sıkışıksa. oralarda çok vefalı hayvan severler oluyor. aman sakat kalmasın yavrum. özellikle facebooktaki topluluklar çok aktif.
kaçıncı kattan düştü yavrum?

kuzum benim ya, halletmişsiniz sanırım, muhakkak yazın buraya kıyamam ya

Oyy bebegim benimm ya insanin kucuk hic buyumeyen cocugu onlar yavrum benim.ben annesiz 5 tane kedi buyuttum biberonla belkide o yuzden ogluma bakarken hic zorlanmadim.bol bol alin kucaginiza simdi size daha cok ihtiyaci vardir korkmustur.bizede haber verin

Cok haklisin canim aynen okuttumda hatta yapmayi kestim bu sefer disardan alip yemeye eve getirmeye basladi.yine en azindan evde bildigim seylerle sekerini azaltarak yapiyorum diye teselli buluyorum.huzurevine birakirim
Seni bile dedim:)))
Dun menu bildirmemisim ben kahvalti etmedim cunku skldm biraz oglen peynirli koz sebzeli salata yedim.aksam boylemamtarli sebzeli bisey uydurdum firina verdim kasarla o kadarr

11.30 koy kahvaltisi menemen
18.30 snitzel hardalli patates salatasi asiri canim cekti aklimda kalicagina midemde dursun dedim ama bedelini odedim
Leslie 5 mil
Sicak soguk dus
At kili fircaaa
Kremlendim ve kapanis.
Uykuya geciyorum iyi geceleer

sevgili karatay hanımları, eylüle kadar tatildeyim
gideceğim yerde internet olmadığı için her gün giremeyeceğim
lütfen siz günlük paylaşımlara devam edin
elbette salı günleri kesin buradayım, aksatmak yok

kuzum benim ya, halletmişsiniz sanırım, muhakkak yazın buraya kıyamam ya

Doktorla 800 tl anlaştık.400 bu ay 400 önümüzdeki ay verecektik.Bir arkadaşımızın tanığı aracalığıyla başka bir veteriner 250 tl yapacağını söylemiş.Yarın haber verecek olumsuz olursa 800 yaptıracağız.Göz göre göre sakat kalmasına izin vetemeyiz.

4 .kattan düştü.Bakıyorsak sorumluluğunu almak lazım.Arka balkona sineklik aldım yaptım.Ön balkona alacak param yoktu.Hem kedimiz üzüldü hem biz Eski keyfi yok devamlı kucağımızda inşallah ameliyattan sağlıkla çıkar.Bize dua edin lütfen.

Çoklu alıntıyı yapamıyorum.Telefondan da zor oluyor.Devamlı kucağımızda zaten.Bebek daha 3.5 aylık.Çok üzülüyoruz depresyona girdi kızım.Oğlunu da Allah bağışlasın sana tecrübe olmuş

Günaydın kızlar

ben bugunde 69.5 kiloyum. anlamadigim şey yatmadan önce tartildigimda da bu geliyorum.yani su içmişken falanda sabahta kalıyorum yine aynı. valla canım sıkıldı motivasyonum düştü.üstelik dün protein ağırlıklı beslendim akşam falan...

bugun ne halt yiyecegimi bilmiyorum...

not: biraz önce eve gelip tekrar tartildigimda.bilgi 69.1 çıktım demekki yataktan kalktıkan 1 saat sonra tartışmak lazım. Klasik kahvaltı mi da yaptım yumurta ceviz falan.
aksam:canım kuru fasulye istiyor.evde varsa yaparım.

Bende o u diyecektim sen yazmışsın. en uyandığım gibi tartılmam.Zaten troidlerde sıkıntı var.Uyandıktan bir bir buçuk saat sonra tartılıyorum.Bakıyorum parmaklar şiş bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…