Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
He yok canim tamamen tesaduf benim facebookum bile yok:)

Oyle deme kiz hakiki bitter saglikli bisey cok bi zarari yok hamur isi beter ama bende cok seviyorum bide pastaciyim ben surekli siparis surekli pisir kokla pisir kokla oyle oyle biktim birazcik:)

amanın pastacı mısın sen
pastacıları çok severim ben
gözümde hep ayrı bir yerleri oldu küçüklüğümden beri
bir pastahanede o mükemmel şekilleri yapan usta peterpan'ın memleketlisi bir peri gibi gelir ya çocuğa.
işte ben o duyguyu çok yoğun hissederdim
küçükken izlediğim filmlerden etkilendim galiba

yaaa
bakın işte bir başarı hikayesi daha
biz de onlardan biri olalım
bir kez daha nasıl doğru bir yolda olduğumuzu gördüm

beni de bilgilendirin nasıl bir diyet bu?
konunun girişindeki kitaplardan birini okuyup daha ayrıntılı bilgilenebilirsiniz

ama başlangıç için yapacaklarınız
hayatınızdan şeker ve karbonhidratı çıkarmak
günde sabah ve akşam olmak üzere iki öğüne inmek
bu öğünlerde protein ve sebze ağırlıklı olmak üzere doyana kadar yiyebilirsiniz
tatlı ve hamur işi ekmek unlu gıdalar beyaz pirinç mantı makarna gibi gıdalar tamamen hayatımızdan çıkıyor.
karbonhidratı sebzelerden alıyoruz.
protein ile doyuyoruz
kefir baş tacımız
şalgam suyu, saf doğal su, ayran, bol bol kefir içiyoruz.
yoğurt peynir zeytin bol bol yumurta balık kırmızı et beyaz et yiyoruz.
meyve ise günde sadece bir tane o da sabah öğününde ufak bir tane
çünkü meyve şekeri de bol bol tatlı içeriyor
günde iki öğün yemenin mantığı da, 4 saat boyunca ağzına bir lokma dahi atmayan bir insanın leptin hormonu horon tepmeye başlıyor, yağlarımızı vura vura yakıyor.. sağımızda solumuzda yapışmış yağlarımızdan enerji almaya başlıyoruz. ama bu arada bir ara öğün yaparsak leptin aniden durup uyumaya gidiyor. yağ yakımımız da duruyor

Evet cici kusum:))pastacilik oyle ruya gibi
Bisey ama zaten ben mutfak uzerine genel egitim aldim ama pasta sanati bi baska:)

Kizlarcim kabak dolmasi yaptim pek tabii iciyle mucver yapicam firinda tam bugdayla yapsam bende yiyebilirmiyim sizcee?

Kepek kullanabiliyor muyuz?Karatay bende bagırsak tembelliği yaptı.3 gün nerdeyse çatlayacaktım.Bir kaşık tam buğday yerine gün aşırı yesek olur mu?

Kepek kullanabiliyor muyuz?Karatay bende bagırsak tembelliği yaptı.3 gün nerdeyse çatlayacaktım.Bir kaşık tam buğday yerine gün aşırı yesek olur mu?
Keten tohumunu 1 yemek kasigina cikar bi iki sefer:)kepek kullanma bence.benim hayatim boyunca olmadi oyle bi sorunum ama diyete basladigimdan beri daha cok calisir oldu.

Kizlaaaar sabah 6 gibi 2 hurma yedim oglen bol malzemeli omlet aksamda bi kabak bi patlican bi kirmizibiber dolmasi yedim bol yogurtla.3 lt suyum bitti simdiden

Keten tohumunu 1 yemek kasigina cikar bi iki sefer:)kepek kullanma bence.benim hayatim boyunca olmadi oyle bi sorunum ama diyete basladigimdan beri daha cok calisir oldu.
Bende bağırsak sendromu var bu hastalık için ilaç kullanıyorum.Keten tohumuda kullanıyorum.Form cayda hastalığımı tetikliyor.Ben bir buçuk kaşık keten tohumu kullanayım o zaman.

Nerde satiliyo bu lar anim eda taspinarin magzasi mi var ay ilk defa duydum :))

Nerde satiliyo bu lar anim eda taspinarin magzasi mi var ay ilk defa duydum :))
Magzasi yok canim sitesi var ama ordan siparis verilmiyo tek diye biliyorum.ben gnc'den aldim 40 liraya watsonslarda falanda varmis.kabak lifi bambu lif aktarlarda anadolu pazari yerlerde kese bulabilecegin heryerde oluyo ama ben body shoptan aldim onun fiyatini hatirlamiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…