- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Biber
ün önce kedimiz balkondan düştü.Şükür yaşıyor ama eklem bağı kopmuş veteriner ameliyat dedi.800 tl istemiş..Büyük oğlum parayı duyunca başlamış ağlamaya.Durumlar zaten sıkışık.Borç harç ameliyat yaptıracağız.Göz göre sakat kalmasına izon veremeyiz.Allah büyük.
Bugün yine baştan başladım.57.7 olmuşum .
Sabah
1 bardak kahveli süt
Yumurta
Ceviz
Peynir
Sucuk
Akşam
Semizotu yemeği
Yoğurt
Börülce salatas8
Domates
Biber
İzmirdeyiz.Çok naziksin düşünmen yeter :) Bugün röntgen için uyutuldu ve traş da oldu.Çok minik kızım yaİlaçlardan hwrslde ağrısı yok gibi.Çocuk gibi sevgi ve ilgi bekliyor.Kucağımızdan inmiyor.Bir kaç kişiye sorduk tanıdık veterinerlerine sorup haber verecekler.Ön çapraz bağları kopmuş.İnternette araştırdım ameliyat şart deniyor.Narkozda verilecek çok küçük daha
Canim arada kaynamis ben simdi okudum.hayir olsun insaallah?İyi Akşamlar bugün sadece kahvaltı ve 18.de 2 dilim koy ekmegi yedim.ve günü kapattım canım sıkkın...
Bence kilonuz ne olursa olsun.keyfiniz yerinde olsun...
Oyy bebegim benimm ya insanin kucuk hic buyumeyen cocugu onlar yavrum benim.ben annesiz 5 tane kedi buyuttum biberonla belkide o yuzden ogluma bakarken hic zorlanmadim.bol bol alin kucaginiza simdi size daha cok ihtiyaci vardir korkmustur.bizede haber verinİzmirdeyiz.Çok naziksin düşünmen yeter :) Bugün röntgen için uyutuldu ve traş da oldu.Çok minik kızım yaİlaçlardan hwrslde ağrısı yok gibi.Çocuk gibi sevgi ve ilgi bekliyor.Kucağımızdan inmiyor.Bir kaç kişiye sorduk tanıdık veterinerlerine sorup haber verecekler.Ön çapraz bağları kopmuş.İnternette araştırdım ameliyat şart deniyor.Narkozda verilecek çok küçük daha
Cok haklisin canim aynen okuttumda hatta yapmayi kestim bu sefer disardan alip yemeye eve getirmeye basladi.yine en azindan evde bildigim seylerle sekerini azaltarak yapiyorum diye teselli buluyorum.huzurevine birakirimcanım ikna et onu da yememesi için
sırf kilo için değil, bak almıyormuş, ama nasılsa ben almıyorum diye 40 yaş üstü hastalıklara kapı açmasın sakın. Karatayın 2. maddesine bak:
http://www.canankaratay.com/guncel-haberler/canan-karatay-diyeti-2-489.html
kuzum benim ya, halletmişsiniz sanırım, muhakkak yazın buraya kıyamam ya
ya canım benim kıyamam, şu kediler nasıl düşebiliyorlar ya, bir yükseğe bir de arabalara alışamadılar bir türlü. artık bir evrim geçirin yahu daha ne kadar bekleyeceğiz.
canım kedi sitelerinden hayvanları koruma sitelerinden yardım isteyebilirsin eğer durumunuz sıkışıksa. oralarda çok vefalı hayvan severler oluyor. aman sakat kalmasın yavrum. özellikle facebooktaki topluluklar çok aktif.
kaçıncı kattan düştü yavrum?
ya canım benim kıyamam, şu kediler nasıl düşebiliyorlar ya, bir yükseğe bir de arabalara alışamadılar bir türlü. artık bir evrim geçirin yahu daha ne kadar bekleyeceğiz.
canım kedi sitelerinden hayvanları koruma sitelerinden yardım isteyebilirsin eğer durumunuz sıkışıksa. oralarda çok vefalı hayvan severler oluyor. aman sakat kalmasın yavrum. özellikle facebooktaki topluluklar çok aktif.
kaçıncı kattan düştü yavrum?
Oyy bebegim benimm ya insanin kucuk hic buyumeyen cocugu onlar yavrum benim.ben annesiz 5 tane kedi buyuttum biberonla belkide o yuzden ogluma bakarken hic zorlanmadim.bol bol alin kucaginiza simdi size daha cok ihtiyaci vardir korkmustur.bizede haber verin
Sabah akşam spor mu yapıyorsun? Bravo alkış.2 saat falan cardio yaptım, çok yoruldum..
11.30 koy kahvaltisi menemen
18.30 snitzel hardalli patates salatasi asiri canim cekti aklimda kalicagina midemde dursun dedim ama bedelini odedim
Leslie 5 mil
Sicak soguk dus
At kili fircaaa
Kremlendim ve kapanis.
Uykuya geciyorum iyi geceleer
İyi tatiller salı günleri görüşmek üzere :)sevgili karatay hanımları, eylüle kadar tatildeyim
gideceğim yerde internet olmadığı için her gün giremeyeceğim
lütfen siz günlük paylaşımlara devam edin
elbette salı günleri kesin buradayım, aksatmak yok
Bunlar guzel aksakliklar uzulme sen normal bi kilodasin olman gereken kilodasin olmali boyle haklarin tadini cikar:)Arkadaşımın nişanı için şehir dışına çıktım. Koşu, yürüyüş, diyet, her şey iptal. Yatılıyız. Mecbur böyle oldu. Çok üzgünüm.
Günaydın kızlar
ben bugunde 69.5 kiloyum. anlamadigim şey yatmadan önce tartildigimda da bu geliyorum.yani su içmişken falanda sabahta kalıyorum yine aynı. valla canım sıkıldı motivasyonum düştü.üstelik dün protein ağırlıklı beslendim akşam falan...
bugun ne halt yiyecegimi bilmiyorum...
Günaydın kızlar
ben bugunde 69.5 kiloyum. anlamadigim şey yatmadan önce tartildigimda da bu geliyorum.yani su içmişken falanda sabahta kalıyorum yine aynı. valla canım sıkıldı motivasyonum düştü.üstelik dün protein ağırlıklı beslendim akşam falan...
bugun ne halt yiyecegimi bilmiyorum...
not: biraz önce eve gelip tekrar tartildigimda.bilgi 69.1 çıktım demekki yataktan kalktıkan 1 saat sonra tartışmak lazım. Klasik kahvaltı mi da yaptım yumurta ceviz falan.
aksam:canım kuru fasulye istiyor.evde varsa yaparım.