- 28 Şubat 2010
- 567
- 481
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Kiiiiz simdi dikkat ettim zayif anne diyen dillerini sevsinleeeeer
O ne kiz:)Yoksa sen T..a F misin?
O ne kiz:)
Canim internette herturlu bilgi var en sagliklisi onlari okuman olur:)beni de bilgilendirin nasıl bir diyet bu?
He yok canim tamamen tesaduf benim facebookum bile yok:)facebook da da karatay la ilgili bir grubu takip ediyorum. Orda da senin gibi 10 kilo veren küçük çocuğu olan ve birde pastacı olan biri vardı. aklıma o geldi ve o kişinin ismin harflerini yazdım. O değilssin galiba..
facebook da da karatay la ilgili bir grubu takip ediyorum. Orda da senin gibi 10 kilo veren küçük çocuğu olan ve birde pastacı olan biri vardı. aklıma o geldi ve o kişinin ismin harflerini yazdım. O değilssin galiba..
Kacamak tamam ama bozmak yooook:)Arkadaşım karatay ve yürüyüşle 27 kilo vermiş..Resmen küçülmüş.Şeker ilacını doktor bıraktırmak üzereymiş ve kolestrolü düşmüş.İki gündür bozdum.Yarın tekrar başlayacağım.
Oyle deme kiz hakiki bitter saglikli bisey cok bi zarari yok hamur isi beter ama bende cok seviyorum bide pastaciyim ben surekli siparis surekli pisir kokla pisir kokla oyle oyle biktim birazcik:)
Arkadaşım karatay ve yürüyüşle 27 kilo vermiş..Resmen küçülmüş.Şeker ilacını doktor bıraktırmak üzereymiş ve kolestrolü düşmüş.İki gündür bozdum.Yarın tekrar başlayacağım.
konunun girişindeki kitaplardan birini okuyup daha ayrıntılı bilgilenebilirsinizbeni de bilgilendirin nasıl bir diyet bu?
Evet cici kusum:))pastacilik oyle ruya gibiamanın pastacı mısın sen
pastacıları çok severim ben
gözümde hep ayrı bir yerleri oldu küçüklüğümden beri
bir pastahanede o mükemmel şekilleri yapan usta peterpan'ın memleketlisi bir peri gibi gelir ya çocuğa.
işte ben o duyguyu çok yoğun hissederdim
küçükken izlediğim filmlerden etkilendim galiba
mücvere çok un girmiyorKizlarcim kabak dolmasi yaptim pek tabii iciyle mucver yapicam firinda tam bugdayla yapsam bende yiyebilirmiyim sizcee?
Dimi toplasan 2 kasik koymicam yasasiiin:))mücvere çok un girmiyor
tam buğdayla yapacaksın bir de sorun yok bence
Keten tohumunu 1 yemek kasigina cikar bi iki sefer:)kepek kullanma bence.benim hayatim boyunca olmadi oyle bi sorunum ama diyete basladigimdan beri daha cok calisir oldu.Kepek kullanabiliyor muyuz?Karatay bende bagırsak tembelliği yaptı.3 gün nerdeyse çatlayacaktım.Bir kaşık tam buğday yerine gün aşırı yesek olur mu?
Bende bağırsak sendromu var bu hastalık için ilaç kullanıyorum.Keten tohumuda kullanıyorum.Form cayda hastalığımı tetikliyor.Ben bir buçuk kaşık keten tohumu kullanayım o zaman.Keten tohumunu 1 yemek kasigina cikar bi iki sefer:)kepek kullanma bence.benim hayatim boyunca olmadi oyle bi sorunum ama diyete basladigimdan beri daha cok calisir oldu.
Nerde satiliyo bu lar anim eda taspinarin magzasi mi var ay ilk defa duydum :))Yok canim hayir kabak lifi bildigin lif kese gibi bisey at kili fircasida eda taspinar cikardi gunde iki kere fircaliyosun bacaklarini sorunlu bolgelerini.incelme adina cok bisey yapmazlar selulit ve ciltle ilgili bunlar ama denemekten zarar gelmezz:)
Magzasi yok canim sitesi var ama ordan siparis verilmiyo tek diye biliyorum.ben gnc'den aldim 40 liraya watsonslarda falanda varmis.kabak lifi bambu lif aktarlarda anadolu pazari yerlerde kese bulabilecegin heryerde oluyo ama ben body shoptan aldim onun fiyatini hatirlamiyorum:)Nerde satiliyo bu lar anim eda taspinarin magzasi mi var ay ilk defa duydum :))